Μία μέρα με πολλές καύλες

Δημοσιεύθηκε από girl4fun
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (9 Votes)
Ξύπνησα με τρελές καύλες αλλά δυστυχώς ο φίλος μου έλειπε για δουλειές, σηκώθηκα από το κρεβάτι κ πήγα να κάνω ένα Ντους, έπαιξα με το μουνάκι μου για να χαλαρώσω λίγο και ετοιμάστηκα να πάω στη δουλειά. Στη διαδρομή για τη δουλειά μου έστειλε μήνυμα ο Δημήτρης ένας πολύ καλός μου φίλος με προνόμια και επειδή οι καύλες μου δεν είχαν καταλαγιάσει συμφωνήσαμε να βρεθούμε μετά τη δουλειά στο σπίτι μου.

Με καλύτερη διάθεση πλέον, η ώρα περνούσε σχετικά γρήγορα κι ευτυχώς δεν είχε και πολύ δουλειά στο γραφείο, δυο ώρες περίπου πριν σχολάσω με φώναξε ο υπεύθυνος του τμήματος στο γραφείο του για να δούμε κάτι έγγραφα μαζί. Πήγα στο γραφείο του και όπως πάντα άρχισε να με φλερτάρει. Γενικά δεν του δίνω σημασία, αλλά εκείνη τη μέρα με καύλωσε ακόμα περισσότερο και το κατάλαβε. Ήρθε κοντά μου κι όπως μιλάγαμε για δουλειά έβαλε το χέρι του στο μπούτι μου κ άρχισε να με χαϊδεύει. Μου άρεσε αλλά τραβήχτηκα, εκείνος όμως το ξαναέβαλε κι αυτή τη φορά δε με άφησε να τραβηχτώ. Αργά-αργά ανέβαζε το χέρι του όλο και πιο ψηλά στο πόδι μου και η φούστα μου δεν τον δυσκόλεψε καθόλου να φτάσει στο μουνάκι μου και να δει πόσο υγρό ήταν ήδη. Έκανε στην άκρη το εσώρουχο μου, άρχισε να παίζει με τη κλειτορίδα μου κι εγώ να βγάζω μικρά βογγητά πάθους. Με το άλλο του χέρι μου έβγαλε τη μπλούζα και το σουτιέν μου κι άρχισε να πιπιλάει και να δαγκώνει τις ρώγες μου.

Πλέον τα βογγητά μου ήταν πιο έντονα, το μόνο πού ήθελα ήταν να με γαμήσει και του το είπα. Εκείνος γέλασε και σηκώθηκε από την καρέκλα, στάθηκε μπροστά μου ξεκούμπωσε το παντελόνι του και μου έβαλε τον πούτσο του στο στόμα. Άρχισε να γαμάει το στοματάκι μου και να με πνίγει με αυτόν κι αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Με έπιασε από τα μαλλιά, με σήκωσε από την καρέκλα και με έβαλε να σκύψω πάνω στο γραφείο του. Σήκωσε τη φούστα μου μέχρι τη μέση μου και με μία κίνηση έχωσε το καυλί του στο μουνάκι μου. Έβγαλα μια κραυγή και κατευθείαν μου είπε να το βουλώσω και μου έχωσε μια δυνατή σφαλιάρα στο κωλαράκι μου. Με γάμαγε σε αυτή τη στάση για περίπου 10 λεπτά, μου κάρφωνε τον πούτσο του δυνατά και βαθιά και κάθε φορά που τα βογγητά μου γίνονταν πιο δυνατά, μου έδινε δυνατές σφαλιάρες στο κώλο και μου έλεγε να σκάσω. Έχυσε βαθιά μέσα στο μουνάκι μου, μου έδωσε άλλη μια δυνατή σφαλιάρα στον κώλο, τραβήχτηκε, έβαλε το εσώρουχο μου στη θέση του και μου είπε να ντυθώ και να φύγω, αλλά να μην τολμήσω να καθαρίσω τα χύσια του από το μουνάκι μου. Ντύθηκα γρήγορα και πήγα στο γραφείο μου. Έκανα ότι δουλεύω και μόλις έφτασε ή ώρα που σχολάω μάζεψα γρήγορα τα πράγματα μου κι έφυγα.

Στη διαδρομή για το σπίτι μου σκεφτόμουν τι έγινε στη δουλειά και πόσες φορές έχυσα πάνω στον πούτσο του. Το μουνάκι μου πόναγε λίγο γιατί με γάμησε με δύναμη χωρίς να τον νοιάζει, αλλά ακόμα ένιωθα τα χύσια του μέσα μου κι αυτό με έκανε να καυλώνω πάλι. Όταν έφτασα σπίτι, απ' έξω με περίμενε ο Δημήτρης που με το που με είδε άρχισε να με γλωσσοφιλάει. Πήρε τα κλειδιά μου από το χέρι, άνοιξε την πόρτα μου και κατευθείαν με πήγε στην κρεβατοκάμαρα μου. Μου έβγαλε τα ρούχα μου και τα εσώρουχα μου και μετά γδύθηκε κι αυτός, ο πούτσος του ήταν ήδη καυλωμένος κι έτοιμος να με ξεσκίσει. Με έστησε στα τέσσερα, κατευθείαν είδε τα σημάδια από τις σφαλιάρες στο κώλο μου, με άρπαξε δυνατά από τα μαλλιά και μου είπε:

-    Τι έγινε πουτανάκι μου, δεν κρατιόταν το μουνάκι σου να φάει πούτσο και γαμήθηκες στη δουλειά;

-    Ναι καυλιάρη μου με γάμησε ο υπεύθυνος μου.

-    Έχεις ακόμα καύλες καριόλα;

-    Ναι πολλές ψωλαρά μου.

-    Είναι αχόρταγη η μουνάρα σου σήμερα ε; Ωραία γιατί έχω σκοπό να σε ξεμουνιάσω.

Με αυτό μου κάρφωσε δυνατά το καυλί του στο μουνί κι εγώ ούρλιαξα, αν και ήμουνα πολύ υγρή κι έτοιμη. Ο πούτσος του είναι μεγάλος και χοντρός και το μουνάκι μου ήδη υπέφερε από πριν. Μου τον έβαλε όλο βαθιά και δυνατά κι άρχισε να με γαμάει με δύναμη αλλά με αργό ρυθμό. Έπιασε και με τα δυο του χέρια τις βυζάρες μου και κάθε φορά που κάρφωνε το καυλί του στο μουνί μου τσίμπαγε ταυτόχρονα δυνατά τις ρώγες μου. Βόγκαγα, ούρλιαζα δυνατά και δεν άργησα να χύσω πάνω στον πούτσο του. Βγήκε από μέσα μου και μου ζήτησε να τον τσιμπουκώσω. Γύρισα και τον πήρα στο στόμα μου. Αφού ευχαριστήθηκε το γλείψιμο που του έκανα, με έβαλε ανάσκελα έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και κάρφωσε και πάλι το μουνάκι μου με τον πούτσο του. Αυτή τη φορά με γάμαγε πιο γρήγορα και πιο δυνατά από πριν, με αποτέλεσμα να ουρλιάζω από καύλα κι αυτός να μου λέει "έτσι καυλιάρα μου, φώναξε να δουν όλοι πόσο πουτάνα είσαι". Ο τρόπος που μου μίλαγε με έκανε να καυλώνω ακόμα περισσότερο κι έχυσα για άλλη μια φορά πάνω στο καυλί του. Συνέχισε να σκίζει το μουνάκι μου για αρκετή ώρα κι έχυσα άλλες δύο φορές. Όταν ήταν έτοιμος να χύσει και αυτός, βγήκε από το ξεσκισμένο πλέον μουνάκι μου και με έχυσε στο πρόσωπο, στο στόμα και στις βυζάρες μου. Κάναμε ντουζάκι μαζί και μετά καθίσαμε παρεούλα και τα είπαμε.Copyright protected OW ref: 98627