Αλήθεια ή Τόλμη με τη Λ

Δημοσιεύθηκε από GeorgeRBGR
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.39 (9 Votes)
Η ιστορία μας με τη Λ συνέβη πριν μια 25ετία. Τότε στα 35 μου εργαζόμουν σαν διευθυντικό στέλεχος στις πωλήσεις-εξαγωγές κάποιας εταιρείας και η Λ ήταν σχετικά νέα συνάδελφος στα 24 της, λίγο μετά το Πανεπιστήμιο, ουσιαστικά στην πρώτη της δουλειά σε επαγγελματικό περιβάλλον μεγάλης επιχείρησης. Ήταν μεσογειακής εμφάνισης, λεπτή, περίπου 1.70 μ., με μακριά μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, χείλη ζουμερά, μακριά πόδια, που τα έδειχνε περήφανα με τις μίνι φουστίτσες που φορούσε, πεταχτό πισινό, επίπεδη κοιλιά και μικρό στήθος.

Με τη Λ είχαμε γίνει φίλοι, όταν σαν μέρος μιας ομάδας συνεργατών βρεθήκαμε όλοι μαζί σε κάποια έκθεση στο εξωτερικό και κάναμε λίγο περισσότερο παρέα μαζί, βρίσκοντας κοινά ενδιαφέροντα. Ήξερε ότι ήμουν παντρεμένος, αλλά δε μειώθηκε η προσέγγισή μας.

Εκείνο τον καιρό διατηρούσα παράλληλα εκτός επιχείρησης δικό μου εξωτερικό γραφείο, που δούλευα τα απογεύματα. Η Λ. έμενε κοντά κι έτσι όταν κάποια φορά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τη ρώτησα αν θέλει να συναντηθούμε εκεί απάντησε θετικά. Δεν ξέρω ούτε προς βρήκα το θάρρος να της το προτείνω, ούτε πόσο καρδιοχτυπούσα περιμένοντας την εκείνο το απόγευμα να έρθει.

Όταν της άνοιξα, υποδέχτηκα μια κοπέλα πολλές φορές πιο κούκλα απ’ ό,τι την έβλεπα κάθε πρωί στην δουλειά. Έβγαλε μια μαύρη κάπα που φορούσε από πάνω. Από κάτω, η μίνι φουστίτσα της ήταν στενή, μαύρη, δερμάτινη, τουλάχιστον 20 πόντους πάνω από το γόνατο και δε φορούσε καλσόν. Μαύρες γοβίτσες την έδειχναν ακόμη ψηλότερη απ’ ό,τι ήταν. Από πάνω φορούσε ένα κοντομάνικο, μαύρο, μεταξωτό μπλουζάκι με μεγάλο «v», και κάτω από αυτό ένα κορμάκι λευκό, με μανικάκια ως λίγο πάνω από τον καρπό. Σικ ντύσιμο, αν και θα το έλεγες μάλλον ελαφρύ για την εποχή.

Στο γραφείο είχα καλή θέρμανση κι έτσι καθόμασταν άνετα, εγώ με ένα παντελόνι κι ένα πουκάμισο. Της εξηγούσα με τι ακριβώς ασχολούμουν εκεί, πως εύρισκα τους πελάτες, πότε προλάβαινα να τελειώνω τις δουλειές και μετά η συζήτηση ελάφρυνε, σερβιριστήκαμε ποτά από το μπαράκι, η ατμόσφαιρα ήταν φιλική και χαλαρή. Η Λ σηκώθηκε και μου ζήτησε να καθίσει στο διευθυντικό κάθισμα του γραφείου μου να δει πως είναι και χωρίς να προλάβω να απαντήσω πέρασε μέσα από το γραφείο μου και βρέθηκε στην θέση μου. Άρχισε να κάνει εμένα, να μιλάει τάχα στο τηλέφωνο, να πληκτρολογεί στον υπολογιστή μου, να παίζει με τους φακέλους μου. Στο τέλος έσκασε στα γέλια. Είχα έρθει δίπλα της και ήμουν όρθιος από πάνω της. Σηκώθηκε και μου είπε να κάτσω εγώ και να της δείξω τι έχω στον υπολογιστή μου. Δεν ξέρω τι περίμενε να δει ότι έχω, αλλά όταν κάθισα στάθηκε όρθια δίπλα μου. Είπα να πάω να της φέρω ένα κάθισμα, αλλά απόλυτα φυσικά είπε δε χρειάζεται και ήρθε και κάθισε ελαφρά στο πλάι στα πόδια μου,  στραμμένη προς την οθόνη του υπολογιστή και μου ζήτησε να της δείξω. Ήθελα δεν ήθελα, σκλήρυνα αμέσως. Τα γυμνά της πόδια τραβούσαν το βλέμμα μου πιο πολύ από την οθόνη, ενώ τα μακριά της μαλλιά χάιδευαν το πρόσωπό μου και το άρωμά της με μεθούσε να το εισπνέω.

Για να μην χάσουμε την ισορροπία και κυλήσει το κάθισμα που ήταν με ροδάκια πέρασα το χέρι μου γύρω από τη μέση της και μετά δούλευα με αυτό το ποντίκι.   Σε κάθε μου κίνηση το χέρι μου ακουμπούσε στο πλευρό της και την έφερνε πιο κοντά μου.

Μου ζήτησε να ανοίξω τον φάκελο «Παιχνίδια» και είδε εκεί ένα με τίτλο «Truth or Dare» (παιχνίδι για παρέες σε πάρτι, με σέξι περιεχόμενο, όπου κάποιος σε ρωτάει κάτι κι εσύ είτε απαντάς την αλήθεια είτε δέχεσαι να υποβληθείς στη δοκιμασία που το παιχνίδι σου προτείνει τυχαία). Ούτε θυμάμαι πως είχε βρεθεί αυτό το παιχνίδι εκεί, αλλά η Λ. πιάστηκε αμέσως και ζήτησε να το παίξουμε.  

Συγκατένευσα, η Λ σηκώθηκε, ξαναγέμισε τα ποτήρια μας – σαν στο σπίτι της – και ξανακάθισε στα πόδια μου, ξαναπαίρνοντας το χέρι μου και περνώντας το γύρω από τη μέση της.

Το παιχνίδι ήταν φτιαγμένο για να γίνονται οι ερωτήσεις προοδευτικά τολμηρότερες κι έτσι μετά από τις πιο «αθώες», τύπου… «Είσαι παρθένος/α;» Δεν ήταν, «Πόσους ερωτικούς συντρόφους είχες ως σήμερα;» Είπε 2, αλλά βιάστηκε να συμπληρώσει ότι δεν ήταν σχέσεις, «Θα έβλεπες ερωτικά τον πλησιέστερο συμπαίκτη σου;» Εδώ δεν υπήρχε άλλος και αφού κοκκίνισε το προσωπάκι της, η Λ. ζήτησε να πάρει το Dare  και να κάνει ότι της πει το παιχνίδι.

«Βγάλε ένα ρούχο» ήταν η απόφαση του παιχνιδιού και η Λ. χωρίς να σηκωθεί από τα πόδια μου έβγαλε τη μπλούζα της, κουνώντας το κορμί της και ερεθίζοντας με ακόμη περισσότερο. Τώρα είχε μείνει μόνο με το άσπρο κορμάκι, που έμπαινε μέσα στη δερμάτινη φουστίτσα και ήταν εμφανές ότι από κάτω δεν φορούσε σουτιέν, αφήνοντας ελεύθερο το μικρό της στηθάκι, με τις ρωγίτσες της να θέλουν να τρυπήσουν το κορμάκι. Τα μαλλιά της συνέχισαν να τριγυρίζουν στο πρόσωπό μου, ενώ η αναπνοή μου χάιδευε το λαιμό της.

Για την ισότητα τον όπλων δεν απάντησα στην ερώτηση «Πόσο διάστημα έχεις μείνει χωρίς σεξ;» κι έτσι μου ζητήθηκε κι εμένα να βγάλω ένα ρούχο και έβγαλα κι εγώ, χωρίς να σηκωθώ από το κάθισμα, το πουκάμισό μου, πετώντας το στα καθίσματα συνεργασίας από την άλλη μεριά του γραφείου μου. Η Λ. ακουμπούσε τώρα στο γυμνό μου στήθος και τα μαλλιά της με έκαιγαν από τον ερωτισμό, που ανέβαινε μέσα στο δωμάτιο.

«Έχετε κάνει πρωκτικό σεξ;» ήταν η επόμενη ερώτησε που η Λ. δεν θέλησε να απαντήσει. Θα ήθελα πολύ να ξέρω την απάντηση νιώθοντας τον πεταχτό της πισινό πάνω στο καυλί μου τόση ώρα τώρα. Αφού δεν απάντησε, η «τιμωρία» του παιχνιδιού ήταν «Ιππεύστε με τα ρούχα και προσποιηθείτε ότι κάνετε έρωτα τον πλησιέστερο συμπαίκτη σας στο παιχνίδι για 3 λεπτά. Στα 3 λεπτά σταματήστε.». Η Λ. ξανακοκκίνισε με το τι της ζητούσε το παιχνίδι πάλι να κάνει και σηκώθηκε, γύρισε το κάθισμα μου, ήρθε κοντά μου, άνοιξε τα πόδια της δεξιά – αριστερά από τα δικά μου, ανέβηκε πάνω μου κοιτώντας με βαθιά στα μάτια, πέρασε τα χέρια της γύρω από το σβέρκο μου και κατέβασε το κορμί της πάνω στον υπερβολικά πια ερεθισμένο πούτσο μου, με τα στήθη μας σε πλήρη επαφή. Η φουστίτσα της είχε ανασηκωθεί αποκαλύπτοντας τα γυμνά της πόδια μέχρι επάνω. Δε φορούσε κιλοτάκι, αλλά το άσπρο κορμάκι κατέβαινε μέχρι κάτω και μια κόπιτσα το συγκρατούσε στη θέση του. Είχα τρελαθεί από πόθο.

Στηριζόμενη από το λαιμό  μου άρχισε να ανασηκώνει και να κατεβάζει το κορμί της πάνω μου, τρίβοντας το μουνί της πάνω μου πάνω από το παντελόνι μου. Ήθελα να την πάρω εκείνη τη στιγμή, αλλά δε θέλησα να χαλάσω το παιχνίδι που με τόση θέρμη συμμετείχε και της έδινε το άλλοθι που αναζητούσε για να κάνουμε έρωτα. Έπρεπε να είμαι υπομονετικός, αλλά υπήρχε ο κίνδυνος να τελειώσω πριν καν γδυθούμε. Τα πρόσωπά μας είχαν κοκκινίσει και οι αναπνοές ήταν γρήγορες. Η Λ άρχισε να προσποιείται ότι τελειώνει, ενώ από το τρίψιμο πάνω στο παντελόνι μου η κόπιτσα από το κορμάκι της είχε ξεκουμπώσει φέρνοντας το μουνί της σε άμεση επαφή με το παντελόνι μου και το σκληρό μου καυλί από κάτω. Το παντελόνι μου είχε υγρανθεί στο σημείο της επαφής από τον αμοιβαίο ερεθισμό.

Ευτυχώς τα 3 λεπτά τελείωσαν και η Λ. σηκώθηκε, κούμπωσε την κόπιτσα στο κορμάκι της και ξανακατέβασε τη φουστίτσα της. Οι ρωγίτσες της ήταν πέτρινες κάτω από το κορμάκι και το σκούρο χρώμα τους προσκαλούσε για περιποίηση. Καθόταν πάλι στα πόδια μου στο πλάι με το χέρι μου γύρω από τη μέση της. Έδειχνε φανερά ικανοποιημένη από την επίδραση που είχε πάνω μου.

Όταν ρωτήθηκα «Είχατε παράλληλες σχέσεις;» προτίμησα να μην απαντήσω και έτσι βρέθηκα χωρίς παντελόνι (έβγαλα και κάλτσες – παπούτσια), αφού το παιχνίδι μου ξαναζήτησε να βγάλω ένα ρούχο. Έμεινα μόνο με το μποξεράκι, νιώθοντας τη σάρκα από τα γυμνά πόδια της Λ. πάνω στα δικά μου. Δε θα μπορούσα να κρατηθώ για πολύ ακόμη.

Η Λ. δε θέλησε να απαντήσει στη συνέχεια στην ερώτηση «Ποια είναι η κρυφή σου ερωτική φαντασίωση που θα ήθελες να ζήσεις;». Ίσως να το έκανε και επίτηδες επιζητώντας να χάσει, αφού τότε το παιχνίδι γινόταν πιο ενδιαφέρον και ο ερωτισμός εξακοντιζόταν στα ύψη. «Αυνανιστείτε μπροστά στους συμπαίκτες σας.» ήταν η απαίτηση του παιχνιδιού.

Με κοίταξε με βλέμμα που έλεγε «Έλα δεν πιστεύω να θέλεις να το κάνω αυτό τώρα!», αλλά δεν έδειξα να συγκινούμαι.

-    Αυτό αποφάσισε το παιχνίδι…

της είπα και η Λ. έγινε κόκκινη σαν το παντζάρι.  Ανασηκώθηκε από πάνω μου, απομακρύνθηκε από το γραφείο, πήγε στο μπάνιο και ξαναγύρισε. Τώρα είχε βγάλει τη δερμάτινη φουστίτσα της και είχε μείνει μόνο με το μεταξωτό κορμάκι. Πλησίασε τον δερμάτινο καναπέ του γραφείου και ξάπλωσε ανάσκελα. Τα πόδια της ήταν τώρα γυμνά σε όλο τους το μεγαλείο. Ήταν θεϊκά όμορφη. Το κορμάκι τόνιζε τις καμπύλες του κορμιού της ενώ πίσω εφάρμοζε σα στρινγκάκι, απλά κουμπώνοντας από κάτω.

-    Κάθισε απέναντί μου, μου είπε και υποσχέσου μου ότι δε θα σηκωθείς από εκεί, αν δε σου πω.

Υπάκουσα, κοιτάζοντας την μαγεμένος. Έκλεισε τα μάτια της και τα χέρια της κατέβασαν τα τιραντάκια από το μεταξωτό κορμάκι της μέχρι λίγο κάτω από τη μέση της, αφήνοντας σε ελεύθερη θέα το στηθάκι της και την επίπεδη κοιλίτσα της με τον αφαλό. Η αναπνοή μου είχε κοπεί. Ήταν σαν όνειρο, σα βγαλμένη από τις πιο κρυφές μου φαντασιώσεις. Σχεδόν γυμνή στον καναπέ του γραφείου μου.

Έβαλε τα δάχτυλα στο στόμα της και μετά άρχισε να χαϊδεύει τα στηθάκια της και να παίζει με τις ρωγίτσες της, πάντοτε με τα μάτια κλειστά. Το συνέχισε κάμποση ώρα και μετά το ένα της χέρι άρχισε να χαϊδεύει την κοιλίτσα της πάνω στο αφαλό. Τα δάχτυλά της μακριά χάιδευαν αργά και τρυφερά το γυμνό της κορμί. Η σάρκα της είχε ανατριχιάσει. Δεν άνοιγε τα μάτια, αλλά ήξερε ότι δεν έχανα δευτερόλεπτο από το ερωτικό θέαμα που μου πρόσφερε.

Κατέβασε το χέρι της χαμηλότερα και κάλυψε το μουνάκι της με την παλάμη της, χαϊδεύοντας το, τρίβοντάς το καλύτερα. Τα χείλη της δάγκωναν το ένα το άλλο. Το κορμί της από τη μέση και πάνω ανασηκωνόταν σε κάθε αναπνοή της από τον καναπέ. Τα δάχτυλά της βρήκαν τη μικρή κόπιτσα στο κάτω μέρος από το κορμάκι της και της ξεκούμπωσαν. Μπορούσα να δω το μουνί της, καθώς το κορμάκι ανασηκώθηκε και τώρα ήταν τυλιγμένο μια στενή λωρίδα γύρω από τη μέση της. Δεν έβλεπες ίχνος από τριχούλες, αλλά ένα υγρό μουνάκι, με μισάνοιχτα χείλη και διογκωμένη κλειτορίδα. Το χάιδεψε γυμνό τώρα και άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της. Αυνανιζόταν για μένα – ή και για κείνη πλέον – πλήρως παραδομένη στο ερωτικό πάθος.

Ο ρυθμός της είχε γίνει γρηγορότερος και φαινόταν ότι πλησίαζε στην κορύφωση. Το δάγκωμα στα χείλη ήταν πιο εμφανές και τα μάτια της άνοιξαν για λίγα δευτερόλεπτα και με κοίταξε με λατρεία σχεδόν. Μετά γύρισε μπρούμυτα, δείχνοντας μου ίσως το πιο σέξι σημείο του κορμιού της. Αυτό που όλοι θαυμάζαμε και καμιά φορά σχολιάζαμε οι άντρες μεταξύ μας στο γραφείο. Γονάτισε στον καναπέ, έριξε το κεφάλι μπροστά, άνοιξε τα πόδια της και βύθισε 3 της δάχτυλα μέσα στο υγρό της σεξ, περνώντας το χέρι της ανάμεσα στα πόδια της. Άρχισε να κινεί ρυθμικά το χέρι της μέσα - έξω, αυξάνοντας τον ρυθμό και σε λίγα δευτερόλεπτα, άφησε ένα μακρόσυρτο «Φτάνω Γιώργο μου…» και άφησε το κορμί της να πέσει στον καναπέ με τα δάχτυλά της πάντα βαθιά μέσα της.

Η αναπνοή της ακουγόταν βαριά. Έκανε κάμποση ώρα να ηρεμήσει και μετά γύρισε, άνοιξε τα μάτια και μου χαμογέλασε ντροπαλά.

-    Έλα κοντά μου…

μου είπε , κάνοντας μου χώρο στον καναπέ. Κάθισα δίπλα της και της χάιδεψα τα μαλλιά. Ανασηκώθηκε και με αγκάλιασε. Τα χέρια μου την χάιδεψαν και στη γυμνή της πλάτη. Ακόμη το κορμί της έστελνε ανατριχίλες στα δάχτυλά μου. Τα μάτια της με ξανακοίταξαν με το γεμάτο λατρεία βλέμμα που είχα δει και πριν λίγο. Τη φίλησα απαλά στα χείλη. Το αγκάλιασμά της έγινε πιο θερμό και ανταποκρίθηκε στο φιλί μου. Με έσπρωξε πίσω και τα χέρια της έπιασαν το μποξεράκι μου και το κατέβασαν με δίψα. Έσκυψε πάνω από το καυλί μου, αλλά την ήθελα κοντά μου τώρα και την τράβηξα πάνω μου, αναζητώντας πάλι τα χείλη της. Πέρασε τα πόδια της γύρω μου και κάθισε πάνω μου, οδηγώντας με μέσα της. Μετά έσκυψε στο πρόσωπο μου κι άρχισε να με φιλά με πάθος. Γλίστρησα μέσα της και με καλοδέχτηκε. Άρχισε να χορεύει πάνω μου, ανεβοκατεβάζοντας το κορμί της και δίνοντας το ρυθμό που εκείνη ήθελε. Τα χέρια μου χούφτωσαν τα στηθάκια της και άρχισαν ένα βασανιστικό μασάζ.

-    Θα σου απαντήσω τη μία από τις ερωτήσεις που δεν απάντησα πριν. Να κάνουμε έρωτα ήταν η κρυφή μου φαντασίωση. Σε ήθελα από  την πρώτη μέρα που σε είδα στο γραφείο και είδα τα γαλάζια σου μάτια να διεισδύουν διερευνητικά μέσα μου. Φαντασιωνόμουν μαζί σου κάθε βράδυ, όταν ήμουν μόνη στο κρεβάτι μου και τέλειωνα στη σκέψη μιας στιγμής όπως αυτή.

Έλιωσα από αυτά που έλεγε. Ήταν κουκλάρα και  ο πόθος όλων των ανδρών στην εταιρεία και σίγουρα και έξω από αυτή. Επιτάχυνε το ρυθμό της.

-    Και η άλλη ερώτηση, που δεν απάντησες;…

τόλμησα να ρωτήσω, παίζοντας με την τύχη μου. Η Λ. κοκκίνισε πάλι και δάγκωσε το κάτω χείλος, όπως πριν. Ήταν φανταστική, όταν το έκανε αυτό. Ένα ντροπαλό κορίτσι που παραδιδόταν στο πάθος, που εγκαταλειπόταν σε επιθυμίες ανομολόγητες. Τι σήμαινε άραγε αυτό; Είχε δοκιμάσει πρωκτικό σεξ ή όχι; Δεν πρόλαβα να σκεφτώ περισσότερο γιατί το πάθος μας συνεπήρε σαν κύμα και ένας αμοιβαίος οργασμός μας τελείωσε την ίδια στιγμή. Έσκυψε και ακούμπησε το κορμί της στο δικό μου. Δε βγήκα από μέσα της. Τα γυμνά μας κορμιά άγγιζαν το ένα το άλλο. Τα στηθάκια της ανέπνεαν πάνω μου και οι κτύποι της καρδιάς της ακούγονταν δυνατοί. Τα χείλη μας ξαναενώθηκαν, τα χέρια μου χάιδεψαν τα μαλλιά και την πλάτης της και κατέβηκαν στους στρογγυλούς γλουτούς της.

Άρχισα να τη χαϊδεύω και να τους ζουλάω, ανοίγοντας και κλείνοντας τους. Μετακινήθηκε πάνω μου. Ήμουν σκληρός ακόμη.

-    Όχι Γιώργο μου, δεν το έχω κάνει από πίσω. Ποτέ. Αλλά το φανταζόμουν μαζί σου και όταν χρησιμοποίησα κάποιες βραδιές τα δάχτυλά μου υγρά εκεί, ο οργασμός μου ήταν άμεσος και έντονος. Με πρωτόγνωρη ένταση και ανεξέλεγκτη αντίδραση. Την πρώτη φορά σχεδόν λιποθύμησα με τα δύο μου δάχτυλα ταυτόχρονα μπρος και πίσω. Τώρα στα απάντησα όλα. Αν το θέλεις κάνε μου ό,τι θέλεις, αλλά πρόσεχε να μην πονέσω πολύ…

και μ’ αυτή την εξομολόγηση, ανασηκώθηκε κι άφησε το κορμί της δίπλα μου με το πρόσωπό προς τον καναπέ. Την πλησίασα και άρχισα να τη φιλάω στο σβέρκο και μετά στην πλάτη, διατρέχοντας την σπονδυλική της στήλη. Θεϊκή ομορφιά, παραδομένη, χωρίς αντιστάσεις και αναστολές. Την έπιασα από τη μέση και την έβαλα να γονατίσει με το κεφάλι μπροστά, όπως την πρώτη φορά που τέλειωσε μόνη της.

Έσκυψα πίσω της απολαμβάνοντας το υπέροχο θέαμα από τους σφιχτούς της γλουτούς. Τους χάιδεψα και τους άνοιξα. Άρχισα να τη γλείφω σε όλη την περιοχή, από την πίσω τρυπούλα της μέχρι το σεξ της. Δεν το είχε ξαναζήσει και οι αναστεναγμοί της ανεξέλεγκτοι γέμισαν το γραφείο. Η γλώσσα μου άρχισε να χαλαρώνει τους μύες της και όταν υγραίνοντας το μεσαίο μου δάχτυλο στο μουνάκι της το οδήγησα πίσω, βόγκηξε. Ζούσε στην πραγματικότητα τις φαντασιώσεις της. Έσπρωξα το δάχτυλο μου και σιγά-σιγά η τρυπούλα της άνοιγε. Το έβγαλα πάλι και μετά το ξαναέσπρωξα. Με δεχόταν μέσα της παραδομένη. Το ένα της χέρι έπαιζε με τη ρωγίτσα της. Τώρα το δάχτυλο μου κυλούσε ευκολότερα και δοκίμασα και δεύτερο. Έβγαλε μια κραυγούλα αλλά δε σταματήσαμε και σε λίγο με είχε συνηθίσει. Τα δάχτυλά της τώρα έπαιζαν με τη κλειτορίδα της και τα  μακριά πόδια της άνοιξαν λίγο περισσότερο.

Ήμουν τούρμπο από τον ερεθισμό. Τράβηξα έξω τα δάχτυλά μου, βούτηξα τον πούτσο μου στο μουνί της και υγρός όπως ήταν, τον έβγαλα και τον ακούμπησα στην ακόμη ανοικτή πίσω τρυπούλα της.

-    Σ’ αγαπώ…

την άκουσα να  ψελλίζει, όταν άρχισα μια αργή διείσδυση πίσω της. Την ένοιωσα να αυξάνει ρυθμό στο παιχνίδι με την κλειτορίδα της και έσπρωξα μέσα της. Βόγκηξε και όταν άρχισα το δικό μου πήγαινε - έλα μέσα στον σφιχτό της πισινό τραντάχτηκε ολόκληρη, οδηγώντας και τους δύο μας σε ένα ασταμάτητο οργασμό, με τα υγρά μου να τη γεμίζουν και τα δικά της πάνω στον δερμάτινο (ευτυχώς) καναπέ. Μείναμε ακόμη αρκετές ώρες τρυφερά αγκαλιασμένοι στον καναπέ, με φιλιά και χάδια, με τα κορμιά μας γυμνά να αγγίζουν το ένα το άλλο. Εκείνο το απόγευμα ήταν από τα ομορφότερα στη ζωή και των δύο μας.Copyright protected OW ref: 100108