Άγνωστος

Δημοσιεύθηκε από kowalski
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.65 (10 Votes)
Η Μαρίνα ήταν στην 3η μέρα του επαγγελματικού της ταξιδιού και περνούσε το ελεύθερο απόγευμά της στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Μετά από αρκετή ώρα τρέξιμο στο διάδρομο, που τράβηξε πολλά βλέμματα λόγω του σκαμπανεβάσματος του πλούσιου στήθους της, πέρασε για ντους για να φύγει ο ιδρώτας και να ηρεμήσει. Όλα αυτά, τα βλέμματα, τα κομπλιμέντα, τα σάλια, δεν την άγγιζαν καθόλου. Το ταξίδι της αυτό είχε ένα συγκεκριμένο σκοπό και δε χωρούσαν αντιπερισπασμοί οποιουδήποτε είδους. Εξάλλου, ο τελείως κοινός τρόπος που την προσέγγιζαν οι άντρες σε καθημερινά πλαίσια την έκανε να νοιώθει ακόμα μεγαλύτερη αποστροφή και αδιαφορία. Ποτέ δεν έδινε σημασία σε κάποιον αν δεν την έκανε να νοιώθει σημαντική, ως κάτι που έπρεπε να δοθεί αγώνας για να κατακτηθεί. Αυτός ο τρόπος σκέψης και η φιλοσοφία την βοηθούσαν να αντιμετωπίσει στο μυαλό της το πολύμηνο χρονικό διάστημα που είχε περάσει χωρίς να έχει κάποια σεξουαλική επαφή.

Βγήκε από το ντους, σκουπίστηκε με την πετσέτα και έβαλε καθαρά ρούχα.

Στο διάδρομο προς το δωμάτιό της σταμάτησε σε ένα αυτόματο μηχάνημα να πάρει ένα νερό. Μέχρι να βάλει τα νομίσματα και να πάρει το μπουκάλι, είχε πλησιάσει κοντά της ένας νεαρός, σίγουρα 10-15 χρόνια νεότερός της. Δεν του έδωσε καμιά σημασία, μέχρι που αφού έσκυψε να πάρει το μπουκάλι και σηκώθηκε ξανά. Το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στον κώλο της και μόλις πήρε χαμπάρι ότι τον είδε, την κοίταξε στα μάτια και χαμογέλασε. Η Μαρίνα του έριξε ένα βλέμμα απόλυτης απάθειας και συνέχισε το δρόμο της προς το δωμάτιο. Λίγο πριν φτάσει στην πόρτα της, γύρισε και κοίταξε πίσω και είδε πως την παρατηρούσε ακόμη. Έχοντας μπουχτίσει από τέτοια βλέμματα όλο αυτό το τριήμερο, σκέφτηκε πως αυτός θα ήταν ο άτυχος που θα πλήρωνε τη νύφη και εκτός από να τον αγνοήσει τελείως, θα τον ρεζίλευε κιόλας. Ήθελε να τον κάνει να τα χάσει και με αυτό στο μυαλό, λειτούργησε ασυναίσθητα. Του έκλεισε το μάτι και του έκανε νεύμα με το κεφάλι να την ακολουθήσει. Συνέχισε το δρόμο της, σίγουρη πως ο πιτσιρικάς θα τα είχε χάσει και θα έφευγε και μπήκε στο δωμάτιό της. Λένε πως η σκέψη είναι πιο γρήγορη και από το φως και αυτό επιβεβαιώθηκε από την αλληλουχία σκέψεων που πέρασαν από το μυαλό της καθώς έκλεινε την πόρτα πίσω της.

Η κίνηση που έκανε ήταν παρακινδυνευμένη. Τώρα που το ξανασκεφτόταν, θα μπορούσε κάλλιστα ο νεαρός να μην είχε ψαρώσει και να την ακολουθούσε όντως. Αναρωτήθηκε πως ήταν τόσο απρόσεχτη, σίγουρα κάποιες φορές το μυαλό τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα και κάποια πράγματα δε μπορούσε να τα ελέγξει. Εκείνη την ώρα διάλεξε το μυαλό της, σαν να ήθελε να της δώσει απάντηση, να της φέρει την εικόνα του, εντυπωσιακού ήταν η αλήθεια, νεαρού με το γυμνασμένο σώμα και το λάγνο βλέμμα. Πριν το καταλάβει, ένοιωσε έναν ερεθισμό στο μουνί της. Ένα ξύπνημα που είχε καιρό να νοιώσει και ήταν ήδη αργά για να το ελέγξει. Όλη αυτή η καύλα που καταπίεζε μέσα της τόσο καιρό έκανε ξαφνικά την εμφάνισή της συσσωρευμένη. Ασυναίσθητα, το χέρι της πήγε στο μουνί της πάνω από το σορτσάκι της και άρχισε να το χαϊδεύει έντονα, με την καύλα να την έχει κυριεύσει πλήρως.

Το χτύπημα στην πόρτα την επανέφερε στην πραγματικότητα. Η αλόγιστη καύλα ήταν ακόμα εκεί, αλλά τώρα συνοδευόταν από ένα αίσθημα πανικού. Ο μικρός την είχε όντως ακολουθήσει και τώρα της χτυπούσε την πόρτα. Η ταχύτητα εναλλαγής των σκέψεων που την κυρίευσε πριν, που είχε σαν αποτέλεσμα το μουνί της να υγρανθεί πλήρως, έδωσε τη θέση της σε μια εσωτερική πάλη. Η ψυχρή λογική που δε θα της επέτρεπε ποτέ να πηδηχτεί με έναν άγνωστο και ο απόλυτος ερεθισμός που υπέτασσε να γαμηθεί άμεσα με οποιονδήποτε και ανεξαρτήτως συνθηκών. Η ιδέα ότι επρόκειτο για κάποιον άγνωστο που δεν του είχε μιλήσει καν, πήρε το μέρος του ερεθισμού, ο οποίος και εν τέλει κέρδισε πανηγυρικά, καθώς του άνοιγε την πόρτα.

Τον κοίταξε στα μάτια, τον έπιασε από το χέρι και τον οδήγησε μέσα. Τον πήγε μπροστά στο κρεβάτι, τον έγδυσε γρήγορα και τον έριξε πίσω. Επειδή τα ζωώδη ένστικτά της την είχαν κυριεύσει και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να πηδηχτεί σαν πουτάνα, δε σήμαινε ότι δε θα έκανε και κουμάντο στο σεξ. Γδύθηκε και αυτή, ξάπλωσε από πάνω του και άρχισε να χαϊδεύεται πάνω στο σώμα του. Εκείνος δεν έβγαζε μιλιά, μόνο βογκούσε. Σηκώθηκε στα γόνατα από πάνω του και κοιτώντας τον στα μάτια, άρχισε να κινείται πάνω κάτω ώστε το μουνί της να τρίβεται πάνω στον καυλωμένο πούτσο του. Καθώς το έκανε αυτό, ακουγόταν ο ήχος από τα υγρά που είχαν πλημμυρίσει το μουνί της.

Συνέχισε να κινείται πάνω κάτω και τον σήκωσε μπροστά της ώστε να είναι φάτσα φόρα με το στήθος της. Χωρίς να του αφήσει περιθώριο, πίεσε το πρόσωπό του πάνω τους και αυτός άρχισε να γλείφει και να δαγκώνει με μανία. Ενώ ένοιωθε το μουνί της να καίει με τον πούτσο του να ερεθίζει την κλειτορίδα της, μόλις άρχισε να της πιπιλίζει της ρώγες, έφτασε στο απροχώρητο. Έβγαλε μια κραυγή και τον έριξε πάλι πίσω, ανέβηκε πιο πάνω και καβάλησε τον πούτσο του.  Τον πήρε όλο μέσα της και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει. Πρώτη φορά πηδιόταν με τόση μανία. Όχι μόνο χοροπηδούσε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, αλλά τον έπαιρνε και τέρμα βαθειά, σα λυσσασμένη.

Αφού κουράστηκε λίγο, γύρισε ανάσκελα και τον έφερε από πάνω της. Αμέσως μπήκε μέσα της και τύλιξε τα πόδια της σφιχτά γύρω του. Έτσι, μπορούσε να τον νοιώθει ολόκληρο μέσα της καθώς μπαινόβγαινε και ακουμπούσε στα τοιχώματα του μουνιού της και αυτό την τρέλαινε ακόμα περισσότερο. Τον κοιτούσε με το πιο πουτανίστικο βλέμμα που μπορούσε κι εκείνη την ώρα αυτός της είπε:

-    Σ’ αρέσει, πουτανάκι;

Μόλις το άκουσε, του άστραψε ένα χαστούκι τόσο δυνατό που έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο πλάι. Εκείνος έμεινε αποσβολωμένος και την κοιτούσε σαν μαλάκας. Ένα δεύτερο χαστούκι ήρθε στο άλλο μάγουλο, λιγότερο δυνατό αυτή τη φορά και η Μαρίνα ξανά άνοιξε τα πόδια της.

-    Γιατί σταμάτησες;

Ξανά ήρθε κοντά της και άρχισε πάλι να τη γαμάει με τον ίδιο ρυθμό. Η Μαρίνα έμπηξε τα νύχια της στην πλάτη του και αυτός έσκυψε μπροστά και άρχισε να της γλείφει τις ρώγες πάλι.

-    Καριόλη, μην τολμήσεις ξανά να με πεις έτσι…

είπε και έμπηξε ακόμα πιο βαθιά τα νύχια της στο δέρμα του. Αυτός άφησε μια κραυγή, την έγλειφε και την πηδούσε με περισσότερη μανία. Μόλις το μουνί της συνήθισε τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει, τον έσπρωξε πάλι έξω και τον έριξε πίσω ανάσκελα. Πήγε πάνω από το κεφάλι του και έκατσε με το μουνί της πάνω στο στόμα του. Αυτός δεν το περίμενε και στην αρχή πνίγηκε. Η Μαρίνα τον είδε, χωρίς να τον λυπηθεί καθόλου και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο στόμα του.

-    Γλείφε μαλάκα!

Μόλις αυτός συγχρονίστηκε, η Μαρίνα άρχισε να τρέμει από καύλα. Έσκυψε μπρούμυτα από πάνω του, χωρίς να πάρει το μουνί της από το στόμα του και πήρε τον πούτσο του στο δικό της. Είχε καιρό να το κάνει αυτό, αλλά δε δυσκολεύτηκε σιγά-σιγά να τον πάρει όλο στο στόμα της. Αργά, μεθοδικά και με πολύ σάλιο, τον έφτασε στο σημείο που ήθελε. Να αρχίσει να τινάζεται από καύλα και να πιέζει το κεφάλι της πάνω του. Ευτυχώς ήταν έξυπνος και δε σταμάτησε να τη γλείφει όλο αυτό το διάστημα. Η Μαρίνα ήταν κοντά στο να χύσει και καταλάβαινε ότι και αυτός το ίδιο, από τη στιγμή που μάλαζε τα αρχίδια του και τον έπαιρνε ως τη βάση στο στόμα της. Αλλά δεν ήθελε να γίνει έτσι. Για άλλη μια φορά σηκώθηκε ξαφνικά και κατέβηκε από το κρεβάτι. Τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε στην κουζίνα. Του γύρισε πλάτη, στήθηκε στον πάγκο και τούρλωσε τον κώλο της. Αυτός πήρε το μήνυμα και με τη μία έχωσε τον πούτσο του και άρχισε να τη σφυροκοπάει με όλη του τη δύναμη.

Η Μαρίνα είχε πετύχει αυτό που ήθελε. Ήθελε όσο πιο άγριο γαμήσι γινόταν, το είχε ανάγκη και τώρα το ένοιωθε με ένταση. Έκλεισε τα μάτια της και αφέθηκε. Ο οργασμός που την κατέκλυσε ήταν ο πιο έντονος που είχε ζήσει εδώ και πολλά χρόνια. Πλήρως απελευθερωμένη, φώναξε όσο πιο δυνατά μπορούσε, αδιαφορώντας για το ότι σίγουρα ακουγόταν και σε διπλανά δωμάτια.

Καθώς βαριανάσαινε και προσπαθούσε να ανακτήσει την αναπνοή της, παρατήρησε πως ο άγνωστος τη γαμούσε με περισσότερη ένταση από ποτέ και η ανάσα του ήταν επίσης κοφτή. Κατάλαβε πως πλησίαζε το τέλος και για αυτόν, τραβήχτηκε και γύρισε πρόσωπο. Αυτός ήρθε κοντά της και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ένα ποτάμι από χύσια γέμισε το πρόσωπό της, από το μέτωπο έως το στήθος, να τρέχει από το σαγόνι της. Η ποσότητα που είχε χύσει ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και ο πούτσος του έσταζε για αρκετή ώρα αφού σταμάτησε.

Με το χέρι της μάζεψε τα χύσια από το πρόσωπό της και σηκώθηκε. Χωρίς να τον κοιτάξει, πήγε στην τουαλέτα, έπλυνε τα χέρια της και το πρόσωπό της και τύλιξε μια πετσέτα γύρω της. Επιστρέφοντας στην κουζίνα τον είδε να κάθεται σε μια καρέκλα, γυμνός ακόμα, ασθμαίνοντας.

-    Είσαι εντάξει;

-    Ναι, είμαι οκ.

Ακολούθησε μια αμήχανη σιωπή. Η Μαρίνα ξαναμίλησε:

-    Πώς σε λένε;

-    Πέτρο.

-    Χάρηκα Πέτρο, είμαι η Μαρίνα, και σε ευχαριστώ πολύ, είπε δίνοντας το χέρι της.

-    Κι εγώ ευχαριστώ, ελπίζω να σου άρεσε.

-    Ήταν πάρα πολύ ωραίο. Ελπίζω να μην σε πόνεσα πριν.

-    Όχι, όχι, είμαι καλά… είπε γελώντας ο Πέτρος.

Γέλασαν αμήχανα και ακολούθησε κι άλλη σιωπή.

-    Ώρα να πηγαίνεις λοιπόν.

-    Ε; ναι… απάντησε αυτός, εμφανώς απογοητευμένος.

Ο Πέτρος βγήκε από την κουζίνα για να πάει να ντυθεί. Μετά από λίγο η Μαρίνα άκουσε την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει. Βγήκε έξω και σωριάστηκε στο κρεβάτι της. Βρήκε το τηλέφωνό της και πήρε την κολλητή της:

-    Δεν θα πιστέψεις τι έγινε.

-    Τι έγινε καλέ; Όλα εντάξει;

-    Ναι, όλα καλά… απλώς… είμαι μεγάλη πουτάνα, απάντησε γελώντας.Copyright protected OW ref: 102810