Το γαμήσι της Κωνσταντίνας στο σταθμό του προαστιακού

Δημοσιεύθηκε από 18aris4axnei
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.71 (7 Votes)
Η Κωνσταντίνα είναι το κλασσικό γκομενάκι που γουστάρει πούτσες, δε στο παίζει και τελείως εύκολη, αλλά τελικά είναι. 1.71, μελαχρινή, με σοκολατί δέρμα, μια κωλάρα χοντρή αλλά όχι και τεράστια, κανονικό σώμα και 2 κανονικά βυζάκια. Τη γνώρισα σε κλαμπ μέσω κοινής παρέας, είχε γκόμενο εκείνη τη περίοδο. Ανταλλάξαμε fb, κινητά και υπήρχε πάντα ένα φλερτ. Παρότι ο γκόμενος της με ήξερε, δεν έδειχνε να τη νοιάζει. Όλο το πράγμα συνεχίστηκε το χειμώνα μέχρι που κάποιες παρέες μας βρέθηκαν για ένα απλό καφεδάκι στα Μέγαρα.

Γύρω στις 10, εμείς θα φεύγαμε για να προλάβουμε τον τελευταίο προαστιακό και εγώ θα συνέχιζα σε κάνα κλαμπάκι. Τελικά μας άφησαν τα παιδία έξω από το σταθμό, ενώ σκεφτόμουν ότι παρουσιάζεται καλή ευκαιρία μέσα στο τραίνο να την ξεμοναχιάσω. Ο σταθμός ήταν περίπου άδειος, πηγαίνουμε να περιμένουμε και διαπιστώνουμε ότι το τελευταίο τραίνο είχε φύγει. Αυτή ήθελε να πάρει τηλέφωνο τα παιδία, μέχρι που της είπα:

-    Χαλάρωσε, ας εκμεταλλευτούμε το ότι είμαστε μόνοι μας!

-    Καλά…

μου λέει και έρχεται δίπλα μου. Την πήρα αγκαλιά και της είπα πόσο όμορφη ήταν, εκείνη τη μέρα φορούσε ένα καφέ φούτερ με ένα κολλητό λεοπάρ κολάν που έκανε την κωλάρα της να θέλει να βγει έξω. Μετά από κάποια πειράγματα τη φίλησα κι εκείνη δε με σταμάτησε. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με χουφτώματα και πιπιλιές. Τα χέρια μου δεν ξεκολλούσαν από την κωλάρα της.

-    Σε θέλω τώρα!

-    Δε γίνεται εδώ, είναι ανοιχτός χώρος.

Την πήρα την πήγα λίγο πιο δίπλα, τα βγάλαμε όλα και άρχισα να της βάζω δαχτυλάκι ενώ είχα σκίσει νωρίτερα το δαντελένιο βρακάκι της.

-    Αχ συνέχισε έτσι!

-    Σ’ αρέσει καύλα μου;

-    Ναι αγορίνα.

Ήρθε ή ώρα μου να κάτσω στο παγκάκι για να αρχίσει το πίπωμα από την πλευρά της,

-    Τι τέλειο τσιμπούκι μου κάνεις!

-    Πουτσάρα έχεις παιδαρά μου!

Αρχικά τον έπαιξε, μετά πιπίλαγε το κεφάλι και έπαιζε και στο τέλος ρούφαγε χωρίς έλεος. Μετά από λίγο την ξαπλώνω πάνω στα παγκάκια του προαστιακού και αρχίζω σιγά-σιγά να μπαίνω απαλά. Τα πρώτα βογγητά έκαναν την εμφάνιση τους, ενώ το μουνάκι με τις λίγες τριχούλες ήταν υγρό. Σιγά-σιγά μπήκε όλος μέσα και άρχισε το καλό γαμήσι.

-    Μη σταματάς!

-    Εδώ… θα σε σκίσω πουτάνα!

Την ώρα που έπιανα με τόση μανία τα βυζιά της που ήθελα να τα ξεριζώσω, την ίδια ώρα απέναντι μας  στην από ‘κει πλευρά των γραμμών, ένας πακιστανός (μάλλον), τράβαγε όρθιος μαλακία για πάρτη μας.

-    Μωρό μου την παίζει για πάρτη σου!

-    Πάμε να φύγουμε.

-    Όχι μωρό, εδώ… θα σε ξεκολιάσω να βλέπει κι ο άλλος!

Φανερά τρομαγμένη και σαστισμένη συνέχισε. Αυτή ήταν πάνω ώστε να μην κοιτά τον Πακιστανό, βγήκε η πουτάνα από μέσα της. Την έχυσα 3 φορές σε ένα αξέχαστο γαμήσι. Φεύγοντας, χαιρέτησα τον Πακιστανό με τη γνωστή κίνηση της μαλακιάς κι αυτός ανταπέδωσε.Copyright protected OW ref: 96721