Η αλλαγή της κοπέλας μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (8 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η αλλαγή της κοπέλας μου

Η Μαρία μετά από όλα αυτά, έκανε σα να μην συνέβη τίποτα. Άρχισε να ντύνεται πιο προκλητικά και να πηγαίνει στο γυμναστήριο με κολλανάκια προκλητικά (προφανώς για τον Γιώργο από ότι έμαθα πως τον λένε). Πλέον δεν μου ζητούσε και τόσο να το κάνουμε ενώ της άρεσε πολύ όταν την έγλειφα. Πολλές φορές με έκανε να τελειώνω με πίπα στην οποία έχει γίνει απίστευτη.

Εκεί που τα πράγματα κυλούσαν κάπως έτσι για κάποιες μέρες, μου λέει ότι στο γυμναστήριο έχουν κάποιο πάρτι και προς μεγάλη μου έκπληξη με ρώτησε αν θέλω να πάμε. Προφανώς και δέχτηκα. Είχα μεγάλη αγωνία να γνωρίσω τον τύπο που της κολλούσε να δω τι ακριβώς γινόταν. Το πάρτι ήταν Παρασκευή βράδυ στο σπίτι του ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου. Πέρασα να την πάρω για να πάμε και όταν την είδα έπαθα το πρώτο σοκ. Το Μαράκι είχε ντυθεί με ένα μίνι φορεματάκι με ντεκολτέ και γοβίτσες. Πρώτη φορά ντυνόταν έτσι.

-     Μωρό μου τι ντυσιματάκι είναι αυτό;

-     Σου αρέσει μωρό μου;

-     Κούκλα είσαι, απλά νομίζω είναι κάπως προκλητικό.

-     Πως να ντυνόμουν βρε μωρό μου; Πάρτι είναι!

-     Καλά αγάπη μου.

Φτάνουμε στο σπίτι και η Μαρία με το που μπαίνει μέσα προκαλεί εντύπωση. Την κοίταζαν από πάνω ως κάτω. Μετά από λίγο με συστήνει στο Γιώργο.

-     Μωρό μου ο Γιώργος. Από εδω ο Νίκος.

-     Χάρηκα.

-     Κι εγώ Νικολάκη. Περάστε νε πιείτε τίποτα. (Ο Γιώργος είναι κολλητός του παιδιού με το σπίτι).

Όπως γυρίζουμε να πάμε μέσα, βλέπω το χέρι του Γιώργου στο κωλαράκι της Μαρίας. Το Μαράκι δεν αντιδρά. Πάμε στο μπαρ, μας βάζει κάτι και αρχίζουν να μιλάνε για το γυμναστήριο χωρίς να μου μιλάνε πολύ. Κάποια στιγμή κάτι της λέει στο αυτί και η Μαρία πηγαίνει προς τα μέσα μαζί του, λέγοντας μου ότι δεν αργεί και έρχεται.

Εγώ αρχίζω και πιάνω την κουβέντα με τον υπόλοιπο κόσμο (περίπου 20 άτομα είχε το σπίτι στο σύνολο). Ήμουν σίγουρος πως μέσα κάτι γινόταν. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως έλειπε 5 λεπτά και ότι μπορεί να έκανε κάτι με εμένα στο ίδιο σπίτι. Κοιτάζω με τρόπο στην κουζίνα και στα δωμάτια και δεν βλέπω κανένα. Ένας διάδρομος με οδηγεί στην πίσω αυλή όπου βλέπω την πόρτα ανοιχτή. Πλησιάζω και βλέπω στο βάθος στα σκοτεινά στον απέναντι τοίχο της αυλής τη Μαρία να έχει γυρισμένη την πλάτη και ο Γιώργος να της έχει σηκώσει το φόρεμα να την τρίβει από κάτω και να της φιλάει τον λαιμό από πίσω. Σάστισα. Η Μαρία βογκούσε ενώ την έτριβε, σα να το απολάμβανε. Αμέσως μου σηκώθηκε. Δεν ήταν δυνατόν να το έκανε αυτό ενώ μέσα είχε τόσο κόσμο. Θα έβαζα στοίχημα μέχρι πριν λίγες μέρες ότι δεν πρόκειται ποτέ να έκανε κάτι τέτοιο. Μετά από λίγο της λέει ο Γιώργος:

-     Έλα να σε μπουκώσω μωρό μου...

Η Μαρία γυρίζει και κρύβομαι πιο καλά μήπως με δει. Ο Γιώργος ξεκουμπώνεται και της λέει:

-     Δικός σου!

Ήταν πολύ μεγάλη πούτσα και η Μαρία μόλις την είδε γυάλισε το μάτι της. Άρχισε να τον μπουκώνει λαίμαργα.

-     Μ… έτσι πουτανάκι, έτσι καριόλα, ρούφα τον καλά!

Η Μαρία το απολάμβανε και εγώ είχα αρχίσει και κάβλωνα άσχημα. Ο Γιώργος άρχισε να της πηδάει κανονικά το στόμα με τη Μαρία σε κάποιες φάσεις να πνίγεται αλλά να το δέχεται.

-     Ρούφα καριόλα ρούφα να σε χύσω!

Η Μαρία το ρουφούσε ασταμάτητα και του έλεγε:

-     Ναι μωρό μου! Χύσε με… τα θέλω!

-     Παρ’ τα... παρ’ τα όλα μωρή ψωλού! Παρ’ τα στη μάπα όλα!

Άναβα πολύ που έβλεπα τη Μαρία έτσι και ταυτόχρονα δεν ήξερα τι να κάνω. Αμέσως έφυγα και πήγα μέσα, μη με καταλάβουν. Μετά από δύο λεπτά ήρθε και η Μαρία σα να μην συνέβαινε τίποτα. Ο Γιώργος δε μας ξαναμίλησε όλο το βράδυ, ενώ εγώ σκεφτόμουν το σκηνικό και δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Στο αυτοκίνητο η Μαρία δε μιλούσε και όταν φτάσαμε σπίτι της μου έκανε μια απίστευτη πίπα στο αυτοκίνητο που με έκανε να τελειώσω σε 1 λεπτό. Μου χαμογέλασε και έφυγε χωρίς να πει πολλά. Πήγα στο σπίτι και τον έπαιξα σκεφτόμενος ότι έγινε. Είναι φανερό ότι πλέον έχει αλλάξει η σχέση μας. Όποιος θέλει, ας στείλει για συμβουλή κάτι.

Εννοείται πως ότι νέο προκύψει θα ενημερώσω.Copyright protected OW ref: 96920