Locomotive breath

Δημοσιεύθηκε από noveng
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.57 (15 Votes)
Με την Τάνια μιλούσαμε αρχικά μέσω του Chat στο XStream. Μετά από λίγες μέρες χαβαλέ και χαλαρής κουβέντας, περάσαμε στο πιο προσωπικό μέσω email. Τη ρωτούσα πράγματα για μια ιστορία που είχε στείλει και διάφορα άλλα που συνεπάγονταν για την ίδια από αυτήν την ιστορία. Άμεσα περάσαμε και στο τηλέφωνο και, λόγω της φύσης της συζήτησης, δεν αργήσαμε να καυλώσουμε και να καταλήξουμε να κάνουμε έντονο τηλεφωνικό σεξ τρεις φορές εκείνη τη μέρα.

Εκείνη γύρω στα 30 και, μέσω φωτογραφιών που μου έστειλε, είδα πως είναι ψηλή, μελαχρινή, με μεγάλο στήθος και όμορφο χαμόγελο. Επίσης, το βλέμμα της μου έβγαζε κάτι το ιδιαίτερα πουτανέ και πάντα με ερέθιζε όταν το έβλεπα. Το ίδιο και η φωνή της όποτε την άκουγα. Είχε μια αναπνοή που σου ξυπνούσε τις αισθήσεις. Για καλή μου τύχη, είχε ήδη κανονίσει να ανέβει Θεσσαλονίκη (από Αθήνα που μένει) πριν καν ξεκινήσουμε να μιλάμε. Λόγω του ότι και οι δύο είμαστε δεσμευμένοι, αφήσαμε το θέμα της συνάντησης στο φλου, παρότι απ' όσο μιλήσαμε φαινόταν πως ταιριάζαμε πάρα πολύ. Ο ένας μπήκε για τα καλά στη φαντασία του άλλου, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του σεξ με τους συντρόφους μας. Καθώς πηδούσα την δικιά μου και τελείωνα μέσα στο μουνί της, στο πρόσωπό της έβλεπα την Τάνια. Το ίδιο και εκείνη καθώς έπαιρνε πίπα από το φίλο της.

Οι μέρες πέρασαν μέχρι που ανέβηκε Θεσσαλονίκη, με τον καθένα μας να τα έχει ζυγίσει στο μυαλό του. Σάββατο πρωί αποφασίσαμε να βρεθούμε και ό,τι γίνει. Εκείνη έμενε στα Δυτικά και εγώ είχα μια δουλειά εκεί, έτσι αφού τελείωσα, πήγα να τη συναντήσω. Από κοντά ήταν πολύ πιο εντυπωσιακή. Όχι τόσο σαν εμφάνιση, όσο στον αέρα που είχε, την αυτοπεποίθηση, συνδυάζοντάς τα αυτά με το υπέροχο χαμόγελο. Κόμπλαρα όταν ήρθαμε κοντά. Χαιρετηθήκαμε και φιληθήκαμε σταυρωτά. Ξεκινήσαμε μια βόλτα, για να χαλαρώσουμε, όπου και συζητήσαμε περισσότερο για μας. Ο πάγος άρχισε να σπάει σιγά-σιγά και μετά από λίγη ώρα βόλτας μέσα στη ζέστη, χωρίς να το καταλάβω, είχαμε βρεθεί πάλι κοντά στο σπίτι που έμενε:

-    Έχω air-condition πάνω. Θέλεις να ανεβείς, να δροσιστούμε λίγο;

-    Ναι, αμέ, απάντησα χαμογελώντας.

Μπήκαμε στο ασανσέρ. Έμενε στον 6ο και ανέβαινε απελπιστικά αργά, ή τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν, σε σχέση με την ταχύτητα που έτρεχαν οι σκέψεις στο μυαλό μου. Όλη εκείνη την ώρα κοιτιόμασταν στα μάτια και ξαφνικά το πήρα απόφαση. Έσκυψα και τη φίλησα. Εκείνη ανταποκρίθηκε και το φιλί μας συνεχίστηκε με γλώσσα, χουφτώματα και πολύ πάθος. Φτάσαμε, αλλά κάναμε αρκετή ώρα μέχρι να ανοίξουμε και να μπούμε στο σπίτι της. Όταν το κάναμε, χωριστήκαμε λίγο να ηρεμήσουμε. Κοιταχτήκαμε στα μάτια, χωρίς να μιλήσουμε. Καταλάβαμε και οι δύο τι ήθελε ο άλλος. Να συνεχίσουμε.

Αυτή τη φορά κολλήσαμε μεταξύ μας και αρχίσαμε να πηγαίνουμε προς την κρεβατοκάμαρα. Το σπίτι ήταν μιας φίλης της που έμενε με τον άντρα της (θα λείπανε μέχρι το βράδυ) και η Τάνια κοιμόταν στον καναπέ, ωστόσο προτιμήσαμε την άνεση του διπλού κρεβατιού, καθώς και την ηδονή που προσφέρει η σκέψη ότι χρησιμοποιούμε ένα ξένο συζυγικό κρεβάτι. Την ξάπλωσα και μαζί και εγώ από πάνω της και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Βγάλαμε τα ρούχα μας, εγώ έμεινα με το τζιν που φορούσα και εκείνη με ένα πολύ όμορφο μαύρο στρινγκ. Έτριβα τον φουσκωμένο πούτσο μου πάνω από το στρινγκ της, ενώ τη φιλούσα στο λαιμό και της δάγκωνα απαλά τα αυτιά. Σε εκείνο το σημείο άρχισε να βγάζει εκείνη την ταχύρυθμη υπέροχη αναπνοή, ενώ η λεκάνη της τιναζόταν απότομα.

Ξαφνικά σταμάτησε, με κοίταξε με ένα άγριο βλέμμα και με έσπρωξε πίσω ώστε να στηρίζομαι στα γόνατα. Ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και το κατέβασε μαζί με το μποξεράκι. Πήρε τον πούτσο μου στο χέρι της και άρχισε να το χαϊδεύει καθ' όλο το μήκος του μαζί με τα αρχίδια. Άφησε το σάλιο της να στάξει πάνω του και τον πήρε αργά-αργά στο στόμα της. Ήμουν τέρμα καυλωμένος και χωρούσε να τον πάρει περίπου μέχρι τα 3/4. Με το χέρι της πασπάτευε τα αρχίδια μου. Άφηνε πάρα πολύ σάλιο να τρέξει και αυτό με τρέλαινε. Εκεί όμως που η πουτάνα με τρέλανε πραγματικά ήταν κάποια στιγμή όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου. Με το χέρι με το οποίο μου χούφτωνε τα αρχίδια, το πήρε, το κοίταξε (είδε πως ήταν η κοπέλα μου), το σήκωσε και μου το έβαλε στο αυτί μου. Εκείνη συνέχισε να με γλeείφει χωρίς χέρια και να με κοιτάει όσο πιο πρόστυχα μπορούσε. Εγώ είχα μείνει άφωνος και η κοπέλα μου φώναζε από το τηλέφωνο:

-    Μωρό μου; Μωρό μου;

-    Έλα μωρό μου...

-    Τι κάνεις καλά;

-    Καλά, εσύ; (αναπνέοντας έντονα και προσπαθώντας να μη με καταλάβει).

-    Καλά μωρέ... να εδώ χαλαρά στη δουλειά και σε σκεφτόμουν.

-    Μ…

Σε εκείνο το διάστημα, όσο μιλούσε, η Τάνια είχε επιταχύνει το ρυθμό της και έφτανε σχεδόν μέχρι το λαρύγγι της. Δεν θα άντεχα πολύ ακόμα και έτσι κράτησα την αναπνοή μου για να μην καταλάβει τίποτα η δικιά μου στο τηλέφωνο. Την ώρα που μου έλεγε:

-    Λοιπόν μωρό μου, άντε θα τα πούμε γιατί έχω δουλειά. Σ' αγαπώ.

Εγώ έχυνα σαν τρελός στο στόμα της και κατάφερα να πω με κοφτή αναπνοή:

-    Έγινε. Φιλιά. Κι εγώ.

Η Τάνια είχε ήδη ανεβεί στο ύψος μου και μου έδωσε ένα γεμάτο γλωσσόφιλο για να μοιραστούμε τα χύσια μου.

-    -Σου άρεσε μωρό μου;

Εγώ εκείνη την ώρα, ψαρωμένος όσο δεν πήγαινε αλλά και έχοντας ζήσει την πιο έντονη εμπειρία της ζωής μου κατάφερα να ψελλίσω:

-    Ναι.

Εκείνη χαμογέλασε. Μου είπε να πάω να κάνω ένα ντους να χαλαρώσω και θα με περίμενε εκεί. Εγώ υπάκουσα. Στο ντους, υπό το κρύο νερό, εκτίμησα την κατάσταση και με κυρίευσαν οι τύψεις για αυτό που μόλις είχε γίνει. Βγήκα με την πετσέτα και τη βρήκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι, να στηρίζεται στο χέρι της και να μου χαμογελά. Πήγα και κάθισα στην άκρη του κρεβατιού

-    Έτοιμος για τη συνέχεια;

-    Κοίτα, το σκέφτηκα λίγο και πιστεύω θα ήταν καλύτερα να μην συνεχίσουμε. Δεν είναι σωστό.

Εκείνη σηκώθηκε και έβαλε το χέρι της πάνω μου. Χαμογέλασε πάλι.

-    Μικρέ μου, αν το αφήσεις τώρα, δεν αναιρεί το κακό. Δεν είναι σωστό. Αλλά θα ήταν ακόμα πιο λάθος να μην το ολοκληρώσουμε και δεν νοιώσω αυτό το υπέροχο όργανο.

Καθώς τα έλεγε αυτά, μου χούφτωνε τον πούτσο πάνω από την πετσέτα και με τραβούσε προς το μέρος της. Με ξάπλωσε από πάνω της. Είχα καυλώσει πάλι και με έκανε ό,τι ήθελε. Με τα χέρια της με έχωσε στα υπέροχα βυζιά της και εγώ τα έγλειφα χωρίς να χορταίνω. Έβγαλα την πετσέτα και άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου από πάνω της. Αναστεναγμοί έβγαιναν από το στόμα της και τα υγρά της άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Κατέβηκα προς τα κάτω και της κατέβασα το στρινγκ με τα δόντια. Ξεκίνησα να της φιλάω τα πόδια από κάτω προς τα πάνω μέχρι που έφτασα στο εσωτερικό των μηρών της. Άρχισα να της γλείφω τα μουνόχειλα κυκλικά και τα δαγκώνω απαλά με τα δόντια μου. Εκείνη βγάζει αναστεναγμούς και σιγανά "ναι, ναι". Με τη γλώσσα μου σάρωσα όλο το μουνί της δυνατά από κάτω ως πάνω παίζοντας δυνατά με την κλειτορίδα της, ρουφώντας τη. Εκείνη τρανταζόταν και έβγαζε χυμούς σαν τρελή. Εγώ τους έπαιρνα όλους στο στόμα μου καθώς τη γαμούσα με τη γλώσσα μου. Με τα χέρια της με τράβηξε και με έφερε πάλι από πάνω της. Με έπιασε από τον κώλο και με πίεσε πάνω της, αλλά εγώ δεν είχα τελειώσει.

Ανασηκώθηκα ώστε ο πούτσος μου ίσα-ίσα να ακουμπάει πάνω της και πήρα τη ρώγα της στο στόμα μου. Ήθελα να την τιμωρήσω για αυτό που μου έκανε πριν, την τρελάνω. Ρουφούσα, πιπιλούσα και δάγκωνα τη ρώγα της και ταυτόχρονα έτριβα τον πούτσο μου πάνω στα γεμάτα υγρά μουνόχειλα της. Τον έφερνα και κατά μήκος του μουνιού της και τον κινούσα με τον ίδιο τρόπο που κινούσα τη γλώσσα μου πριν. Επέμενα ιδιαίτερα στην κλειτορίδα της και τον έβαζα ελάχιστα μέσα της ίσα-ίσα το κεφαλάκι και έβγαινα πάλι. Συνέχισα έτσι και ταυτόχρονα, χωρίς να έχω σταματήσει να περιποιούμαι και τις ρώγες τις, μέχρι να φτάσει στο σημείο να με παρακαλάει:

-    Σε παρακαλώ, γάμα με... πήδα με... δεν αντέχω άλλο... σε παρακαλώ.

Αυτό ακριβώς ήθελα. Να με παρακαλέσει. Να νοιώσω την ικανοποίηση ότι εγώ είχα τον έλεγχο. Άσχετα που μετά κατάλαβα πόσο λάθος νόμιζα.

-    Σε παρακαλώ, μπες μέσα μου. Όπως είσαι, αλλά μην τελειώσεις μέσα μου. Μπες... αχ…

Μόλις άκουσα την αναπνοή αυτή, σήμα κατατεθέν της, δεν άντεξα και μπήκα. Αργά-αργά όλος μέσα της, απροστάτευτος. Ξεκίνησα να τη γαμάω σε ένα αργό ρυθμό για να τη νοιώθω πλήρως. Σιγά-σιγά άρχισα να επιταχύνω και συγχρονιστήκαμε σε ένα υπέροχο γαμήσι. Κάποιες φορές σταματούσα απότομα και έμενα όλος μέσα της ακίνητος και αυτό την τρέλαινε. Την έκανε να έχει σπασμούς και ένοιωθα τα τοιχώματα του μουνιού της να ακουμπάνε τον πούτσο μου.

-    Μη σταματάς, σε παρακαλώ... συνέχισε.

Συνέχισα στον ίδιο ρυθμό για λίγο, αλλά ήταν αυτή που με σταμάτησε κάποια στιγμή. Σηκώθηκε, με ξάπλωσε πίσω και ανέβηκε από πάνω μου. Εκείνη τη στιγμή, με το λάγνο της βλέμμα και τα αναμαλλιασμένα της μαλλιά, είδα την πιο ερεθιστική εικόνα που έχω δει.

-    Όταν είσαι έτοιμος να τελειώσεις να μου το πεις για να σηκωθώ, μου είπε και με καβάλησε με τη μία.

Το πιο καυλωτικό θέαμα που έχω δει και νοιώσει συνεχίστηκε με εκείνη να χοροπηδά πάνω μου και τα βυζιά της να πηγαίνουν πάνω κάτω. Βογκούσε σαν τρελή και τα μάτια της στένεψαν.

-    Χύνω καύλα μου, χύνω...

Μόλις την άκουσα, δεν ήθελα πολύ, ήδη κρατιόμουν με το ζόρι.

-    Ναι μωρό μου χύσε, θα χύσω και εγώ, θα τελειώσω...

Περίμενα να σηκωθεί αμέσως, αλλά η πουτάνα αντί για αυτό έσκυψε, μου έπιασε τα χέρια και τα κάρφωσε στο κρεβάτι, και άρχισε να χοροπηδάει ακόμα πιο έντονα. Θα τελείωνα μέσα της και δεν μπορούσα να το αποτρέψω, αλλά και βαθειά μέσα μου, δεν ήθελα. Με κοίταξε κατάματα:

-    Χύσε! ΤΩΡΑ!

Άρχισα να χύνω όπως δεν είχα ξαναχύσει ποτέ. Ένοιωθα τον ένα πίδακα να φεύγει μετά τον άλλον για να καταλήξει στη μήτρα της. Την κοιτούσα με γουρλωμένα μάτια και αυτή χαμογελούσε. Μόλις βρήκαμε την αναπνοή μας, ξάπλωσε δίπλα μου.

-    Γιατί το έκανες αυτό; Γιατί δεν σηκώθηκες;

-    Για να καταλάβεις, μωρό μου, τι πάει να πει απόλυτη ηδονή. Για να δεις τι θα έχανες αν θα έφευγες.

-    Και τώρα;

-    Να μη σε απασχολεί…

μου είπε χαμογελαστή και με φίλησε. Μετά από λίγο σηκωθήκαμε και πήγαμε για ντους. Οι ενοχές μου είχαν επιστρέψει, αλλά αυτό δεν άλλαζε κάτι. Η Τάνια έμεινε συνολικά ένα τριήμερο, περάσαμε αξέχαστα και ανυπομονούμε ήδη για την επόμενη συνάντησή μας.Copyright protected OW ref: 97466