Η γυναίκα μου και ο πρώην της

Δημοσιεύθηκε από jimdeanskg
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.88 (13 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Το τσιμπούκι της κοπέλας μου

Όπως είχα γράψει πριν 3 χρόνια περίπου, με την Κέλλυ τότε είχαμε σχέση. Το βλέπαμε σοβαρά και όπου μας έβγαζε. Όσο καιρό είμαι μαζί της, ακόμα και τα δύο χρόνια που είμαστε παντρεμένοι, θέλω να περνάει καλά και να χαμογελάει. Αυτά είναι του ζευγαριού, βέβαια, και δεν αφορούν την ιστορία μας.

Ήρθε ο καιρός, λοιπόν, να γράψω την πρώτη περιπέτεια της αρχής της νέας μας ερωτικής ζωής. Από την πρώτη στιγμή που την είχα γκόμενα, είχα καταλάβει ότι το γαμήσι το ζούσε και ήταν πολύ καλή. Είτε μου έκανε τσιμπούκι είτε ήταν στα τέσσερα είτε με καβαλούσε και χοροπηδούσε. Τότε… και αφού ήδη ήμουν τακτικός επισκέπτης στο XStream και διάβαζα τις ιστορίες, είχε αρχίσει να μου γεννιέται η φαντασίωση να την δω να πηδιέται μπροστά μου. Έτσι και άρχισα να της το βάζω σιγά-σιγά στο μυαλό, στην αρχή κάνοντας ερωτήσεις για τους πρώην της, αφού της έλεγα ότι όλο αυτό είναι απλά σωματικό και τίποτα άλλο, χωρίς συναισθηματισμούς κτλ, και μετά κατά την διάρκεια του σεξ και πάνω στην καύλα, την έβαζα να μου διηγείται γαμήσια και γενικά ερωτικές φάσεις που είχε κάνει μέχρι να με γνωρίσει και να γίνουμε ζευγάρι.

Στην αρχή δεν ήθελε, αλλά σιγά-σιγά άρχισε να της αρέσει και να μου λέει το πως γαμιόταν με κάθε λεπτομέρεια. Εγώ φυσικά έχυνα ασταμάτητα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, πριν 3 χρόνια και κάτι άρχισα να της λέω ότι θέλω να την δω να γαμιέται μπροστά μου και διάφορα τέτοια. Βέβαια, δεν της το είπα απότομα, αλλά σιγά-σιγά.  Ετσι φτάσαμε, όπως είχα περιγράψει στην πρώτη ιστορία που έστειλα, στο να πάρει τσιμπούκι στον Αντώνη στο αυτοκίνητο του. Εμένα δεν μου έφυγε όμως η φαντασίωση, η θέληση και η καύλα να την δω να παίρνει ένα άλλο πούτσο μέσα της. Απλά το άφησα για λίγο καιρό. Ξαφνικά και με την γνωστή υπομονή, άρχισα να της πιπιλάω το μυαλό. Κάθε φορά που πηδιόμασταν, της έλεγα για το τσιμπούκι στον Αντώνη ή να μου μιλάει για τους πρώην της και εγώ να της λέω πόσο θα ήθελα να την δω.

Μεγάλο κόλλημα όπως είχα καταλάβει, είχε με ένα συγκεκριμένο πρώην της, με το οποίο δεν είχαν σχέση, απλά κάνανε παρέα και πηδιόντουσαν. Της άρεσε να μου λέει για το πως γαμιόταν σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, πως της έγλειφε το μουνάκι ή τον τσιμπούκωνε και την έχυνε στο πρόσωπο και στο στόμα. Αντιλαμβανόμουν ότι την ώρα που μου τα έλεγε και πηδιόμασταν, ότι έκλεινε τα μάτια και γαμιόταν σαν πουτάνα. Όσες φορές τη ρώτησα, μου απαντούσε ότι φανταζόταν τα γαμήσια μαζί του. Κάποια στιγμή, την ώρα που ήταν πάνω μου και χοροπηδούσε στον πούτσο μου, τη ρώτησα:

-    Μωρό μου, θα ήθελες να τσιμπουκώσεις τον Κωνσταντίνο (έτσι τον λένε) ξανά;

-    Πολύ, μου απάντησε.

-    Μόνο ή θέλεις να σε πηδήξει κιόλας;

-    Δεν έχω πρόβλημα, μου απάντησε.

Δε με κάλυψε, όμως, η απάντηση της και έτσι συνέχισα να ρωτάω.

-    Δε θα θυμώσω και θέλω να είσαι ειλικρινής μαζί μου. Ξέρεις ότι δεν έχω πρόβλημα να πηδηχτείς με άλλον, και όχι μόνο μια φορά, αλλά όσες θέλεις μπορείς να πηδιέσαι. Αρκεί να το ξέρω ή να σε βλέπω. Θέλεις να πηδηχτείς μαζί του;

-    Ναι, θέλω. Αλλά δεν ξέρω αν θα θέλει να βλέπεις κι εγώ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.

-    Γιατί δεν βγαίνεις μαζί του να τον ρωτήσεις;… της πρότεινα. Έχω δει συνομιλίες σας στο facebook και ξέρεις ότι δεν έχω πρόβλημα, αφού δε σου ανέφερα ποτέ τίποτα. Και αν θέλεις, παρ' του κι ένα τσιμπουκάκι.

-    Καλή η ιδέα σου, απάντησε. Θα το κάνω…

και συνέχισε να πηδιέται και να μου εξιστορεί γαμήσια μαζί του, μέχρι που άρχισα να τη χύνω ασταμάτητα. Οι μέρες περνούσαν, η καθημερινότητα ήταν η κλασσική, κάθε φορά που την πηδούσα της έλεγα για τον Κωσταντίνο. Κάποια μέρα, το αναφέρανε σε συνομιλία τους να βγούνε για καφέ. Μέχρι εκεί, όμως. Άλλωστε τα υπόλοιπα θα τα λέγανε από κοντά. Λίγο η δουλειά, λίγο η τριβή της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων, για αυτόν τον καφέ δε λέγανε να πάνε. Κοντά στο σπίτι μας, ετοίμασα το γραφείο της Κέλλυς για τη δουλειά της. Για λόγους ασφαλείας, τοποθετήσαμε και κάμερες, για να μπορούμε να παρακολουθούμε το χώρο. Εμένα με έτρωγε, όμως, να την δω να πηδιέται με άλλον. Ένα απόγευμα χτυπάει sms στο κινητό μου. Ήταν η Κέλλυ: "Σε λίγο τελειώνω και έρχομαι. Σκέφτηκα κάτι. Ετοιμάσου για δυνατό γαμήσι σήμερα!". Μόλις το διάβασα καύλωσα. Μόλις γύρισε την έπιασα και άρχισα να την φιλάω. Της έβγαζα σιγά-σιγά τα ρούχα και άρχισα να τη γλείφω. Ακόμα δεν είχα ρωτήσει. Την έβαλα να γονατίσει και έβγαλα τον πούτσο μου. Άρχισε να με τσιμπουκώνει, ώσπου μου ανέφερε τι σκέφτηκε:

-    Σκέφτηκα, μωρό μου, αφού θέλεις να με δεις να γαμιέμαι, για να μπορέσω κι εγώ να το κάνω χωρίς να κολλήσω, αλλά και ο Κωνσταντίνος μη ντραπεί, για πρώτη φορά, να τον προσκαλέσω στο γραφείο για καφέ και εκεί να με πηδήξει. Άλλο που δε θέλει και αυτός. Εσύ θα μπεις από τις κάμερες και θα μας βλέπεις. Έτσι θα πάρεις αυτό που θέλεις.

-    Τέλεια ιδέα μωρό μου, της απάντησα. Μόνο μια φορά θα θέλεις να σε πηδήξει; ρώτησα.

-    Όχι, μου απάντησε. Θα του λέω να έρχεται να με πηδάει συχνά.

Εκείνη την στιγμή δε σταμάτησα να χύνω. Μετά από μέρες, ένα απόγευμα που ήταν στο γραφείο, με έστειλε sms: "Σήμερα είναι η μέρα που περιμένεις. Στις 7 το απόγευμα μπες!". Τρελάθηκα από την καύλα. Δεν περνούσε η γαμημένη ώρα. Επιτέλους πήγε 7. Συνδέθηκα και πλέον είχα εικόνα. Είδα την Κέλλυ και καύλωσα. Ήταν ντυμένη σαν κυρία, αλλά έβγαζε κάτι πολύ σέξι και καυλωτικό. Ήταν 7 και 5 όταν χτύπησε η πόρτα. Ήταν ο Κωνσταντίνος. Αφού χαιρετηθήκανε κάτσανε στον καναπέ του γραφείου. Η Κέλλυ ετοίμασε καφεδάκια και άρχισαν να συζητάνε περί ανέμων και υδάτων. Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στο παρελθόν. Θυμήθηκαν τα παλιά.

-    Με άναψες Κωνσταντίνε και δεν είναι σωστό. Έχω υγρανθεί, είπε η Κέλλυ.

-    Αυτό ήθελα, της απάντησε. Και εσύ, όμως, δεν με άφησε έτσι. Πιάσε να δεις πως με έκανες.

Χωρίς να χάσει την ευκαιρία η Κέλλυ, σαν καλό και υπάκουο πουτανάκι που πλέον ήταν, έπιασε τον πούτσο του. Μ... ακούστηκε να κάνει και άρχισε να τον χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι. Πέτρα έγινε. Και τότε πέρασε το χέρι μέσα από το παντελόνι και άρχισε να του την παίζει. Εγώ κόντευα να σκάσω από καύλα. Είχα καυλώσει απίστευτα και πονούσα, δεν ήθελε όμως να χύσω ακόμα και έτσι έκανα υπομονή. Τότε η Κέλλυ του ξεκούμπωσε το παντελόνι και του την έβγαλε έξω, συνεχίζοντας να του την παίζει. Όντως, είχα μία πούτσα μεγαλύτερη από τη δική μου, γύρω στα 21 cm και πιο χοντρή.

-    Μου έλλειψε του είπε και με μια κίνηση τον πήρε στο στόμα της.

Ο Κωνσταντίνος απάντησε:

-    Κι εσύ της έλειψες. Έτσι, καύλα μου, γλείψε με όπως ξέρεις.

-    Τι υπέροχη πούτσα έχεις, αποκρίθηκε. Θέλω να τη γλείψω μέχρι να με χύσει και μετά να μου γαμήσει το μουνάκι μου.

Ο Κωνσταντίνος δεν άντεξε πολύ. Της φώναξε:

-    Χύνω, μωρή πουτάνα, χύνω...

και άρχισε να της χύνει στο στόμα. Η Κέλλυ προσπάθησε να μην αφήσει καμιά σταγόνα να πάει χαμένη. Αφού την καθάρισε, έβγαλε τα ρούχα της και είπε:

-    Πρέπει να ετοιμάσεις μουνάκι μου για να το γαμήσεις.

Ο Κωνσταντίνος άρχισε να την γλείφει. Πρώτη φορά έβλεπα την Κέλλυ να το απολαμβάνει τόσο. Ζούσε τη στιγμή, δεν την ένοιαζε τίποτα, ήξερε πόσο πουτάνα ήταν και το απολάμβανε. Άρχισε να χύνει, αλλά ο Κωνσταντίνος δε σταμάτησε. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και της έβαλε τον πούτσο του μπροστά στο στόμα του. Εκείνη άρχισε να τον παίζει και να τον γλείφει με απίστευτη λαιμαργία. Όταν ήταν έτοιμος, την έστησε στα τέσσερα και με μια κίνηση τον κάρφωσε βαθιά στο μουνάκι της. Η Κέλλυ άρχισε να βογκά και να φωνάζει, να τον παρακαλάει να την ξεσκίσει:

-    Ξέσκισε με καργιόλη, όπως με γαμούσες. Στείλε με ξεσκισμένη στον άντρα μου. Θέλω να έρχεσαι να με γαμάς και να με χύνεις συνέχεια. Γάμησε με την πουτάνα. Μη σταματάς!

Ο Κωνσταντίνος δε μιλούσε, αλλά συνέχισε να τη γαμάει με δύναμη. Κάπου-κάπου την έλεγε:

-    Παλιοπουτάνα, δε σε φτάνει ένα πούτσος, θέλεις να γαμιέσαι και με άλλους. Θα έρχομαι να σε γαμάω συνέχεια.

Αλλάζανε στάσεις, τον τσιμπούκωνε και την έγλειφε. Επί 2 ώρες τη γαμούσε ασταμάτητα. Κάποια στιγμή, η Κέλλυ ήταν πάνω του και άρχισε να χύνει. Όταν τελείωσε, ήρθε η ώρα του Κωνσταντίνου για το τελευταίο χύσιμο της βραδιάς. Σηκώθηκε όρθιος και την έβαλε να γονατίσει μπροστά του. Την πρόσταξε να τον κοιτάει και να έχει τη γλώσσα έξω:

-    Θα σε χύσω μωρή πουτάνα και θα τα πιείς όλα…

της είπε και άρχισε να την χύνει στο πρόσωπο και στο στόμα. Η Κέλλυ τον έβαλε στο στόμα της και άρχισε να καταπίνει το υπόλοιπο. Του την καθάρισε και ότι είχε στο πρόσωπο της ή στις βυζάρες της το κατάπιε και εκείνο. Αφού κάτσανε λίγο, συμφωνήσανε να ξαναβρεθούν και όχι άλλη μία φορά μόνο, αλλά να βρίσκονται συχνά και να πηδιούνται ή να τον τσιμπουκώνει. Την καληνύχτισε και έφυγε. Εγώ είχα χύσει ήδη δυο φορές. Όταν γύρισε η Κέλλυ, με είδε πάλι καυλωμένο και δεν έχασε την ευκαιρία να πηδηχτεί και μαζί μου.Copyright protected OW ref: 98892