Τρίο στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε από Christos1992
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.36 (7 Votes)
Ανέκαθεν ήμουν περίεργος και με διάθεση να ερευνώ και να μαθαίνω, συνεπώς δε γινόταν να μην είμαι περίεργος και με την ίδια διάθεση και στο ερωτικό κομμάτι. Όπως όλοι οι νέοι της ηλικίας μου(24 ετών), έτσι κι εγώ, έχουμε από τα πρώτα εφηβικά μας χρόνια τη δυνατότητα να παρακολουθούμε πορνό στο διαδίκτυο βλέποντας όποιο βίντεο θέλαμε. Εγώ όμως δεν αρκέστηκα στα αμιγώς "straight" (σύμφωνα με αυτούς που βάζουν ταμπέλες) αλλά προχώρησα και στις υπόλοιπες κατηγορίες ένεκα της περιέργειας αυτής. Η κατηγορία που μου τράβηξε το ενδιαφέρον όμως ήταν το τρίο, με κάποιον ξένο να παρακολουθεί ένα ζευγάρι. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε η επιθυμία μου να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο σκηνικό.

Άρχισα λοιπόν να ψάχνομαι για να πραγματοποιηθεί αυτή μου η φαντασίωση. Φυσικά και κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο σχεδόν, καθώς λίγα άτομα έχουν αυτή τη διάθεση, δηλαδή να παρακολουθούνται από άλλον και αν την έχουν, σίγουρα φοβούνται (και με το δίκιο τους βέβαια) είτε για το άτομο που έχουν απέναντί τους, μήπως και "παραβιάσει" τους κανόνες εχεμύθειας, είτε μη δώσουν αφορμές στον κοινωνικό τους περίγυρο. Στα 24 μου όμως στάθηκα τυχερός κι έπειτα από πολλές συμμετοχές σε διάφορα φόρουμ, τσατ κτλ κατάφερα να βρω το ιδανικό ζευγάρι για να πραγματοποιήσω τη φαντασίωσή μου αυτή. Και όταν λέω ιδανικό ζευγάρι, πρωτίστως βάζω τη σοβαρότητα και την ωριμότητα ως αντικειμενικά κριτήρια κι έπειτα όλα τα υπόλοιπα κι αυτό καθότι κι εγώ θεωρώ πως είμαι σοβαρός και ώριμος αλλά και ντροπαλός, συνεπώς ήθελα με τα άτομα που έχω απέναντί μου να υπάρχει άνεση και αλληλοεκτίμηση.

Όπως προανέφερα, το ζευγάρι αυτό βρέθηκε μέσα από φόρουμ και ήταν άτομα νεαρά, σοβαρά και όμορφα εμφανισιακά. Η κοπέλα καστανόξανθη με ωραίο στήθος και οπίσθια και ο άντρας μελαχρινός με αθλητικό σωματότυπο. Αφού βγήκαμε για καφέ προκειμένου να σπάσει ο πάγος και να υπάρξει από πριν η κατάλληλη οικειότητα και άνεση, έπειτα βρεθήκαμε χωρίς να το καταλάβουμε στο σπίτι τους. Πρόβλημα να ενοχληθούμε δεν υπήρχε, καθότι και οι 2 φοιτητές, συνεπώς προχωρήσαμε άφοβα όπως είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε. Άραξα λοιπόν στην καρέκλα και άρχισαν αυτοί οι 2 να φιλιούνται αργά και αισθησιακά. Μπορώ να πω ότι διέκρινα μια αμηχανία στις κινήσεις τους, δεν αποτέλεσε όμως εμπόδιο στο να συνεχίσουν να προσφέρουν το θέαμα που επιθυμούσαμε όλοι. Αρχίζει λοιπόν η Μαρία (τυχαίο όνομα) να φιλάει τον Κώστα (τυχαίο επίσης) και σταδιακά να κατεβαίνει προς τα κάτω, όπου κατέβασε σιγά-σιγά το σορτς του.

Μπροστά σε τέτοια παρουσία γυναικεία, δεν θα μπορούσε παρά να ήταν φουντωμένος. Και το πέος του ήταν αρκετά μεγάλο και χοντρό, κάτι το οποίο προσέφερε ακόμα μεγαλύτερο θέαμα μιας και θαυμάζω όσους έχουν τέτοια προσόντα.  Δεν άντεξα και έβγαλα κι εγώ το πέος μου έξω που με πονούσε από την ηδονή. Όσο λοιπόν τριβόμουν η Μαρία άρχισε να γλείφει τον Κώστα με μαεστρικό τρόπο και να χώνει το πέος του στο στήθος της καθώς και να το τρίβει στις ρώγες της. Καθώς το έκανε αυτό, γύρισε σε μια στιγμή προς τα εμένα χωρίς όμως να κάνει κάποιο νόημα και όσο έγλειφε με κοιτούσε μέσα στα μάτια. Δε μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι αυτό μεγάλωσε την ηδονή μου εκείνη τη στιγμή, καθώς πέρα απ' την οπτική απόλαυση υπήρχε και η αίσθηση του ανεκπλήρωτου, ότι δηλαδή δεν μπορώ να συμμετέχω παρά μόνο να βλέπω. Ο Κώστας όμως μου έκανε νόημα να πλησιάσω. Πλησίασα δειλά-δειλά, διότι παρότι την ηδονή της στιγμής, δεν ήθελα να κάνω κάποια κίνηση που θα προκαλέσει αμηχανία ή θα σταματούσε την πράξη και στάθηκα δίπλα στον Κώστα και την γονατισμένη κοπέλα του. Τότε ο Κώστας με έβαλε να αγγίξω το πέος του και να του τον παίξω. Ομολογώ πως δεν το περίμενα, αλλά ήταν κάτι που μ’ άρεσε εκείνη τη στιγμή και καθώς έβλεπα ότι άρεσε και στην κοπέλα του. Πήρα το θάρρος με το άλλο χέρι να πιάσω το κεφάλι της και να το πιέζω προς εκείνον.

Δεν συνάντησα κάποια αντίσταση, είχαμε όλοι παραδοθεί στην ηδονή της στιγμής. Δεν άντεξε ο Κώστας για πολλή ώρα και τελείωσε στο στόμα της. Ήταν εμφανέστατη η απόλαυση στο πρόσωπο και των 2 και θέλησαν να μου το ανταποδώσουν. Τότε λοιπόν ο Κώστας έπιασε το δικό μου πέος και άρχισε να το τρίβει, ενώ η κοπέλα του με το ένα χέρι μου χάιδευε τα μπαλάκια. Περιττό να πω ότι τελείωσα σχεδόν αμέσως, στο άλλο της χέρι. Για λίγη ώρα υπήρξε αμηχανία για όλο το σκηνικό, ωστόσο δεν την αφήσαμε να χαλάσει τη στιγμή. Ήταν κάτι που άρεσε σε όλους μας και αφού καθίσαμε και φάγαμε, συνεννοηθήκαμε να το ξανακάνουμε. Ελπίζω την επόμενη φορά να έχει και σεξ, που σ' αυτό το πρώτο ραντεβού μας δεν υπήρξε, αλλά και πάλι ήταν φανταστικό.Copyright protected OW ref: 98908