Τρίο με την καθηγήτρια και τη γραμματέα

Δημοσιεύθηκε από apto94
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (13 Votes)
Έχοντας περάσει στο πανεπιστήμιο κι εγώ αποφάσισα να ξεκινήσω φροντιστήριο αγγλικών για να πάρω το ανώτερο πτυχίο μιας και τα παράτησα μετά το lower στο γυμνάσιο. Έτσι ξεκίνησα μαθήματα στο φροντιστήριο όπου πήγαινα παλιά. Θυμόμουν ότι υπήρχαν κάποιες ωραίες καθηγήτριες εκεί, αλλά δεν είχα πονηρούς σκοπούς. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς όλα κυλούσαν ομαλά. Βέβαια δεν έλλειπαν κάποια στιγμιότυπα με το "ξέκωλο" του φροντιστηρίου. Και όχι δεν επρόκειτο για κάποια μαθήτρια. Ήταν μια καθηγήτρια σκέτη καύλα. Γύρω στα 25, ξανθιά, μετρίου αναστήματος, αδύνατη με ένα πλούσιο μπούστο κι ένα καλοσχηματισμένο κωλαράκι. Και την είπα ξέκωλο γιατί κάθε, μα κάθε μέρα, ερχόταν με κολάν, που διέγραφε τον απίστευτο κώλο της και το στρινγκάκι που φορούσε πάντα, ψηλά τακούνια και μπλούζες ανοιχτές υπερβολικά, όπου μπορούσες να δεις το τέλειο στήθος της άνετα. Πάντα είχα την απορία γιατί δεν την έκανε κάποια παρατήρηση η διευθύντρια.

Έτσι εγώ δεν έχανα την ευκαιρία και όταν γράφαμε διάφορα τεστ και επιτηρούσε αυτή τη φώναζα δήθεν για απορίες ενώ εγώ χάζευα το πληθωρικό μπούστο της. Μάλιστα κάποιες φορές το είχα δει τόσο καθαρά που καύλωνα επί τόπου αλλά κρατιόμουν.

Εκτός από αυτά τα "μικροατυχήματα" καύλας, πολλές φορές την είχα πετύχει στο διάδρομο και με χαιρετούσε όλο νάζι, πράγμα που με καύλωνε απίστευτα. Πολλές ώρες σε μάθημα δεν την είχα, οπότε δε γνωριζόμασταν καλά παρά μόνο τα τυπικά. Εδώ πρέπει να σας πω ότι παρόλο που με καύλωνε, δεν είχα σκοπό να βρω την ευκαιρία να της την πέσω επειδή δεν ξέρω πως θα το έπαιρνε και τι διαστάσεις μπορεί να έπαιρνε το θέμα γιατί είχαν προηγηθεί κάποια περιστατικά με άλλους μαθητές με καθηγήτρια που δεν είχαν καλό τέλος. Περιττό να σας πω τι σχόλια άκουγε από άλλους μαθητές όταν περνούσε από μπροστά τους. Πολλές φορές τα άκουγε, είμαι σίγουρος αλλά προφανώς δεν έδινε σημασία. Εγώ δικαιώματα δεν έδινα, σας είπα για ποιο λόγο, οπότε ήμουν ήσυχος. Βέβαια μπορεί να είχε καταλάβει ότι με καύλωνε, αλλά λόγω του ότι δε με πολύ-ήξερε δεν έδινε σημασία.
 
Εκτός από αυτήν την αιθέρια ύπαρξη, όπως την αποκαλούσα, υπήρχε και η γραμματέας του φροντιστηρίου που αξίζει αναφοράς. Μελαχρινή αυτή, γύρω στα 30, αδύνατη με μικρό μπούστο και απλό κώλο αλλά είχε  καυλόφατσα με ωραία ζουμερά χείλη. Αυτή δικαιώματα δεν έδινε καθόλου αλλά με καύλωνε και αυτή. Εγώ πέρα από τις φαντασιώσεις δεν το χα προχωρήσει ούτε ήθελα. Εκτός βέβαια αν έκανε την πρώτη κίνηση κάποια από αυτές που είχα "σταμπάρει".

Κάπου στη μέση της χρονιάς λοιπόν εγώ έχασα ένα διαγώνισμα που ήταν προγραμματισμένο για Σάββατο και με ενημέρωσαν ότι θα μπορούσα να το γράψω το επόμενο Σάββατο. Εγώ τους είπα ότι μπορώ και έτσι έγινε. Να σας πω ότι πάντα πήγαινα καλοντυμένος και περιποιημένος για να εντυπωσιάζω πάντα αυτές τις δυο. Φτάνει η ημέρα, πηγαίνω στο φροντιστήριο κατά τις 10 που μου είχαν πει πάω στη γραμματεία και αντικρίζω τη μελαχρινή γραμματέα, ας πούμε Μαρία.

-    Καλημέρα Θάνο. Περίμενε εδώ 5’ να πάω να τυπώσω το διαγώνισμα.

-    Καλημέρα κυρία Μαρία. Θα περιμένω.

Οι σχέσεις μας απλά τυπικές ήταν. Κι ενώ περιμένω τη Μαρία σκάει μύτη η ξανθιά καθηγήτρια, Έλενα ας πούμε, και με νάζι μου λέει:

-    Καλημέρα!

-    Καλημέρα... της απαντώ.

-    Τι κάνεις πρωινιάτικα εδώ;… μου λέει.

-    Να... ήρθα να γράψω το διαγώνισμα που έχασα τις προάλλες.

-    Καλά μωρέ! Τέτοια ώρα σε βάλανε; Σε ταλαιπωρούν...

μου λέει σα να με λυπόταν.

-    Ε… δεν πειράζει, της λέω, είμαι συνηθισμένος σ' αυτά.

Έρχεται η γραμματέας και μου λέει:

-    Έλα μαζί μου να σε πάω στην αίθουσα που θα γράψεις και μη διανοηθείς να αντιγράψεις, κανόνισε!

-    Για ποιον με περνάτε; Έχω διαβάσει, της λέω.

Το διαγώνισμα ήταν για 2 ώρες και μετά είχε listening οπότε μου λέει:

-    Όταν τελειώσεις έλα απ το γραφείο να σου το βάλω.

Σάββατο μαθήματα δεν είχε εκείνη την ώρα οπότε στο φροντιστήριο ήταν μόνο η Μαρία, η Έλενα και μια άλλη καθηγήτρια. Το μυαλό μου οργίαζε και δε μπορούσα να συγκεντρωθώ, αλλά προσπάθησα κ σε μια 1μιση ώρα είχα τελειώσει. Σκεφτόμουν ότι είμαι με τις δυο κουκλάρες στο φροντιστήριο σχεδόν μόνοι μας και με νευρίασε ότι δεν μπορούσα να κάνω κάποια κίνηση γιατί είχα ένα καλό όνομα στο χώρο εκεί. Είχα καυλώσει κιόλας. Πάω στο γραφείο δίνω το γραπτό και μου λέει:

-    Πήγαινε στην αίθουσα και θα έρθει η κυρία Έλενα να σου βάλει το CD.

Εγώ καύλωσα μόνο και μόνο στη σκέψη ότι θα ήμουν έστω για λίγο σε μια αίθουσα μόνος με την καυλιάρα καθηγήτρια. Σε λίγα λεπτά ήρθε μέσα κ έβαλε το CD λέγοντας:

-    Τελείωνε γρήγορα και θα έχεις μια εκπληξούλα…

αφήνοντας υπονοούμενα.

-    Τι εννοείτε; Τη ρωτάω.

-    Μην είσαι ανυπόμονος, θα δεις...

και φεύγει κλείνοντας την πόρτα. Εγώ τα έχασα. Είπα από μέσα μου "αν είναι αυτό που νομίζω είναι η μέρα της ζωής μου". Δε μπορούσα να συγκεντρωθώ, απάντησα στην τύχη και σε λίγα λεπτά περίμενα αφηρημένος να έρθει. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα όπως υποσχέθηκε. Είχα κοκκινίσει αφάνταστα.

-    Τι έπαθες;… μου λέει.

-    Τίποτα, όλα καλά της λέω.

Αυξάνει την ένταση στο ηχείο, ενώ το CD έπαιζε κι έρχεται δίπλα μου. Φορούσε ένα μαύρο κολάν που διέγραφε ακόμα και το στρινγκάκι της με ψηλά τακούνια και μια γκρι μπλουζίτσα που τόνιζε το μεγάλο μπούστο της.

-    Σήμερα καύλα μου θα είναι η μέρα σου, μου λέει και σκύβει και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο παθιασμένο.

-    Μα, μα τι κάνετε;

-    Αυτό που θες κι εσύ! Κάθε μέρα με καυλώνεις, με τρελαίνει το σοκολατί σου χρώμα και ότι δεν είσαι πέφτουλας. Θέλω να με γαμήσεις εδώ και τώρα!

-    Εδώ μέσα; Θα μας βρούνε.

-    Μην ανησυχείς, η άλλη (η καθηγήτρια εννοούσε) έφυγε.

-    Και η κα Μαρία;

-    Αυτό το τσουλάκι εννοείς; Με το που μας δει, θα κάνει τη δύσκολη, αλλά αμέσως θα μπει στο παιχνίδι αν κατάλαβες τι εννοώ καυλιάρη μου.

Εγώ δεν πίστευα τι μου συνέβαινε. Είχα καυλώσει τέρμα και φαινόταν πλέον. Αυτή κατεβάζει το χέρι της και μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω απ το παντελόνι.

-    Τι έχουμε εδώ; Μου λέει.

Τότε σηκώνομαι την πιάνω από τον κώλο και την κολλάω στον τοίχο. Τη φιλάω με πάθος στο στόμα, ήδη άρχισε να βογκάει ελαφρά καθώς της δάγκωνα απαλά τη γλώσσα και τα χείλη της και χούφτωνα δυνατά τον κώλο της.

-    Συνέχισε καύλα μου…

μου ψιθύριζε στο αυτί πολλές φορές. Μετά από λίγο σταματάω το φιλί και αρχίζω να την ξεντύνω. Της βγάζω τη μπλούζα και θαυμάζω τα βυζιά της με το σουτιέν. Σκύβω, βγάζω τις γόβες της και αρχίζω να γλείφω τα πόδια της με τα βαμμένα κόκκινα νύχια. Πάω στην κοιλιά της, τη φιλάω απαλά γύρω από τον ομφαλό και της κατεβάζω το κολάν. Φορούσε ένα κόκκινο στρινγκ. Αρχίζω να της γλείφω το μουνάκι πάνω απ το εσώρουχο για λίγο για να την καυλώσω και να τη βασανίσω. Συνέχισε να βογκάει και πίεζε το κεφάλι μου πάνω της.

Σταματάω απότομα, σηκώνομαι και της βγάζω το σουτιέν. Τέτοιο υπέροχο στήθος δεν έχω ξαναδεί. Πληθωρικό αλλά ταυτόχρονα και στητό με τις μικρές της ρώγες σκληρές από την καύλα.  Αρχίζω να χουφτώνω τα βυζιά της απαλά και να τη φιλάω στο στόμα. Μετά κατεβαίνω στα βυζιά της και της τα έγλειψα ολόκληρα με μανία, ενώ ταυτόχρονα τα πίεζα. Φτάνω στις ρώγες. Μόλις τις ακουμπάω συσπάται ολόκληρη. Αρχίζω ένα παθιασμένο γλείψιμο με ενδιάμεσα απαλά δαγκώματα στις ρώγες. Αναστέναζε!

-    Αχ τι με κάνεις καυλιάρη μου!

Εγώ δε μιλούσα. Αφού οι ρώγες της είχαν γίνει πέτρα και τα βυζιά της είχαν κοκκινίσει της λέω:

-    Σκύψε πουτανίτσα μου και τούρλωσε την κωλάρα σου.

Αμέσως το κάνει. Κατεβάζω το παντελόνι μου και το μποξεράκι και αρχίζω να βαράω σκαμπίλια με τον καυλωμένο πούτσο μου στην κωλάρα της δυνατά, τόσο δυνατά που πονούσα κι εγώ αλλά η καύλα δε με σταματούσε.

-    Αχ γαμιά μου, συνέχισε. Χτύπα με, γουστάρω ξύλο!

-    Το ξέρω μωρή καριόλα. Ξύλο θα έχεις.

Της κατεβάζω το στρινγκ και αρχίζω το ξύλο με μπάτσες. Τα χέρια μου άφηναν κόκκινα σημάδια πάνω στον κώλο της. Άρχισε να βογκάει πιο δυνατά γι αυτό δυνάμωσα το CD το οποίο ποιος ξέρει που είχε φτάσει. Μετά έτσι όπως είναι σκυμμένη βάζω τον πούτσο μου ανάμεσα στους γλουτούς και κουνιέμαι αργά. Η αίσθηση είναι απίστευτη δεδομένου του ότι απ' το πολύ ξύλο ο κώλος της έκαιγε και επιπλέον τη βασάνιζα. Σε μια στιγμή μου λέει:

-    Θέλω να με γαμήσεις.

-    Έχεις ακόμα πολύ να περιμένεις καύλα μου. Σήκω!

Κάθομαι σε μια καρέκλα και της λέω να έρθει. Έρχεται στα γόνατα, μου ανοίγει τα πόδια, πιάνει τον πούτσο μου με τα δυο χέρια και τον παίζει απαλά.

-    Τι εργαλείο είναι αυτό μωρό μου;…

και γέλασε. Τον φτύνει τον παίζει μια δυο φορές και μετά τον βάζει ανάμεσα στα βυζιά της. Αρχίζει να κουνιέται με δύναμη και να πιέζει τα βυζιά της. Έφτυνε αρκετές φορές και είχαμε γεμίσει με τα σάλια της και τα υγρά μου. Μου έκανε ένα τέλειο ισπανικό. Σε μια στιγμή της λέω να σταματήσει γιατί θα χύσω αλλά αυτή συνεχίζει με δύναμη ανάμεσα στα βυζιά της και μόλις φωνάζω "χύνω" τον παίζει γρήγορα με το χέρι της και χύνω στα βυζιά της ενώ τα χύσια πετάχτηκαν και στο πρόσωπό της και έτρεχαν μέχρι την κοιλιά της. Έχυσα μεγάλη ποσότητα σπέρματος πράγμα που την ξάφνιασε και έδειχνε ότι δεν το περίμενε.

-    Τι ωραία που είναι; Και καυτά…

μου λέει όλο νάζι και παίρνει λίγα χύσια με το δάχτυλό της και το βάζει στο στόμα της. Από την πολλή καύλα ο πούτσος μου σχεδόν δεν ξεκαύλωσε και ήταν έτοιμος για τη συνέχεια. Έβγαλε υγρά μαντηλάκια σκουπίστηκε και μου λέει:

-    Έτοιμος;

-    Πανέτοιμος καύλα μου!

Κάθομαι πάνω σ ένα θρανίο, ανοίγω τα πόδια μου και τη διατάζω να έρθει να κάτσει σε μια καρέκλα και να μου πάρει πίπα. Αρχίζει να γεμίζει τον πούτσο μου με σάλια και να τον παίζει απαλά για να καυλώσω πάλι τέρμα.  Όταν πια έχω γίνει πάλι πολύ σκληρός, βγάζει τη γλώσσα της έξω και αρχίζει να μου γλείφει το κεφαλάκι κυκλικά και να μου το φτύνει εναλλάξ. Μετά γλείφει με την άκρη της γλώσσας όλο μου τον πούτσο κατά μήκος μέχρι τα αρχίδια μου. Τα γλείφει με μανία και μετά πάει με τη γλώσσα της ανάμεσα στον κώλο και στ' αρχίδια μου και αρχίζει να γλείφει. Τέτοια αίσθηση δεν είχα ξανανιώσει. Αφού έγλειφε για λίγα λεπτά, τη σηκώνω και της λέω:

-    Ετοιμάσου για το καλύτερο και βαθύτερο τσιμπούκι της ζωής σου.

Παίρνω ένα λαστιχάκι για μαλλιά που είχε στο χέρι της και της μαζεύω τα μαλλιά κοτσίδα πίσω. Την πιάνω απ την κοτσίδα με το ένα χέρι της τραβάω το κεφάλι πίσω και την φτύνω στο στόμα για να συνεχίσω να της δώσω ένα βαθύ γλωσσόφιλο. Αρχίζω να της ρίχνω πουτσοσκάμπιλα στα μάγουλα, στη μύτη και στα χείλη.

-    Τον θέλω βαθιά στο στόμα μου…

μου λέει παρακαλώντας. Την πιάνω με τα δυο χέρια απ' την κοτσίδα και σπρώχνω τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της πολύ βαθιά, απότομα και τον βγάζω αμέσως. Ίσα που πρόλαβε να ακουστεί ο ήχος πνιγμού.

-    Σ' άρεσε καργιολίτσα;

-    Με καυλώνεις πολύ μανάρι μου…

μου απαντάει, βάζει τα χέρια πίσω στην πλάτη της και αρχίζει μόνης της να καταβροχθίζει τον πούτσο μου. Τον έπαιρνε όλον μέσα μέχρι τα' αρχίδια. Ήξερε καλό deepthroat η κυρία. Την άφηνα να τον παίρνει μόνη της όλο μέσα και όταν πήγαινε να τον βγάλει την έπιανα απ' τα μαλλιά και πίεζα το κεφάλι της πάνω μου. Δάκρυζε και πήγαινε να πνιγεί, αυτός ο ήχος ήταν που με τρέλαινε. Τη ρωτάω αν δε θέλει να σταματήσω και μου απαντάει "καύλα μου το καλύτερο είναι". Τέτοια μου έλεγε και εγώ συνέχιζα με μανία. Πλέον της γαμούσα το στόμα δυνατά, τον έβαζα τέρμα και τον έβγαζα με δύναμη. Η μάσκαρα της είχε βγει και είχε γεμίσει το πρόσωπό της. Ανά διαστήματα έσκυβα, έβγαζα τον πούτσο μου και τη φιλούσα στο στόμα, γευόμουν τα υγρά μου μαζί με τα σάλια της. Σε μια στιγμή φωνάζω δυνατά "χύνω καύλα μου", είμαι σίγουρος ότι ακούστηκε αλλά ήμουν εκτός ελέγχου. Το σπέρμα πετάχτηκε με δύναμη στο πρόσωπό και στο στόμα της όπως το ζήτησε και μετά τα κατάπιε όλα.

Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα! Στα λίγα αυτά δευτερόλεπτα από τη στιγμή που άνοιξε μέχρι να δω ποιος ήταν ένιωσα ότι χάνω τα πάντα, τα δευτερόλεπτα μου φάνηκαν ώρες. Η Έλενα κοκκίνισε, έσκυψε το κεφάλι της και πήρε τη μπλούζα της να καλυφτεί. Εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό να κοιτάω τη Μαρία που στεκόταν στην πόρτα.

-    Δε ντρέπεστε ρε; Στην τάξη μέσα; Τουλάχιστον να βρισκόσασταν κάπου έξω, κανένα πρόβλημα. Τώρα τι θα πω εγώ στη διευθύντρια; Για να σας δω.

-    Μ...

πετάγεται η Έλενα, αλλά αμέσως τη διακόπτω και σκεπτόμενος αυτά που μου είχε πει ότι η Μαρία δεν είναι και τόσο αθώα, πήρα το θάρρος και της λέω:

-    Δεν έχεις να πεις τίποτα, παρά να το απολαύσεις…

και της έκλεισα μάτι.

-    Τι είναι αυτά που λες Θάνο;

-    Αυτό που άκουσες Μαρία… λέει η Έλενα.

-    Σας έχει τρελάνει η καύλα μου φαίνεται. Καλά σας το χαρίζω αλλά δρόμο τώρα, έξω κάνετε ότι θέλετε, απαντάει η Μαρία.

Εμείς με σκυμμένα κεφάλια ξεκινήσαμε να ντυνόμαστε. Η Μαρία είχε κλείσει την πόρτα και είχε βγει. Ξαφνικά πριν ντυθούμε και βγούμε, μπαίνει μέσα η Μαρία φορώντας μόνο τα εσώρουχα, μωβ στρινγκ και σουτιέν. Εγώ έμεινα.

-    Μη νομίζετε ότι δε σας άκουγα τόση ώρα! Καύλωσα που σας άκουγα αλλά είχα δουλειά στον Η/Υ και επιπλέον ήθελα να κρατηθώ. Αλλά τώρα που κλείσαμε ( είχε περάσει η ώρα ) θέλω να γίνει ένα ωραίο τρίο… και σκάει στα γέλια η Μαρία.

-    Δε στα έλεγα εγώ;… μου κάνει η Έλενα και της χαμογελάω.

-    Kοριτσάρες μου μισό να πάω τουαλέτα και έρχομαι, γιατί θα με ξεκάνετε εσείς, και σκάμε στα γέλια.

Γυρνάω και βλέπω τις μουνάρες να χαϊδεύονται. Τη στιγμήεκείνη ένιωθα ότι τα είχα όλα. Η Μαρία τα βγάζει όλα, διατάζει στην Έλενα να μείνει ακίνητη σε μια άκρη και έρχεται σε μένα κατεβάζει το μποξεράκι και πιάνει στα χέρια της τον πούτσο μου. Είχα καυλώσει πάλι! Γονατίζει και αρχίζει με ήρεμη πίπα σε αντίθεση με ότι γινόταν πριν. Τον ρουφούσε καλά, ήξερε η πουτανίτσα ότι μετά από τέτοιο σκληρό τσιμπούκι με την άλλη έπρεπε να χαλαρώσω λίγο πριν τις γαμήσω κι απ' το μουνάκι. Μ' έγλειφε για αρκετή ώρα, άντεχα γιατί είχα χύσει ήδη δυο φορές.

Στη συνέχεια την σηκώνω και τις λέω να κάτσουν αντικριστά η μία πάνω στην άλλη σ' ένα θρανίο ώστε να έχω και το δυο μουνάκια μπροστά μου. Υπάκουσαν και οι δυο. Είχε έρθει η ώρα για γλειφομούνι. Οι δυο τους άρχισαν να φιλιούνται ενώ εγώ έγλειφα εναλλάξ τα φρεσκοξυρισμένα μουνάκια τους. Ξεκίνησα να φιλάω τους γλουτούς από μέσα στην καθεμία και φτάνοντας στο μουνάκι το έγλειφα γύρω-γύρω από τα χείλη. Όσο έγλειφα τη μια, στην άλλη έβαζα δάχτυλο. Η γλώσσα μου έμπαινε κι αυτή μέσα στα μουνάκια τους και τα γαμούσα με τη γλώσσα μου.

Η Έλενα ήρθε πρώτη σε οργασμό, μόλις το κατάλαβα άρχισα να γαμάω το μουνάκι της με δυο δάχτυλα γρήγορα ώσπου έχυσε πολύ και γέμισαν τα χέρια μου. Μετά ακολούθησε η Μαρία. Αυτή η κοπέλα κρύβει καλά την πουτανιά της. Τελείωσε με ένα απίστευτο squirting, γέμισα εγώ και η Έλενα με τα καυτά υγρά της. Ήμουν έτοιμος να τις γαμήσω επιτέλους. Για να καταλάβετε τι πουτανάκια ήταν είχαν κι οι δυο προφυλακτικά μαζί τους. Μου βάζει ένα με το στόμα της η Έλενα, τσουλάκι κανονικό.

Τις βάζω στη στάση που τις έγλειφα πριν, ανεβαίνω σε μια καρέκλα και αρχίζω να τρίβω τον πούτσο μου πάνω στα μουνάκια τους. Αυτές είχαν καυλώσει φουλ, φιλιούνταν και βογκούσαν. Διαλέγω την Έλενα και μπαίνω απότομα μέσα της. Ήταν πολύ καυτό το μουνάκι της. Βόγκηξε και καθώς τη γαμούσα δυνατά έβριζε ενώ η Μαρία αναστέναζε.  Όσο τις γαμούσα οι κωλάρες τους είχαν γίνει κατακόκκινοι από τις μπάτσες μου. Τους άρεσε εξάλλου.

Αφού γάμησα και τη Μαρία σ' αυτήν τη στάση, τις σηκώνω και κολλάω τη Μαρία στον τοίχο με την κοιλιά, εγώ κολλάω πίσω στον κώλο της και μπαίνω στο υγρό μουνάκι της. Το ένα χέρι μου το έχω στο στόμα της και το δαγκώνει ενώ με το άλλο χαϊδεύω το μουνάκι της από μπροστά. Ταυτόχρονα η Έλενα έχει σκύψει και γλείφει μια τα' αρχίδια μου και μια το μουνάκι της Μαρίας. Ξαφνικά νιώθω το κορμί της Μαρίας να συσπάται, δεν άντεξε άλλο και μου χάρισε τη θέα ενός ακόμα απίστευτου οργασμού.

Η Έλενα έδειχνε να παρακαλάει να της γαμήσω πάλι το μουνάκι, γι' αυτό κι εγώ βγαίνω απ' τη Μαρία, βγάζω το προφυλακτικό και μου παίρνουν κι οι δυο μια χαλαρή πίπα. Βάζω άλλο προφυλακτικό, ξαπλώνω στο πάτωμα και η Έλενα έρχεται και κάθεται πάνω μου κάνοντας σπαγγάτο (ήταν απίστευτα ευλύγιστη). Ανεβοκατέβαινε αργά κι όταν κατέβαινε της κάρφωνα με δύναμη τον πούτσο μου. Βογκούσε δυνατά. Η Μαρία είχε ξαπλώσει μπρούμυτα στο πάτωμα και μου έγλειφε τα' αρχίδια. Σε μια στιγμή φωνάζω "δεν αντέχω, χύνω", σηκωθήκαμε και τις έχυσα στα πρόσωπα. Έτρεμα από την καύλα. Μου δίνουν ένα φιλάκι η καθεμία στον πούτσο και χαμογελάνε.

Βλέπω το ρολόι μου, είχε πάει 2.30. Δεν άντεχα και γι' άλλο γύρο και πάω να βάλω το μποξεράκι μου και να καθίσω να ηρεμήσω.

-    Τι; Αυτό ήταν;… λέει η Έλενα.

-    Με ξεκάνατε καύλες μου, λέω και σκάμε στα γέλια.

-    Και τα κωλαράκια μας έτσι θα μείνουν; Ρωτάει η Έλενα.

-    Όχι από πίσω, δεν το 'χω ξανακάνει, το κρατάω για όταν παντρευτώ, λέει η Μαρία.

-    Ούτε κι εγώ έχω γαμήσει από πίσω, λέω στην Έλενα.

-    Το καλύτερο χάνετε, γι' αυτό σήμερα το βράδυ σας περιμένω σπίτι μου για το καλύτερο γαμήσι, μας λέει.

Εγώ δεν πίστευα σ αυτά που άκουγα. Ντυθήκαμε μας είπε που μένει και δώσαμε ραντεβού για τις 10 το βράδυ. Αφού ανταλλάξαμε καυτά φιλιά, φύγαμε ο καθένας για το σπίτι του. Εγώ ήμουν ακόμα καυλωμένος, αλλά ήθελα να ηρεμήσω για να τις γαμήσω δυνατά το βράδυ. Πήγα σπίτι έκανα ένα μπάνιο με ζεστό νερό, έμεινα πολλή ώρα μέσα στη μπανιέρα και χαλάρωσα αρκετά.

Ήρθε το βράδυ ετοιμάστηκα και πήγα στο σπίτι της Έλενας. Μόλις μου ανοίγει βλέπω και τις δυο να φορούν μόνο ένα στρινγκ. Το φούσκωμα στο παντελόνι μου ήδη φαινόταν. Μπαίνω μέσα, τις χουφτώνω τους κώλους παθιασμένα, ενώ αυτές με φιλούσαν στο στόμα. Βάλαμε να πιούμε λιγάκι και όταν άναψαν τα αίματα η Μαρία πρώτη μου κατεβάζει το παντελόνι και το μποξεράκι. Ο πούτσος μου κάγκελο. Τον φτύνουν και οι δυο ταυτόχρονα και τον παίζουν απαλά με τα χέρια τους. Τον γλείφουν λίγο και μετά λέει η Έλενα:

-    Για κάτι ήρθαμε σήμερα εδώ, και γέλασε.

-    Να μην "παίξουμε" λιγάκι πρώτα;… λέω.

-    Όχι…

μου λέει αυστηρά, σηκώνονται και οι δυο, στήνονται μπροστά μου και τουρλώνουν τα κωλαράκια τους. Κατεβάζω τα στρινγκάκια και αρχίζω να γλείφω εναλλάξ τις κωλοτρυπίδες. Το έκανα για ώρα. Αναστέναζαν μέχρι που έχυσαν κιόλας. Μετά πάμε στο κρεβάτι. Στήνονται στα 4 και οι δυο και αρχίζω να βάζω δάχτυλο στον κώλο τους για να τον ανοίξω και να μην πονέσουν. Αφού ασχολήθηκα αρκετά έβαλα προφυλακτικό και λιπαντικό στον πούτσο μου και στον κώλο της Έλενας μιας και θα ξεκινούσα απ' αυτήν αφού ήξερε την τέχνη. Επειδή λοιπόν ήταν έμπειρη είπα να μπω απότομα μέσα της.

-    Αχ… τι μου κάνεις καργιόλη;… πονάω!

-    Εσύ το ήθελες καριόλα…

και της δίνω μια στον κώλο. Συνέχιζα να τη γαμάω δυνατά, το απολάμβανε μετά και αναστέναζε. Η Μαρία κοιτούσε από δίπλα. Είχε φοβηθεί, νόμιζε ότι θα πονούσε. Αφού τη γάμησα αρκετά την έχυσα στην κοιλιά με τα χύσια να φτάνουν ως το λαιμό της. Σειρά είχε η Μαρία.

Ήταν κάπως διστακτική στην αρχή. Ξαναέπαιξα λίγο με την κωλοτρυπίδα της κι έβαλα προφυλακτικό και λιπαντικό.  Την είχα στα 4, ίσα-ίσα που είχα βάλει τον πούτσο μου και αυτή βογκούσε. Της βάζω το χέρι στο στόμα και η Έλενα ξαπλώνει από κάτω για να της γλείφει το μουνάκι. Σιγά-σιγά αύξησα ταχύτητα και γαμούσα με πιο πολλή δύναμη. Συνήθισε κι αυτή και αναστέναζε από καύλα! Μετά από ώρα βγήκα απ τον κώλο της και έχυσε στο στόμα όπως ήθελε αυτή. Μου καθάρισε τον πούτσο με τα υπέροχα χείλη της.


Στη συνέχεια η βραδιά συνεχίστηκε με αρκετό ποτό και γαμήσι μόνο από κώλο όμως. Τις ξεκώλιασα κυριολεκτικά και το ευχαριστήθηκαν. Η καύλα ήταν τόσο μεγάλη που σε μια μέρα και μια νύχτα μαζί, δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές έχυσα. Ήταν απίστευτη εμπειρία όμως. Την άλλη μέρα την πέρασα μόνο με την Έλενα σπίτι της με χαλαρό σεξάκι.

Σχέση δεν ήταν και εύκολο να έχω με κάποια απ' τις δυο, αλλά όποτε βρίσκαμε ευκαιρία γαμιόμασταν. Πλέον είμαστε μακριά αλλά έχουμε ακόμα κάποιες επαφές. Συγγνώμη για τη μεγάλη έκταση της ιστορίας αλλά ελπίζω να σας αποζημίωσα.

ΥΓ: ήταν η καλύτερη σεξουαλική μου εμπειρία, δε με νοιάζει αν κάποιοι τη θεωρήσουν ψεύτικη ή μυθοπλασία. Φτάνει που την έχω ζήσει.Copyright protected OW ref: 97073