Ο κύριος Νίκος

Δημοσιεύθηκε από mikroula7
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.53 (16 Votes)
Γεια σας. Είμαι η Λέτα και είμαι 25 χρονών. Διάβαζα καιρό τις ιστορίες εδώ και είπα να ανοίξω κι εγώ ένα λογαριασμό να σας πω κι εγώ καμιά δικιά μου. Για να συνεχίσουμε λοιπόν να σας πω ότι είμαι μετρίου αναστήματος, μαύρα μαλλιά, σγουρά, που συνήθως ισιώνω, κανονικό στήθος και πεταχτό κωλαράκι. Τελείωσα τη σχολή κομμωτικής και δουλεύω σαν κομμώτρια, όχι σε μαγαζί αλλά πηγαίνω σε σπίτια. Έτσι παίρνω το μηχανάκι μου και πηγαίνω από σπίτι σε σπίτι και κουρεύω γνωστούς και συγγενείς. Ένας από τους πρώτους και σταθερούς πελάτες μου είναι και ο συνεργάτης και φίλος του μπαμπά μου.

Είναι ένας άντρας γύρω στα 45 με 48 χρονών, χωρισμένος, μελαχρινός με έντονο διαπεραστικό βλέμμα και κοιλίτσα. Αν και δεν είναι όμορφος, το αντίθετο θα έλεγα, φαίνεται ότι είναι ο τύπος του άντρα που δε χαρίζει. Μια μέρα λοιπόν πήγαινα για να τον κουρέψω. Ήταν καλοκαιράκι και φορούσα ένα κοντό φουστανάκι γαλάζιο με ένα άσπρο μπλουζάκι από πάνω και ένα άσπρο παπουτσάκι. Προχωρούσα με το μηχανάκι και ο ζεστός αέρας έμπαινε κάτω από τη φούστα μου και χτυπούσε στο στρινγκάκι μου και σε συνδυασμό με τις λακκούβες και τα φρεναρίσματα ερέθιζαν το μουνάκι μου αρκετά.

Έφτασα στο σπίτι του κύριου Νίκου και μου άνοιξε ντυμένος με ένα σορτσάκι και ένα φανελάκι τιραντέ άσπρο. Μπήκα μέσα και με ρώτησε αν ήθελα καφέ, νερό ή κανένα χυμό. Του είπα αν μπορεί να μου βάλει ένα χυμό και ξεκίνησα να ετοιμάζω τα σύνεργα μου. Έφερε το χυμό και μαζί την καρέκλα που θα καθόταν να τον κουρέψω και κάτσαμε στο σαλόνι που έχει πιο πολύ χώρο. Του έβαλα την κάπα για να μην πέφτουν οι τρίχες πάνω του και ξεκίνησα να τον κουρεύω. Περνούσα δίπλα του και συχνά ακουμπούσα πάνω του συνήθως στους αγκώνες του. Σε μια στιγμή θυμήθηκα ότι η μηχανή ήθελε λίγο φόρτιση, οπότε του ζήτησα πρίζα. Μου έδειξε μια απέναντι. Όπως έσκυψα να βάλω την πρίζα το ήδη κοντό φουστανάκι μου σηκώθηκε αρκετά. Δεν ξέρω αν φάνηκε το ροζ στρινγκάκι μου, αλλά δεν ήταν και απίθανο. Ήρθα στο πλάι του και τον κούρευα. Σε μια στιγμή νιώθω τον αγκώνα του να τρίβεται χαμηλά στην κοιλιά μου ακριβώς πάνω από το μουνάκι μου. Η κίνηση ήταν αργή αλλά σταθερή. Αυτό για ένα παράξενο λόγο με ερέθισε κι άλλο. Δεν αντέδρασα και συνέχισα να τον κουρεύω. Άλλαξα πλευρά και ήρθα από την άλλη. Σε μια στιγμή νιώθω την παλάμη του χαμηλά στη γάμπα μου και σιγά-σιγά να ανεβαίνει προς τα πάνω.

-    Κύριε Νίκο τι κάνετέ εκεί;

-    Τίποτα Λέτα μου σου κάνω λίγο μασάζ συνέχισε.

Προσπάθησα να συγκεντρωθώ αλλά η παλάμη του ήδη είχε περάσει το γόνατο μου και συνέχιζε στην εσωτερική πλευρά του μηρού μου προκαλώντας μου ρίγη ηδονής.

-    Κύριε Νίκο, τι κάνετε εκεί, δεν είναι σωστό!

-    Δεν είναι σωστό; Το ότι έρχεσαι εδώ με τα κοντά φουστανάκια σου συνέχεια και μας καυλώνεις είναι σωστό δηλαδή; Δες εδώ πως μου κάνεις την πούτσα κάθε φορά.

Με αυτή του την κουβέντα σήκωσε την κάπα και το θέαμα με σόκαρε. Είχε βγάλει την πούτσα του έξω από το σορτσάκι και την κρατούσε με το χέρι του μαζί με τα τεράστια κρεμαστά του αρχίδια. Η πούτσα του ήταν γύρω στους 15 με 16 πόντους, αλλά πολύ χοντρή. Από το σοκ το ψαλίδι και η χτένα μου έπεσαν από τα χέρια. Ο κύριος Νίκος έμπειρος έσπευσε να εκμεταλλευτεί την αδράνεια και το σοκ μου αμέσως. Έτσι άφησε την πούτσα του και με κείνο το χέρι με έπιασε από το πλάι του κεφαλιού μου περνώντας τα δάχτυλα του ανάμεσα στα μαλλιά μου και έτσι με κατέβασε σκυφτή στον πούτσο του. Έτσι πριν προλάβω να καταλάβω τι έγινε βρέθηκα με τη χοντρή του πούτσα στο στόμα, ενώ το άλλο του χέρι ήδη είχε φτάσει στο μουνάκι μου που ήταν υγρό και το έτριβε πάνω από το στρινγκάκι.

-    Έτσι καύλα μου ρούφα την πούτσα μου. Δες πως με καυλώνεις πουτανάκι. Σήμερα θα πληρώσεις όλες τις μαλακίες που τραβούσα για σένα.

Τα λόγια του με ερέθιζαν πιο πολύ. Ένας ώριμος άντρας να τραβάει μαλακία για μένα; Με τρέλαινε η ιδέα. Με μια κίνηση ο κύριος Νίκος σηκώθηκε όρθιος και πέταξε την κάπα και τα ρούχα του από πάνω του. Εγώ πήγα να βγάλω το μπλουζάκι μου για αρχή αλλά με σταμάτησε.

-    Έτσι θα σε γαμήσω…

μου είπε και απλά μου είπε να κατεβάσω το στρινγκάκι μου μέχρι τα γόνατα. Το έκανα αμέσως. Ο κύριος Νίκος έκατσε στον καναπέ και με φώναξε να κάτσω στα 4 δίπλα του. Με έβαλε να του πάρω πίπα πάλι, ενώ αυτός έβαζε δάχτυλα και έπαιζε με το μουνάκι μου. Είχα το χοντρό του πουτσοκέφαλο στο στόμα και με το μικρό μου χεράκι χούφτωνα τα μεγάλα του αρχίδια που ξεχείλιζαν από το χέρι μου. Αυτός με το ένα χέρι έβαζε δάχτυλα στο μουνί μου και με το άλλο πότε έδινε ρυθμό στο κεφάλι μου, πνίγοντας με με την πούτσα του και πότε-πότε έσκυβε πάνω μου και έπαιζε με την κωλότρυπα μου. Μετά από λίγο σηκώθηκε πάλι και ήρθε πίσω μου. Σημάδεψε το μουνάκι μου και χώθηκε μέσα μου. Η χοντρή του πούτσα δυσκολευόταν να μπει στο στενό μου μουνί. Έβαλε το κεφάλι μόνο και άρχισε να κουνιέται. Σιγά-σιγά, πόντο-πόντο έμπαινε και πιο μέσα. Εγώ είχα τρελαθεί από καύλα αλλά το ίδιο και ο κύριος Νίκος. Με γαμούσε και μονολογούσε:

-    Πουτάνα, τι στενό μουνί είναι αυτό. Θα με ξεπετσιάσεις πουτανάκι. Θα στο ανοίξω το μουνί καλά καργιολάκι.

-    Ναι κύριε Νίκο έτσι. Γαμήστε με!

Σήκωσε το φουστανάκι μου καλά πάνω στη μέση μου και άρχισε να με βαράει με τα δυνατά του χέρια στα κωλομέρια. Με πονούσε, μου είχε κοκκινίσει τον κώλο από τις ξυλιές, αλλά μου άρεσε πολύ. Πλέον η πούτσα του έμπαινε καλά μέσα μου ενώ ο αντίχειρας του ήταν μόνιμα μέσα στον κώλο μου. Μετά από λίγο ο κύριος Νίκος έκατσε στον καναπέ πάλι και με έβαλε να τον καβαλήσω. Πρώτα μου ζήτησε να ανεβάσω το στρινγκάκι μου και απλά να το κάνω στο πλάι για να μπει μέσα μου. Άρχισα να κουνιέμαι κυκλικά και να τον οδηγώ στα σημεία που μου άρεσε προκαλώντας έτσι δύο επανωτούς οργασμούς. Τα χύσια μου τρέχανε από το ξεσκισμένο μου μουνάκι πάνω στο χοντρό του πούτσο και στα αρχίδια του.

-    Χύνω κύριε Νίκο, χύνω!

-    Χύσε πουτανάκι μου. Χύσε μου την πούτσα. Με γέμισες χύσια καργιολάκι. Σειρά μου τώρα όμως.

Με σήκωσε και με έβαλε να κάτσω με πλάτη σε αυτόν. Έπιασε την πούτσα του και την ακούμπησε με τη βοήθεια μου στην κωλότρυπα μου. Πάτησα στον καναπέ και χαμήλωσα λίγο. Η σκληρή του πούτσα άρχισε να ανοίγει το δρόμο μπαίνοντας στο κωλάντερο μου. Ο πόνος ήταν αρκετός. Η καύλα του κύριου Νίκου είχε χτυπήσει κόκκινο όμως και δε σταματούσε με τίποτα. Σιγά-σιγά μπήκε λίγο μέσα και άρχισε να μου γαμάει και τον κώλο. Κατάφερα να πάρω σχεδόν το μισό μέσα. Ο κύριος Νίκος κόντευε να χύσει και επιτάχυνε το ρυθμό και μαζί τον πόνο μου. Όταν έφτασε η ώρα να χύσει με έπιασε από τη μέση και με κάρφωσε δυνατά στην πούτσα του αδειάζοντας τα αρχίδια του μέσα μου. Εγώ έσκυψα και του χούφτωσα τα αρχίδια. Έτσι ένιωθα τους σπασμούς του στο χέρι μου και το καυτό του σπέρμα να τινάζεται μέσα μου.

-    Παρ’ τα πουτανάκι. Χύνω την κωλάρα σου καργιόλα!

Τραβήχτηκε σιγά από μέσα μου και μια ποσότητα σπέρματος βγήκε μαζί. Έπιασε το στρινγκάκι μου το έβαλε στη θέση του και σκούπισε την πούτσα του τρίβοντας τον πάνω στο στρινγκάκι. Έτσι θα είσαι σήμερα με πρόσταξε. Αφού πήραμε μια ανάσα με έβαλε να τελειώσω το κούρεμα. Εγώ τον κούρευα και ένιωθα το σπέρμα του να έχει πλημμυρίσει το στρινγκάκι μου και να τρέχει στα μπούτια μου μιας και η τρύπα μου έμεινε ανοιχτή και δεν μπορούσε να το συγκρατήσει.

Τελείωσα το κούρεμα και ακύρωσα τα υπόλοιπα ραντεβού για την ημέρα μιας και πονούσα, αλλά ήταν και επιτακτική ανάγκη να πάω σπίτι για μπάνιο και να αλλάξω. Άμα σας άρεσε η ιστορία μου να σας πω και άλλες με τον κύριο Νίκο ή με άλλους. Περιμένω τα σχόλια σας.Copyright protected OW ref: 95730