Ιστορίες της νύχτας: Το πρώτο τσιμπούκι

Δημοσιεύθηκε από Ultimate
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.80 (10 Votes)
Όταν ήμουν μικρός στο χωριό, είχα τσιμπηθεί με μια κοπέλα πολύ όμορφη. Είχε πράσινα μάτια ξανθά μαλλιά και πολύ ωραίο σώμα, αθλητικό αλλά όχι πολύ γραμμωμένο. Αυτή η κοπέλα είχε μια αδερφή με την οποία κάνανε παρτούζες και γαμιόντουσαν αβέρτα με όλους από το χωριό, αλλά και από το διπλανό και το παραδίπλα. Τουλάχιστον αυτές ήταν οι φήμες, αλλά και ιστορίες που μου έλεγε ο ξάδελφος μου που έμενε εκεί και προφανώς τις είχε γαμήσει και τις δύο. Το πιο ακραίο που είχε κάνει, ήταν σε ένα πανηγύρι που γαμήθηκε με 8 άτομα. (Κρίμα που δεν ήμουν εκεί).

Οπότε σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ εύκολο να κάνω κάτι μαζί της μιας και το έδινε αριστερά και δεξιά. Ένα βράδυ, με γνώρισε ο ξάδελφος μου και με τις δύο, δεν μπορώ να πω, κατάλαβα αμέσως ότι ήταν πουτανάκια, η μια μου έλεγε να χαϊδέψω τα φρεσκοξυρισμένα πόδια της και η άλλη ήθελε να κάτσει πάνω μου και όλα αυτά στην καφετέρια του χωριού.  Εγώ δυστυχώς, παρθένος ακόμα, είχα κομπλάρει πολύ άσχημα και δεν έκανα καμία κίνηση, παρά μόνο να πάρω τα τηλέφωνα τους, όπου για τις επόμενες μέρες απλά έστελνα μηνύματα και στις δύο ( ταυτόχρονα ) για να δω με ποιά από τις δύο θα κανονίσω.

Τελικά κανόνισα με την κοπέλα που γούσταρα τη Γ. Θυμάμαι ήμουν πολύ χαρούμενος που επιτέλους θα έβρεχα τον πούτσο μου και είχα αρχίσει τις ετοιμασίες από πολύ νωρίς για το βράδυ που θα βγαίναμε. Είχαμε δώσει ραντεβού σε ένα παγκάκι στην πλατεία, όμως αργούσε πολύ να έρθει και είχα αρχίσει να αγχώνομαι. Είχα καθίσει, κάπνιζα και έπινα την κόκα κόλα μου ώσπου ήρθαν δύο άλλες κοπέλες στο παγκάκι, κάθισαν μια αριστερά και μια δεξιά μου, πιάσαμε την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων να περάσει η ώρα. Για κάποιο λόγο αν σε μια κοπέλα από χωριό έλεγες ότι είσαι από μεγαλούπολη ήταν λες και τις έδινες βιάγκρα. Οπότε αφού έμαθαν η Ν. και η Φ. ότι είμαι από την Πόλη, αρχίσανε τα παιχνίδια.

Η στιγμή που πάγωσαν όλα, ήταν όταν η Φ. έβαλε το χέρι της πάνω στον πούτσο μου έξω από το παντελόνι και απέναντι ακριβώς καθόταν η Γ. όπου με κοιτούσε με ένα βλέμμα απάθειας. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να μου ξαναμιλήσει ποτέ, πόσο μάλλον να τη γαμήσω.  Το κακό όμως δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά πως αφού έγινε έτσι η φάση, η Ν. με τη Φ. σηκωθήκαν και φύγανε και με παρατήσανε στα κρύα του λουτρού. Ένιωσα τόσο μαλάκας, όχι μόνο δεν θα πηδούσα αλλά τώρα τρείς κοπέλες γελούσαν με τα χάλια μου. Το μυαλό μου αμέσως άρχισε να σκέφτεται τρόπους να σώσω την κατάσταση. Πήγα να απολογηθώ στη Γ. και να της εξηγήσω τι έπαιξε, αλλά μάταια, δεν ήθελε ούτε να με βλέπει. (Περίεργο μιας και γαμιόταν με όλους , εκτός από μένα).

Οπότε έβαλα γραμμή για το σχέδιο Β. Θα την πλήρωνε η Φ. που εξαρχής ήταν δική της μαλακία. Πέρασαν κάνα δύο μέρες και είχε πάρτι μια καφετέρια στο χωριό με Live μουσική, ποτά κλπ. Ήταν η ευκαιρία μου να τη συναντήσω και να την ξεμοναχιάσω. Δυστυχώς αυτό θα γινόταν πολύ δύσκολα, αφού πήγαινε πάντα μαζί με τη Ν. Χρειαζόμουν έναν αβανταδόρο να απασχολήσει την Ν, οπότε πήγα σε τρία τέσσερα άτομα και κανόνισα με όλους το ίδιο. Εγώ να πάρω την Φ. και ο άλλος την Ν. Οπότε όποιος κανόνιζε κάτι, εγώ θα πήγαινα ο κόσμος να χαλάσει. ( Επέλεξα την Φ. όχι μόνο γιατί ήθελα να πάρω την εκδίκηση μου, αλλά και γιατί η Ν. ήταν πολύ ομορφότερή της και δεν θα είχα καμία ελπίδα.
 
Έτσι λοιπόν κανόνισε ένα παιδί και τις πήγαμε σε μια οικοδομή ο ένας σχεδόν δίπλα στον άλλο. Ο Χ. με την Ν. είχαν αρχίσει ήδη τα παιχνίδια και ακουγόταν αναστεναγμοί και διάφορα άλλα. Εγώ από την άλλη προσπαθούσα να τη φασώσω. Τελικά πέταξα τον καυλωμένο πούτσο μου έξω και την κοίταξα.

-    Φ. Μα τι κάνεις εκεί; Δεν είναι σωστό.

-    Ε. Έλα σιγά , δεν ακούς τους άλλους; Κοντεύουν να τελειώσουν.

Εκείνη την στιγμή η Φ. έκανε κάτι που με καύλωσε τέρμα. Κοίταξε δήθεν πίσω της, μάζεψε την τσάντα στον ώμο της και στο επόμενο δευτερόλεπτο είχε πιάσει τον πούτσο μου και τον ρουφούσε σα σκούπα. Ένιωθα τα πόδια μου να τρέμουν και κρατιόμουν από τα θεμέλια της οικοδομής για να μην πέσω. Υπέροχος ο τρόπος που ρουφούσε την ψωλή μου Deep Throat. Έπαιζε το σηκωμένο καυλί μου με τα χείλια της και χάιδευε το πουτσοκέφαλο με την γλώσσα της γύρω-γύρω κάτι που με έκανε να πω.

-    Έλα, συνέχισε να ρουφάς, κοντεύω να τελειώσω.

Εκείνη τη στιγμή παρατήρησα ότι μας έπαιρναν μάτι ο Χ. με την Ν. μιας και είχαν τελειώσει εδώ και ώρα και χαζογελούσαν. Αφού έχυσα στο στόμα της ήρθαν τα παιδιά και η Ν. έβγαλε το κινητό από την τσέπη της και φώτιζε τον πούτσο μου που μόλις είχε τελειώσει στο στόμα της Φ.

-    Ν. Ωχ μαλάκα κοίτα είναι ξυρισμένος!

-    Φ. Ο δικός σου ήταν;

Εγώ έμενα να κοιτάζω τον Χ. και αυτός εμένα
 
-    Χ. Έλα πάμε να φύγουμε…

μου λέει. Εγώ απλά ακολούθησα γεμάτος χαρά, μιας και πήρα αυτό που ήθελα, αλλά κατάφερα να αποκτήσω και την πρώτη μου ερωτική εμπειρία.Copyright protected OW ref: 96723