Τη γάμησα μπροστά του

Δημοσιεύθηκε από stroplin
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.91 (17 Votes)
Καλησπέρα σας και πάλι, από ότι κατάλαβα η τελευταία ιστορία μου ίσως δε σας άρεσε και πολύ. Ίσως σας ανταμείψω με αυτή που συνέβη πριν κάτι μέρες και μετά το τέλος της, θα σας θέσω και δυο ερωτήματα, αν μπορείτε να με βοηθήσετε.

Αρχίζουμε λοιπόν. Πριν κάτι μέρες έπιασα δουλειά σε ένα ξενοδοχείο μέσα στην κουζίνα  στο νησί από όπου κατάγομαι. Πήγα μόνος, σπίτι έχω και γνωστούς για να κάνω παρέα κλπ, οπότε η προσαρμογή μου ήταν εύκολη. Τελείως τυχαία μέσα στην παρέα υπάρχει και ένα ζευγάρι. Ναι μεν τους ήξερα, αλλά δεν πολυμιλούσα. Όχι ότι υπήρχαν διαφορές μεταξύ μας, απλά δεν είχε τύχει μέχρι τώρα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, κατάλαβα ότι της Κατερίνας παίζει το μάτι της. Συγκεκριμένα με εμένα. Βασικά με τον πούτσο μου. Κάθε φορά που σηκωνόμουν τα μάτια της καρφώνονταν στον καβάλο μου, με τέτοια τρόπο που ήθελε να το καταλάβω ότι με βλέπει και μετά όταν καθόμουν με κοιτούσε στα μάτια και μου χαμογελούσε. Το αγόρι της δεν είχε πάρει χαμπάρι το τι γίνεται. Κι  εγώ στην αρχή πίστευα ότι αυτό ήταν τυχαίο. Τουλάχιστον από την ώρα που το αντιλήφθην εγώ. Επίσης είχα καταλάβει ότι ήταν αγάμητη ή κακογαμημένη από τα σημάδια στο πρόσωπο και την έκφραση της.

Η Κατερίνα είναι ένα κοντοπούτανο μελαχρινό, όχι κάτι το ιδιαίτερο, απλά έχει πολύ καυλιάρικο προσωπάκι που συνδυάζει το πρόστυχο με το γλυκό. Και έχει ένα πολύ σεξουαλικό ντύσιμο. Βέβαια την έχω δει μόνο με τα ρούχα της παραλίας και όχι σε βραδινή έξοδο που εκεί δεν ξέρω τι φοράει γενικότερα. Αδύνατη, με κανονικό στήθος και κώλο, με πλάκα κοιλιά. Όταν λέω σεξουαλικό ντύσιμο εννοώ σορτς τζιν πολύ κοντό, πότε κιλότο, πότε όχι, που αφήνει να φαίνονται ελαφρώς τα κωλομάγουλα. Τιραντέ μπλουζάκια και γυαλιά παρμπρίζ. Όλα αυτά, την πρώτη μέρα που ειδωθήκαμε όλοι παρέα. Τη δεύτερη φορά πήγαμε για μπάνιο όλοι μαζί. Αν και εγώ είχα πάει πρώτος στις ξαπλώστρες, η Κατερίνα ήρθε και έκατσε δίπλα σε εμένα οριζόντια όμως για να κάνει ηλιοθεραπεία και το αγόρι της στην αμέσως πιο μπροστά ξαπλώστρα, πλάτη προς την Κατερίνα. Εγώ όμως είχα πολύ καλή οπτική επαφή  με την Κατερίνα και αυτή προς εμένα και πολύ συχνά καθώς αράζαμε στης ξαπλώστρες ανταλλάζαμε βλέμματα. Αρκετά πονηρά μπορώ να πω.

Λέω από μέσα μου "δεν μπορεί... Μάλλον είναι τυχαίο ". Την τρίτη φορά που βρεθήκαμε, διαπίστωσα πόσο τυχαία δεν ήταν όλα αυτά. Επίτηδες κάθισα απέναντι της με ανοιχτά τα πόδια να δω τι θα κάνει. Όπως ήταν το αναμενόμενο, το βλέμμα της καρφωμένο, με συνέπεια να αρχίσω να καυλώνω κι αυτή μου έδειξε ότι καυλώνει επίσης, πιάνοντας το μουνάκι της πάνω από το τζιν σορτσάκι που φορούσε και δάγκωσε τα χείλη της. Ο δικός της στον κόσμο του. Μιλούσε αλλού κι αυτή να κοιτάζει τον καβάλο του και να γυρνάει σε εμένα κάνοντας μια έκφραση αηδίας, δείχνοντας μου ότι μάλλον την έχω ποιο μεγάλη. Και γελάει. Εν τω μεταξύ, το αγόρι ο Πέτρος, συνέχεια έλεγε ότι η Κατερίνα μόνο εμένα έχει και δεν κοιτάει αλλού και άλλα διάφορα τέτοια. Εμένα αυτό με άναβε πιο πολύ. Ότι δηλαδή μια γκόμενα ενός άλλου, γουστάρει να φάει πούτσα από μένα. Αλλά θα ήθελα όλο αυτό να το βλέπει το αγόρι της. Και να τη γαμάω μπροστά του.

Με τα πολλά, είχε πια περάσει η ώρα και καθίσαμε όλη η παρέα για βραδινό μπάνιο που εγώ πρότεινα. Αλλά εγώ θα πήγαινα πιο αργά λόγω δουλειάς. Έτσι και έγινε. Αφού έχω αλλάξει, παίρνω και μια τεκίλα και πάω να τους βρω στην παραλία που κανονίσαμε. Ωραία παραλία, με ξαπλώστρες και κλείνουν και από νωρίς τα μαγαζιά εκεί και έχουμε όλη την παραλία δική μας με τις ανέσεις μας. Αφού φτάνω λοιπόν είχαν γίνει όλοι τυφλά και σιγά-σιγά όλοι φεύγανε. Τους λέω: "μα καλά ρε μαλάκες τώρα που ήρθα και έφερα την τεκίλα φεύγετε. Καθίστε τουλάχιστον να πιούμε καμιά γύρα σφηνάκια και μετά την κάνετε". Κάποιοι μου έκαναν τη χάρη, άλλοι πάλι φύγανε κατευθείαν. Μετά σιγά-σιγά φεύγανε και οι υπόλοιποι ώσπου τελικά έμεινα μόνος μου εγώ και το ζευγάρι μας. Και η τεκίλα να έχει μείνει η μισή.

-    Πέτρος: άντε πάμε και εμείς.

-    Εγώ: Μα γιατί ρε παιδιά,  καθίστε λίγο ακόμα να τελειώσουμε έστω την τεκίλα.

-    Κατερίνα: Καλά σου λέει το παιδί, δε φτάνει που το πρότεινε για βραδινό μπάνιο. Θα του τη χαλάσουμε τώρα, εξάλλου αύριο δεν έχουμε και καμιά δουλειά.

-    Πέτρος: Καλά μόνο για λίγο όμως.

Μετά από κάνα δυο γύρες…

-    Κατερίνα: Πάω να πέσω, θα έρθεις μωρό μου;

-    Πέτρος : Μπα όχι. Δεν μπορώ καν να σηκωθώ τώρα.

-    Κατερίνα: Και ποιός θα έρθει να μου κάνει παρέα τώρα εμένα;

-    Εγώ: Θα έρθω εγώ, αλλά  σε λίγο. Αν θες πήγαινε και έρχομαι σε λίγο να πιούμε κανένα σφηνάκι εδώ με τον Πέτρο.

-    Κατερίνα: Καλά… αλλά μην αργήσεις (με ναζιάρικο ύφος).

-    Εγώ: Μην ανησυχείς, θα έρθω ( με πονηρό ύφος και να παίρνω μάτι το κωλαράκι της καθώς πάει στη θάλασσα).

Αφού περάσανε 5 λεπτά και ήπιαμε επανωτά δυο σφηνάκια με τον Πέτρο, ακολουθώ κι εγώ την Κατερίνα προς τη θάλασσα που ήδη είχε πέσει και είχε φτάσει αρκετά βαθιά. Με το που τη φτάνω, αρχίζουμε τα χαζοπαίχνιδα μέσα στη θάλασσα. Ώσπου σε κάποια στιγμή, σε ανύποπτο χρόνο, την πιάνω, την κολλώ πάνω μου και τη φιλάω. Ανταποκρίθηκε και έγινε ένα φιλί με πάθος. Υγρό με γλώσσα και αλμυρό από τη θάλασσα. Ταυτόχρονα άρχισε η πούτσα μου να πρήζεται και αρχίζουμε το χαμούρεμα. Χοντρό χαμούρεμα. Δεν ξέρω πόσο έχει περάσει και σε κάποια στιγμή με σπρώχνει και μου λέει.

-    Κατερίνα: Μα καλά τι κάνουμε;  Έξω είναι ο Πέτρος και μας περιμένει.

-    Εγώ: Έλα μωρό μου, αφού το γουστάρεις και εσύ. Γιατί μου το κόβεις τώρα;

-    Κατερίνα: Το γουστάρω καυλιάρη, αλλά δεν πρέπει. Με τον Πέτρο πάμε για γάμο.

-    Εγώ: Δεν τρέχει τίποτα Κατερίνα. Αν δε θες όλα ok.  Αλλά που το ξέρεις, μπορεί να μην έχει και τόσο πρόβλημα ο Πέτρος.

-    Κατερίνα: Εγώ πάω προς τα έξω.

Με το που βγαίνω κι εγώ, την πρόλαβα στην ακτή και της πιάνω το χέρι. Τη γυρνάω απότομα και τη φιλάω. Καθώς τη ρίχνω κάτω και κυλιόμαστε στην άμμο, αρχίζω να την ξεντύνω. Μου λέει στο αυτί ψιθυριστά:

-    Κατερίνα: Όχι μωρό μου δεν κάνει. Σε παρακαλώ, δε θα μπορέσω να αντισταθώ αν συνεχίσεις και στα 20 μέτρα είναι ο Πέτρος και θα μας δει!

Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ, βγάζω το μαγιό μου και το πάνω μέρος του δικού της και σηκώνομαι όρθιος. Αρχίζει να μου παίρνει πίπα κι εγώ βλέπω τον Πέτρο να έχει σηκωθεί και να μας βλέπει, προσπαθώντας να καταλάβει τι γίνεται. Εγώ μέσα στην καύλα μου και τη ζάλη μου φωνάζω:

-    Εγώ: Πέτρο η γκόμενα σου μου παίρνει πίπα. Έλα να δεις ρε κέρατα από κοντά…

με ύφος είρωνας. Η άλλη με το που το άκουσε όλο αυτό άρχισε να τον ρουφάει πιο δυνατά και πιο βαθιά από πριν. Ο Πέτρος να έρχεται τρέχοντας. Με το που φτάνει, μένει λίγο σοκαρισμένος. Η Κατερίνα του πιάνει τον πούτσο πάνω από το μαγιό του και βγάζει τον πούτσο μου από το στόμα της χωρίς όμως να τον αφήσει από το χέρι της. Του λέει:

-    Κατερίνα: Αυτό θες ρε καργίολη για να καυλώσεις;  Να παίρνω πίπες από ψωλαράδες;…

αι ξαναμπουκώνεται, χωρίς να αφήσει το καυλί του. Η καύλα μου στο ύψη εμένα.

-    Κατερίνα: Έλα μαλάκα κερατά. Δείξε μας το ψωλάκι σου να γελάσουμε λίγο. Έλα μη ντρέπεσαι!

-    Εγώ: Έλα καλά σου λέει αδερφέ... εδώ που φτάσαμε πρέπει να ξεντυθείς κι εσύ (ειρωνικό ύφος καθώς τον αγκαλιάζω από τον ώμο και χαμόγελο ειρωνικό).

Χωρίς δεύτερη σκέψη, με βουρκωμένα μάτια, το κατεβάζει και βγαίνει πραγματικά ένα ψωλάκι γύρω στους 11 πόντους και αδύνατο πολύ. Εκεί σκάω στα γέλια όπως και η Κατερίνα με το καυλί στο στόμα της. Το βγάζει έξω και λέει:

-    Κατερίνα: Φαντάσου… τώρα είναι καυλωμένο ( με γέλια και ειρωνεία μαζί) και φαντάσου πριν κάτι μήνες, μέχρι σήμερα, δεν του σηκωνόταν.
 
Σκάω κι εγώ στα γέλια. Ο Πέτρος έτοιμος να κλάψει. Γυρνάω και του λέω:

-    Εγώ: Έλα ρε μαλάκα, χαλάρωσε, απόλαυσε το,  δεν τρέχει τίποτα. Σιγά. Έλα Κατερίνα πες του και εσύ κάτι να ηρεμήσει.

Με βγάζει από το στόμα της, τον φιλάει στο στόμα και του λέει κάτι ψιθυριστά στο αυτί. Αυτός πιάνει το πουλάκι του και αρχίζει να το παίζει.

-    Κατερίνα: Έλα αγόρια πάμε στης ξαπλώστρες που είναι πιο αναπαυτικά (εδώ να αναφέρω ότι οι ξαπλώστρες είναι από αυτές τις τεράστιες, τις ξύλινες, που είναι σαν κρεβάτια και έχουν αδιάβροχα μαξιλάρια από πάνω).

Ο Πέτρος πήγε πρώτος κι εγώ με την Κατερίνα προχωρήσαμε μπροστά και την είχα σηκώσει στην αγκαλιά μου. Φτάσαμε στις ξαπλώστρες. Ο Πέτρος κάθισε στην ξαπλώστρα και έπαιζε το πουλάκι του βλέποντας την τσόντα  που θα διαδραματιστεί  μπροστά του.  Εγώ έβαλα την Κατερίνα να ξαπλώσει και καθώς τη φίλαγα, της έβγαζα το άσπρο μπραζίλιαν που φορούσε, μέχρι που κατέληξα το μουνάκι της και το φίλαγα, το ρουφούσα και το δάγκωνα λαίμαργα καθώς εκείνη έβλεπε τον Πέτρο και του έλεγε με ειρωνεία:   

-    Κατερίνα: Γουστάρεις ρε καργίολη; Τώρα που θα μου το γαμήσει θα τον παίξεις πιο πολύ γιατί θα γουστάρεις και πιο πολύ, μαλάκα κερατά!

Ακούγοντας αυτά, σηκώνομαι πάνω, την πιάνω από τη μέση, τη γυρίζω στα 4 και της δίνω μια δυνατή σφαλιάρα στο κωλομάγουλο.

-    Εγώ: Και τώρα καργιόλα θα τον φας! Δες Πέτρο πως πρέπει να γαμάνε κάτι τέτοια πουτανάκια σαν αυτή...

και της το χώνω όλο μέσα στο μουνί με τη μια, καθώς τη γραπώνω από τα μαλλιά.

-    Κατερίνα: Έτσι καργίολη, γάμα με την πουτάνα. Τι πούτσα τρώω; Βλέπεις ρε μαλάκα πως πρέπει να είναι η πούτσες; Όχι σαν το δικό σου το τσουτσουνάκι, γαμιόλη κερατά!

Είχε φτάσει σε παραλήρημα κι εγώ από πίσω να της δίνω σφαλιάρες στον κώλο.

-    Εγώ: Τώρα καργιόλα σειρά έχει ο κώλος σου!

-    Κατερίνα: Ναι ρε καυλιάρη, γάμησε με και από τον κώλο να δει ο μαλάκας πως είναι να γαμάνε κώλο, γιατί αυτός δεν θα έχει την ευκαιρία να γαμήσει τον κώλο μου.

Με πολλά ζόρια και σάλιο μπήκε μέσα της αργά-αργά. Στην αρχή πόναγε πάρα πολύ και ο Πέτρος είχε έρθει από μπροστά της και στηριζόταν στον ώμο του ενώ αυτός την έπαιζε και του έλεγε στο αυτί…

-    χύσε μαλάκα τώρα που βλέπεις τη γκόμενα σου και τη μέλλουσα σύζυγο σου να γαμιέται. Χύσε πούστη γαμημένε! Χύνω η πουτάνα,  χύνω!

Τη βγάζω κι εγώ απότομα έξω, τη στήνω στα γόνατα, πάω από πάνω της και την παίζω μπροστά στα μούτρα της λέγοντας…

-    και τώρα Πετράκη δες πως θα στη χύσω στη μάπα. Παρ’ τα καργιόλα κοντοπούτανο…

και τη λούζω με το σπέρμα μου. Βλέποντας αυτά ο Πέτρος, χύνει κι αυτός μετά από ένα λεπτό μόνος του κάτω στην άμμο. Σκουπιζόμαστε καλά και οι τρεις, κάνουμε ένα μπάνιο στη θάλασσα, εγώ πάντα με την Κατερίνα και ο Πέτρος μόνος του... και φεύγουμε. Μετά από δυο μέρες που δεν είχα επαφή με τα παιδιά μου στέλνει μήνυμα ο Πέτρος γράφοντας μου "σε ευχαριστώ πάρα πολύ, έσωσες τη σχέση μας... θα ξαναβρεθούμε ". Εγώ βέβαια όλα αυτά δεν ήξερα πως να τα πω στη δικιά μου και όχι τίποτα άλλο, δε μπορώ και να τα κρύψω. Την παίρνω τηλέφωνο και κάνοντας την καρδιά μου πέτρα της το λέω, ακολουθεί  πανικός και κακός χαμός, αλλά όχι γιατί το έκανα όλα αυτό, μα γιατί δεν το έκανα μπροστά της να καυλώσει κι αυτή.

«Μωρό μου που να το ξέρω;… την επόμενη φορά που θα έρθεις»
«Καλά-καλά σε ξέρω, όλο λόγια είσαι... την Κυριακή έρχομαι, κανόνισε"

και το κλείνει. Επιτόπου παίρνω την Κατερίνα τηλέφωνο.

«Έλα... περίμενα να με πάρεις. Να ξέρεις πρέπει να το ξανακάνουμε. Θέλει να είναι και η δικιά μου μπροστά».
«Πότε έρχεται καύλα; Πω… δε μπορώ να περιμένω η πουτάνα. Πάρε με...»

και το έκλεισε.

Υ.Γ.
Ελπίζω να σας αντάμειψα με αυτήν την ιστορία.

Υ.Γ.2
Όταν σας απατάνε οι γυναίκες σας μπροστά σας πως αισθάνεστε; Υπάρχει περίπτωση να χωρίσετε για αυτόν το λόγο;

Υ.Γ.3
Υπάρχουν κι άλλες γυναίκες σαν τη δικιά μου, που γουστάρει να βλέπει το αγόρι - άντρα της, να γαμάει άλλη και να είναι αμέτοχη ή βίτσιο μόνο της δικιάς μου είναι;

Συγγνώμη αν σας κούρασα.Copyright protected OW ref: 97557