Η μις Βυζί, ο μίστερ Πούτσος και το έπαθλο

Δημοσιεύθηκε από gigian
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.38 (8 Votes)
Ήμουν πλέον στην 1η Λυκείου, λίγο πριν το Πάσχα. Μέχρι τότε είχα μία ολοκληρωμένη σχέση, με τη Γιάννα στην οποία αναφέρθηκα σε προηγούμενες ιστορίες. Είχαμε όμως χωρίσει με το τέλος του καλοκαιριού. Ξεκίνησε μια κατάληψη στο σχολείο. Τότε, στις καταλήψεις μέναμε μέσα στο σχολείο, περιφρουρούσαμε το χώρο όλο το 24ωρο. Μπίρες, τσιγάρα, χαρτιά κλπ. Από το τμήμα μου είχαμε μαζευτεί σχεδόν όλοι και καθόμασταν στην τάξη, πίναμε, παίζαμε κλπ. Κάποια στιγμή κάποιος πετάει την ιδέα.

-    Να κάνουμε διαγωνισμό, να βγάλουμε την Miss Βυζί του τμήματος.

Πολλοί επικρότησαν ενώ κάποιοι άλλοι ήταν διστακτικοί.

-    Ωραία, λέει μια κοπέλα, αλλά να κάνουμε και διαγωνισμό για τον Μίστερ Πούτσο!

Κάποια κορίτσια άρχισαν να χειροκροτούν, ενώ στα αγόρια έπεσε παγωμάρα.  Τελικά, ίσως επηρέασε το ποτό, συμφώνησαν όλοι να γίνει ο διαγωνισμός αλλά με εθελοντική συμμετοχή.

-    Τι θα κερδίσουν οι νικητές;…

ρώτησε κάποιος. Άρχισαν να πέφτουν ιδέες. Ο καθένας έλεγε ότι του κατέβαινε. Σουτιέν, δονητές, κούτα προφυλακτικά, φουσκωτές κούκλες κλπ. Ο διαγωνισμός πήγε να ναυαγήσει, γιατί τα δώρα ήθελαν έξοδα. Τελικά κάποιος πετάχτηκε:

-    Ο Μίστερ Πούτσος να γαμήσει τη μις Βυζί.

 Τελικά, για να μην πολυλογώ οι όροι του διαγωνισμού διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ο Μίστερ Πούτσος και η Μις Βυζί θα πέρναγαν  το βράδυ σε μια αίθουσα του γυμναστηρίου που φυλούσαν τα στρώματα. Θα έκαναν ότι ήθελαν και αν ήθελαν, με τον όρο ότι εφόσον ήθελε τουλάχιστον ο ένας, ένα πήδημα θα γινόταν.  Όποιος δεν ήθελε να μην έπαιρνε μέρος στο διαγωνισμό. Για τη μις Βυζί, θα γινόταν μια μυστική ψηφοφορία από όλους με βαθμολογία. Οι 3 πρώτες, θα γυμνώνονταν μπροστά στα κορίτσια όπου θα αναδείκνυαν τη νικήτρια. Τον Μίστερ πούτσο θα τον αναδείκνυαν τα αγόρια. Πρώτα θα δήλωναν όλοι το μέγεθος, και μετά ο πρώτος θα έπρεπε να γυμνωθεί και να μετρηθεί για να επιβεβαιωθεί ότι έλεγε αλήθεια. Αυτό έγινε γιατί στην αρχή κάποιοι άρχισαν να δηλώνουν 20ποντοι. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα μετριόταν το πάχος, και αν κι εκεί υπήρχε ισοπαλία θα γίνονταν καλλιστεία πούτσου όπου τα αγόρια θα βαθμολογούσαν την ομορφιά!

Μετά τους όρους, που θυμάμαι όσους με εντυπωσίασαν, ήρθε η ώρα να γίνει ο διαγωνισμός.  Στο διαγωνισμό συμμετείχαν τελικά όλοι και όλες όσες ήταν στο τμήμα. 10-12 αγόρια και άλλα τόσα κορίτσια. Πρώτα ψηφίσαμε για τη μις βυζί. Νικήτρια τελικά αναδείχτηκε η Μαρία. Μια αρκετά όμορφη κοπέλα, με μακρύ σπαστό μαλλί, μελαχρινή, περίπου 1.60. Αδύνατη, αλλά με δυνατό σημείο της το στήθος της, το οποίο δεν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά ήταν στητό, σφικτό, και έδενε αρμονικά με όλο της το σώμα. Η Μαρία δεν το περίμενε και αγχώθηκε λίγο για τη συνέχεια, αφού στους όρους του διαγωνισμού ήταν ότι έπρεπε να πηδηχτεί με τον νικητή και μόνο αν και εκείνος δεν ήθελε μπορούσε να το αποφύγει.

Ήρθε η ώρα για τον μίστερ πούτσο. Εγώ ήμουν ήρεμος, αφού έχοντας δει κάτι τεράστια καβλιά στις τσόντες αλλά και έχοντας ακούσει διάφορους φίλους να περηφανεύονται για το τεράστιο καβλί τους, νόμιζα ότι δεν είχα ελπίδα. Άντε σκεφτόμουν  να δηλώσω κάνα πόντο παραπάνω να μην ξεφτιλιστώ. Ακούω , όμως πρώτα τους άλλους που δήλωναν σε αυτόν που σημείωνε. Άλλος 14, άλλος 12, γενικά οι περισσότεροι κάπου στο 14-15. Ώπα, σκέφτομαι, έχω ελπίδες! Και αν και στην αρχή δεν ήθελα να κερδίσω, επειδή η Μαρία μου άρεσε πάντα, τώρα ήθελα, αν και με άγχωνε πολύ που θα έπρεπε να γυμνωθώ μπροστά στα αγόρια. Πηγαίνω κι εγώ και δηλώνω 17 πόντους. Κι εκεί που νόμιζα ότι θα κέρδιζα, αμέσως μετά δηλώνει ο τελευταίος κι αυτός 17. Σαν να μου έπαιρναν τη μπουκιά από το στόμα! Εκεί που νόμιζα ότι δεν είχα ελπίδες, μετά νόμιζα ότι κέρδιζα και μετά… ισοπαλία.

Βέβαια, ομολογώ ότι αν και από τις τσόντες νόμιζα ότι τον είχα μικρό σε μήκος, στο πάχος ήξερα ότι ήταν μεγάλος, άρα ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα κέρδιζα στο 2ο κριτήριο. Αφού πέρασε το μαρτύριο της επιβεβαίωσης μπροστά σε όλους (πόσα παιδικά ταμπού ξεπέρασα εκείνη τη μέρα για ένα πήδημα) και πράγματι κέρδισα στο πάχος, ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης τον αποτελεσμάτων. Μπήκαμε στην τάξη που ήταν και τα κορίτσια. Εγώ ήθελα να δω τις αντιδράσεις τόσο της Μαρίας, όσο και των άλλων κοριτσιών και έμεινα λίγο πιο μακριά για να μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα όσο πιο πολλούς μπορώ. Ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα. Είδα έκπληξη στα πρόσωπα των κοριτσιών. Ήμουν ένα μάλλον ντροπαλό παιδί που ποτέ δεν υπερηφανευόμουν για τα προσόντα μου και δεν το περίμεναν. Βέβαια, χάρη στη Γιάννα που περιέγραψα σε άλλη ιστορία, ήμουν από τα λίγα αγόρια της τάξης που είχαν ολοκληρώσει, αλλά αυτό δεν το ήξερε κανείς. Έβλεπα και το πρόσωπο της Μαρίας, που από όταν μπήκαμε φαινόταν αναψοκοκκινισμένη και αγχωμένη. Έκπληξη στην αρχή, αλλά αμέσως μετά ένα ελαφρύ χαμόγελο φάνηκε στο πρόσωπό της.

Ανακουφίστηκα. Τουλάχιστον το θέλει! Δεν ήθελα να την υποχρεώσω και να χρησιμοποιήσω τους κανόνες του διαγωνισμού. Αν και ομολογώ ότι μάλλον και να μην ήθελε, δεν θα έχανα την ευκαιρία. Ήρθε η ώρα του βραβείου! Πήγαμε στην αίθουσα, ευτυχώς είχε και κλειδί επάνω, οπότε μπορούσαμε να αποφύγουμε τους αδιάκριτους συμμαθητές. Μπήκαμε μέσα και κλειδώσαμε. Έφτιαξα λίγο τα στρώματα για να μπορούμε να βολευτούμε. Αλλά δεν μπορούσα να βρω κάτι να πω για να σπάσω τον πάγο. Ευτυχώς μίλησε πρώτη η Μαρία!

-    Χαίρομαι που βγήκες εσύ, μου λέει.

-    Κι εγώ, της απαντάω. Πάντα μου άρεσες και όταν είδα ότι κέρδισες ήθελα να είμαι εγώ ο νικητής, αν και δεν το περίμενα.

-    Ούτε εγώ περίμενα ότι θα κερδίσω.

-    Θα έπρεπε όμως. Είσαι όμορφη και έχεις υπέροχο στήθος, της είπα και την πλησίασα.

-    Δεν είναι όμως μεγάλο.

-    Όχι, αλλά είναι όσο πρέπει. Έχεις ολοκληρώσει ποτέ;

-    Ναι , μου απάντησε. Τα είχα με έναν μεγαλύτερο. Εσύ;

-    Όχι, της απάντησα λέγοντας ψέματα.

Πλησίασα το στόμα μου και τη φίλησα. Ανταποκρίθηκε αμέσως. Αγκαλιαστήκαμε σφικτά αφήνοντας ενωμένα τα χείλη μας σε ένα  ρουφηχτό φιλί, ενώ γρήγορα προστέθηκαν και οι γλώσσες  μας στο παιχνίδι. Με το ένα μου χέρι της χάιδευα τα μαλλιά και με το άλλο την πλάτη, ενώ τα σώματά μας ενώθηκαν νοιώθοντας τον ήδη σκληρό πούτσο μου να ακουμπάει στην κοιλιά της.  Το κατάλαβε, και ένοιωσα να σφίγγεται ακόμα πιο πολύ πάνω μου για να τον αισθανθεί πάνω από τα ρούχα και έκανε ελαφρές κινήσεις με την κοιλιά της, τρίβοντας τον.

Χωρίς να χωρίσουν τα στόματά μας την σήκωσα ελαφρά και την ξάπλωσα ανάσκελα πάνω στα στρώματα, ξαπλώνοντας κι εγώ από πάνω της. Συνεχίστηκε το φιλί για λίγη ώρα ακόμα, ενώ εγώ άρχισα να κινούμε ελαφρά πάνω κάτω, τρίβοντας τα καυλί μου πάνω της. Ο πούτσος μου είχε βγει πάνω από το μποξεράκι μου και τη βερμούδα, αλλά κρυβόταν πίσω από τη μακριά μπλούζα που φορούσα. Λόγω των καταλήψεων  είχα μέρες να βαρέσω μαλακία – σχέση όπως είπα δεν είχα εδώ και κάποιους  μήνες, οπότε ήμουν πολύ «φορτωμένος» και ήμουν σίγουρος ότι θα έχυνα πολύ γρήγορα και φοβόμουν ότι θα ξεφτιλιστώ. Ήδη και μόνο από το τρίψιμο πάνω από τα ρούχα, ένοιωθα ότι το τέλος ήταν κοντά. Οπότε σκέφτηκα να το ρισκάρω, να μην καταλάβει τίποτα η Μαρία κι εγώ να μπορέσω να εκτονωθώ και να συνεχίσω έχοντας τον έλεγχο.

Χωρίς να σταματήσει το παθιασμένο φιλί και με την Μαρία να με αγκαλιάζει σφικτά και να με χαϊδεύει στην πλάτη συνέχισα αυτό το ιδιόρρυθμο πήδημα πάνω από τα ρούχα και σύντομα μια καλή ποσότητα σπέρματος εκτινάχτηκε στη μέσα πλευρά της μπλούζας μου. Δευτερόλεπτα μετά σταμάτησα το φιλί και της έβγαλα την μπλούζα πετώντας τη δίπλα. Έκανα το ίδιο και με τη δικιά μου, καταφέρνοντας ταυτόχρονα να καθαρίσω όσο σπέρμα είχε πέσει στην κοιλιά μου ή είχε μείνει πάνω στον πούτσο μου, οπότε μπορούσα να συνεχίσω σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Η Μαρία έβγαλε το σουτιέν της, αποκαλύπτοντας μπροστά μου το «βραβευμένο» στήθος της! Ακόμα πιο ωραίο από ότι φαινόταν με τα ρούχα, σφικτό, όμορφο με τις ρώγες της ερεθισμένες. Δεν άντεξα και έβαλα το πρόσωπό μου πάνω του πιέζοντάς το και νοιώθοντας το. Άρχισα να το φιλάω και να το γλείφω, αλλά και να το χαϊδεύω με το χέρι μου. Εξερεύνησα, ένοιωσα κάθε εκατοστό του και επικέντρωσα με τη γλώσσα μου στης θηλές της. Σαν μωρό ήθελα να βυζάξω αυτές τις ρώγες και το έκανα. Πότε στη μία και πότε στην άλλη, δαγκώνοντας ελαφρά πότε-πότε, ακούγοντας τη Μαρία να βγάζει μικρούς αναστεναγμούς.

Ο Πούτσος μου ήταν ήδη έτοιμος να αναλάβει και πάλι δράση, αλλά δεν βιαζόμουν αυτή τη φορά. Μετά από κάνα 20λεπτό που ασχολιόμουν με τα βυζιά της, άρχισα να κατεβαίνω προς την κοιλιά της. Δε στάθηκα πολύ εκεί και συνέχισα προς τα κάτω κατεβάζοντας ταυτόχρονα το παντελόνι της μαζί με το εσώρουχο. Ένα όχι τελείως ξυρισμένο, αλλά περιποιημένο μουνάκι εμφανίστηκε. Αν και ότι συνέβαινε προέκυψε τυχαία σε μια μέρα κατάληψης μύριζε υπέροχα. Δε δίστασα καθόλου. Πλησίασα την τρύπα της και έβαλα τη γλώσσα μου. Είδα ότι ήταν ήδη υγρή. Δάγκωσα τα χείλη του μουνιού της. Νέα βογκητά από τη Μαρία. Υποπτευόμασταν ότι οι συμμαθητές μας θα είχαν στήσει αυτί και αποφεύγαμε τους πολλούς θορύβους. Συνέχισα να βάζω τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα και πρόσθεσα μετά από λίγο το δάκτυλό μου και λίγο πιο μετά και δεύτερο. Έγλειψα για λίγο την κλειτορίδα της χτυπώντας τη ελαφρά με τη γλώσσα. Είδα το μουνί της Μαρίας να χύνει και την άκουσα να μου λέει:

-    Αρκετά! Θέλω να με γαμήσεις.

Πρώτη φορά το άκουγα τόσο ωμά από γυναίκα αυτό και αν και μου ακούστηκε άσχημα με ερέθισε ακόμα περισσότερο. Έβγαλα τελείως τα ρούχα μου και φόρεσα προφυλακτικό. Ξάπλωσα πάνω της και τη φίλησα φέρνοντας στο στόμα της τη γεύση των υγρών της. Μπήκα αργά μέσα της. Ένοιωσα το ζεστό μουνί της να αγκαλιάζει ζεστά και απαλά κάθε εκατοστό του πούτσου μου. Ένα ρίγος ηδονής διαπέρασε το κορμί μου και ξεκίνησα να μπαινοβγαίνω μέσα της αργά. Μετά από λίγο, αν και είχα ήδη χύσει μία φορά ένοιωσα ότι θα τελειώσω. Δεν ήθελα τόσο γρήγορα, οπότε βγήκα από μέσα της. Ξάπλωσα ανάσκελα, κι αυτή αμέσως ανέβηκε πάνω μου. Πέρασε τα πόδια της δεξιά κι αριστερά από την μέση μου, έπιασε – για πρώτη φορά μέχρι τότε- τον πούτσο μου και τον έβαλε μέσα της  σιγά-σιγά μέχρι που έκατσε πάνω μου, έχοντάς τον όλο βαθιά στο μουνί της. Ήταν η σειρά της να αρχίσει να κινείται αργά πάνω κάτω. Τα υπέροχα στήθη της κινούνταν κι αυτά στο ρυθμό, δείχνοντας όμως τη σφριγηλότητά τους. Το θέαμα με έκανε να τελειώσω σε δευτερόλεπτα.

Η Μαρία δεν σταμάτησε να κινείται και ο πούτσος μου παρέμενε σκληρός μέσα της. Παρότι προς στιγμήν αισθάνθηκα να με ενοχλεί και σκέφτηκα να της πω να σταματήσει, σε λίγα δευτερόλεπτα ένοιωσα και πάλι την καμπύλη της ηδονής που είχε πέσει μετά το χύσιμο να αρχίσει και πάλι να ανεβαίνει. Η Μαρία συνέχισε να κινείται αυξομειώνοντας το ρυθμό και προσθέτοντας και περιστροφικές κινήσεις της λεκάνης της στην ποικιλία των κινήσεων. Ανέβασε ρυθμό, ακόμα απορώ με τις αντοχές της. Ανασηκωνόμουν λίγο για να αισθανθώ και πάλι τα στήθη της στο στόμα μου. Της χάιδευα το στήθος, την πλάτη, τα μαλλιά και ξανά το στήθος. Μέχρι σήμερα αναπολώ αυτό το νεανικό, ιδανικό για τα γούστα μου στήθος! Πέρασε κάνα μισάωρο  ακόμα και ένοιωσα και πάλι ότι θα χύσω.

-    Τελειώνω…

της λέω. Αυτή ανέβασε κι άλλο το ρυθμό και εγώ άρχισα να χύνω. Όταν τέλειωσα έκανα να ανασηκωθώ.

-    Όχι ακόμα…

μου λέει, και δε σταμάτησε δευτερόλεπτο να με γαμάει, με πιο αργό βέβαια ρυθμό. Παρότι ο πούτσος μου έμενε σκληρός, μετά από τρία χυσίματα ήθελε διάλειμμα. Παρόλα αυτά ανταπεξήλθε στην πρόκληση και μετά από λίγη ώρα  άρχισα και πάλι να συμμετέχω πρόθυμα. Ο Ιδρώτας έσταζε από πάνω της, αλλά συνέχιζε. Πέρασαν συνολικά περίπου 2 ώρες με την Μαρία να κινείται ασταμάτητα πάνω μου. Εγώ, παρότι μου άρεσε είχα θυμώσει λίγο που δεν υπολόγιζε τι θέλω (και τι μπορώ). Αποφάσισα να πάρω εγώ για πρώτη φορά πρωτοβουλία.  

Ανασηκώθηκα  και την τράβηξα πάνω μου, να ξαπλώσει μπρούμυτα με τα στήθη της να πλακώνονται πάνω στο δικό μου κορμί! Την έπιασα από τον κώλο και  λύγισα τα γόνατα μου ώστε να παίρνω δύναμη από αυτά, και άρχισα  εγώ πλέον να κινούμαι  με μεγάλη ταχύτητα και δύναμη. Ο Πούτσος μου μπαινόβγαινε στο μουνί της και τα αρχίδια μου χτύπαγαν πάνω του κάνοντας έναν χαρακτηριστικό ήχο. Όταν κουράστηκα, χωρίς να βγω από μέσα της την γύρισα  ανάσκελα. Σήκωσα  τα πόδια της με τα χέρια μου και συνέχισα  να τη γαμάω. Μετά από λίγο πέρασα τα πόδια της στους ώμους μου και έριξα το βάρος μου πάνω τους και στηριζόμενος λίγο και στα χέρια μου άρχισα να μπαινοβγαίνω και πάλι με μεγάλη ταχύτητα και δύναμη. Το μουνί της ήταν πιο κλειστό σε αυτή τη στάση και οι κινήσεις μου πιο βίαιες και μεγάλες. Έβγαινε  όλος ο πούτσος μου έξω και έμπαινε με δύναμη στο βάθος του μουνιού της.

-    Όχι έτσι, πονάω, μου λέει.


Δεν με ένοιαζε. Ήταν η πρώτη και ίσως η τελευταία φορά μέχρι τώρα που δε με ένοιαζε πώς ένοιωθε ο άλλος. Αφού αυτή δεν με υπολόγιζε πριν, έτσι κι εγώ τώρα αποφάσισα να με ενδιαφέρει πώς θα ευχαριστηθώ εγώ περισσότερο, ίσως ήθελα και μια εκδίκηση.

-    Θα περάσει και θα σου αρέσει…

απάντησα, όχι γιατί ήξερα κάτι, αλλά απλά για να δικαιολογηθώ. Συνέχισα σε αυτό το ρυθμό για αρκετή ώρα, 4ο στη σειρά χύσιμο δεν μπορούσε να γίνει έτσι γρήγορα, όσο ερεθισμένος κι αν ήμουν. Ήταν η σειρά μου να ιδρώσω και ο ιδρώτας μου να τρέχει στο κορμί μου και να στάζει πάνω της.  Κάποια στιγμή ένοιωθα ότι πλησίαζε η ώρα της κορύφωσης. Βγαίνω από μέσα της, βγάζω το προφυλακτικό και τρέχει πάνω στην κοιλιά της το πηχτό σπέρμα από τις δύο προηγούμενες φορές που έχυσα. Δευτερόλεπτα πιο μετά πίδακες από πιο αραιό σπέρμα άρχισαν να πετάγονται από τον πούτσο μου, σε μεγάλη απόσταση. Η πρώτη ριπή την βρήκε στο στήθος και το κεφάλι αλλά πέρασε και πιο πίσω. Μετά όμως κατέβασα λίγο το πέος μου και σημάδεψα το κεφάλι. Οι επόμενες 4-5 ριπές την βρήκαν στο πρόσωπο, τα μαλλιά και το στήθος.

Είχε γίνει πραγματικά χάλια και δεν είχαμε τίποτα να σκουπιστούμε. Δεν το είχαμε προβλέψει. Ξάπλωσα δίπλα της εξουθενωμένος, ενώ κι αυτή έμεινε ακίνητη για αρκετή ώρα. Μου είπε ότι είχε έρθει σε οργασμό 3 φορές σε αυτό το διάστημα. Με κρύα καρδιά θυσίασα το μποξεράκι μου για να σκουπιστεί.  Έμεινα ξαπλωμένος κάνα μισάωρο, το ίδιο και  η Μαρία όταν σκουπίστηκε.  Όταν σηκωθήκαμε, ντυθήκαμε. Η μπλούζα μου είχε το σπέρμα από το πρώτο χύσιμο και το μποξεράκι μου ήταν χάλια. Βγήκαμε από το δωματιάκι. Ευτυχώς οι άλλοι είχαν κουραστεί να περιμένουν και είχαν πάει στην τάξη για ύπνο. Είχαν περάσει άλλωστε περίπου 4 ώρες συνολικά. Η Μαρία πήγε στην τουαλέτα να πλυθεί, άλλωστε τα ρούχα της ήταν καθαρά.

Εγώ, πήδηξα τα κάγκελα, η πόρτα ήταν κλειδωμένη με λουκέτα λόγω της κατάληψης και πήγα σπίτι να αλλάξω. Ευτυχώς ήταν ξημερώματα και δεν συνάντησα κανέναν στο δρόμο. Με τη Μαρία δεν ξανακάναμε κάτι, αν και αυτή μου ζήτησε να κάνουμε σχέση. Μου άρεσε εμφανισιακά, αλλά είχα ξενερώσει μαζί της.  Όμως η φήμη μου ως νικητή του διαγωνισμού είχε εξαπλωθεί στο σχολείο και η Μαρία μάλλον είπε καλά λόγια για το πήδημα στην αίθουσα. Έτσι από την επόμενη μέρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς ήμουν από τα πιο δημοφιλή αγόρια του σχολείου, αλλά αυτά ίσως τα γράψω σε επόμενη ιστορία.Copyright protected OW ref: 99507