Πρωινό παθιασμένο γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.08 (6 Votes)
Κυριακή νωρίς το πρωί, εκεί γύρω στις 7. Όπως πάντα, ξύπνησα πρώτος και εντελώς αθόρυβα πάω για τον καφέ μου και το πρώτο τσιγάρο της μέρας, φορώντας μόνο το μποξεράκι μου. Όλοι ακόμη κοιμόντουσαν, καθώς και ο Αλί ο οποίος μάλλον ένιωθε λίγο κουρασμένος. Τελειώνοντας, ρίχνω μία ματιά στον μικρό και ξαναξαπλώνω δίπλα στη Μαίρη, η οποία γύρισε πλευρό προς εμένα και ένιωσα το γυμνό κορμί της πάνω μου. Έχω ήδη την πρώτη "κατουρόκαβλα" της μέρας, αλλά ακόμη δε θέλω να πάω στην τουαλέτα. Είναι αυτή η στύση που έχουμε πολλοί, όταν η κύστη μας είναι γεμάτη το πρωί. Και είναι ό,τι καλύτερο για ένα καλό γαμήσι.

-          Καλημέρα. Πήγες για τσιγάρο;

Μου λέει ψιθυριστά και ακόμη ζαλισμένη από τον ύπνο.

-          Ναι. Μυρίζω;

-          Ε, λιγάκι...

-          Να πάω να πλυθώ;

-          Άντε, πήγαινε. Κοιμούνται όλοι;

-          Ναι. Και το παιδί.

Πήγα, πλύθηκα και χωρίς να ρίξω ούτε ματιά στη λεκάνη, γύρισα και ξάπλωσα βγάζοντας το μποξεράκι μου.

-          Χμ... είσαι φτιαγμένος μανάρι μου;…

λέει και μου ακουμπά το καβλί πάνω από το μποξεράκι.

-          Είναι η "κατουρόκαβλα" που λέω. Είπα να κρατηθώ λίγο και να μην πάω ακόμη στην τουαλέτα.

-          Πωπω, "τούμπανο" είναι ο πούστης.

Αρχίζει να με χαϊδεύει με το βελούδινο χέρι της. Μία στο καβλί μου, μία στο ξυρισμένο μου μπούτι και λίγο στο κωλαράκι. Χωρίς να κρατήσει και πολύ, γυρίζει ανάσκελα, ανοίγει τα μπούτια της και χώνομαι μέσα της. Τα κουνήματα στο κρεβάτι ξυπνούν την πεθερά μου, η οποία πάει στην τουαλέτα. Όσο μπορώ, πάνω στην καύλα μέσα στο υγρό μουνί της, ρίχνω μία πεταχτή ματιά στο ρολόι και η ώρα δείχνει 7:30.

-          Νωρίς-νωρίς και η μάνα σου.

-          Ε, μάλλον την ξυπνήσαμε.

Είχε ανοίξει διάπλατα τα μπούτια και η αίσθηση του πλατσουρίσματος από το υγρό και τόσο απίστευτα γλυκό μουνί της στα πρώτα κουνήματα μέσα της, με είχαν κυριολεκτικά "στείλει αδιάβαστο". Απλά, μία γυναίκα που ξέρει πως να γαμηθεί, ξέρει τι ζητάει και τι να δώσει στο γαμήσι, αλλά και μπορεί να προσφέρει την ηδονή στο καβλί που έχει μέσα της, δίνοντάς του απλόχερα την απόλυτη ευχαρίστηση μέχρι τέλους. Μέχρι να νιώσει το καβλί να χύνει στη μήτρα της. Αυτή είναι η Μαίρη. Τα χέρια της χαϊδεύουν την πλάτη μου και τραβάει απαλά πίσω τη λεκάνη της κάθε φορά που βυθίζομαι. Πότε γυρνά πέρα-δώθε το κεφάλι της κλείνοντας τα μάτια, πότε με κοιτά με μισόκλειστα.

Η πεθερά μου βγαίνει από την τουαλέτα και έρχεται να μας πει "καλημέρα" ψιθυριστά και με χαμόγελο. Της ανταποδίδουμε, έστω και πάνω στο ζενίθ της καύλας μας.

-          Αχ, με τρελαίνεις άντρα μου! Με τρελαίνεις. Τι καύλα είναι ο πούτσος σου σήμερα; Αχ…

-          Γαμιόλα γυναίκα, πουτάνα που σε γαμάνε όλοι! Έτσι ανοίγεις τις μπουτάρες σου;

-          Ναι, έτσι τα ανοίγω όλα και γουστάρω. Έτσι γουστάρεις να γαμάς και τη μανούλα μου; Έτσι; Θέλεις να σου τα ανοίγει όλα και να χύνεις μέσα της;

Ρίχνω ένα βλέμμα στην πεθερά μου, η οποία κοιτάει τη Μαίρη με ένα ισχνό χαμόγελο. Μου κλείνει το μάτι, μου κάνει νόημα πως θα τα λέγαμε αργότερα και φεύγει για να μας αφήσει να χύσουμε. Το γαμήσι μας κράτησε ακόμη για κανένα 5λεπτο.Τίναξα δυνατά μέσα της ότι είχα και δεν είχα πρωί-πρωί,και έπεσα αποκαμωμένος δίπλα, σκουπίζοντας ότι είχε απομείνει από σπέρμα πάνω στο καβλί μου, με ένα μωρομάντηλο, ενώ εκείνη σηκώθηκε μετά από λίγο για να πλυθεί. Μέσα στο σαλόνι άκουγα ψιθύρους. Ίσως η πεθερά μου να γαμούσε τον Αλί. Δεν έδωσα σημασία. Αφέθηκα να με πάρει για λίγο ακόμη ο ύπνος.Copyright protected OW ref: 97520