Παλιές αμαρτίες

Δημοσιεύθηκε από lia1984
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.22 (9 Votes)
Ήταν καλοκαίρι του 2007, στις διακοπές μας στα Χανιά. Την χρονιά εκείνη φιλοξενήσαμε μια φίλη μας που έμενε Αθήνα. Αφού την πήραμε από το καράβι, το πρωί του Σαββάτου και πήγαμε για το μπάνιο μας, μας εκμυστηρεύτηκε πως στο καράβι γνώρισε δύο πολύ ωραία παιδιά, απόφοιτους γυμναστικής ακαδημίας (κάτι ιδιαίτερα συμπαντικό για τη φίλη μου που τότε ασχολούνταν πάρα πολύ με το fitness). Ο Α την ενδιέφερε πάρα πολύ και είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα έτσι ώστε να βρεθούν στο νησί.

Το Σαββατοκύριακο πέρασε χωρίς κάποια επικοινωνία, κάτι που άγχωσε ιδιαίτερα την φίλη μου καθώς δεν ήθελε να κάνει και το πρώτο βήμα, το οποίο έγινε την Δευτέρα μεσημέρι όπου ενώ ήμασταν σε μια κάπως απομακρυσμένη παραλία, μας καλούν σε ένα από τα πιο γνωστά beach-bar της Αγίας Μαρίνας.

Εκείνη την στιγμή εγώ και ο άντρας μου δεν είχαμε ιδιαίτερη όρεξη, αν και φυσικά είχαμε την περιέργεια να δούμε από κοντά την "καψούρα" της Ν, παρόλα αυτά θα προτιμούσαμε να μείνουμε στην παραλία ως το ηλιοβασίλεμα. Φυσικά αυτό δεν έγινε γιατί η Ν ήταν στα όρια νευρικής κρίσης, οπότε το απογευματάκι φτάνουμε Αγία Μαρίνα.

Εκείνη την στιγμή τηλεφωνούν από τη δουλειά του άντρα μου για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με έναν πελάτη τους. Ο άντρας μου δουλεύει σε μια μεγάλη εταιρία και σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, χρειάζεται να συνδεθεί στα συστήματα των πελατών τους για να διορθώσει προβλήματα. Αυτό όμως απαιτούσε να πάει πίσω στο χωριό για να χρησιμοποιήσει το laptop του. Έτσι μας άφησε έξω από το beach bar και επέστρεψε στο χωριό, ελπίζοντας πως δεν θα του πάρει πολύ η λύση του προβλήματος έτσι ώστε σύντομα να έρθει να μας βρει.

Στο beachbar γινόταν ο συνηθισμένος χαμός! Τέρμα η μουσική, τέρμα τα ποτά και πολύ κέφι! Αν και είχε πάρα πολύ κόσμο, τα παιδιά τα βρήκαμε εύκολα. Ήταν οι 2 που γνώρισε η Ν μαζί με έναν ακόμα φίλο τους. Και οι δύο ήταν πολύ ωραία παιδιά. Γυμνασμένοι και οι δύο, με ύψος περίπου 1.85 όσο ο άντρας μου. Ο καστανόξανθος με τα γαλανά μάτια ήταν ο στόχος της Ν, ο Β όμως, ο φίλος του, ήταν ακριβώς ο τύπος μου. Μελαχρινός, όχι ακριβώς κούκλος όπως ο φίλος του, αλλά με μια αγριάδα πολύ σέξι.

Χάρηκαν πολύ που μας είδαν. Αν και δεν ήμασταν προετοιμασμένες για την συνάντηση, ήμασταν σέξι και σίγουρα από τις προκλητικές παρουσίες του μαγαζιού. Ο Β όμως στεναχωρήθηκε όταν έμαθε πως δεν ήμουν μόνη και πως σύντομα θα ερχόταν και ο άντρας μου. Όλα αυτά για λίγο όμως αφού ο DJ έβαζε ωραία χορευτικά κομμάτια και χορεύαμε όλοι μαζί. Το να ήμαστε τόσοι πολλοί, να ήμαστε τόσο κολλητά ο ένας στον άλλο και ταυτόχρονα να φοράμε μόνο τα μαγιό μας ήταν κάτι πού πάντα με τρέλαινε στα ελληνικά beach bar. Εκείνο απόγευμα όμως, και ο άντρας μου έλειπε και είχα ένα πολύ σέξι παλικάρι να εκδηλώνει σιγά-σιγά την ερωτική του επιθυμία.

Το απόγευμα έγινε βραδάκι, οι μπύρες έγιναν υποβρύχια, η όποια νηφαλιότητα που είχαμε έκανε φτερά και στο κινητό μου μήνυμα στο άντρα μου πως θα του πάρει ακόμα καμιά ώρα. Η αλήθεια είναι πως στεναχωρήθηκα, σε μια στιγμή νηφαλιότητας, σκέφτηκα πως ίσως θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να έρθει και να με ξεκολλήσει από αυτή την κατάσταση. Όμως γρήγορα η σκέψη αυτή έφυγε από το μυαλό μου, καθώς από το μπαρ μας κέρασαν ένα γύρο σφηνάκια που, φυσικά, έπρεπε οποιοσδήποτε να δεχτούμε. Η Ν φαινόταν πως με δυσκολία στεκόταν όρθια, εγώ μάλλον ήμουν σε καλύτερη κατάσταση όμως αυτή η μυρωδιά της μπύρας, που ήταν έντονη παντού, σε συνδυασμό με τον ιδρώτα, τον αντρικό ιδρώτα από τον κόσμο γύρο μου και κυρίως από τον Β, με ζάλιζε και με έφτιαχνε πολύ.

Ο Β το έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι του, αφού όταν αισθάνθηκε πως είμαι δεκτική στην επαφή, φρόντισε να  με αγγίζει συνεχώς. Τα χέρια του με εξερευνούσαν συνεχώς, αυτό όμως που με καθήλωνε ήταν η αίσθηση του πούτσου του, που τον αισθανόμουν από πίσω μου, να τρίβεται και να με πιέζει. Τον αισθανόμουν μεγάλο και τόσο σκληρό. Εντελώς αυτόματα το σώμα μου λύγιζε, τουρλώνοντας τον κώλο μου έτσι ώστε να έχω καλύτερη επαφή. Κάποιες φορές ερχόμουν στα συγκαλά μου και σταματούσα, άλλες φορές όμως κάναμε έναν τρελό-ερωτικό χορό. Η φίλη μου ευτυχώς είχε πιει τόσο πολύ δεν καταλάβαινε και πολλά.

Έχοντας καταλάβει πως χάνω τελείως τον έλεγχο, λέω στην παρέα πως θα αλλάξω (ήμουν ακόμα με το μαγιό) και θα πάω να πάρω τσιγάρα. Πάω στα αποδυτήρια, βγάζω το μαγιό και φοράω το σορτσάκι που είχα, χωρίς εσώρουχο αφού δεν είχα μαζί μου και βγαίνω έξω, στο χώρο του πάρκινγκ. Πρέπει να ήταν γύρο στις 9. Ήταν τέλος Αυγούστου και ήταν σκοτεινά, τα φώτα στο πάρκινγκ ήταν ήδη ανοικτά και καθώς περνάω δίπλα από τα αυτοκίνητα, ένα χέρι αρπάζει το δικό μου και πριν προλάβω να αντιδράσω, ο Β με αγκαλιάζει σφικτά και αρχίζει να μου δίνει ένα πολύ βαθύ φιλί, ενώ ταυτόχρονα αισθανόμουν για πρώτη φορά τον πούτσο του από μπροστά, να πιέζει την κοιλίτσα μου.

Δεν αντιστάθηκα καθόλου, δέχτηκα το φιλί του, την πίεση του πούτσου του και τα χέρια του μέσα και κάτω από το σορτσάκι μου. Τον ήθελα πάρα πολύ, αλλά ήθελα και να το σταματήσω όλο αυτό. Αισθανόμουν πως δε θα μπορούσα να το χειριστώ. Κάποια στιγμή που το στόμα του ξεκόλλησε από το δικό μου, τον παρακάλεσα να σταματήσει. Του είπα πως δεν θέλω να απατήσω τον άντρα μου, πως μου άρεσε πάρα πολύ αλλά θα έπρεπε να σταματήσουμε. Φάνηκε να το αποδέχεται και μου είπε να πάμε να πάρουμε τσιγάρα μαζί γιατί δεν ήμουν σε κατάσταση να κυκλοφορώ μόνη μου. Άδικο δεν είχε, αλλά ήμουν σε κατάσταση να κυκλοφορώ με αυτόν;

Βγαίνουμε από το πάρκινγκ και το πρώτο μαγαζί ήταν κλειστό, το 2ο δεν είχε τσιγάρα. Μου πρότεινε να πάμε πιο πέρα σε ένα mini market που σίγουρα θα ήταν ανοικτό. Ακολούθησα. Κάποια στιγμή μου πιάνει πάλι το χέρι και με τραβάει σε ένα μαγαζί που ήταν κλειστό. Ήταν κάτι με χρώματα-σιδηρικά και ακριβώς μπροστά είχε κάτι σαν τσουβάλια που έκαναν μια γωνία με τον τοίχο. Με κόλλησε στον τοίχο πιάνοντας και τα δύο μου χέρια. Η τελευταία μου κουβέντα ήταν "τι κάνεις". Αμέσως μετά άρχισε πάλι να με φιλά βαθιά, ενώ για πρώτη φορά έπιανε το στήθος μου. Το έσφιγγε, χωρίς ιδιαίτερη τρυφερότητα, προκαλώντας μου πόνο. Αντίστοιχα άγρια κινήθηκε το χέρι του όταν έφτασε στο σορτσάκι μου. Αρχικά άρχισε να το πιέζει με δύναμη πάνω από το σορτσάκι, γρήγορα όμως έβαλε το χέρι του μέσα και με τα δάχτυλα του άρχισε να πονάει το μουνάκι μου.

Συνέχισε να με φιλάει και να κρατάει τα χέρια μου με το ένα του χέρι. Με το άλλο του χέρι κατέβασε λίγο το μαγιό του. Αισθάνθηκα τον ελεύθερο πούτσο του στα πόδια μου και στην κοιλιά μου. Ήθελα να τον πάρω στο στόμα μου, να τον νιώσω και να τον ξαλαφρώσω. Όμως αυτός είχε άλλα σχέδια. Σταματάει να με φιλάει και άρχισε με τον πούτσο του να "ψάχνει" το σημείο από το οποίο θα εισχωρήσει στο σορτσάκι μου και από εκεί στο μουνάκι μου. Το σορτσάκι μου ήταν φαρδύ, δεν του ήταν πρόβλημα. Το μουνάκι μου υγρό, ούτε αυτό ήταν πρόβλημα. Τον αισθάνθηκα λίγο πριν μπει. Το μόνο που πρόλαβα να πω ήταν ένα "σταμάτα". Δε σταμάτησε όμως.

Μπήκε με δύναμη προκαλώντας μου πόνο. Αν δεν είχε βάλει το χέρι του στο στόμα μου, σίγουρα θα ακουγόμουν μακριά. Ο πούτσος του ήταν χοντρός και αρκετά μακρύς, ήταν δηλαδή ότι χρειαζόταν για να γαμήσει όχι μόνο το μουνάκι μου αλλά και το μυαλό μου. Η αίσθηση του σε συνδυασμό με το ότι ήταν χωρίς προφύλαξη με τρέλαινε και ενώ από την μια ήθελα να απεμπλακώ από αυτήν την κατάσταση, γούσταρα τόσο μα τόσο πολύ.

Όταν σταμάτησα να έχω την ανάγκη να τσιρίξω, άφησε το στόμα μου και με το χέρι του σήκωσε το αριστερό μου πόδι, έτσι ώστε πλέον στηριζόμουν μόνο στο δεξί το οποίο ήταν πλέον ανάμεσα στα πόδια του. Εκείνη την στιγμή μου λέει πως θα με ξεμουνιάσει και άρχισε να με γαμάει πιο δυνατά από πριν. Έκλαιγα από την ένταση, είχα ξεχάσει τα πάντα και φυσιολογικά και αισθανόμουν πως σύντομα θα τελείωνα όταν άρχισα να καταλαβαίνω πως και αυτός είναι στα όρια του. Προσπαθώ να τον σπρώξω, να τον κάνω να βγει αλλά τότε αυτός με αγκαλιάζει δυνατά, με σφίγγει και με φιλάει, μη επιτρέποντας μου καμία κίνηση, ώσπου άρχισα να  αισθάνομαι τις συσπάσεις του πούτσου του, καθώς άφηνε το σπέρμα του μέσα μου. Εκείνη τη στιγμή τελειώνω και εγώ.

Μείναμε για λίγο σε αυτή την στάση αγκαλιά. Αφού βρήκαμε τις ανάσες μας, ξεκολλήσαμε και αρχίσαμε να συμμαζεύουμε τους εαυτούς μας. Ήμουν ιδρωμένη αλλά είχα και τον δικό του ιδρώτα στο κορμί μου καθώς και το σπέρμα του στο μουνί μου το οποίο το αισθάνομαι να κυλά αφού δεν έχω εσώρουχο να το συγκρατήσει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, βλέπω πως ο άντρας μου ήδη μου έχει στείλει μήνυμα πως σε λίγο θα έρθει να μας πάρει.

Γρήγορα ξεκινήσαμε προς το beach bar. Στο δρόμο μου έλεγε πόσο λυπάται που τέλειωσε έτσι μέσα μου και πως δε μπορούσε να το συγκρατήσει. Ήμουν εκνευρισμένη εκείνη τη στιγμή. Έτσι φαινόμουν, αλλά η αλήθεια είναι πως φοβόμουν γιατί πέρα από το τι μπορεί να συμβεί όταν κάποιος τελειώσει μέσα σου, εγώ αισθάνθηκα πως πέρα από το μουνάκι μου, έχυσε και στο μυαλό μου. Τις επόμενες μέρες τον σκεφτόμουν συνέχεια και συναντηθήκαμε αρκετές φορές καθώς η Ν ήθελε να τα βρει με τον φίλο του. Ναι, είχε γαμήσει και το μυαλό μου καθώς του ήμουν αρκετά υπάκουη έτσι ώστε όταν δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για να με ξεμοναχιάσει, εγώ να ανταποκρίνομαι.

Γαμηθήκαμε άλλες δύο φορές εκείνες τις μέρες. Δεν έχυνε μέσα μου αλλά και πάλι ήταν χωρίς προφυλακτικό. Σίγουρα θα ήταν περισσότερες οι φορές αν ο άντρας μου δεν ήθελε να κάνουμε και άλλες δραστηριότητες πέρα από beach bar και clubbing. Με τον Β Συναντηθήκαμε και στην Αθήνα, το χειμώνα, όταν είχα πει να δω μια φίλη μου. Εκεί πραγματικά μου φέρθηκε σαν να ήμουν ένα fuck toy. Υποτίθεται  βγήκαμε για ένα ποτό και τελικά κατέληξα να γυρνάω στο σπίτι της φίλης μου την επόμενη μέρα το μεσημέρι σε άθλια κατάσταση.

Σε λίγες μέρες ξανακατεβαίνουμε Χανιά. Τη στιγμή που θα εγκριθεί αυτή η ιστορία, εγώ πιθανά να είμαι ήδη εκεί. Φτιάχνομαι όταν θυμάμαι τι έγινε τότε. Καταλαβαίνω πως ήμουν ένα πουτανάκι που θα γαμιόνταν με οποιονδήποτε. Δεν μπορώ όμως να μην αισθανθώ ένα ρίγος όταν σκέφτομαι τι έγινε εκείνο το βράδυ. Και τρέμω στην ιδέα πως μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε, πως μπορεί να με θυμηθεί, πως μπορεί να μου ζητήσει να βρεθούμε.Copyright protected OW ref: 98603