Με την συνάδελφο Ιωάννα η τελευταία φορα. Μέχρι την επομενη

Δημοσιεύθηκε από th40
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.93 (7 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Με τη συνάδελφο Ιωάννα, η δεύτερη φορά

Η απάντηση μου στο mail της την εξέπληξε. Ήταν απλή, λακωνική, και δεν είχε μόνο εκείνη παραλήπτη. Ύστερα από περίπου 15 λεπτά που έλαβα το mail της έστειλα με την σειρά μου mail σε όλους τους συναδέλφους και προϊστάμενους ότι την επόμενη εβδομάδα αποχωρώ. Μάλιστα αφού τους ευχαρίστησα για τη συνεργασία τους ενημέρωσα ότι θα αλλάξω και πολύ για να είμαι κοντά στην αρραβωνιαστικιά μου.

Σκύλιασε. Το είδα στο πρόσωπο τις. Ένιωσε ότι την εκμεταλλευτικά. Στην ουσία όμως αυτό έκανα, την τιμώρησα όπως θα ήθελε να την τιμωρήσει κάθε ένας εκεί πέρα. Έκτοτε λακωνική, ούτε κουβέντα πέρα από τα απολύτως απαραίτητα.

Έφτασε η τελευταία μέρα και πήγα με το δικό μου αμάξι στη δουλειά. Μαζεύω πράγματα, χαιρετώ φίλους και γνωστούς, υποτίθεται πως δουλεύω μα είμαι όλο στην βόλτα. Περίπου μια ώρα πριν κλείσει το εργοστάσιο, μαζεύομε σιγά-σιγά στο γραφείο να μαζέψω τα τελευταία πράγματα μου. Δεν μιλιέται η Ιωάννα. Φοράει ένα απλό τζιν και πουκάμισο. Πάει να φύγει μόλις με βλέπει.

-    Περίμενε μισό λεπτό να σε χαιρετίσω…

της λέω. Σηκώνομαι. Μου δίνει το χέρι. Το δικό μου χέρι της σφίγγει τη μέση. Κολλάει πάνω μου. Τη φιλάω. Την κολλάω στην πόρτα. Η γλώσσα μου παίζει με τη δική της. Πρώτη φορά καταλαβαίνω το συναίσθημα τις. Το κορμί τις κολλάει στο δικό μου, τρίβεται. Με το ένα μου χέρι μετά βίας καταφέρνω να στρίψω το κλειδί. Η πόρτα έχει κλειδώσει.

Γονατίζει μόνη της. ξεκουμπώνει το παντελόνι. Με παίρνει στο στόμα τις. Αργά, αισθησιακά. Η γλώσσα της παίζει με το πουτσοκέφαλο μου. Το χέρι της χουφτώνει τα μπαλάκια μου. Για πρώτη φορά δε θέλω να την τιμωρήσω.

Η ψωλή μου βρίσκεται στο στόμα της πλέον. Βαθιά και με κοιτάει στα μάτια. Όλο καύλα. Πέφτει το χαστούκι στα μάγουλα. Με κοιτάει ακόμη πιο καυλωμένη. Δε μπορώ να δώσω κι άλλο, μπορεί να είμαστε απομονωμένοι στο γραφείο αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να μας ακούσει κάποιος. Τη σηκώνω πάνω γιατί δεν αντέχω άλλο. Τη φιλάω, με πάθος. Την παίρνω από το χέρι και την οδηγώ στο γραφείο της. Πετάω τα πράγματα κάτω, την ξαπλώνω και της βγάζω το παντελόνι της μαζί με το εσώρουχο.

Για πρώτη φορά βλέπω επί της ουσίας το κορμί της γυμνό να περιμένει και να σπαρταράει. Η γλώσσα μου ακουμπάει στα πόδια της. Ξεκινάω να περιποιούμαι τα δακτυλάκια, τους αστραγάλους τα γόνατα της. Αποφεύγω τα επίμαχα σημεία κινούμενος προς την κοιλιά, τα πλευρά, το στέρνο της. Ξαπλώνω πάνω της φιλώντας και δαγκώνοντας ελαφρά τον λαιμό της. Το γόνατο μου ακουμπάει ανάμεσα στα πόδια της και νιώθω την κάψα, τα υγρά. Τρίβεται πάνω μου. Την καύλα της τη βλέπω πλέον ξεκάθαρα στο πρόσωπο της. Μα θέλω πρώτα να την γευτώ πριν μπω μέσα της. Αφού αποδεσμεύω από το πουκάμισο τις ρώγες της, περνώ τα χείλη μου πάνω τους. Με το που τις ακουμπάω, ρίγος τη διαπερνά και τρέμει όλο της το κορμί. Όλο και πιο έντονα τρίβεται πάνω στο παντελόνι μου, το έχει λερώσει με τα υγρά της. Πλέον οι ρώγες της τοποθετούνται εναλλάξ στα δάκτυλα και τα χείλη μου. Απολαμβάνω το κορμί της για πρώτη φορά. Κρύβει πολύ πάθος μέσα της. Αποφασίζω να κατέβω πιο χαμηλά. Ήδη το μουνάκι της είναι πολύ υγρό και τα σημάδια του είναι εμφανή στο παντελόνι μου. Με το που ακουμπάω την γλώσσα μου πάνω του το αντιλαμβάνομαι πολύ καλύτερα. Τρέχει συνεχώς. Ανοίγω με τα δάκτυλα μου τα μουνόχειλα. Έχει υπέροχο ροζ χρώμα και ανοικτό με περιμένει. Το καλύπτω με την γλώσσα μου. Εισχωρώ μέσα. Το λατρεύω, μυρίζει υπέροχα. Διακόπτω ώστε τα χείλια μου να τραβήξουν τα μουνόχειλα της. Ακολούθως κολλάνε στην κλειτορίδα της.

Ξεκινάει να βογκάει, δεν μπορεί να ελέγξει την ένταση της φωνής της. Θα μας πιάσουν σκέφτομαι και συνάμα ούτε εγώ αντέχω πολύ. Όπως της φιλάω τον λαιμό πλησιάζω την ψωλή μου στην τρύπα της. Την ακουμπάω στην είσοδο της. Παρακαλάει για γαμήσι. Της κλείνω το στόμα με τα χέρια μου για να μην ακουστούμε, σπρώχνω ελαφρά μέσα της την ψωλή μου. Δεν κρατιέται, κουνάει την λεκάνη της για να την βάλω όλη μέσα.

Την αγκαλιάζω. Έχω ξαπλώσει τελείως πάνω της. Ξεκινάω να κουνάω έντονα το κορμί μου. Την καρφώνω. Το πάθος αστείρευτο. Ο ιδρώτας ενώνει τα κορμιά μας. Το μουνάκι της καυτό πάλλεται πάνω στην ψωλή μου. Κανένας δεν έχει αντοχές μεγάλες. Ταυτόχρονα τελειώνουμε και οι δυο. Εκείνη με σπασμούς, δυνατά, εγώ με την ψωλή μου να πάλλεται στο βάθος του μουνιού της.

Μαζευόμαστε. Ανταλλάσσουμε ματιές, αυτό ήταν κάτι διαφορετικό και το ξέρουμε και οι δυο. Δε μιλάει, δεν μιλάω. Ντύνεται και φεύγει από το γραφείο. Μέχρι την ώρα που σχολάσαμε δεν επέστρεψε. Έφυγα. "Αυτή ήταν η τελευταία φορά" μονολογώ. Έτσι νόμιζα!Copyright protected OW ref: 99391