Ο νέγρος Άντυ

Δημοσιεύθηκε από mikrokamomeni
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.61 (18 Votes)
Γεια σας, είμαι η Ελένη. Η σημερινή ιστορία που θα σας πω, ξεκίνησε σε μια συνοικιακή καφετέρια που δουλεύω. Τα μεσημέρια, μετά τις 3:30, μέχρι να πάει 5 με 5 και μισή δεν υπάρχει ψυχή. Τον τελευταίο καιρό ερχόταν ο Άντυ μόνο. Ένας μαύρος που ζει εδώ και είναι μικροπωλητής. Πουλούσε cd παλιότερα και τώρα αυτά τα ξύλινα αγάλματα και διάφορες άλλες κινέζικες βλακείες. Καθόταν και μου έκανε παρέα, συζητούσαμε και περνούσε κι εμένα η ώρα μου ευχάριστα, μιας και ήταν εντάξει τύπος. Μιλούσε πολύ καλά Ελληνικά μιας και είναι χρόνια εδώ, αλλά πάντα έχει αυτή την παράξενη προφορά που πολλές φορές με έκανε να γελάω. Με τον καιρό γνωριστήκαμε καλά και μιλούσαμε ανοιχτά οπότε η κουβέντα πέρασε και στο σεξουαλικό.

-    Από σεξ πως πας ρε Άντυ; Βρίσκεις τίποτα ή μπα;

-    Ναι όλο και κάτι βρίσκω

-    Ναι ε; Περίμενα σε τόσο μικρή κοινωνία, να είναι δύσκολο για σένα.

-    Ε όλο και καμιά χοντρούλα που δε βρίσκει αγόρι ή κάνα δυο που θέλανε να δοκιμάσουν με μαύρο (απάντησε γελώντας).

-    Ναι ε; Και δεν μου λες ο μύθος που λένε για τους μαύρους ισχύει ή μούφα είναι;

-    Ισχύει. Ισχύει…

είπε με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του ενώ εγώ ασυναίσθητα κοίταξα να δω το φούσκωμα στο παντελόνι του που ήταν μεγάλο και έντονο. Ο Άντυ με είδε ότι κοιτάω και με ρωτάει:

-    Τι κοιτάς;

-    Να δω αν ισχύει. Δείξε μου.

-    Που; Εδώ;

-    Ναι.

-    Και άμα έρθει κανείς;

-    Έλα εδώ στην είσοδο της μπάρας.

Έδειξα στον Άντυ να έρθει στο άνοιγμα της μπάρας. Από εκει δε φαινόμασταν μιας και η τζαμαρία της καφετέριας είναι από καθρέφτη, ενώ εμείς βλέπαμε σε περίπτωση που κάποιος ερχόταν. Ο Άντυ πετάχτηκε σαν ελατήριο και ήρθε στο πλάι. Στάθηκε όρθιος και ξεκούμπωσε το παντελόνι του. Με έπιασε μια αγωνία γιατί δεν είχα δει ποτέ πούτσο μαύρου από κοντά, παρά μόνο σε τσόντες. Ελευθέρωσε το θηρίο που είχε ανάμεσα στα πόδια του και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Η πούτσα του ήταν πολύ μεγάλη σε μήκος και αρκετά χοντρή. Κρεμόταν μισοκαυλωμένη με δυο τεράστιες κρεμαστές αρχιδόμπαλες από κάτω. Τον κοίταξα και μου έκανε νόημα να του την πιάσω. Εγώ σαν υπνωτισμένη άπλωσα το χεράκι μου και την έπιασα. Τα δάχτυλα μου δεν κλείνανε γύρω από τον κορμό της πούτσας του. Άρχισα να του την παίζω σιγά-σιγά αλλά το ένα χέρι μου δεν έφτανε, έτσι την έπιασα με τα δύο.

Έριχνα λοξές ματιές προς τα έξω μην έρθει κανείς και του την έπαιζα κανονικά πλέον. Η μαύρη του πούτσα άρχισε να σκληραίνει και να πρήζεται κι άλλο, ενώ το κεφαλάκι έβγαζε υγρά κάνοντας τη να γυαλίζει. Με τη διαφορά ύψους που έχουμε με τον Άντυ και με το μεγάλο του μέγεθος του την έπαιζα πλέον και η πούτσα του έφτανε στο ύψος από το στήθος μου. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ άλλο, έσκυψα λίγο το κεφάλι και την πήρα στο στόμα. Ο Άντυ έβγαλε ένα βογκητό καύλας και με το χέρι του με πίεσε να πάρω κι άλλο από την πούτσα του στο στόμα μου. Το στόμα μου γέμισε με τη τεράστια πούτσα του και με έπνιξε. Τραβήχτηκα, του είπα να κοιτάει μην έρθει κανείς και συνέχισα την πίπα. Είχα βάλει όσο μπορούσα μέσα στο στόμα μου και περίσσευε αρκετή πούτσα  ώστε να την κρατάω με τα δύο μου χέρια και να την τρομπάρω. Συνέχισα να ρουφάω και να παίζω με τη γλώσσα μου πάνω στο κεφάλι της πούτσας του, ενώ του την έπαιζα δυνατά μέσα στο στόμα μου μέχρι που ο Άντυ δεν άντεξε άλλο και έχυσε στο στόμα μου. Με κράτησε με τα δυνατά του χέρια καρφωμένη στην πούτσα του και έχυσε λέγοντας κάτι στη γλώσσα του. Εγώ του την καθάρισα καλά.

-    Μη χαλαρώνεις Άντυ ετοιμάσου για δεύτερο γύρο.

-    Άμα έρθει κανείς;

-    Θα κλειδώσω την πόρτα και αν έρθει κανείς θα φύγεις από την πόρτα της κουζίνας.

Πήγα κλείδωσα την πόρτα της καφετέριας (ήταν κάτι που το έκανα όταν ήμουν μόνη και ήθελα τουαλέτα). Έπρεπε να δοκιμάσω αυτόν τον πούτσο οπωσδήποτε. Η πούτσα του Άντυ δεν είχε ξεκαυλώσει σχεδόν καθόλου. Άνοιξα το συρτάρι, βρήκα που κρύβει το αφεντικό τα προφυλακτικά του και του πήρα ένα. Πιάνω τον Άντυ από την πούτσα του και τον τραβάω στις τουαλέτες. Σκύβω, του τον παίρνω πάλι λίγο πίπα και του δίνω το προφυλακτικό να το φορέσει. Ο Άντυ έβαλε το προφυλακτικό και του ήταν σαν καπελάκι. Ούτε μέχρι τη μέση της πούτσας του δεν έφτανε. Τον έβαλα να καθίσει στη λεκάνη. Κατέβασα το κολάν μου μέχρι τους αστραγάλους, έπιασα την πούτσα του και σημάδεψα το στενό μου μουνάκι. Έβαλα το κεφαλάκι μέσα και σιγά-σιγά άρχισα να γαμιέμαι στην πούτσα του Άντυ. Με κρατούσε από τα κωλομέρια και μου άνοιγε το μουνάκι για να μπει η ψωλάρα του. Τώρα πια η πούτσα του τερμάτιζε με ευκολία στη μήτρα μου ενώ περίσσευε αρκετή απ’ έξω.

Οι οργασμοί μου διαδέχονταν ο ένας τον άλλο, γεμίζοντας την πούτσα του και τα αρχίδια του με τα υγρά μου. Τα πόδια μου τρέμανε και δεν άντεχα άλλο. Σηκώθηκα και στηρίχτηκα στο νιπτήρα. Ο Άντυ ήρθε πίσω μου και χώθηκε πάλι στο μουνάκι μου. Η πούτσα του σαν τεράστιο έμβολο έμπαινε μέσα μου. Τα χέρια του ζουλούσαν τον κώλο μου μέχρι που τραβήχτηκε και έχυσε στον κώλο μου πάνω. Αποκαμωμένη σκουπίστηκα γρήγορα και συμμαζευτήκαμε να πάμε έξω. Ευτυχώς δεν είχε έρθει κανείς. Από τότε ο Άντυ με επισκέπτεται συχνά και στο σπίτι, ενώ του έκανα και δώρο έκπληξη στην κολλητή μου που είχε κι αυτή την ίδια περιέργεια με μένα.(Copyright protected OW ref: 94339)