Τα ξύλα για το τζάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.70 (10 Votes)
Το περασμένο Σάββατο, είχαμε κανονίσει να συμπληρώσουμε ξύλα για το τζάκι. Προετοιμαζόμασταν για το χειμώνα. Η Μαίρη δε δούλευε, αλλά κάποιες δουλειές έπρεπε να γίνουν κι έτσι αφήσαμε και το παιδί μόνο για λίγες ώρες στους δικούς μου.

Μόλις αφήσαμε το παιδί, περάσαμε από μία μάντρα σχετικά κοντά στο σπίτι μας, για να παραγγείλουμε. Μπαίνοντας στη μάντρα αρχικά δεν είδαμε κάποιον υπεύθυνο, παρά μόνο ένα νεαρό μαυριδερό ο οποίος τακτοποιούσε μερικά κομμένα κούτσουρα. Μας είπε ότι το αφεντικό ήταν μέσα στο γραφείο. Μπήκαμε μέσα, τον βρήκαμε και αρχίσαμε το διακανονισμό, ενώ ο βοηθός τέλειωσε γρήγορα και ήρθε και εκείνος μέσα. "Μυρίστηκα" ότι ήρθε για να βλεφαριάσει τη Μαίρη, καθώς φορούσε μία από τις αγαπημένες μου μπλούζες με V στο λαιμό και τα στήθια της φαίνονταν.

Το "αφεντικό" ο οποίος ήταν κι εκείνος νεαρός, μας εξήγησε τι είχε διαθέσιμο και τις τιμές που τα πουλούσε. Δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβός και τα ξύλα του ήταν καλά κομμένα και στεγνά. Ξαναβγήκαμε έξω για να μας τα δείξει. Ο βοηθός του, όπως ακούσαμε από το αφεντικό να τον φωνάζει, λεγόταν Αμπντάλ. Η παραλαβή θα γινόταν προς το μεσημεράκι και μάλλον η τελευταία γιατί το απόγευμα περίμεναν φορτηγό με καινούργια ξύλα.

Γυρίσαμε στο σπίτι και πριν ξεκινήσουμε τις δουλειές, μην αντέχοντας, της τράβηξα το παντελόνι και την κιλότα και την έβαλα στο κρεβάτι να καθίσει στα τέσσερα. Τη χάιδεψα απαλά στα κωλομέρια, ανοίγοντας σιγά-σιγά τα μουνόχειλα της. Μπήκα στον κόλπο της και ενώ πέρασα τα χέρια μου από μπροστά της και της χάιδευα τα μπούτια δεξιά και αριστερά από το μουνί της, της μιλούσα για τον Αμπντάλ, έχοντας προσέξει κι εγώ ότι το βλέμμα του έπεφτε συχνά στα στήθια της. Με ρώτησε αν ήθελα να τον γαμήσει και της είπα ότι θα γούσταρα τρελά. Μετά από λίγα λεπτά, δεν άντεξα και έχυσα μέσα της. Εκείνη όμως κρατήθηκε για εκείνον.

Η ώρα έφτασε μεσημέρι και εκεί γύρω στις 2 χτύπησε το κουδούνι. Είχαν φέρει τα ξύλα. Η Μαίρη ήταν ήδη έτοιμη και είχε αφαιρέσει το σουτιέν της, φορώντας την ίδια μπλούζα. Βγήκα στην είσοδο και είπα στο μαντρά να τα αδειάσει σε ένα σημείο κοντά στην είσοδο και από εκεί θα τα ανεβάζαμε με το καρότσι. Αφού τον πλήρωσα, ο ίδιος είπε ότι θα άφηνε εδώ τον Αμπντάλ για να τα μεταφέρει, γιατί έπρεπε να γυρίσει γρήγορα στη μάντρα και να συνεννοηθεί με την άλλη παραλαβή. Ο Αμπντάλ άρχισε να μεταφέρει τα κούτσουρα, ενώ εγώ μπήκα στο σπίτι για να τον καθοδηγήσω στο που και πως να τα βάλει. Σχεδόν κάθε φορά που περνούσε μπροστά από τη Μαίρη, προσπαθούσε με τρόπο να χαζέψει τα στήθια της, ενώ εκείνη επίτηδες ρουφούσε λίγο την κοιλιά της για να τα τονίσει.

Όταν πλέον τέλειωσε η μεταφορά και τοποθέτηση, η Μαίρη του είπε να καθίσει να πάρει μια ανάσα και του πρόσφερε ένα ποτήρι νερό. Πιάσαμε λίγο την κουβέντα για να τον γνωρίσουμε. Όντως λεγόταν Αμπντάλ, ήταν και αυτός από το Πακιστάν, νέος σε ηλικία(30 χρόνων) και ανύπαντρος. Είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από 10 χρόνια και όταν ξαναπήγαινε στην πατρίδα δε στεκόταν ποτέ τυχερός για να βρει γυναίκα και να παντρευτεί. Απλώς, όποτε του δινόταν η ευκαιρία, γαμούσε καμιά πιτσιρίκα. Εδώ όμως; Γυναίκα, ούτε για δείγμα! Και οι Ελληνίδες... όπως είπε ο ίδιος κάποια στιγμή, είναι ωραίες γυναίκες.

Όσο τα λέγαμε αυτά, για περίπου 10 λεπτά, η Μαίρη είχε γύρει πίσω στον καναπέ την πλάτη της και είχε ακουμπήσει τα χέρια της πάνω στα μισό-ανοιγμένα μπούτια της. Φορούσε παντελόνι πυτζάμας και είχε βγάλει την κιλότα της, με αποτέλεσμα να φαίνονται σχεδόν καθαρά τα μουνόχειλα της. Ο Αμπντάλ την κοιτούσε ντροπαλά και δεν ήξερε τι να κάνει. Αλλά σίγουρα είχε καυλώσει πολύ. Κάποια στιγμή, ο Αμπντάλ ζήτησε να πάει στην τουαλέτα για κατούρημα. Μπαίνοντας και πριν καλά-καλά προλάβει να κατουρήσει, πάει και η Μαίρη για να πλύνει τα χέρια της. Η τουαλέτα είναι λιγάκι στενόχωρη, οπότε η Μαίρη θα έπρεπε να μαζευτεί λιγάκι για να βγει έξω ο Αμπντάλ. Άκουσα που του είπε πως χωράει να βγει και μετά από λίγο ακούω αναστεναγμούς. Αμέσως κατάλαβα πως τον είχε στριμώξει. Έκανα πως σηκώθηκα για να πάω στο δωμάτιο με τον υπολογιστή και βλέπω τη Μαίρη να στέκεται μπροστά του, έχοντας πιάσει το χέρι του και βάζοντάς το πάνω στα στήθια της. Με το άλλο χέρι της του χάδευε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι.

Ο Αμπντάλ ταράχτηκε λίγο μόλις με είδε, αλλά τον ηρέμησα αμέσως λέγοντάς του πως δεν με ενοχλούσε. Κάθισα στο γραφείο και η Μαίρη του είπε να περιμένει μαζί μου για να βγάλει τα ρούχα της. Εκείνος είχε ήδη τρελαθεί από την κάβλα. Έβγαλε το παντελόνι και το σώβρακό του. Είχε πολύ ωραίο μαυριδερό πούτσο και όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά κανονικά με το περιττό δέρμα. Μάλιστα, είχε φοβερή στύση. Τον έπιασα λίγο για να τον παίξω. Ήταν κόκκαλο. Δεν είπε όχι. Του άρεσε.

Η Μαίρη ήταν έτοιμη και τον φώναξε να πάει στο κρεβάτι. Ξάπλωσε πάνω της, εκείνη σήκωσε τα πόδια της και εκείνος μη μπορώντας να αντέξει άλλο, οδήγησε το εργαλείο του μέσα της. Η Μαίρη αναστέναξε μόλις ένιωσε τη σκληράδα του. Γύρισε στο πλάι το κεφάλι της και έκλεισε τα μάτια της. Με τα χέρια της χάιδευε την πλάτη του. Ο Αμπντάλ άρχισε να τρέμει από την κάβλα και σε μόλις λίγα λεπτά έχυσε μέσα της. Η Μαίρη άφησε βαθύ αναστεναγμό μόλις τα ένιωσε να τινάζονται στον κόλπο της. Εκείνος δε βγήκε καν. Συνέχισε να κουνιέται μέχρι που σύντομα είχε ξανακαβλώσει. Του είπε να ξαπλώσει για να ανέβει πάνω του. Έβαλε η ίδια το καβλί του μέσα της και έσκυψε τα στήθια της πάνω στο πρόσωπό του. Κουνιόταν αισθησιακά πάνω του, κάνοντάς τον κυριολεκτικά να παραμιλάει. Συνέχισε να τον γαμάει έτσι για ακόμη λίγα λεπτά, έχοντας τα μάτια της κλειστά και σε ύφος οργασμού, με το στόμα να αναβλύζει απαλά βογγητά και αναστεναγμούς κάβλας.

Σε λίγο ο Αμπντάλ ήταν έτοιμος να ξαναχύσει μέσα της και η ίδια ερχόταν πια σε κολπικό οργασμό μαζί του. Ήταν τόσο ωραίο το θέαμα, να βλέπω το καβλί του να μπαινοβγαίνει στο μουνί της και να γλιστράει τόσο άνετα μέχρι τ’ αρχίδια του. Κυριολεκτικά τη γέμιζε. Μέχρι που, κάποια στιγμή, είδα το εργαλείο του να βυθίζεται βαθιά μέσα και αρχίζει να πάλλεται δυνατά. Μόλις είχε ξαναχύσει.

Η Μαίρη έμεινε πάνω του μέχρι ο πούτσος του να πέσει και να βγει. Ενώ σχεδόν αμέσως, το σπέρμα του άρχισε να κυλάει πάνω στα αρχίδια του και στο σεντόνι. Σήκωσε τη μέση της και κάθισαν λίγο μέχρι να πάρουν ανάσα.

Η ώρα είχε ήδη περάσει. Ακούστηκε το κινητό του και σηκώθηκε "σφεντόνα" για να απαντήσει πως είχε τελειώσει και έπινε λίγο νερό. Ντύθηκε γρήγορα, μας άφησε το νούμερό του και έφυγε για να πάρει το καρότσι και να ξαναφύγει για τη μάντρα.Copyright protected OW ref: 102698