Η αλλαγή της κοπέλας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.57 (7 Votes)
Το όνομα μου είναι Νίκος, είμαι 22 ετών και τα έχω εδώ και ένα χρόνο με την Μαρία που είναι 20.

Η Μαρία είναι 161, 55 κιλά, μελαχρινή και γενικά όταν τη γνώρισα ήταν πολύ μαζεμένη και ντροπαλή κοπέλα, τουλάχιστον αυτό μου έδειχνε. Με τη Μαρία πέρασε καιρός να το κάνουμε κοντά δύο μήνες, αλλά σύντομα κατάλαβα πόσο καυλιάρα είναι. Είναι μονίμως αναμμένη και όσο και να το κάνουμε (όχι συχνά γιατί μένουμε με γονείς, δε χόρταινε ποτέ). Τελευταία έχει αρχίσει και ντύνεται πιο προκλητικά και μου φαίνεται αλλαγμένη. Έχει αρχίσει να πηγαίνει ζούμπα στο γυμναστήριο και γενικά βγαίνει με τα παιδιά από εκεί. Έβλεπα συχνά να κοιτάζει το κινητό της και μηνύματα παράξενες ώρες όταν ήμασταν μαζί. Μια μέρα βρήκα ευκαιρία και πήρα το κινητό της και στα μηνύματα είδα μια συνομιλία που με άφησε άφωνο. Η Μαρία έστελνε μηνύματα με κάποιον που της έλεγε:

-    Πότε θα έρθεις να σου μπουκώσω πάλι το στοματάκι μωρό μου;

-    Όποτε θέλεις, το θέλω πολύ!

-    Θα σε σκίσω καριόλα.

-    Μ...

Είχα μείνει με την συνομιλία και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Ασυναίσθητα αντιλήφθηκα ότι μου είχε σηκωθεί. Το σκεφτόμουν συνέχεια και ήξερα τι να κάνω. Σκεφτόμουν τη Μαρία να μιλάει έτσι και τρελαινόμουν.

Η Μαρία μένει σε μονοκατοικία και πάντα όταν έφευγαν για το χωριό οι γονείς της με φώναζε αμέσως στο σπίτι. Τώρα όμως μου είπε ότι δε θα μπορέσουμε να τα πούμε για θα έρθει μία φίλη της. Κατάλαβα τι πρόκειται να συμβεί. Πήγα στο σπίτι από νωρίς, περίπου 8 και περίμενα απέξω. Κατά τις 10 ήρθε ένας τύπος περίπου 30. Του άνοιξε και σύντομα είδα να ανεβαίνουν πάνω και να κλείνουν πόρτες και παράθυρα. Τότε χωρίς να χάσω χρόνο ανεβαίνω στο ισόγειο μπαλκονάκι της κουζίνας, κοιτάω μη με δει κανείς τριγύρω και φωνάξει την αστυνομία και πηδάω μέσα. Ανεβαίνω σιγά-σιγά επάνω χωρίς να ακούω κάτι. Όταν πλησιάζω έξω από την πόρτα ακούω τον τύπο να αναστενάζει και να λέει:

-    Έτσι μωρή καριόλα, αμέσως στα γόνατα. Ρούφα την πουτσάρα να χορτάσεις. Έχει τέτοιο πούτσο ο δικός σου μωρή;

Ήταν ότι πιο αλλόκοτο είχα ακούσει ποτέ. Για κάποιο λόγο καύλωσα αμέσως. Δύο λεπτά μετά άκουγα παφλασμούς και τη Μαρία να βογκάει δυνατά.

-    Ναι μωρό μου...έτσι γάμα με...

-    Σε σκίζω μωρή πουτάνα. Θα σε ξεπατώσω να χορτάσεις.

Αμέσως τον έβγαλα και άρχισα να τον παίζω. Το Μαράκι έκανε σαν τρελή. Δεν την είχα ξανακούσει έτσι. Το ευχαριστιόταν για τα καλά πλέον. Σύντομα ο τύπος την έχυσε στο στόμα αφού ακουγόταν να λέει:

-    Πιες τα όλα καριόλα, ούτε σταγόνα μωρή λυσσάρα… έτσι!

Εγώ κρατήθηκα να μη χύσω με τα χίλια ζόρια και έφυγα αμέσως από το σπίτι πριν φύγουν και με καταλάβουν. Πήγα στο σπίτι και τον έπαιξα τρεις φορές σκεπτόμενος το σκηνικό που είχα ζήσει. Στη Μαρία δεν είπα τίποτε και δεν ξέρω τι να κάνω.

Αν σας άρεσε η ιστορία έχει και συνέχεια.Copyright protected OW ref: 96697