Με τον αλήτη (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.17 (3 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Με τον "αλήτη"

Η ώρα έχει πάει 12 το βράδυ και χτυπάει το τηλέφωνό μου. Είσαι από κάτω, περιμένοντας να σου ανοίξω. Ανεβαίνεις στα κλεφτά και βάζω κάτι να πιούμε, πριν περάσουμε στο ψητό. Ανάβουμε τσιγάρο, πίνοντας κρασάκι και τα λέμε λίγο..

-    Έλα εδώ, μου λες....

Έρχομαι και στέκομαι όρθια δίπλα σου, το χέρι σου αρχίζει την εξερεύνηση του στο μουσκεμένο από ώρα μουνάκι μου.

-    Μ... ήδη είσαι μούσκεμα.

Κλείνω τα μάτια και απολαμβάνω το παιχνίδι σου. Το δάχτυλό σου μπαίνει μέσα μου και αρχίζεις να γαμάς το μουνάκι μου. Το ένα δάχτυλο, γίνονται δύο, τρία και μ' αρέσει. Συνεχίζεις έτσι, μέχρι που τελειώνεις το τσιγάρο σου - εγώ το δικό μου το ξέχασα τελείως!

-    Πάμε μέσα.

Πηγαίνουμε στο μέσα δωμάτιο, βάζω μουσική - να μην ακουγόμαστε - γυρνάω και είσαι ήδη γυμνός στον καναπέ. Γονατίζω μπροστά σου και αρχίζω μια αργή - στην αρχή - πίπα. Γλείφω το καυλί σου, από τα αρχίδια σου - ξυρισμένα, όπως μου αρέσουν - μέχρι το κεφάλι - που έχει πρηστεί, κοιτώντας σε. Αρχίζω να σε ρουφάω ολόκληρο και καθώς επιταχύνω το ρυθμό μου, σε χαϊδεύω στα αρχίδια και πιο πίσω, μέχρι που φτάνω στο κωλαράκι σου. Η γλώσσα μου κατεβαίνει πιο κάτω στα αρχίδια σου. Τα ρουφάω μέσα στο στόμα μου και τα δάχτυλά μου χαϊδεύουν την κωλοτρυπίδα σου. Η αναπνοή σου αρχίζει να γίνεται βαριά και πιο βαριά. Ξαφνικά με σταματάς!

-    Σειρά μου τώρα να σε γευτώ.

Ξαπλώνω στον καναπέ και η γλώσσα σου βρίσκεται αμέσως στο μουνάκι μου που στάζει. Γλείφεις όλο το μουνάκι μου, μέχρι πίσω. Αρχίζεις να πιπιλάς και να ρουφάς την κλειτορίδα μου, ενώ γαμάς το μουνάκι μου με τα δάχτυλα σου. Κάπου-κάπου σηκώνεις το κεφάλι και με κοιτάς.

-    Μη σταματάς…

σου λέω. Το μουνάκι μου στάζει, τα υγρά μου τρέχουν ποτάμι, η αναπνοή μου γίνεται πιο γρήγορη και κάπου εκεί πριν προλάβω να σε σταματήσω, έρχεται ο πρώτος οργασμός. Σπαρταράω σαν το ψάρι στα χέρια σου, χωρίς να μπορώ να φωνάξω – δυστυχώς. Με μια κίνηση με γυρνάς στα τέσσερα και μου καρφώνεις τον πούτσο σου στον κώλο. Μπαίνεις μέσα μου με δύναμη, ανοίγοντας με τα χέρια σου τον κώλο μου για να φτάσεις μέχρι βάθους. Συνεχίζεις να με σφυροκοπάς με δύναμη και ταυτόχρονα τα δάχτυλά σου γαμάνε και το μουνάκι μου. Έχοντας και τις δυο τρύπες μου γεμάτες, δεν αργώ να χύσω και πάλι.

-    Χύνω ρε αλήτη...

ψιθυρίζω και αρχίζω να τρέμω ολόκληρη. Γυρνάω και παίρνω το καυλί σου στο στόμα μου. Αργά στην αρχή, χαϊδεύοντας τα αρχίδια σου. Τα βλέμματά μας συναντιούνται και η καύλα είναι εκεί. Συνεχίζω να σε γλείφω και να σε ρουφάω, αυξάνοντας τον ρυθμό. Τα δάχτυλά μου χαϊδεύουν την κωλοτρυπίδα σου και τη στιγμή που το ένα μου δάχτυλο μπαίνει μέσα στον κώλο σου, ακούω την ανάσα σου να κόβεται.

-    -Αχ... καύλα…

σου ξεφεύγει και χύνεις μέσα στο στόμα μου. Δεν αφήνω σταγόνα. Ήρθε η ώρα να τελειώσω εκείνο το τσιγάρο που άφησα στην αρχή. Η βραδιά όμως, δεν έχει τελειώσει.Copyright protected OW ref: 94810