Παιχνίδια υποταγής

Δημοσιεύθηκε από noir
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.63 (8 Votes)
Η Γεωργία είχε το σωματότυπο που με διεγείρει. 35άρα, ψηλή 1,75 με γεροδεμένη πλάτη, τριάρι στήθος και κυρίως μία υπέροχη στρογγυλή «βραζιλιάνικη» κωλάρα. Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι ήταν πραγματικά παθιασμένη με το πρωκτικό σεξ. Σύντομα ήξερε το πάθος που είχα με τα καπούλια της και στις περισσότερες εξόδους μας κυκλοφορούσε με μια σφήνα στην κωλοτρυπίδα της, γιατί αφενός με καύλωνε η ιδέα ότι ήταν διαρκώς ερεθισμένη όπου κι αν βρισκόμασταν και αφετέρου ήθελα στην πρώτη ευκαιρία να της τον χώνω χωρίς να αντιμετωπίζω ιδιαίτερα ζόρια. Όπου κι αν πηγαίναμε μού άρεσε να της χαϊδεύω με τρόπο το μουνί της και να χύνει. Πολύ συχνά δε το παιχνίδι κατέληγε να την στήνω στην πρώτη δυνατή καβάντζα και να την παίρνω σε δημόσιους χώρους. Γίνεται κατανοητό ότι στη σεξουαλική μας σχέση κρατούσε κατά βάση μια υποτακτική στάση. Της άρεσε να γίνεται παιχνίδι στα χέρια μου και να αφήνει το κορμί της βορά στις ορέξεις μου.  Μέχρι που ένα απόγευμα αποφάσισε εν αγνοία μου να περάσει στην άλλη όχθη του ποταμού.

Ήρθε στο σπίτι μου απόλυτα προετοιμασμένη για πούτσο. Ήταν βαμμένη έντονα και φορούσε ένα μπουστάκι που πίεζε ασφυκτικά το στήθος της και το αγαπημένο μου γυαλιστερό μαύρο κολάν. Μόλις είδε ότι «ανταποκρίθηκα» στην παρουσία της μού είπε:

-    Μωρό μου απόψε θέλω να παίξουμε λίγο διαφορετικά. Θέλω να σε βασανίσω.

-    Τι έχεις στο μυαλό σου;… της απάντησα.

-    Θα δεις… αρχικά ξάπλωσε εδώ…

είπε δείχνοντάς μου τον πάγκο γυμναστικής που έχω και βγήκε από το δωμάτιο. Όντως ξάπλωσα στον πάγκο και την περίμενα. Επέστρεψε μετά από λίγο και κρατούσε στα χέρια της το ρολό της ζελατίνας που είχα στην κουζίνα.

-    Απόψε θα κάνω εγώ κουμάντο…

μού είπε, χαρίζοντας μου ένα αινιγματικό και πρόστυχο χαμόγελο. Τοποθέτησε τα χέρια μου παράλληλα με το σώμα μου και όπως ήμουν ξαπλωμένος άρχισε να τυλίγει το σώμα μου από το ύψος των ώμων μου μέχρι τον καβάλο με τη ζελατίνα, ακινητοποιώντας με ουσιαστικά πάνω στον πάγκο. Όταν ολοκλήρωσε το έργο της ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και άρχισε να αφαιρεί τα ρούχα της. Ένιωθα το άρωμα του κορμιού της που με καύλωνε και ήθελα απεγνωσμένα να την αρπάξω, αλλά ήταν αδύνατο στην κατάσταση που ήμουν. Εκείνη έβλεπε τον πούτσο να «χαίρεται» με το παιχνίδι της και άρχισε να «ζεσταίνει» το μουνί της με το χέρι της. Στεκόταν όρθια πάνω από το κεφάλι μου έχοντας περάσει τα πόδια της στο ύψος των ώμων μου, ώστε να μπορώ να έχω πλήρη θέα των τρυπών της. Πλησίαζε το μουνί της στη μύτη μου και μού έλεγε…

-    μύρισε την καύλα μου καργιόλη…

ενώ σε τακτά διαστήματα καθόταν πάνω στο κεφάλι μου και έτριβε και τις δύο τρύπες της στο πρόσωπό μου. Ζαλιζόμουν από την καύλα και ήταν αδύνατο να ανακουφιστώ. Επιτέλους σε κάποια στιγμή αποφάσισε να παίξει κι εκείνη με το καυλί μου.

-    Μαλάκα καίει ο πούτσος σου…

μού είπε μόλις τον έβαλε στη χούφτα της. Όπως ήταν καθισμένη στο πρόσωπό μου έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της. Αν και πνιγόμουν από το μουνί της που το πίεζε στα μούτρα μου, βόγκηξα από την καύλα. Άρχισε να μού κάνει ένα αργό, βασανιστικό τσιμπούκι. Σε κάποια φάση «ξεπέζεψε» από το πρόσωπό μου και πήγε να φέρει το τσαντάκι της.

-    Δεν τελείωσαν εδώ τα παιχνίδια…

μού είπε. Το άνοιξε κι έβγαλε μια πρωκτική σφήνα μικρότερη από εκείνην που της είχα πάρει εγώ.

-    Το δώρο μου για τον πάτο σου…

μού είπε. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πάει το μυαλό μου σε αυτήν την εξέλιξη. Ήρθε πάλι κοντά μου αλλά αυτή την φορά πήρε θέση γονατιστή μπροστά στον πούτσο μου και μού σήκωσε τα πόδια και τα πέρασε στους ώμους της, αφήνοντας τον κώλο μου εκτεθειμένο στα σχέδια της. Άρχισε να ταξιδεύει τη γλώσσα της στα αρχίδια μου αλλά και στην κωλοτρυπίδα μου. Σιγά-σιγά άρχισε να βάζει το δάκτυλο της στη θέση της γλώσσας της. Την ένιωθα αργά και μεθοδικά να πιέζει την είσοδο του κώλου μου. Όταν θεώρησε ότι ήμουν έτοιμος, έβαλε κρέμα στη σφήνα και άρχισε να την σπρώχνει στην κωλοτρυπίδα μου. Αισθανόμουν περίεργα αλλά η κατάσταση του πούτσου μου της μαρτυρούσε ότι όλα όσα μού έκανε με καύλωναν. Όταν πλέον μπήκε όλη η σφήνα, μού είπε χαϊδεύοντας τα πόδια μου:

-    Πώς νιώθεις τώρα που είναι ο δικός σου κώλος μπουκωμένος μαλάκα;

Με το ένα χέρι της έστριβε τα αρχίδια μου και με το άλλο τρόμπαρε με κυκλικές κινήσεις τον πούτσο μου. Αν και αργώ να χύσω, ήταν τέτοια η καύλα που ένιωθα, ώστε αν ενέτεινε το ρυθμό της δε θα αργούσα να ολοκληρώσω. Εκείνη λες και ήταν συνδεδεμένη με την καύλα μου, το καταλάβαινε και με έπαιζε τόσο όσο να με βασανίζει χωρίς να μού επιτρέπει τη λύτρωση. Αφού ένιωσε ότι είχα γίνει πέτρα σηκώθηκε και περνώντας τα πόδια της δεξιά και αριστερά από τον πάγκο κάθισε πάνω στον πούτσο μου. Η κατάσταση με τρέλαινε. Ήμουν παγιδευμένος στον πάγκο χωρίς να μπορώ να κουνήσω τον κορμό μου και η τάπα στον κώλο μου ερέθιζε τον προστάτη μου σε κάθε κίνησή της. Ήταν κι εκείνη καυλωμένη και δεν άργησε να έχει τον πρώτο της οργασμό.

-    Χύνω ξεκωλιάρη, σού χύνω την πούτσα μαλάκα!

Βρισκόταν κι εκείνη σε σεξουαλικό παροξυσμό. Πολύ γρήγορα είχε και τον επόμενο. Κι αφού χόρτασε την πείνα του μουνιού της, ήξερα ότι θα ήθελε να ταΐσει και τον κώλο της, αφού κατά τα λεγόμενά της «χωρίς κώλο δεν είναι γαμήσι». Όντως δεν πρωτοτύπησε. Όπως με είχε καβαλήσει ανασηκώθηκε και βάζοντας λίγο σάλιο στην τρύπα της κάθισε και πάλι στο καυλί μου, αλλά αυτή τη φορά το στρίμωξε στην κωλοτρυπίδα της. Βογκούσε, με έβριζε και έπαιζε ταυτόχρονα το μουνί της. Είχε συνεχώς οργασμούς ενώ εγώ ένιωθα ότι ο πούτσος μου θα ανατιναχθεί μέσα της. Επιτέλους κάποια στιγμή αποφάσισε, ότι είχε έρθει η στιγμή να λυτρωθώ κι εγώ.

-    Χύσε ρε καργιόλη. Γκάστρωσε μου τον κώλο. Χύσε μου την κλάνα ρε μαλάκα…

μού φώναζε. Δεν ήταν δυνατό να το δω, αλλά ένιωθα ότι άδειαζα λίτρα μέσα στο έντερό της. Δε θυμάμαι από πότε είχα τόσο δυνατό οργασμό. Περίμενε να στραγγίξουν τα αρχίδια μου και τότε σηκώθηκε και ξανάφερε τον κώλο της πάνω από το κεφάλι μου και κάθισε και πάλι στο πρόσωπό μου.

-    Καλά έχυσες, τώρα θα στα δώσω στη μάπα αρχίδι…

μού είπε. Ήταν αδύνατο να κουνηθώ. Το κεφάλι μου ήταν ακινητοποιημένο ανάμεσα στους δυνατούς μηρούς της.

-    Περίμενε λίγο κι έρχονται…

μου είπε σε αυστηρό τόνο, ενώ έτριβε και το μουνί της στο μέτωπό μου. Όντως άρχισα να νιώθω ένα ζεστό υγρό να κυλάει στα μούτρα μου.

-    Όλα θα στα αδειάσω στη μάπα…

είπε, ανασηκώθηκε λίγο και πιέζοντας τα σωθικά απελευθέρωσε και τα τελευταία υπολείμματα του σπέρματος μου στη μούρη μου, μαζί με μια βροντερή κλανιά. Κι όμως αντί να αηδιάσω καύλωσα μονομιάς με όλη αυτήν την ελευθεριότητα. Χωρίς καμιά αιδώ, γύρισε και κοίταξε εμένα και τον εκ νέου καυλωμένο πούτσο μου.

-    Σού σηκώθηκε πάλι καυλιάρη. Θα σού γαμώ τον κώλο και θα σου κλάνω τη μάπα συχνότερα από δω και πέρα, αφού σού αρέσει τόσο.

Το είπε και στο διάστημα που μείναμε μαζί, το έκανε!Copyright protected OW ref: 97395