Η πιο γλυκιά μαμά

Δημοσιεύθηκε από Fotis30threegood
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.67 (9 Votes)
Καλησπέρα. Είναι η δεύτερη ιστορία που γράφω και είναι πέρα για πέρα αληθινή και αυτή.

Πριν 3 μήνες γνώρισα μέσω ίντερνετ τη Μαρία(ψεύτικο όνομα), της έστειλα και απάντησε άμεσα. Έδειχνε πολύ έξυπνη και αυτό μου άρεσε, γιατί καταλάβαινε και υπονοούμενα και γενικά ότι συζητήσεις κάναμε. Η Μαρία να σας πω ότι είναι 26 χρονών, κοντούλα, 1.60 και αδύνατη, 45 κιλά, μελαχρινή, με μακριά μαλλιά και πράσινα μάτια. Έτσι ακριβώς όπως θέλω μια γυναίκα.

Μένει στα Τρίκαλα πλέον καθώς αναγκάστηκε να παρατήσει με τη νεογέννητη κόρη της τον άντρα της και να λυτρωθεί από τον Γιώργο, έναν κύριο 50 ετών. Ο Γιώργος της φερόταν αρκετά καλά, αλλά η Μαρία δε μπορούσε να νιώσει σεξουαλικά και συναισθηματικά όλα όσα θα ήθελε με έναν πενηντάρη. Έτσι, προφανώς άρχισε να ψάχνει αθώα-αθώα μέσω των social media κάποια παρέα. Έτσι λοιπόν γνώρισε κι εμένα και τα μηνύματα ήταν άφθονα. Σιγά-σιγά και τα τηλέφωνα όποτε είχε χρόνο. Οι φωτογραφίες πολλές επίσης, αλλά ποτέ πρόστυχες, απλές καθημερινές φωτογραφίες που έδειχνε απλά ότι με σκέφτεται. Τα μηνύματα επίσης απλά συζητώντας για τις ζωές μας, ποτέ πρόστυχα!

Κάποια στιγμή λοιπόν έπρεπε να βρεθούμε, αλλά δεν ήταν εύκολο γιατί ο Γιώργος δεν την αφήνει μόνη της έτσι απλά. Τελικά ένα βράδυ μετά από 10-15 μέρες κανονίζουμε να βρεθούμε στην Πλατεία Δεσποτικού στα Τρίκαλα. Πέρασα με το αμάξι και την πήρα κατευθείαν για να μη μας δει κανένας. Ντρεπόταν πολύ γιατί δεν είχε ξαναβρεθεί με άλλον άντρα πέραν του άντρα της και του Γιώργου. Ένιωθε άβολα αλλά προσπαθούσα σιγά-σιγά να την κάνω να νιώσει άνετα. Πήγαμε κάπου ήσυχα και αράξαμε με το αμάξι. Είχε περάσει σχεδόν ένα δίωρο μόνο με κουβέντα και απλά της είχα πιάσει το χέρι και τίποτε άλλο. Τελικά την παίρνω μια αγκαλιά και ερχόμαστε σιγά-σιγά πιο κοντά.

Έβλεπα στα μάτια της το φόβο και τον πόθο μαζί. Να κοιτάζει γύρω-γύρω μην έρθει κάποιος και μετά να κοιτάζει εμένα σα να μου λέει ότι με χρειάζεται. Αρχίζω σιγά-σιγά να τη φιλάω στο στήθος πάνω από την μπλούζα και της λέω ότι θέλω να τα δω. Βάζω τα χέρια μου από μέσα, σπρώχνω τα βυζάκια της από κάτω για να βγούνε από πάνω από την μπλούζα και αρχίζω και της τα γλείφω. Υπέροχα στητά βυζάκια. Την είχα αγκαλιά στη θέση του οδηγού με τα πόδια της γύρω από εμένα. Μετά μου βγάζει τη μπλούζα και χάιδευε το στήθος μου. Της άρεσε και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στα χείλη. Συγχρόνως της χούφτωνα το μικρό κωλαράκι της και αυτή άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο. Μου ζήτησε να πάμε πίσω να είμαστε πιο άνετα.

Πάμε πίσω και συνεχίζουμε τα φιλιά ενώ συγχρόνως ξεντύνουμε ο ένας τον άλλον. Μένει μόνο με το στρινγκάκι και εγώ γυμνός και καυλωμένος. Στήνεται και ξαπλώνω προς την πόρτα για να μου πάρει πίπα. Έγλειφε υπέροχα, ενώ ουσιαστικά είναι άπειρη γιατί με τους άλλους δεν έκανε πολλά. Με καύλωσε πολύ, της έπιασα το κεφάλι και της έδινα εγώ το ρυθμό που ήθελα. Αφού με έγλειψε, την ξάπλωσα και της έβγαλα το στρινγκάκι. Ένα μουνάκι υπέροχο, καλά ξυρισμένο και μικροσκοπικό έκανε την εμφάνιση του. Την έγλειφα και βογκούσε από καύλα, ενώ συγχρόνως της έβαζα και δάχτυλο. Τη σηκώνω μετά και τη στήνω στα 4 να κοιτάζει προς το πίσω μέρος του αμαξιού. Μπαίνω στο μουνάκι της και η αίσθηση ήταν υπέροχη, σα να μην έχω ξαναγαμήσει. Της έριχνα σφαλιαρίτσες στο κωλαράκι και γελούσε γιατί ντρεπόταν λιγάκι ακόμα. Τη γαμούσα δυνατά και της άρεσε, ώσπου κάποια στιγμή θέλω να χύσω. Τον βγάζω και αρχίζω να χύνω ποτάμια πάνω στην πλατούλα της και το κωλαράκι της. Σκουπιστήκαμε και φύγαμε άρον-άρον γιατί άρχισε να παίρνει τηλέφωνο ο Γιώργος. Βρεθήκαμε ξανά, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για σεξ. Το θέλουμε πολύ και οι δύο και προσπαθούμε, όμως…Copyright protected OW ref: 97536