Ο γείτονας γάμησε τη γυναίκα μου

Δημοσιεύθηκε από salamastra
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (15 Votes)
Σε αυτή την ιστορία, θα σας πω πως τη γυναίκα μου τη γάμησε ο γείτονας της, o οποίος είναι ένας Αλβανός 28 χρονών, γυμνασμένος από την πόλη δουλειά και με ένα πούτσο χοντρό και μήκος 18 εκατοστά.

Το περιστατικό έγινε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου όταν στη δουλειά την οποία βρίσκεται, της ανακοίνωσαν ότι λόγω της θέσης της θα τη μετέφεραν σε ένα νέο κατάστημα γύρω στη μιάμιση ώρα δρόμο από εκεί που μένουμε, για να αναλάβει για 6 μήνες τη διαχείριση του, αλλά και την εκπαίδευση του προσωπικού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναγκαστεί να νοικιάσει νέο σπίτι εκεί και να είμαστε σε διαφορετικά σπίτια αυτό το διάστημα, γιατί είχαμε μόνο ένα αυτοκίνητο, το χρειαζόμουν εγώ για τη δουλειά μου και  αναγκαστήκαμε να βλέπουμε ο καθένας τον άλλο μόνο τις Τρίτες τα απογεύματα, που δε δούλευα, καθώς το ωράριο μου είναι σπαστό και την Παρασκευή το απόγευμα που τελείωνε αυτή από την δουλειά και ερχόταν στο σπίτι μας, μέχρι την Κυριακή το απόγευμα καθώς επέστρεφε πίσω με το λεωφορείο.

Η γυναίκα μου από τον αρραβώνα μας και μετά, πέραν του ότι έχει αποδεχτεί όλες τις ερωτικές επιθυμίες μου, έχει απελευθερωθεί και σαν άτομο, με αποτέλεσμα να ντύνεται πιο προκλητικά, φορώντας καθημερινά ρούχα με ανοιχτό ντεκολτέ ή ελαφρώς διάφανα, χωρίς σουτιέν, εφαρμοστά κολλάν, ακόμη και κοντά φορέματα χωρίς εσώρουχα, προκαλώντας, αλλά και παίζοντας με τον ανδρικό πληθυσμό, όταν το επέτρεπε το περιβάλλον, ξέροντας ότι μου αρέσει κι εμένα.

Όπως ήταν φυσικό, μετά τη μετακόμιση της στο καινούριο της σπίτι, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους καινούργιους της γείτονες, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να τη γαμήσουν.

Αφού λοιπόν βρήκαμε σπίτι πήραμε την απόφαση να μεταφέρουμε τα πράγματα της και να ετοιμάσουμε το σπίτι την Κυριακή, μία μέρα πριν αρχίσει δουλειά στο καινούριο κατάστημα, αλλά για κακή μου τύχη, από τη δουλειά μου δε μου έδωσαν άδεια κι έτσι δεν θα είχα πολύ χρόνο για να τη βοηθήσω, γιατί θα έπρεπε να γυρίσω πίσω. Ευτυχώς όμως άκουσε τη φασαρία που κάναμε καθώς μεταφέραμε τα πράγματα ο γείτονας και βγήκε έξω γυμνός από τη μέση και πάνω, ενώ από κάτω φορούσε ένα  μπλε σορτσάκι για  να δει τι συμβαίνει. Γνωριστήκαμε και του είπαμε να μας βοηθήσει αν δεν είχε άλλη δουλειά για το απόγευμα κι εμείς θα τον πληρώναμε. Η γυναίκα μου εκείνη τη μέρα φορούσε ένα άσπρο κολλάν με σκίσιμο στο πλάι όπου έδενε και με κορδόνι και φυσικά φαινόταν καθαρά ότι από μέσα δε φορούσε εσώρουχο και από πάνω ένα αμάνικο μπλουζάκι πάλι άσπρο με την κοιλιά έξω όπου φαινόταν και το σκουλαρίκι που είχε.

Η γυναίκα μου είχε αρχίσει να τρελαίνεται από την καύλα βλέποντας έτσι τον Αλβανό, αλλά κι αυτός δεν πήγαινε πίσω, καθώς όλη την ώρα γύρω από την γυναίκα μου βρισκόταν και χάζευε το κωλαράκι της και το στήθος της, που φαινόταν κάθε φορά που έσκυβε. Ήταν ώρα όμως να φύγω και από ότι μου είπε η γυναίκα μου έτσι ήταν και η συνέχεια της ημέρας. Μερικές φορές έτριβε τον πούτσο του πάνω στο κωλαράκι της και καλά εντελώς τυχαία, αλλά χωρίς να του επιτρέπει να συνεχίσει παραπάνω. Κατά τις 6 τελείωσαν και κάθισαν για λίγο μαζί. Καθώς συζητούσαν, η γυναίκα μου τον κάλεσε για φαγητό το βράδυ και έφυγε ο καθένας για το σπίτι του. Άρχισε να ετοιμάζει το φαγητό και συγχρόνως έκανε το μπάνιο της, ξύρισε και το μουνάκι της και φόρεσε ένα μαύρο κολάν με ένα κόκκινο string σηκωμένο ώστε να φαίνεται λίγο και ένα πουκάμισο δεμένο στη μέση με την κοιλιά έξω και αρκετά κουμπιά ανοικτά από την πάνω μεριά, ώστε να αποκαλύπτει το στήθος της, χωρίς σουτιέν.

Στις 9 όπου χτύπησε το κουδούνι ήταν όλα έτοιμα. Ο γείτονας ήρθε με ένα μπουκάλι κρασί μαζί και το τραπέζι ξεκίνησε με τη γυναίκα μου να τον σερβίρει. Η ώρα είχε περάσει, το μπουκάλι ήταν  σχεδόν άδειο με τη γυναίκα μου αρκετά ζαλισμένη και τη συζήτηση μετά από πολλά κομπλιμέντα να έχει πάρει ερωτικό περιεχόμενο. Η συζήτηση συνέχισε στον καναπέ τώρα, πίνοντας ένα τελευταίο κρασί και με τους δύο τους να κάθονται δίπλα-δίπλα, με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να ανάψουν τα αίματα και τη γυναίκα μου ανήμπορη να αντισταθεί. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αυτή βρέθηκε εκεί πάνω στον καναπέ να του παίρνει πίπα, βγάζοντας ταυτόχρονα ο καθένας τα ρούχα του άλλου μένοντας και οι δύο γυμνοί. Αυτός τη γύρισε στα 4 και άρχισε να της γαμάει το μουνάκι όλο και πιο γρήγορα χτυπώντας τη στο κωλαράκι της, αλλά και στη συνέχεια βάζοντας ένα δάχτυλο και μετά 2 μέσα στο κωλαράκι της. Η γυναίκα μου είχε έρθει ήδη σε δύο οργασμούς και ο γείτονας της βγήκε από μέσα της και άρχισε να τη γαμάει από το κωλαράκι της πολύ γρήγορα τελειώνοντας μέσα. Στη συνέχεια πήγαν στο κρεβάτι και αυτή από πάνω του άρχισε να γαμάει το μουνάκι της τελειώνοντας άλλη μια φορά μέσα σε κραυγές. Στη συνέχεια την ξάπλωσε στο κρεβάτι κι αυτός από πάνω της με τα πόδια της στους ώμους του συνέχισε να της γαμάει μία το μουνάκι της και μία το κωλαράκι τελειώνοντας για  άλλη μια φόρα μέσα στο κωλαράκι της.

Η γυναίκα μου κοιμήθηκε εκεί, αμέσως μόλις έφυγε ο γείτονας της, αφού την ευχαρίστησε πρώτα για το δείπνο. Μετά από αυτό το βράδυ η γυναίκα μου έγινε έρμαιο των ερωτικών επιθυμιών του, καθώς συνέχιζε να τη γαμάει 2 με 3 φορές την εβδομάδα.Copyright protected OW ref: 102920