Η MILF υπάλληλος στο Super Market

Δημοσιεύθηκε από Yannis-Petros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.84 (22 Votes)
Σάββατο πρωί και είμαι με τη γυναίκα μου στο Super Market για τα ψώνια της βδομάδας. Με την εν λόγω ήμαστε μαζί από τα 18 μας και είμαι 31. Ζούμε συμβατικά μαζί. Κάπου-κάπου κάνουμε και έρωτα, sex δεν ξέρω πώς να το πω. Πάντως η πλειονότητα των παντρεμένων ζευγαριών καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέω. Δε μπορώ να πω ότι είμαι ο τρομερός γαμίκουλας, αλλά δεν το αφήνω όπου το βρω.

Διατρέχω τους διαδρόμους του καταστήματος με σχετική ταχύτητα γιατί μου τη σπάει να πηγαίνω με βήμα βιτρίνας για να αγοράσω τρόφιμα. Σε μια στροφή του διαδρόμου, στην πόρτα του ασανσέρ, τη βλέπω. Σαραντάρα και πάνω, ψηλή, κακοβαμμένα και κακοχτενισμένα μαλλιά, ωραίο παράστημα, σπασμένο πρόσωπο. Φοράει ρόμπα καθαρίστριας του καταστήματος. Τα μάτια μας συναντούνται.  Δύο μεγάλα λαμπερά γαλανά μάτια με καρφώνουν. Μένω ένα κλάσμα του δευτερολέπτου άγαλμα και το καταλαβαίνει. Της χαμογελάω από αμηχανία και χαμογελάει και αυτή. Φεύγω και κάνω ένα γύρο στα ράφια και ξαναπάω στο σημείο πρώτης συνάντησης. Το ασανσέρ έχει έρθει και ανοίγει την πόρτα. Με βήμα σταθερό πηγαίνω προς την είσοδο του θαλάμου και της λέω:

-    Παρακαλώ περιμένετε.

-    Φυσικά, σας είδα, μου απαντά.

Μπαίνουμε στο θάλαμο οι δυο μας και τολμάω:

-    Ευχαριστώ.

-    Μα τι λες τώρα, σε είδα σου είπα.

Σηκώνω το κεφάλι μου και την βλέπω κατευθείαν στα μάτια. Έχει ένα χαμόγελο ιδιαίτερα σκωπτικό.

-    Είμαι με την γυναίκα μου τώρα, αλλά θα ήθελα να σε συναντήσω αν θες και εσύ.

Ανοίγω το πορτοφόλι μου και της δίνω την εταιρική μου κάρτα. Πάρε με αν θες Δευτέρα πρωί. Βγαίνουμε από το ασανσέρ και χανόμαστε στους δαιδάλους του Super Market. Παίρνω καφέ και ζάχαρη από τον πρώτο όροφο και κατεβαίνω από την σκάλα για να συναντήσω τη γυναίκα μου. Νιώθω πολύ ερεθισμένος. Δεν ξέρω γιατί. Στο αυτοκίνητο βάζω χέρι στη γυναίκα μου.

-    Μα τι έπαθες πρωινιάτικα Χριστιανέ μου;

Εγώ συνεχίζω ακάθεκτος.

-    Περίμενε άνθρωπε μου να πάμε σπίτι. Σταμάτα δε θέλω.

-    Εγώ θέλω!

-    Περίμενε τότε να πάμε σπίτι.

-    Καλά.

Φτάσαμε σπίτι, ξεφορτώσαμε και τη στρίμωξα. Την έγλειψα και όπως ήμουν καυλωμένος μπήκα μέσα της. Τη γαμούσα πολλή ώρα και άρχισε και αυτή να καυλώνει. Ενώ στην αρχή ήταν σαν κούτσουρο στην πορεία άλλαξε και άρχισε να με αγκαλιάζει με τα πόδια της όσο ήμουν μέσα της και να μου δίνει ρυθμό. Κάποια στιγμή και όσο ήμουν καρφωμένος στο μουνί της αρχίζει να μου μιλάει. Δεν το συνηθίζει και με ξαφνιάζει ευχάριστα. Η καύλα μου εκτοξεύεται.

-    Μη σταματάς καύλα μου, θα με χύσεις!

-    Συνέχισε, μη σταματάς!

-    Το ήθελα καύλα μου, αχ πόσο…
 
και μετά από λίγο

-    Συνέχισε σου λέω, πιο δυνατά! Κάνε με να σε χύσω. Είμαι κοντά συνέχισε, συνέχισε!

-    Θέλω να χύσω κι εγώ…

της λέω. Τότε άρχισε το πανηγύρι. Άρχισε να με οδηγεί με τα πόδια της που συνέχιζε να τα έχει τυλιγμένα γύρω από τον κώλο μου. Τα νύχια της καρφώθηκαν στην πλάτη μου. Το πρόσωπό της αλλοιώθηκε από την καύλα. Μου ζητούσε να τη γαμήσω πιο γρήγορα και πιο βαθιά.

-    Γάμησε με δυνατά! Χύσε μέσα μου να σε νιώσω, να νιώσω τα χύσια σου καύλα μου.

Αυτό ήταν, της τα έδωσα όλα και αυτή τα ρούφηξε μέσα στο μουνί της που σφάδαζε από τους σπασμούς της καύλας της. Αυτό που με καύλωνε πάντα σε αυτή την γυναίκα ήταν η μορφή της όταν έχυνε. Και μόνο κοιτώντας την να χύνει, έχυνα και εγώ. Γι’ αυτό μου άρεσε να την παίρνω με τον κλασσικό ιεραποστολικό τρόπο, για να βλέπω το πρόσωπό της. Αγκαλιαστήκαμε και μείναμε για λίγο στο κρεβάτι για να βρούμε τις ανάσες μας. Σηκωθήκαμε για να συνεχίσουμε τις δουλειές του ΣΚ. Και η αναμενόμενη ερώτηση:

-    Τι σ’ έπιασε μωρό μου; Πάντως να ξέρεις ότι εκτίμησα πολύ την ιδέα που είχες!

Δευτέρα αργά το πρωί στο γραφείο μου, με τις γραμματίνες μου, τους συνεργάτες μου και τα ραντεβού μου. Μια τρέλα όπως κάθε Δευτέρα. Χτυπάει το κινητό μου. Άγνωστος αριθμός, άγνωστη γυναικεία φωνή.

-    Καλημέρα, είμαι η κοπέλα του Super Market. Μήπως ενοχλώ.

Μικρή παύση για να καταλάβω τι συμβαίνει. Θυμάμαι και απαντώ.

-    Γεια σου. Μπορώ να σε πάρω σε λίγο στον αριθμό που βλέπω γιατί έχω κόσμο στο γραφείο μου;

-    Φυσικά, θα περιμένω…

μου απαντά. Μετά από ένα τέταρτο της τηλεφωνώ.

-    Μπορείς να μιλήσεις τώρα;

-    Ναι είμαι μόνος.

-    Κι εγώ μόνη μου είμαι στο σπίτι μου. Μόλις τελείωσα από τη δουλειά.

-    Ωραία.

-    μου τι θέλεις από μένα

-    Συγγνώμη που θα είμαι λίγο ωμός, αλλά σε είδα προχθές και μου άρεσες πολύ.

-    Σοβαρολογείτε τώρα.

Το γύρισε στον πληθυντικό.

-    Σε παρακαλώ μην μου μιλάς στον πληθυντικό.

-    Καταλαβαίνετε ότι με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση.

-    Το καταλαβαίνω, αλλά πιστεύεις ότι δεν θα έπρεπε να σου πω ότι μου αρέσεις;

-    Μα, είδα και την γυναίκας σας και ήταν μια κούκλα, τι θέλετε από εμένα.

-    Θέλω να σε δω.

-    Δε γίνεται.

-    Μα γιατί δε θες;

-    Δεν γίνεται σας λέω.

-    Δεν επιμένω, αλλά θέλω να ξέρεις ότι μου άρεσες πολύ και θα ήθελα να συναντηθούμε. Αν θελήσεις να μιλήσεις μαζί μου ή να συναντηθούμε στείλε SMS ή πάρε με τηλέφωνο. Εγώ δεν θα σε ξαναενοχλήσω. Αλλά θέλω να σκεφτείς όσα σου είπα και μην τα απορρίψεις πριν τα σκεφτείς.

-    Εντάξει.

Αυτό ήταν το πρώτο μας τηλεφώνημα. Άχαρο και δύσκολο και από τη μεριά μου αλλά και από τη δική της. Μου τηλεφώνησε μετά από μερικές μέρες όταν ήμουν μόνος στο αυτοκίνητο και γύριζα στο σπίτι μου. Της πρότεινα να κλείσει για να την πάρω εγώ. Πάρκαρα σε ένα παραδρόμι της Φιλοθέης και την πήρα τηλέφωνο.

-    Δημήτρης.

-    Γιώτα, μου απαντά.

-    Μπορούμε να μιλήσουμε;

-    Ναι, έχω παρκάρει και είμαι μόνος στο αυτοκίνητο.

-    Εσύ είσαι σπίτι σου;

-    Ναι, μόνη μου και πολλή κουρασμένη. Έκανα ένα μπανάκι και ξάπλωσα. Σε σκέφτηκα και είπα να σε πάρω ένα τηλέφωνο.

-    Χαίρομαι που είσαι ξαπλωμένη, καθαρούλα, στα καθαρά σου σεντόνια και με σκέφτηκες. Με στοιχειώνει η καθαριότητα και τρελαίνομαι όταν μπορώ να σαπουνίσω το κορμί της κοπέλας που θα γαμήσω. Είναι μια από τις φαντασιώσεις μου που μπορώ να ζήσω εύκολα και πολλές φορές. Πρέπει να σου πω ότι σε σκέφτομαι και εγώ πολλές φορές τη ημέρα και για κάποιο λόγο ερεθίζομαι. Ερεθίζομαι πολύ, θέλω να το ξέρεις. Συγγνώμη που μιλάω έτσι ανοιχτά αλλά θέλω να ξέρεις επίσης ότι δεν μπορώ να μιλάω με περιστροφές και τσιριτσάντζουλες.

-    Μου αρέσει να μου μιλάς ανοιχτά για να ξέρω τι μου γίνεται κάθε στιγμή, γιατί με σένα τα έχω χάσει. Είσαι μικρότερος μου και είσαι κούκλος, δουλεύεις σε μια μεγάλη εταιρεία και είσαι σε πολύ μεγάλη θέση, έχεις μια πανέμορφη γυναίκα και υποθέτω πολλά λεφτά. Αντίθετα εγώ είμαι μεγαλύτερή σου, μόνη από χρόνια και με πολύ λίγα χρήματα.

-    Γιώτα, όλα αυτά που λες είναι έτσι, αλλά θέλω να σου πω ότι από τη στιγμή που συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στο Super Market σε σκέφτομαι συνέχεια. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που μου συμβαίνει να νιώσω τόσο έντονη έλξη για μια γυναίκα. Και νομίζω ότι και εσύ ένιωσες αντίστοιχα. Επίσης θέλω να σου πω ότι δε μου λείπουν οι ευκαιρίες αλλά εσύ.

Δεν πρόλαβα να τελειώσω την φράση μου.

-    Αυτό είναι αλήθεια. Σαν μαχαιριά ήταν η ματιά σου.

-    Θέλω να σου εκμυστηρευτώ ότι όση ώρα μιλάμε έχω σκληρύνει φοβερά και δε λέμε και τίποτα το σεξουαλικό. Απλά σε φαντασιώνομαι γυμνή στο κρεβάτι σου και τρελαίνομαι.

-    Δημήτρη κι εγώ θέλω να σου πω ότι το ίδιο νιώθω.

-    Θες να μου πεις τι κάνεις;

-    Δε μου είναι εύκολο.

-    Ούτε γυμνάσιο να πηγαίναμε. Μπορώ να σε ρωτήσω εγώ;

-    Ναι.

-    Χαϊδεύεσαι Γιώτα, χαϊδεύεις το μουνάκι σου;

-    Χαϊδεύω το στήθος μου. Μου αρέσει να το πονάω. Πιέζω τη ρώγα μου και αυτό με τρελαίνει. Εσύ;

-    Έχω βάλει το χέρι μου μέσα από το παντελόνι μου και χαϊδεύω το καυλί μου. Δε μπορώ να κάνω περισσότερα. Είμαι μέσα στο δρόμο.

-    Θα ήθελα να είμαι κοντά σου. Έχω χρόνια που είμαι μόνη. Σε φαντάζομαι να χαϊδεύεσαι και ζηλεύω (γελάκια….), θα ήθελα εγώ να σου προσφέρω αυτή την ηδονή.

-    Είναι εύκολο. Μπορώ να έρθω αυτή τη στιγμή όπου θες. Που μένεις ρε Γιώτα;

-    Μη με πιέζεις Δημήτρη. Δεν ξέρω αν πρέπει. Θέλω λίγο χρόνο.

-    Θέλω να είμαι κοντά σου και να παίζω με το κορμί σου και εσύ να με βλέπεις με τα γαλανά σου μάτια. Πόσο καιρό είσαι μόνη; Εννοώ δίχως ένα αντρικό χέρι να χαϊδεύει το κορμί σου;

-    Ο άντρας μου έφυγε από το σπίτι πριν δυο χρόνια και 4 μήνες. Από τότε είμαι μόνη.

-    Και κανένας άντρας δεν σε έχει αγγίξει;

-    Όχι!

-    Τότε πιστεύω ότι θα είναι εύκολο να σε πείσω να συναντηθούμε.

-    Μ… δεν ξέρω. Ξέρεις τι σκέφτομαι;

-    Τι;

-    Σκέφτομαι τι θα κάνω μετά που θα τελειώσει όλο αυτό που μου προτείνεις να αρχίσουμε. Εκτός αυτού θέλω να ξέρεις πως είμαι και περίεργη γυναίκα. Δεν είναι εύκολο να είσαι μαζί μου.

-    Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει αποκλειστικότητα. Έχω οικογένεια και σε καμία περίπτωση δε θέλω να την χαλάσω. Επίσης θέλω να σε ρωτήσω αν πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να μη ζήσεις μια περιπέτεια παρά να το χαρείς και (ας πούμε) να πληγωθείς μετά όταν τελειώσει.

-    Όλα αυτά σκέφτομαι και δεν μπορώ να τα βάλω σε μια τάξη.

-    Γι’ αυτό σου λέω Carpe Diem.

-    Τι είπες τώρα, μη με μπερδεύεις με τα ξένα.

-    Είναι λατινικό και θα πει «άρπαξε τη στιγμή», την ευκαιρία. Το λεξικό λέει: άδραξε τη μέρα, εκμεταλλεύσου και απόλαυσέ τη, ζήσε το παρόν. Καταλαβαίνεις τι σου λέω.

-    Καλά θα το σκεφτώ. Πάντως στο ξαναλέω, είναι δύσκολο να είσαι μαζί μου. Είμαι δύσκολη γυναίκα.

-    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς δύσκολη γυναίκα. Και θέλω να σου πω ότι αν δεν περνάμε καλά μπορούμε να πάψουμε να βλεπόμαστε.

-    Μη βιάζεσαι θα σου πω και θα καταλάβεις.

-    Γιώτα είμαι τρελαμένος αυτή την στιγμή. Πες μου τι κάνεις τώρα. Πες μου ότι συνεχίζεις να χαϊδεύεις τις ρώγες σου. Περίγραψέ μου τι κάνεις.

-    Συνεχίζω να πιέζω δυνατά τις ρώγες μου και αυτό με τρελαίνει. Ταυτόχρονα χαϊδεύομαι. Το χέρι μου το ένα παίζει με το στήθος μου ενώ το άλλο έχει κατέβει λίγο πιο κάτω. Είμαι πολλή υγρή. Φαντασιώνομαι ότι είμαστε μαζί και παίζεις με το κορμί μου. Βρώμικα παιχνίδια. Μου αρέσει να με παίζεις βρώμικα στο sex.

-    Κι εγώ έχω βάλει το χέρι μου και την παίζω. Νιώθω σαν παιδί, σαν έφηβος. Έχω καυλώσει πολύ. Το σκέφτομαι και γελάω.

-    Κοίτα θέλω και εγώ να σε συναντήσω, αλλά σου είπα τι με κρατάει.

-    Σε καταλαβαίνω και έχω να προτείνω να συναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά και αν δεν τα βρούμε πάλι φίλοι θα μείνουμε.

-    Με μια προϋπόθεση, να συναντηθούμε στη γειτονιά μου.

-    Δεκτή!

Κλείσαμε ραντεβού για δυο μέρες μετά, αργά το απόγευμα. Συναντηθήκαμε σε ένα καφέ στο Αιγάλεω. Πήγα με το σουιφτάκι μου για να μην καρφωθώ. Την είδα να κάθεται μόνη στην καφετέρια. Όταν με είδε φάνηκε σαν να άλλαξε και γέλασε. Είπαμε τα τυπικά. Τι ρώτησα πως είναι και αν σκέφτηκε αυτά που της πρότεινα.

-    Ναι μωρέ, τα σκέφτηκα. Κοίτα, δεν είμαι αδιάφορη στην πρότασή σου. Έχω ανάγκη και εγώ τη σχέση αυτή. Σκέφτομαι να αρχίσουμε να κουβεντιάζουμε και αν δεν θέλω να συνεχίσω να σταματήσουμε.

-    Συμφωνώ, άλλωστε δεν θα υπογράψουμε και κανένα συμβόλαιο συμβίωσης. Θες να μείνουμε εδώ ή να πάμε καμιά βόλτα με το αυτοκίνητο.

-    Καλύτερα στο αυτοκίνητο. Θα νιώθω πιο άνετα.

Μπήκαμε στο αμάξι και άρχισα να οδηγώ προς την παραλιακή με μικρή ταχύτητα.

-    Γιώτα, θέλω να ξέρεις, στο ξαναείπα άλλωστε, ότι και μόνο που είμαι δίπλα σου μου αρέσει. Για κάποιο λόγο περνάω καλά.

-    Κι εγώ. Αυτή τη στιγμή νιώθω τέλεια.

Της χάιδεψα τα μαλλιά και έφτασα μέχρι το λαιμό της. Έπιασε το χέρι μου και μου το ακούμπησε στο στήθος της.

-    Πόνεσε με, μου είπε. Κάνε το να τρέξει γάλα.

Με ξάφνιασε και όχι ευχάριστα, αλλά το έκανα. Της πίεσα τη ρώγα και της χούφτωσα το στήθος και της το ζούληξα. Την ένιωσα πως έχασε τον κόσμο.

-    Κι άλλο, κι άλλο… με παρακάλεσε.  

Συνέχισα να της το πονάω το ζούληξα πάνω από το φτηνό μπλουζάκι της σαν να έστυβα πορτοκάλι. Ένιωσα να χάνει τον κόσμο και σηκώνει τα μπούτια της ανοιχτά στον αέρα, σαν να ζητάει πούτσο, εκείνη τη στιγμή χωρίς να το λέει. Αυτή η γυναίκα με έκανε να λιώνω χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.

-    Μου αρέσει έτσι. Ερεθίζομαι πολύ. Να ξέρεις ότι δεν έχω νιώσει έτσι από την εποχή που ήμουν έφηβος.

-    Κι εγώ. Νιώθω πολύ περίεργα μαζί σου.

-    Θα ήθελες να συνεχίσουμε σε κάποιο ξενοδοχείο ή σε χαλάει;

-    Άστο γι’ αυτή τη φορά και βλέπουμε.

Ο ήλιος έχει δύσει και εμείς έχουμε φτάσει στα λιμανάκια μετά τη Βάρκιζα. Πάρκαρα και αμέσως έσκυψε ψάχνοντας την ψωλή μου. Την έβγαλε και με τσιμπούκωσε με μανία. Κάποια στιγμή σταμάτησε και μου έπιασε το χέρι μου. Μου το οδήγησε στην τρύπα του κώλου της. Χωρίς να πει τίποτα τοποθέτησε το σώμα της ώστε να μπορώ να της τον δαχτυλώσω. Και πάλι σταμάτησε την πίπα και μου είπε…

-    όσο πιο βαθιά μπορείς, και δυνατά. Δυνατά σε παρακαλώ.

Συνέχισε αυτή να με πιπώνει και εγώ να της δαχτυλογαμάω την κωλότρυπα. Κάπου-κάπου της έδινα και κανένα χαστούκι στα κωλομάγουλα. Με ένιωσε ότι είμαι έτοιμος να τελειώσω και μου είπε πνιχτά…

-    δώστα μου όλα στο στόμα, καύλα μου.

Της τα άδειασα στον καταπιόνα της και τα πήρε χωρίς πρόβλημα. Γρήγορα έπεσε η νύχτα και της πρότεινα να πάμε να καθίσουμε στο πίσω κάθισμα του αμαξιού. Δέχτηκε και κάθισε πρώτη. Μου είπε να μείνω όρθιος μπροστά της. Μου τον έβγαλε έξω και άρχισε να με χαϊδεύει και να με ρουφάει. Η καύλα μου είχε φτάσει στο ζενίθ. Η γλώσσα της έπαιζε με το πουτσοκέφαλο μου και παίδευε το πετσάκι από τα κάτω μέρος. Με τρέλαινε και της το είπα. Δεν πέρασαν μερικά λεπτά της ώρας και τα ψωλόχυμα μου εκσφενδονίστηκαν στο στόμα της. Τα πήρε όλα με μαεστρία και ευχαρίστηση. Έσκυψα μπήκα στο αυτοκίνητο και της είπα να ανοίξει τα μπούτια της. Το έκανε αδιαμαρτύρητα. Ήξερε τι ήθελα και το ήθελε κι αυτή. Άνοιξε τα μπούτια της, παραμέρισα τη σέλα από το μπραζίλ που φορούσε. Το μουνί της ήταν πιάτο στα μάτια μου και όχι μόνο. Ήταν καλοξυρισμένο με μια τουφίτσα στην κορυφή. Της άνοιξα τα μουνόχειλα και πήρα στο στόμα μου την κλειτορίδα της.

-    Δημήτρη μου, αχ! Πόσο το περίμενα αυτό που μου κάνεις; Το ήθελα. Το θέλω αγόρι μου. Συνέχισε, θα χύσω, γρήγορα συνέχισε.

Όσο της ρούφαγα την κλειτορίδα της, της έβαλα τον αντίχειρα στην υγρή της μουνότρυπα και τον έβαζα και τον έβγαζα σιγά σιγά. Με παρότρυνε να της δαχτυλογαμήσω την τρύπα της. Έβγαλα τον αντίχειρα και της έχωσα το δείκτη και το μεσαίο σε μουνί και κώλο. Και άρχισα να της γαμάω τις τρύπες δυνατά όσο της έγλειφα και της ρούφαγα την κλειτορίδα. Σε λίγα λεπτά άρχισε να μου λέει πως χύνει και την ένιωσα να σπαρταράει στα χέρια μου. Στα δάχτυλο μου οι σπασμοί του μουνιού της μου το επιβεβαίωσαν ότι έχυσε. Τα δάχτυλά μου γέμισαν από τα υγρά της. Το κορμί της ακόμα έτρεμε. Έπεσε στο κάθισμα με τα πόδια ανοιχτά και τα μπούτια στον αέρα. Όταν σήκωσα τα μάτια μου και την είδα έλαμπε και είχε το ύφος της ικανοποίησης, Με αγκάλιασε και με φίλησε με γλώσσα. Εγώ είχα ακόμα την ψωλή μου στον αέρα και αυτή με τα μπούτια ανοιχτά. Γλίστρησα μέσα της. Ήταν τόσο υγρή. Τη γαμούσα και ένιωθα ότι κρατούσε την αναπνοή της. Με αγκάλιασε και μου είπε να την πάρω πιο δυνατά, πιο βίαια. Τη γύρισα στα 4 την έπιασα από τα μαλλιά και την γαμούσα πολύ γρήγορα. Χωνόμουν μέχρι τον πάτο του μουνιού της και αυτή πονούσε ή έκανε ότι πονούσε. Τη γάμησα και της έχυσα τη μούνα χωρίς να στη ρωτήσω. Μου ζήτησε χαρτομάντιλα, σκουπιστήκαμε, μαζευτήκαμε και καθίσαμε σαν άνθρωποι. Ότι και αν σημαίνει αυτό. Κούρνιασε στην αγκαλιά μου και μου είπε:

-    Πόσο το ήθελα. Το είχα ανάγκη και δεν το είχα τόσο καιρό. Πολύ κακό πράμα η μοναξιά. Και θέλω να ξέρεις ότι μου αρέσει να κάνω sex. Αλλά τι μπορείς να πεις σε κάποιον;… «πάρε με μου αρέσει να γαμιέμαι»; Δε μπορούσα να το ζητήσω.

-    Καλά τόσο καιρό δεν μπόρεσες να βρεις κάποιον;

-    Ναι, είχα μια περιπετειούλα αλλά ήταν τραυματική.

-    Δηλαδή;

-    Να, γνώρισα κάποιον από το internet. Μου μιλούσε καλά και τρυφερά και να μην σε πρήζω με κατάφερε να συναντηθούμε. Το ήθελα κι εγώ, να μη λέω ψέματα.

-    Με πήγε σε ένα φτηνό ξενοδοχείο. Εγώ ένιωσα ασφαλής και χαλαρή και τα έδωσα όλα.

-    Κι αυτός.

-    Όταν τελείωσε άφησε ένα εικοσάρικο και έφυγε. Φεύγοντας μου είπε ότι το ξενοδοχείο είναι πληρωμένο. Ένιωσα τελείως πουτάνα και ξευτιλισμένη. Και όλα αυτά για ένα πούτσο, συγγνώμη κιόλας. Από τότε αποφάσισα να μην το ξανακάνω. Και κλείδωσα το μουνάκι μου και δεν το ξαναέδωσα από τότε πουθενά και σε κανένα.

-    Και τι έκανες τόσο καιρό ρε Γιώτα;

-    Κοίτα έπαιζα και παίζω με το κορμί μου βλέποντας τσόντες και διαβάζοντας ερωτικές ιστορίες. Με ερεθίζουν φοβερά αν είναι καλογραμμένες. Χρησιμοποιώ και υποκατάστατα. Θα τα δεις όταν έρθεις σπίτι μου. Πες μου για σένα. Μόνο για μένα μιλάμε.

-    Τι να σου πω ρε Γιώτα. Τη γυναίκα μου την γνώρισα στο Λονδίνο που σπούδαζα. Σπούδαζε και αυτή. Περάσαμε τέλεια και αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Κάναμε και δυο παιδιά και μετά δουλειά και μια αλλοτριωμένη ζωή. Δε μπορώ να πω, καλά περνάμε ακόμη.

-    Ερωτικά πως τα πάτε. Αν θες μου λες. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ προσωπικό.

-    Όχι εντάξει. Καλά τα πάμε. Θέλω να ξέρεις ότι το τελευταίο καλό κρεβάτι που κάναμε με την γυναίκα μου το πυροδότησες εσύ.

-    Δηλαδή;

-    Ε, να όταν σε είδα στο Super Market καύλωσα τόσο πολύ που όταν γυρίσαμε σπίτι γαμηθήκαμε όπως τον παλιό καιρό. Τόσο πολύ είχα ερεθιστεί.

-    Χα! Πρέπει να σου εξομολογηθώ ότι εγώ πήγα στην τουαλέτα στο μαγαζί και έπαιξα δυνατά με το μουνάκι μου μέχρι που τελείωσα με μικρές κραυγούλες. Και ευτυχώς που δεν ήρθε καμιά συνάδελφος να με ακούσει και να γίνω ρόμπα.

-    Πρέπει να παραδεχτείς ότι τα ερωτικά μας ταιριάζουν.  

Τακτοποιηθήκαμε και πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Μου είπε πολλές φορές πόσο ωραία πέρασε και πόσο της άρεσε αυτό που το έζησε. Φτάσαμε έξω από το σπίτι της και όταν πήγαινε να βγει από το αμάξι με κάλεσε για ένα ποτό. Ανέβηκα στο διαμερισματάκι της. Ήταν καλοστημένο, αλλά λιτό. Με ρώτησε τι θα ήθελα να πιώ και όταν της είπα ουίσκι μου έφερε αυτό που πίνω. Τη ρώτησα που το ξέρει και μου εξομολογήθηκε ότι με παρακολούθησε στο μαγαζί που το επέλεξα. Ομολογώ ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Κάθισε δίπλα μου και σε λίγο έγειρε στην αγκαλιά μου. Της είπα ότι την θέλω εκείνη τη στιγμή. Την ήθελα να την πάρω από παντού. Τη σήκωσα και την έγδυσα. Τελείως γυμνή ήταν άλλος άνθρωπος. Με τις ατέλειες του κορμιού της και την ένταση στην έκφραση της, τις καυλωμένες ρώγες της στα βυζιά της. Έβαλε τα χέρια της γύρω από το στήθος της να προστατέψει τη γύμνια της. Με ρώτησε αν εγώ θα μείνω ντυμένος. Της είπα ότι πρέπει και αυτή να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες. Άρχισε να με ξεντύνει. Ήμουν τρελά καυλωμένος. Της χάιδευα το κορμί. Όταν έμεινα κι εγώ γυμνός με πήρε από το χέρι και πήγαμε στο κρεβάτι της.

Ξάπλωσε κι εγώ δίπλα της. Με αγκάλιασε και με έσφιξε όσο μπορούσε πιο δυνατά στο γεμάτο στήθος της. Με ξάπλωσε ανάσκελα και άρχισε τις βόλτες στο κορμί μου με τα χέρια της, με τα χείλια της, με τη γλώσσα της, με το κορμί της. Με είχε κάνει τούρμπο. Έσκυψε και με πήρε στο στόμα της, ενώ το μουνί της ήταν στο ύψος του κεφαλιού μου. Της ζήτησα να ανοίξει τα μπούτια της και όσο με πίπωνε τόσο έπαιζα με τα μουνόχειλα της, την κλειτορίδα της, τη μουνότρυπα της αλλά και την τρύπα του κώλου της. Η καύλα μου μεγάλωσε όταν μου είπε να της χαϊδέψω την κωλότρυπα της απαλά. Σάλιωσα τα δάχτυλά μου και άρχισα να της χαϊδεύω τη σκοτεινή τρύπα του κώλου της κυκλικά και κάπου-κάπου να χώνομαι μέσα της. Με έβγαζε από το στόμα της και μου έλεγε να συνεχίσω έτσι παίρνοντας ανάσες.

Έβαλα ένα δάχτυλο στην μουνότρυπα της και ένα στο κωλί της και άρχισα να της δαχτυλογαμάω ξανά και τις δυο της τρύπες. Σταμάτησε να με πιπώνει και άρχισε να μουρμουράει να συνεχίσω πιο δυνατά. Είχε σκύψει και ακουμπούσε στο καυλί μου και στ’ αρχίδια μου όσο της δαχτυλογαμούσα τις τρύπες της. Κάπου-κάπου με έγλειφε αλλά δεν μπορούσε από την καύλα να με έχει συνέχεια στο στόμα της. Με σταμάτησε και έφερε το πρόσωπό της στο δικό μου και το μουνί της το ακούμπησε στο καυλί μου. Στήριξε το κορμί της στο στήθος μου και με τις δυο της χούφτες άνοιξε τα μουνόχειλα της και ακούμπησε το υγρό της μουνί στον κορμό του καυλιού μου. Άρχισε σιγά-σιγά να σέρνει το καυλί μου σε όλο το μήκος του υγρού της μουνιού, σαν να μαλακίζει με τον κορμό της ψωλής μου το καυλωμένο μουνί της απ’ έξω. Αυτό κράτησε μερικά λεπτά και στη συνέχεια με μια μικρή κάμψη του κορμιού της με ρούφηξε μέσα στην μούνα της. Άρχισε να γαμάει το μουνί της χοροπηδώντας στον πούτσο μου. Είχα παραδοθεί στην καύλα της. Σταμάτησε το πάνω κάτω και με το καυλί μου μέσα της πήγαινε μπρος πίσω τρίβοντας την κλειτορίδα της στο κορμί μου και άρχισε να μιλάει, μουρμούραγε και έλεγε λογάκια.

-    Σε νιώθω μέσα μου και τρελαίνομαι! Σκίσε το αγάμητο μουνί μου! Σκίσε με καύλα μου, άνοιξέ με… χύνω η αγάμητη, χύνω σου λέω, μη σταματάς, χύνω Δημήτρη μου χύνω!

Και με την πούτσα μου μέσα της είχε ένα δυνατό οργασμό. Όσο ένιωθα τους σπασμούς της έχυσα κι εγώ. Μόλις ηρέμησε το κορμί της άρχισε να κλαίει με λυγμούς. Είδα και έπαθα να την ηρεμήσω. Τη ρώτησα τι έπαθε και μου είπε ότι ήταν τόσο έντονο που δεν μπορούσε να το ελέγξει, δεν καταλάβαινε γιατί ένιωσε έτσι. Περάσαμε κάποιους μήνες με μεγάλη ένταση και δυνατά γαμήσια. Μετά οι επαφές μας αραίωσαν. Μου είπε ότι γνώρισε κάποιον και ήθελε να συνεχίσει μ’ αυτόν. Δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια ή ψέματα, αλλά δεν με πείραξε. Εμείς είχαμε ολοκληρώσει τη φάση μας.Copyright protected OW ref: 99793