Περιπέτεια στο Ποσείδι

Δημοσιεύθηκε από Bigjohn1994
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (4 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Το κοντοπούτανο που γνώρισα στο club (3ο μέρος)

Με τη Μαρία μετά τον καυγά δεν ξανασυναντήθηκα, μιας και από την μεριά μου τουλάχιστον ξενέρωσα πολύ. Μέχρι λοιπόν το τέλος της εξεταστικής, το πέρασα μόνος, χωρίς καμία περιπέτεια, κάτι που από άποψη μαθημάτων κιόλας αποδείχθηκε θετικότατο. Με το που μπήκε όμως ο Ιούλιος και όλη η αντροπαρέα τελείωσε με τα μαθήματα, πήραμε τις σκηνές μας και τρέξαμε για Ποσείδι μια βδομάδα, ψάχνοντας τη δροσιά και… γιατί όχι και την περιπέτεια.

Οι πρώτες μέρες κυλούσαν ήρεμα, ο κόσμος ήταν ασφυκτικά πολύς και το beach bar γεμάτο. Εμείς με την παρέα μου φροντίζαμε να κοιμόμαστε το βράδυ και κατά τις 2-3 να ξυπνάμε ώστε να διασκεδάζουμε μέχρι το πρωί στο beach bar. Την τρίτη μέρα λοιπόν, εκεί που καθόμασταν και χορεύαμε υπό τους ρυθμούς του Ypo τα ξημερώματα, εγώ και ο φίλος μου ο Αλέξανδρος εντοπίσαμε δύο κοπέλες που ήταν αρκετά ωραίες και μόνες. Οπότε αδράξαμε κατευθείαν την ευκαιρία, πήγαμε προς την κοριτσοπαρέα και συστηθήκαμε, ενώ ο καθένας, επικεντρώθηκε στην κοπέλα που του άρεσε περισσότερο, ο Αλέξανδρος σε μια ψηλή μελαχρινή που τη λέγανε Νικολέτα κι εγώ, πιστός στα γούστα μου, σε μια κοντούλα, με μεγάλα βυζιά και κωλάρα που την έλεγαν Σοφία. Μέσα από τον χορό, αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε ότι και οι δύο ψαχνόταν αρκετά και δε χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε το καμάκι πιο άγριο. Να μην τα πολυλογάω, σε μια ώρα είχαμε καταλήξει στην παραλία να φασωνόμαστε εγώ με τη Σοφία και παραδίπλα ο Αλέξανδρος με τη Νικολέτα και μετά από άλλη μισή ώρα, ο Αλέξανδρος έφυγε για την σκηνή της Νικολέτας, ενώ εγώ με τη Σοφία πήγαμε στη δική μου για να συνεχίσουμε το φάσωμα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Μέσα στη σκηνή, άρχισα να της χουφτώνω την κωλάρα και καθώς έβλεπα ανταπόκριση, το χέρι μου πήγε στο στήθος της. Πάλι η Σοφία, δεν έκανε κίνηση να με απομακρύνει.

-    Σε θέλω τώρα…

της είπα ενώ της χούφτωνα το βυζί.

-    Κι εγώ μωρό μου…

μου είπε και έπιασε την καυλωμένη ψωλή μου. Κατευθείαν αρχίσαμε να ξεντύνουμε ο ένας τον άλλον με μανία. Η Σοφία ήταν μουνάρα. Η κωλάρα της ήταν όπως την φανταζόμουν και οι βυζάρες τις μεγάλες και στητές, με κάτι ρώγες για γλείψιμο. Άρχισα να της πιπιλάω τις βυζάρες, ενώ αυτή μου τον έπαιζε. Σε λίγο, την έβαλα να ανεβεί πάνω μου και κάναμε 69. Αυτή έγλειφε την ψωλή μου εξαιρετικά, ενώ εγώ της έγλειφα την κλειτορίδα μέχρι που τελείωσε και παρακαλούσε για γαμήσι. Σηκώνομαι, βάζω την καπότα, ενώ η καυλιάρα είχε ήδη στηθεί στα τέσσερα και περίμενε την ψωλή μου. Τη γαμούσα έτσι άγρια, ενώ με το ένα χέρι της έριχνα μπατσοκώλια και με το άλλο της τραβούσα τα μαλλιά, ενώ αυτή προσπαθούσε να μη βογκήξει για να μην ακουστούμε. Μόνο στο τέλος, όταν τελείωσε πάνω στην ψωλή μου, δεν άντεξε και βόγκηξε λιγάκι. Μετά τη γύρισα και της έβαλα τα πόδια στους ώμους μου και της κάρφωνα το μουνί με την πούτσα μου, ενώ παράλληλα έδινα χαστουκάκια στις βυζάρες της. Έτσι τη γαμούσα για κάνα πεντάλεπτο μέχρι που της ήρθε ο δεύτερος οργασμός. Τότε μου είπε να ξαπλώσω, κάθισε πάνω στην πούτσα μου και τριβόταν γρήγορα ενώ εγώ τις έδινα μπατσοκώλια. Αφού είδα στο πρόσωπό της ότι τελείωσε για τρίτη φορά την πήρα και την έβαλα να ξαπλώσει πάνω μου.

-    Τώρα θέλω να βογκάς…

είπα και άρχισα να της σκίζω τη μουνάρα με δύναμη, ενώ αυτή βογκούσε μέσα στο αυτί μου, σιγανά στην αρχή και μετά όλο και πιο δυνατά μέχρι που τσίριζε από την καύλα. Εγώ καταλάβαινα ότι σε λίγο θα τελειώσω και της είπα

-    Που τα θες μωρό μου;

-    Όπου γουστάρεις καυλιάρη μου, αλλά σε λίγο να τελειώσω πρώτα

Φυσικά χατίρι δε χαλάω και συνέχισα να τη σκίζω μέχρι που τελείωσε. Τότε σηκώθηκα και έβγαλα την καπότα.

-    Στα βυζιά σου τα θέλω μωρό μου…

της είπα και αυτή άρχισε να μου την παίζει μέχρι που δεν άντεξα άλλο και της γέμισα τα βυζιά με τα χύσια μου. Μετά από το γαμήσι καταλάβαμε πόσο αποπνικτική ήταν η ατμόσφαιρα μέσα στη σκηνή, σκουπιστήκαμε γρήγορα και ανοίξαμε να πάρουμε αέρα. Ήταν πια ξημερώματα και ο κόσμος γυρνούσε σιγά-σιγά προς τις σκηνές. Εμείς χαιρετηθήκαμε και κανονίσαμε ραντεβού για μπάνιο την επόμενη μέρα. Η Σοφία τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν καμιά χαζοβιόλα και μάλιστα είναι και πολύ καλή και για παρέα, οπότε συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα και να γαμιόμαστε μέχρι που φύγαμε. Έχουμε κρατήσει επαφή και το έχουμε αφήσει ανοιχτό το θέμα μέχρι το Σεπτέμβρη που θα ξαναβρεθούμε, αν θα το κάνουμε σχέση. Όπως και να έχει πάντως ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, αυτό κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί.Copyright protected OW ref: 98421