Στο πλοίο για διακοπές

Δημοσιεύθηκε από Bettyboo
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.28 (9 Votes)
Μπήκε το καλοκαίρι και όπως είναι φυσικό, αποφασίσαμε σαν παρέα να πάμε διακοπές. Ξεκινήσαμε λοιπόν για το νησί. Εγώ με το Στέλιο (ένα παιδί από τη παρέα μας) πάντα είχαμε ιδιαίτερη σχέση, με πολλά υπονοούμενα, αλλά γνωρίζοντας πάντα ότι γίνεται πλάκα και ποτέ επιδιώκοντας κάτι εκτός φιλικού.  Έτσι λοιπόν ξεκινώντας, μου έταζε ότι θα με ξεσκίσει στο νησί που θα πάμε, εγώ γελούσα φυσικά και δήλωνα πως αναμένω.  

Μπήκαμε στο πλοίο λοιπόν και όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που με έπιασε εμένα αυτό που με πιάνει συνέχεια.  Από μικρή όταν καθόμουν σε καρέκλα πολλές ώρες και βαριόμουν, καύλωνα και τα μουνόχειλα μου έκαναν παιχνίδια μόνα τους.  Στο σχολείο μονίμως καυλωμένη ήμουν.  Με έπιασε λοιπόν πάλι αυτή η καύλα της βαρεμάρας και όσο σκεφτόμουν που βρισκόμουν, καύλωνα περισσότερο. Έτσι Αποφάσισα να πάω τουαλέτα μήπως ηρεμίσω λίγο. Όμως λέγοντας πως πάω τουαλέτα είπε πως να θα έρθει και ο Στέλιος μαζί μου για να πάει στην καντίνα να πάρει τίποτα να φάει.  Σκάλωσα για λίγο μην καταλάβει την κάψα μου και ξεκινήσαμε για το μπάνιο. Μου λέει λοιπόν:

-    Τι έπαθες μικρή και είσαι σα μαστουρωμένη;

-    Νυστάζω μωρέ!

-    Άστα αυτά, θες να σε σκίσω εδώ και τώρα γι’ αυτό είσαι έτσι…

και την ώρα που λέει "σκίσω" μου ξεφεύγει και δαγκώνω τα χείλη μου. Με βλέπει χωρίς να πει τίποτα. Πάω στο μπάνιο του δίνω να κρατάει τη τσάντα μου και περίμενε απ’ έξω. Εγώ να έχω πάθει σοκ! Βρέχω το πρόσωπο μου, αλλά το μουνί μου στάζει.

Ότι και να έκανα, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ότι ήθελα να με γαμήσει ο Στέλιος και δεν περίμενε ούτε λεπτό από ότι φαίνεται.  Μπαίνω στη τουαλέτα και χάνω τα δάχτυλα μου στο μουνί μου και αρχίζουν να τρέμουν τα πόδια μου.  Βάζω και δεύτερο δάχτυλο και τα χώνω δυνατά, τόσο… που ξεχνιέμαι και  φωνάζω (σκέφτομαι εκείνη την στιγμή μήπως ήταν κάνεις δίπλα και με άκουσε),  αλλά πριν προλάβω, ακούω το Στέλιο να έχει μπει μέσα και να μου φωνάζει "όλα καλά;". Τα χω χάσει και χωρίς δεύτερη σκέψη βγαίνω και του λέω…

-    Θέλω να με σκίσεις τώρα!

Τον βλέπω τα ‘χει χάσει, αλλά τον τραβάω μέσα, κλείνω τη πόρτα και τον φιλώ. Αρχίζει αμέσως να με φιλάει και να με πιάνει παντού, να μου τραβάει τα μαλλιά και να κατεβάζει το χέρι του μέχρι τον κώλο μου και με το άλλο να μου ξεκουμπώνει το σουτιέν.  Πιάνει τα βυζιά μου και αρχίζει να γλείφει τις ρώγες μου που κοντεύουν να εκραγούν. Λύνομαι για λίγο στο άγγιγμα του και μόλις συνέρχομαι του ξεκουμπώνω τη βερμούδα. Πετάγεται η χοντρή ψωλή του, τι πράγμα ήταν αυτό;  Και μεγάλη και χοντρή!  Την παίρνω στο στόμα μου και αρχίζω να τσιμπουκώνω με μαεστρία. Μου κουνάει το κεφάλι στο ρυθμό που θέλει και παίζει με τα βυζιά μου.

-    Θέλω να σε γαμήσω από τότε που γαμιόσουν στο διπλανό κρεβάτι με το Γιώργο και εγώ έκανα ότι κοιμόμουν… μου είπε.

-    Και γιατί δεν είχες έρθει να με πάρεις κι εσύ ρε μαλακά;…  του λέω.

-    Σε θέλω… να σε γαμάω μόνο εγώ…

και με σηκώνει, με γυρίζει, ανεβάζει το φόρεμα μου κάνει στο πλάι το στρινγκάκι μου και μου το καρφώνει. Τον έβαζε τόσο δυνατά στο μουνάκι μου που δε μπορούσα να μη φωνάξω, δε με ένοιαζε τίποτα ποιος θα με ακούσει κλπ. Του φώναζα να με χύσει παντού και του πίπωνα τα δάχτυλα όσο με γαμούσε δυνατά. Κατεβάζουμε το καπάκι της τουαλέτας, βάζουμε τη βερμούδα πάνω, καθόμαστε, κάθομαι πάνω του και αρχίζω να χοροπηδάω με μανία στην ψωλή του. Δεν μπορούσα να σταματήσω. Ένιωθα να καρφώνομαι και έτρεχαν υγρά από το μουνί μου. Σε λίγο έχυσε κι εκείνος, με γλωσσοφίλησε και βγήκαμε δειλά-δειλά. Δεν είδαμε κανένα στο μπάνιο, αλλά δεν ξέρουμε τόση ώρα ποιοι είχαν μπει και βγει.

Γυρίσαμε στα παιδιά και τους είπαμε πως είχαμε πάει βόλτα στο πλοίο και ότι βρήκαμε ένα ωραίο μέρος με δροσιά και θα πάμε να κάτσουμε εκεί για λίγο. Πήγαμε κάπου απόμερα και με δαχτύλωσε ο μέχρι να χύσω πάλι, ενώ εγώ έπαιζα προσεκτικά με τον πούτσο του.  Το τι έγινε στο νησί, είναι άλλη ιστορία.Copyright protected OW ref: 97535