Σεξ χωρισμού

Δημοσιεύθηκε από DJALMA
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.29 (7 Votes)
Ονομάζομαι Νάσος . Είμαι 30 ετών, από καβάλα, 1.82 και 86 κιλά. Από μικρός που θυμάμαι τον εαυτό δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις κοπέλες. Πάντα έβρισκα είτε για ξεκαύλωμα είτε για σχέση. Δεν είμαι ο κούκλος του γυμναστηρίου. Άλλα έχω μια κάποια γοητεία, συν το ότι είμαι και ειλικρινής απέναντι στις γυναίκες με αρκετό χιούμορ. Αυτά μου έφταναν. Απλά είχα και έχω ένα μεγάλο κουσούρι. Δε λέω ποτέ όχι σε ένα καλό πήδημα. Όσο σοβαρή και αν είναι η σχέση μου, αν κάποια με προσεγγίσει και μου γαμήσει το μυαλό, είναι σίγουρο ότι θα μου γαμήσει και το κορμί.

Θα ξεκινήσω από τη αρχή την ιστορία μου. Και ελπίζω να μην κουράσω. Τα ονόματα της ιστορίας φυσικά θα είναι αλλαγμένα.

Είχα μια σχέση 4 χρόνια. Με μια κοπέλα από μια γειτονική πόλη. Ας πούμε την έλεγαν Φιλιώ. Η Φιλιώ είναι 24 ετών, με 1.65 περίπου 50 κιλά με τέλειο στήθος με μεγάλες μαύρες ρώγες, κι ένα κώλο… φωτιά κυριολεκτικά. Στο κρεβάτι πριν τα βρούμε δεν είχε και τις τεράστιες εμπειρίες. 4 άντρες όλοι κι όλοι.  Σκεφτείτε ότι δεν της είχαν γλείψει ποτέ το μουνάκι και μιλάμε για ένα μουνάκι φουλ περιποιημένο, με μια συνεχόμενη γεύση φράουλας όσο και αν σας φαίνεται περίεργο.

Όπως κάθε ζευγάρι έτσι είχαμε και εμείς αρκετές δυσκολίες. Λίγο η απόσταση, λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η δουλεία μου, πήρχε μια γκρίνια τον τελευταίο καιρό ότι δεν προσπαθώ αρκετά να βρεθούμε και δεν δείχνω ενδιαφέρον. Και η αλήθεια είναι ότι από εκεί που βρισκόμασταν 2-3 φορές την εβδομάδα βρισκόμασταν πια μια φορά την εβδομάδα. Και αυτό οφειλόταν στο γεγονός που όντως στο γραφείο είχαμε αρκετή δουλειά. Και πάμε στην ιστορία μας. Μέσα στον τόσο χαμό που γίνεται μεταξύ μας, κανονίζουμε να βρεθούμε Σάββατο βραδύ για ποτό. Και μετά να μείνω εκεί σε ένα ξενοδοχείο που βρισκόμασταν πάντα. Αφού κάνω το μπάνιο μου, ξυρίζομαι πάνω κάτω, μπαίνω στο αμάξι και ξεκινάω. Φτάνω στο ραντεβού μας και φοράει ένα μπλε μπλουζάκι που τονίζει το στήθος τις και αφήνει έξω όλη την κοιλιά της  χωρίς σουτιέν και από κάτω μια λευκή μακριά φούστα και απλά πέδιλα.  

Αφού έχουμε πιει αρκετά ποτά και είμαστε  χαλαρά μόνο με χουφτώματα και φιλιά μέσα στο μπαρ, πάμε στο ξενοδοχείο  σιωπηλοί και απίστευτα καυλωμένοι. Αφού φτάνουμε στο δωμάτιο, μόλις κλείνουμε την πόρτα την τραβάω και την κολλάω πάνω στην πόρτα και αρχίζουμε ένα ζεστό, υγρό γλωσσόφιλο και την κρατάω από τον λαιμό. Μετά από δυο τρία λεπτά, σταματάω, την κοιτάω στα μάτια και της λέω μου πόσο μου έλειψε, ενώ ταυτόχρονα κατεβάζω τα χέρια μου στο στήθος της και το πιάνω, κοιτώντας τη στα μάτια. Αρχίζω να πιπιλάω μία-μία τις ρώγες της. Η ίδια δεν αντιδρά, απλά έβγαλε ένα "αχ" και μου κρατούσε το κεφάλι. Σε κάποια φάση αντιλαμβάνομαι ότι δεν την κρατάνε άλλο τα πόδια της και την πιάνω από τα χέρια και την πετάω στο κρεβάτι. Πάω να ξεκινήσω να γλείφω τα πόδια της και με γυρίζει ανάποδα.

-    Μήπως είναι σειρά μου;…

μου λέει και με μια κίνηση μου βγάζει παντελόνι και μποξεράκι μαζί. Ξέχασα εδώ να σας πω ότι η κοπέλα είναι πραγματικά μαστόρισσα στο τσιμπούκι. Δεν κάνει τσιμπούκι για να σε ευχαριστήσει. Άλλα γιατί πραγματικά το ευχαριστιέται.  Αφού με έχει αφήσει γυμνό από τη μέση και κάτω, ξεκινάει να με φιλάει στον λαιμό και να κατεβαίνει προς τα κάτω. Πάω να ξεκουμπώσω τα κουμπιά άλλα με μια κίνηση μου τα σκίζει και ανοίγει το πουκάμισο μου και αρχίζει να με φιλάει στο στήθος. Αφού κατεβαίνει αργά και αισθησιακά,  ξεκινάει να με φιλάει γύρω, γύρω από τον πούτσο μου και σιγά-σιγά να έρχεται προς την πλευρά του. Το πουλί μου δεν είναι τεράστιο. Είναι 17cm άλλα είναι πολύ χοντρό με τεράστιο κεφάλι.

-    Αυτό μου έλειψε πολύ, μου λέει.

-    Κι εσύ του έλειψες…

και αρχίζει να μου πιάνει τα αρχίδια μαλακά με το ένα χέρι και με το άλλο να μου έχει πιάσει τον πούτσο με ένα κεφαλάκι κατακόκκινο και να με κοιτάει στα μάτια με ένα αθώο βλέμμα και να το γλείφει σαν παγωτό χωρίς να παίρνει τα μάτια της από τα δικά μου. Αφού περάσανε δυο τρία λεπτά, κλείνει τα μάτια της και απαλά βυθίζει μέσα στο στόμα της αργά-αργά την πούτσα μου μέχρι τέρμα. Αρχίζει να μου τον τρομπάρει σιγά-σιγά με θορύβους από τα σάλια της  και αναστεναγμούς δικούς της.

-    Ρούφα το μωρό μου. Ρούφα το και ετοιμάσου να σου σκίσω το μουνάκι.

Δε μιλούσε και δεν αντιδρούσε. Απλά έβγαζε αναστεναγμούς και μου τον σάλιωνε όλο και πιο πολύ. Άρχισε να μου σφίγγει τα αρχίδια και ήξερα, ότι αυτό που αποζητούσε ήταν να χύσω στο στόμα της. Άλλα δεν ήταν η ώρα μου. Την πιάνω από τα χέρια, τη σηκώνω όρθια και την δίνω ένα φιλί στο στόμα.

-    Σειρά μου τώρα…
της λέω και πάει να μιλήσει.

-    Σ…

Της λέω και  της βάζω ένα δάχτυλο στο   στόμα. Δεν καθυστερώ και κατεβαίνω κάτω στο μουνάκι της. Όπως πάντα ήταν περιποιημένο, μύριζε φράουλα και τα υγρά της μαζί. Δεν καθυστέρησα δευτερόλεπτο, σκίζω το κόκκινο στρινγκ με μια κίνησή, άνοιξα τα μουνόχειλα της με τα χέρια μου και έγλειφα την κλειτορίδα της. Απαλά-απαλά ακουμπούσα τη γλώσσα μου σαν πινέλο και ένιωθα τα υγρά της να πλημμυρίζουν το μουνάκι της. Δεν άντεξε και πολύ. Με έπιασε από τα μαλλιά και με κάρφωσε όλο το πρόσωπο πάνω στο μουνί της.

-    φάε το, ρουφά το, πήδα με με τη γλώσσα σου.

Εκεί άρχισα να ρουφάω έντονα  την κλειτορίδα της και να βάζω ένα δαχτυλάκι στο μουνί της ίσα, ίσα για να την ερεθίζω πιο πολύ. Δεν με άφησε δευτερόλεπτο από τα μαλλιά. Εγώ όσο περνούσε η ώρα αύξανα την ένταση πάνω στην κλειτορίδα της και έβαζα έντονα το δαχτυλάκι μου στο μουνάκι της.

-    Θα χύσω μωρό μου, θα χύσω στη μούρη σου. Θα χυσω…

φώναξε και άρχισα να τη γαμάω την τρυπούλα της ξανά με την γλώσσα μου όσο έχυνε στο πρόσωπο μου τα υγρά της. Έχυνε με ένταση ενώ με είχε πιάσει σαν δονητή το κεφάλι μου που την πηδούσα το μουνάκι. Ακόμα και μετά το τελείωμα δεν με άφησε δευτερόλεπτο, ενώ εμένα Γευστικά μουνοχύματα είχαν γεμίσει όλο μου το πρόσωπο.

-    Κάθε φορά και πιο έντονο…

μονολογεί καθώς άρχισε να συνέρχεται,  ενώ εγώ ξάπλωσα πάνω στο πόδι της και τη φιλούσα χαλαρά, ίσα, ίσα, να νιώθει εκείνην την ανατριχίλα. Αφού πήραμε κάποιες ανάσες, άρχισε να παίζει το καβλί μου στην χούφτα της. Δεν ήθελα και πολύ να μου σηκωθεί, αφού δεν είχα τελειώσει και το θέαμα να χύνει στο στόμα μου τόσο έντονα πάντα με κρατάει καυλωμένο. Με μια κίνηση πετάγεται και ανεβαίνει πάνω μου. Πιάνει με το χέρι της την πούτσα μου και κάνει σαν πινέλο το καβλί μου στα μουνόχειλα της. Δεν αντέχω για πολύ τα παιχνίδια της, τη μαγκώνω από τη μέση και έτσι όπως το περνάει το καρφώνω μέχρι βαθιά μέσα της. Φώναξε και έπεσε πάνω στο στήθος μου. Ήταν υγρή πολύ. Ένα σπλατς ακούστηκε με δύναμη. Βγήκα σιγά-σιγά από μέσα της τελείως, και ξανά καρφώθηκα μέσα στο μουνάκι της με δύναμη.

-    Με σκίζεις μωρό μου… με σκίζεις…

φώναξε δυνατά ενώ το κεφάλι της ήταν στο στήθος μου. Συνέχισα σε αυτόν τον ρυθμό για κανένα 10λεπτο. Τα αρχίδια μου είχαν πρηστεί, και ήξερα ότι για πρώτο γύρο έπρεπε να τελειώσω. Με μια κίνηση κάνει πίσω το κεφάλι της σηκώνεται και αρχίζει να με πηδάει η ίδια σε ένα ξέφρενο ρυθμό. Έχει κλείσει τα μάτια της και όσο με πηδάει. Εγώ παίζω με το χέρι μου την κλειτορίδα της, ενώ με το άλλο την κρατάω από την μέση.

-    Θα χύσω στη μουνάρα σου, θέλω να γεμίσω σπέρμα το μουνάκι σου!

-    Όχι, όχι, όχι, δεν θέλω μέσα μου να χύσεις…

και ξεκαβαλάει τον πούτσο μου και κατεβαίνει και τα παίρνει όλα στο λαρύγγι της. Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Εγώ την είχα πιάσει από το κεφάλι και την κρατούσα ενώ το κορμί μου τίναζε μέσα στο στόμα της καυτό το σπέρμα μου. Η ίδια μούγκριζε ακόμα πιο δυνατά από εμένα και μου έτριβε τα αρχίδια, ενώ δεν έβγαζε καθόλου τον πούτσο μου από μέσα της. Αφού μου το καθάρισε σηκώθηκε και έπιασε τα τσιγάρα της ενώ μου έσκασε ένα χαμόγελο.

-    Θα έρθεις για ντους;… ρώτησα.

-    Μπα, θα κάνω μετά, είπε και έπιασε το κινητό της.

Μπήκα στο μπάνιο, άνοιξα τη βρύση και  άφησα το νερό να τρέχει πάνω μου. Κάτι πήγαινε στραβά, απλά δεν ήξερα τι ήταν. Βγαίνοντας από το μπάνιο ακόμα με το κινητό στο χέρι ήταν.

-    Καλά είμαστε μαζί και ακόμα με το κινητό στο χέρι είσαι;

-    Γνώρισα κάποιον…

μου λέει και μια σιωπή άρχισε να επικρατεί στο δωμάτιο.

-    Μπες για μπάνιο και τα συζητάμε μετά…

της είπα καθώς την σήκωνα από το κρεβάτι, δεν άφησα να με πάρει από κάτω. Με το που βγήκε από το μπάνιο την άρπαξα και την έριξα στο κρεβάτι. Δεν ήθελα ούτε συζητήσεις ούτε μαλακίες. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χουφτώνει ο ένας τον άλλον. Άρχισα να φιλάω όλο το κορμί της, από κάτω μέχρι πάνω. Δεν άφησα να μου φύγει ούτε εκατοστό. Μύριζε σαν καραμέλα. Τη γυρίζω στα τέσσερα, και άρχισα να την φιλάω στον κωλαράκι όπου δεν ασχολήθηκα καθόλου πριν. Άρχισα να περνάω τη γλώσσα μου αργά και  βασανιστικά από την ροδαλή τρυπούλα της και να βαριανασαίνει σε κάθε κίνησή μου. Όσο έβαζα μέσα στο κωλαράκι της τη γλώσσα μου είχα περάσει το χοντρό δάχτυλό μου στο μουνάκι της και το έτριβα.

-    Πάρε με…

γύρισε και με είπε καθώς με κοίταξε στα μάτια. Δε χρειάστηκα άλλη κουβέντα, μπήκα μέσα στο μουνάκι της με δύναμη και άρχισα να το σφυροκοπάω. Δε σταμάτησα λεπτό. Για ένα τέταρτο ο πούτσος μου βυθιζότανε βαθιά μέσα στο μουνί της και η ίδια δε σταμάτησε δευτερόλεπτο να φωνάζει. Της πιάνω το χέρι και τη βάζω να τρίβει τα αρχίδια μου πάνω στην κλειτορίδα της. Κόντεψε να μου τα σκίσει άλλα δεν με ένοιαζε. Γυρίζει με καβαλάει πλάτη, ενώ την έχω πιάσει από τον γοφό και την πηδάω με όση δύναμη έχω.

Άλλο δεν άντεχα, ούτε εγώ ούτε αυτή. Ξαπλώνει με ανεβάζει από πάνω της και χωρίς ένταση, άλλα με πολύ πάθος άρχισε να κουνιέμαι πάνω της στην ένταση που έδινε η ίδια, και να με κοιτάει στα ματιά. Παρόλο που δεν είχε περάσει πολύ ώρα από τότε που τελείωσα, δεν ξέρω γιατί, θέλετε το πάθος, θέλετε η όλη φάση, θέλετε γιατί είχα καταλάβει ότι θα είναι η τελευταία μας φορά; άρχισα σιγά-σιγά να ανεβάζω ρυθμό και να είμαι έτοιμος να τελειώσω. Το ίδιο και η ίδια. Ήταν πρώτη φορά που ένιωθα να είμαστε τόσο υγροί εκεί κάτω. Άλλο δεν ένιωθα τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Παρόλο που είναι στενή ένιωθα ότι είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλλο. Τα αρχίδια μου πια ήταν έτοιμα να αδειάσουν. Αυξάνω την ένταση και εκείνη την ώρα μου φωνάζει:

- Μη χύσεις μέσα μου μωρό μου, μη…

ενώ παράλληλα έχει γαντζώσει τα νύχια της στην πλάτη μου και με κρατάει μέσα της για αρκετή ώρα, ενώ η ίδια τέλειωνε μέσα σε αναφιλητά, ενώ με κρατούσε τόσο δυνατά μέσα της, που δε μπορούσα να κουνηθώ. Κατάλαβα ότι το μυαλό της έλεγε όχι, άλλα το κορμί της ήθελε να την πλημυρίσω με τα υγρά μου. Ήταν ένα από τα πιο έντονα τελειώματα που κάναμε. Άλλα και το τελευταίο μας. Σηκώθηκα, πήγα για μπάνιο, άφησα απλά το νερό να τρέχει πάνω μου και χιλιάδες σκέψεις πλημύρισαν το μυαλό μου.  Ήξερα ότι τελείωσε.

Όταν βγήκα από το μπάνιο είχε φύγει. Βρήκα απλά ένα μικρό σημείωμα "ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ"

Τίποτα άλλο. Την επόμενη μέρα έστειλα σπίτι της λουλούδια. Απλά αυτό. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Όπως έλεγε πάντα για αυτήν ήμουν ένας αλήτης έρωτας. Με φοβερή χημεία στον ερωτά. Έχει περάσει ένας μήνας και έμαθα χτες ότι τελικά με αυτήν την "κάποια γνωριμία" έκανε σχέση. Υπάρχει και συνέχεια. Άλλα όχι μαζί της. Γιατί όταν πέφτεις χαμηλά κάποια στιγμή ανεβαίνεις.Copyright protected OW ref: 97526