Το κορίτσι ήθελε θάλασσα κι εγώ χατήρι δεν της χάλασα

Δημοσιεύθηκε από noir
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.21 (7 Votes)
Για τη φίλη μου τη Στέλλα είχα γράψει στην πρώτη μου ιστορία. Εν ολίγοις, εκείνο τον καιρό βρισκόταν λίγο πριν τα σαράντα κι εγώ τρία χρόνια μεγαλύτερός της. Σέξι γυναίκα με αθλητικό σωματότυπο και πρόστυχο πρόσωπο με κοντό αγορίστικο πλατινέ μαλλί και υπέροχα απαλά φιλήδονα τσιμπουκόχειλα. Είχαμε δραστήρια σεξουαλική ζωή προτού γνωριστούμε, η οποία έγινε ακόμη εντονότερη στα χρόνια που μείναμε μαζί. Μού άρεσε πολύ το γεγονός ότι, αφενός ήταν απενοχοποιημένη πάνω στο σεξ και αφετέρου ήταν ωραίο άτομο και "ξηγημένη" γυναίκα εκτός κρεβατιού. Και οι δυο στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μας είχαμε βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το κατάλληλο ταίρι για να εκπληρώσουμε όσες φαντασιώσεις δεν είχαν γίνει πραγματικότητα μέχρι τότε. Τριάδες, τετράδες, τρανς και bi γυναίκες και άντρες είχαν παρελάσει στην σεξουαλική μας ζωή.

Όλα τα ωραία όμως έχουν το τέλος τους και από ένα σημείο και μετά φαινόταν ότι πλέον οι δρόμοι μας θα χώριζαν. Χωρίς να το έχουμε αποδεχθεί ακόμη και οι δύο αναζητούσαμε τον επόμενο "προορισμό". Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα είχαμε βγει σε ένα μπαράκι ένα ανοιξιάτικο βράδυ Παρασκευής και μετά από μερικά ποτά και σφηνάκια, η ατμόσφαιρα ανάμεσα μας είχε γίνει αρκετά συναισθηματική, αλλά περισσότερο με χαρακτήρα αναδρομής και αναπόλησης των στιγμών μας. Αρχίσαμε να θυμόμαστε διάφορες φάσεις που είχαμε κάνει και κάπου μεταξύ ποτών και ιστοριών γυρνάει και μού λέει:

-    Μωρό μου υπάρχει κάτι που δεν έχουμε κάνει ποτέ και θα ήθελα να το δοκιμάσω, ξέρεις ποιό είναι;

-    Στελλίτσα τέτοια ώρα τέτοια λόγια, της απάντησα. Δε μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου.

-    Με καυλώνει η ιδέα να είμαι σε ένα χώρο η μόνη γυναίκα και τριγύρω μου να βρίσκονται πολλοί άντρες, να τούς πιπώνω και να με χύνουν παντού.

-    Bukkake λέγεται μωρό μου και η αλήθεια είναι ότι η εικόνα του να σε βλέπω να γυαλίζεις από σπέρμα με ερεθίζει ιδιαίτερα, της είπα.

-    Θα το κανονίσεις;…

με ρώτησε κοιτώντας με το βλέμμα που δε θα μπορούσα ποτέ να πω όχι.

-    Να σου πω... αν κάνεις κέφι μπορούμε και τώρα να δοκιμάσουμε. Έχω κάτι στο μυαλό μου. Μπορούμε να πάμε σε ένα τσοντοσινεμά που έχω υπόψη μου,  δεν είναι μακριά και αν είμαστε τυχεροί και δεν είναι άδειο να το κάνουμε εκεί. Έχε όμως κατά νου ότι πιθανόν να είναι κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί.

-    Με ξέρεις να κωλώνω;…

μού απάντησε χαμογελώντας. Τελειώσαμε λοιπόν το ποτό μας, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και πήγαμε σε ένα σινεμά στο κέντρο που πρόβαλε ερωτικές ταινίες. Η Στέλλα ως συνήθως ήταν ντυμένη σέξι έως προκλητικά. Φορούσε ένα εφαρμοστό κοντό κίτρινο φόρεμα που, αν δεν πρόσεχε, αποκάλυπτε εκτός από τις ποδάρες της και το μισό καλοσχηματισμένο κωλαράκι της, ενώ το ντεκολτέ της οριακά άφηνε στη φαντασία το στήθος της. Κόψαμε εισιτήριο και προχωρήσαμε προς την αίθουσα.

Μόλις μπήκαμε, κάτσαμε αρχικά λίγο πιο πίσω για να προσαρμοστούν τα μάτια μας στο σκοτάδι. Άρχισα να διακρίνω ότι μέσα στο χώρο πρέπει να υπήρχαν γύρω στα 12 με 15 άτομα κάθε ηλικίας. Όταν αντελήφθησαν την παρουσία μας άρχισαν να μας πλησιάζουν, όχι "επιθετικά", αλλά παίρνοντας ας πούμε "θέση μάχης".

-    Μωρό μου αν νιώθεις άβολα μπορούμε να φύγουμε, της είπα.

-    Μην ανησυχείς, μού απάντησε. Είμαι ok.

Αφού προσαρμόστηκαν τα μάτια μας, της είπα να κάνουμε μια εξερεύνηση στο χώρο και έτσι ανεβήκαμε στον επάνω όροφο. Εκεί βρίσκονταν ακόμη 3-4 άτομα. Κατευθυνθήκαμε σε ένα χώρο στο βάθος που είχε έναν καναπέ. Τότε ένιωσα ότι πλέον έπρεπε να αρχίσει το παιχνίδι. Τη γύρισα προς το μέρος μου και άρχισα να τη φιλάω παθιασμένα, ενώ με τα χέρια μου της χούφτωνα τον κώλο, αποκαλύπτοντας τα κωλομέρια της στους άντρες, που μας είχαν φυσικά ακολουθήσει. Έκανα νόημα στον πρώτο και εκείνος πλησίασε και άρχισε να της χουφτώνει κι αυτός τον κώλο. Η Στέλλα άρχισε να ανασαίνει βαριά και να αναστενάζει νιώθοντας να πολλαπλασιάζονται τα χέρια που εξερευνούσαν το κορμί και τις τρύπες της. Τότε την έβαλα να κάτσει στον καναπέ, ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και της έδωσα να ρουφήξει τον πούτσο μου. Πάντα λυσσασμένη για τσιμπούκι τον καταβρόχθισε μέσα στο στόμα της. Καθώς με πίπωνε γύρισα προς το μπουλούκι που ήταν γύρω μας και τούς είπα.

-    Ήρεμα και θα τη χύσετε όλοι. Μόνο στο πρόσωπο και στο σώμα όμως. Εκεί τα θέλει. Να την γεμίσετε σπέρμα.

Άκουσα μια γενική κατάφαση και παραμέρισα για να τούς δώσω χώρο. Οι περισσότεροι ήταν έτοιμοι τρομπάροντας τους πούτσους τους όσοι ώρα μας έβλεπαν. Οι πρώτοι δύο που της έδωσαν τα καυλιά τους στόμα έχυσαν μέσα σε δευτερόλεπτα, αφήνοντας τα χύσια τους πάνω στο πρόσωπό της, που άρχισε να γυαλίζει μέσα στο μισοσκόταδο. Μόλις έχυσαν έκαναν χώρο για τους επόμενους. Πλησίαζαν σε δυάδες, τριάδες, άντρες κάθε ηλικίας και εμφάνισης. Στεκόμουν δίπλα της και την έβλεπα να τρομπάρει και να ρουφάει πούτσες κάθε μεγέθους περιμένοντας να ανταμειφθεί με το ζωμό τους. Μετά τους πρώτους 3-4 τα χύσια άρχισαν να τρέχουν από το πρόσωπό της και να στάζουν από το σαγόνι της πάνω στο στήθος και το φόρεμά της. Ο πούτσος μου καιγόταν. Τον έπαιζα και προσπαθούσα να κρατηθώ, ώστε να μη χύσω και να είμαι ο τελευταίος που θα της τα έδινε στη μάπα. Μετά από ένα τέταρτο πρέπει να την είχαν χύσει καμιά εικοσαριά τύποι, ενώ μερικοί ξαναέρχονταν για δεύτερο γύρο. Η δε Στέλλα ακούραστη. Είχε γεμίσει χύσια που έτρεχαν από τα μαλλιά της μέχρι τους μηρούς της, αλλά δεν έλεγε να σταματήσει, μέχρι να στερέψει κάθε πηγή σπέρματος μέσα στο σινεμά. Το μόνο που ζητούσε ήταν χαρτομάντιλο για να μην πάνε τα φλόκια στα μάτια της. Κάποια στιγμή, αφού έχυσε όλος ο κόσμος και όσοι μπόρεσαν δευτερολόγησαν, ο κύκλος γύρω της απομακρύνθηκε. Την πλησίασα, ενώ ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει.

-    Γείρε πίσω στον καναπέ, της είπα… και άνοιξε τα πόδια σου να σε γαμήσω.

Το έκανε. Άγγιξα το μουνί της και συνάντησα ένα υγρό ηφαίστειο. Χωρίς πολλά-πολλά έχωσα τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της. Έβγαλε μια κραυγή. Τη γαμούσα βίαια, κτηνωδώς. Με καύλωνε τόσο που ήθελα να την πονέσω. Έχυσε σχεδόν αμέσως και ακολούθησε μετά από λίγο άλλος ένας οργασμός. Εγώ συνήθως αργώ πολύ να χύσω, όμως το θέαμα της Στέλλας γεμάτης χύσια και το γεγονός ότι κρατιόμουν για ώρα με έκανε να τελειώσω μέσα σε 5-10 λεπτά. Τον έβγαλα από μέσα της και τον έχωσα στο στόμα της. Επιτέλους ανακούφιση. Ένιωθα ότι όλη μου η ύπαρξη περνούσε μέσω του πούτσου μου στο λαρύγγι της.

Τον τράβηξα απότομα, ώστε τα τελευταία φλόκια μου να βρουν κι εκείνα τη θέση τους στο ζωμό που γυάλιζε στο όμορφο πρόσωπό της. Τη σήκωσα από τον καναπέ και της είπα:

-    Μη διανοηθείς να σκουπίσεις τη μούρη σου. Πάμε στην τουαλέτα να δεις πώς είσαι και μετά έτσι θα πάμε μέχρι το αυτοκίνητο και το σπίτι.

Όταν είδε στην τουαλέτα πώς είχε γίνει το πρόσωπό της, μού ζήτησε να της βγάλω φωτογραφίες και να την ξαναγαμήσω επί τόπου. Τη γύρισα στα όρθια και της τον έβαλα για κάνα 2 λεπτά, όσο χρειάστηκε για να ξαναχύσει.

Βγαίνοντας από το σινεμά διασταυρωθήκαμε με 2-3 τύπους, οι οποίοι βλέποντας τη Στέλλα σε αυτήν την κατάσταση μάς κοιτούσαν με απορία. Ευτυχώς το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο κοντά. Εννοείται ότι στο σπίτι ακολούθησε νέος γύρος προβάλλοντας τις φωτογραφίες της. Λίγο καιρό αργότερα βρήκαμε νέους συντρόφους και  χωρίσαμε οριστικά. Να περνάτε καλά παιδιά.Copyright protected OW ref: 103419