O καλός ο καπετάνιος, στην παρτούζα φαίνεται

Δημοσιεύθηκε από dominikos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.46 (12 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Καλησπέρα σε όλους, σήμερα θα σας διηγηθώ την παρτούζα με τις μικρές αδελφές και το μπλέξιμο με τη μαμά τους.


Προηγούμενο μέρος: Στον παράδεισο από βυζοσκάμπιλα

Βρίσκομαι με τη μικρή Ανούσκα στο μπάνιο και της σαπουνίζω τις τεράστιες βυζάρες τις και εκείνη έχει βάλει το τηλέφωνο του μπάνιου ανάμεσα στα βυζιά τις και κυλά το νερό.

-    Γλείψε με καυλιάρη μου, κοίτα πως μου έχεις κάνει τις ρώγες, με καυλώνεις πολύ…

και κατεβάζει το χέρι της και μου πιάνει την πούτσα.

-    Τη θέλεις μωρό μου ε;

-    Ναι… πολύ! Γουστάρω να με ξεσκίσεις πάλι…

και μου δίνει το τηλέφωνο, σκύβει και το πήρε στο στόμα της. Εγώ έχω βάλει το τηλέφωνο πάνω από το καυλί μου και τον γλιστρά μέσα στο στόμα της. Αρχίζω να καυλώνω τρελά. Σταματά, με κοιτά στα μάτια και αρχίζει να μου τον παίζει.

-    Καυλιάρη μου πάλι όρθιο είναι το καυλί σου, θέλεις να με ξεσκίσεις εδώ;

-    Όχι καύλα μου, πάμε μέσα να γαμηθούμε.

Ανοίγω την πόρτα, κάθομαι στον καναπέ με όρθιο το καυλί μου, έρχεται, σκύβει και αρχίζει να μου το εξαφανίζει, πιάνοντας στα βυζιά της ανάμεσα το καυλί μου.

-    Σου αρέσει γαμιά μου;

-    Τρέλα είναι μωρό, μου ζήτω η Ισπανία.

Γέλασε.

-    Θα στον φάω όλο καργιόλη…

και με μια απότομη κίνηση άρχιζε και με τσιμπούκωνε, ενώ κρέμονται τα βυζιά τις και να μου χτυπούν τα μπούτια. Της πιάνω τα μαλλιά για να βλέπω το θέαμα. Το καυλί μου έχει πρηστεί για τα καλά και τότε μπαίνει η Ναταλία με ένα πιάτο με τρία τέσσερα τοστ στο χέρι (τελικά έφτιαξε και για μας). Μας πέτυχε γυμνούς, η αδελφή της με τσιμπουκώνει σαν τρελή και δε σταματά με τίποτα.

-    Καλά τι κάνετε;…

λέει φωναχτά και κλείνει γρήγορα και κλειδώνει την πόρτα.

-    Θα μας ακούσει η μαμά!

Σηκώνει το κεφάλι η Ανούσκα με το χέρι της στο καυλί μου και της λέει…

-    άντε γαμήσου μωρή! Τώρα που βρήκα πούτσα δεν την αφήνω, αν δε θέλεις πούτσα, πήγαινε έξω…

και με μια απότομη κίνηση το πήρε λαίμαργα ξανά στο στόμα. Η Ναταλία κοίταξε από εδώ και από εκεί χαμένη. Δεν ήξερε τι να κάνει. Ξαφνικά τη βλέπω αφήνει το πιάτο κάτω, ξεντύνεται γρήγορα, πέφτει γονατιστή και αρχίζει να μου γλείφει τα’ αρχίδια με το σκουλαρίκι στη γλώσσα. Εγώ είμαι έτοιμος να λιποθυμήσω. Πραγματικά νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο και ότι θα ξυπνήσω και δε θα έχει γίνει τίποτα. Σηκώνεται η Ναταλία, ανεβαίνει στον καναπέ, περνά τα πόδια της πίσω από τον καναπέ ενδιάμεσα από τον λαιμό μου και μου δίνει το μουνί τις στο πιάτο.

-    Γλείψε το μουνάκι μου γαμιά μου…

Λέει. Την έχω πιάσει από τα κωλομέρια, της το έγλειφα σαν τρελός και της το δάγκωνα. Αυτή να μου πιέζει το κεφάλι. Έσταζε καυτά μουνοϋγρά σε όλο μου το κορμί και να φωνάζει το Ναταλία…

-    ναι καύλα μου, φα’ το, δικό σου είναι.

Τραβώ την Ανούσκα από το μαλλί γιατί δε σταμάταγε και αν το συνέχιζε θα έχυνα στο στόμα της και θα έχανα την παρτούζα. Κατεβάζω τη Ναταλία. Ξαπλώνω την Ανούσκα στον καναπέ και της τον δίνω στις τεράστιες βυζάρες της. Μου τον έσφιξε όσο μπορούσε και της γαμούσα τα βυζιά από πάνω. Ενώ η Ναταλία έχει βάλει το μουνί της στο πρόσωπο της Ανούσκας και να της το γλείφει με μανία.

-    Καργιολάκια και τα δυο, θα σας ξεσκίσω, με έχετε τρελάνει!

Σηκώνεται, ανεβαίνει όρθια στον καναπέ η Ναταλία, μου στήνει την τέλεια κωλάρα της στα τέσσερα μπροστά στο πρόσωπο μου, μου το κουνά και μου ακουμπά τα μουνόχειλα της στο πρόσωπο, ενώ εγώ να γαμάω τα βυζιά τις Ανούσκας. Αυτό ήταν! Σηκώνομαι με τη μια όρθιος χωρίς να το σκεφτώ, αρπάζω τη Ναταλία από τη μέση και τη γυρνώ στον καναπέ στα τέσσερα πάνω από την αδελφή της. Πέφτω κάτω και ξεκινώ να της γλείφω το μουσκεμένο μουνί της και να της βάζω δάχτυλο, μια στο κωλαράκι μια στο μουνάκι με πολύ δύναμη. Η άλλη, γλίστρησε από τον καναπέ, έπεσε μπρούμυτα κάτω και με τσιμπούκωνε. Η Ναταλία άρχιζε να φωνάζει.

-    Αχ γαμιά μου, ξέσκισε με! Πόσο τη θέλω την ψωλάρα σου!

-    Σταματά θα μας ακούσει η μανά σου.

-    Δε μπορώ… ξέσκισε μας σε παρακαλούμε!

-    Σκίσε μας, λέει η Ανούσκα, ρε μαλάκα.

Σηκώθηκα και όπως είχα μπροστά μου το κωλαράκι της Ναταλίας της τον κάρφωσα μονομιάς όλο μέσα στην λουσμένη από τα μουνουγρά μουνάρα της και άρχισα να τη γαμάω δυνατά με το ένα πόδι επάνω στον καναπέ. Επί 2 λεπτά, στα χεριά μου είχα τα τέλεια κωλομέρια της και η Ανούσκα είναι ξαπλωμένη στον καναπέ και γλείφει με πάθος τις βυζάρες της.

-    Χύνω παλιόγαμιολη, φωνάζει η Ναταλία, χύνω, δε μπορώ άλλο, τι καύλα θεέ μου…

και τρέμει από την καύλα. Βγάζω την πούτσα μου και στάζαμε τα υγρά στα όμορφα μπουτάκια της. Ξαφνικά ακούμε ένα δυνατό χτύπημα στην πόρτα!

-    Ωχ, λέω εγώ, η Κοραλία.

-    Ναταλία! Ανούσκα! Τι κάνετε; Είστε καλά;…

λέει η Κοραλία. Η Ναταλία δε μπορούσε να μιλήσει από τους σπασμούς και έχυνε το μουνάκι τις ακόμα. Πετάγετε η Ανούσκα.

-    Ναι μαμά όλα καλά.

-    Ο Δομίνικος που είναι;…

λέει η Καρολίνα.

-    Ε εδώ είναι, στο μπάνιο, λέει η Ανούσκα!

-    Καλά, λέει η Καρολίνα, όταν βγει, πες του να έρθει στη κουζίνα να μιλήσουμε.

Ωχ… λέω από μέσα μου, τη γάμησα! Τι κάνουμε τώρα, τι θα της πω; Ξαφνικά είναι και οι δύο μπροστά μου όρθιες, με σπρώχνουν, με ρίχνουν στο κρεβάτι και με μια αστραπιαία κίνηση η Ναταλία ανοίγει το ράδιο να μην ακουγόμαστε.

-    Καλά, λέω τώρα!

-    Σκάσε καριόλη…

μου λέει η Ναταλία και αρχίζουν να με τσιμπουκώνουν και οι δυο μαζί ρυθμικά, πρώτα η μια και μετά η άλλη. Τώρα ήξερα ότι θα βόγκαγα εγώ με τα πουτανάκια και είμαι σίγουρος ότι μας άκουγε η Κοραλία απ’ έξω. Τον φτύνει η Ναταλία και με τσιμπουκώνει με μανία η Ανούσκα για ένα λεπτό. Η Ανούσκα γλίστρησε προς έμενα και με έχει πνίξει με τα βυζιά της στο πρόσωπο και αρχίζει να με χαστουκίζει με τα βυζιά τις δυνατά.

-    Έτσι γαμιόλη μου, λέει, παρ’ τα βυζιά μου.

Έρχεται η Ναταλία και μου λέει χαμηλόφωνα στο αφτί:

-    Θα μας σκίσεις τα κωλαράκια μας ψωλαρά μου!

Σπρώχνω την Ανούσκα, σηκώνομαι και σταθήκαν και οι δύο σα ζητιάνες στο κρεβάτι με τουρλωμένα τα κωλαράκια τους να με κοιτούν.

-    Κάνα λάδι δεν έχετε καυλάκια μου;

Ανοίγει το συρτάρι και βγάζει μια μαλακτική μαλλιών, ούτε που ξέρω τι ήταν. Παίρνουν και αλείφουν τις κωλοτρυπίδες τους η μια στην άλλη.

-    Έλα μωρό μου, άλειψε μας τα κωλαράκια.

Παίρνω την κρεμά και αρχίζω να τα γλείφω. Θεέ μου, λέω, δυο κωλαράκια στο πιάτο δικά μου. Πάω και αρχίζω τα χαστούκια και να τους δαγκώνω τα κωλομέρια. Ξεφτίλισε μας καργιόλη άντρα, φώναξε η Ανούσκα. Την πιάνω, της ανοίγω τα κωλομέρια και αρχίζω να μπαίνω σιγά-σιγά.

-    Αχ… με πονάς, μη, φώναζε…

και έτρεμαν τα πόδια της. Πάει να τραβηχτεί, αλλά η Ναταλία τη σπρώχνει από τους ώμους προς τα πίσω.

-    Έτσι, της λέω. Όλο θα το φας…

και έμπαινα σιγά-σιγά μέχρι που τον πάτωσα μέσα της. Η Ανούσκα ούρλιαζε από καύλα. Βγάζω σιγά-σιγά το μισό καυλί μου.

-    Αχ… έτσι καύλα μου, βγαλ’ τον, με ξέσκισες.

Σηκώνεται όρθια η Ναταλία, την πιάνει από τα μαλλιά, της δίνει το μουνί της και η Ανούσκα γλείφει την αδελφή της. Με καύλωσε πολύ αυτό που κάνανε, δεν άντεξα!

-    Τι καυλόμουνα είστε εσείς;…

και άρχισα να μπαινοβγαίνω σφυροκοπώντας τη στον κώλο βάναυσα. Η Ανούσκα κλαίει με λυγμούς καύλας και η αδελφή της, της ρίχνει χαστούκια στον κώλο ενώ εγώ να είμαι έτοιμος να χύσω μέσα στην κωλάρα της. Έρχεται η Ναταλία, μου ρίχνει ένα ρουφηχτό γλωσσόφιλο όπως γαμούσα τον κώλο της αδελφή της και μου λέει:

-    Γαμιά μου μη χύσεις, θέλω κι εγώ την πούτσα σου στον κώλο μου.

Το βγάζω απότομα έξω, ενώ η Ανούσκα έχει χυθεί στο κρεβάτι και βγάζει λυγμούς ηδονής και πόνου. Πιάνω την κρεμά, λούζω την πούτσα μου και κάθομαι στον καναπέ.

-    Έλα πουτανάκι μου να στο σκίσω!

Ανεβαίνει από πάνω, τον πιάνει και τον οδηγεί στην κωλοτρυπίδα της. Μόλις μπήκε το πουτσοκέφαλο, τινάχτηκα να της καρφώσω όλο το καυλί μου μέσα και μου λέει:

-    Μη… όχι όλο, θα πονάω πολύ μετά.

-    Ότι θέλεις καύλα μου…

της λέω, ενώ ήθελα πολύ να της καρφώσω το τέλειο κωλαράκι της. Είχε μπει το μισό και χορεύει με τη μουσική βγάζοντας κραυγές πάνω στην πούτσα μου για 1 λεπτό και ξαφνικά, έρχεται από πάνω η αδελφή της, την πιάνει από τους ώμους και τη σπρώχνει προς τα κάτω.

-    Όλο θα το φας μωρή πουτάνα, της λέει, όπως τον έφαγα κι εγώ!

-    Μη, δε θέλω…

φώναζε η Ναταλία και πάτωσα το καυλί μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Την έχω πιάσει από την μεσούλα της και τη γαμάω άγρια από τον κώλο περίπου για 2 λεπτά. Φωνάζει με λυγμούς.

-    Καργιόλη άντρα, μου ξέσκισες τον κώλο, τι σου έκανα;… πονάω, χύσε με, χύσε με!

-    Θα σε χύσω πουτανάκι μου αφού στο σκίσω για τα καλά…

και πιάνοντας την από τη μέση, την κάθισα κάτω με όλο το καυλί μου μέσα στον κώλο της.

-    Χύνω καριόλες!...

και άρχισα να χύνω μέσα στον κώλο της με πολύ δύναμη τεράστια ποσότητα σπέρματος. Το Ναταλάκι σε κάθε χύσιμο που πεταγόταν στην κωλοτριπίδα της χτυπιέται από σπασμούς. Κοιτάζοντας γύρο από την ψωλή μου, είχα γεμίσει χύσια. Είχαν βγει όλα έξω. Τα ξέρασε η κωλοτρυπίδα της. Σηκώνεται σιγά-σιγά και βγάζει την ψωλάρα μου από την κωλοτρυπίδα της. Η Ανούσκα άρχισε να μου πλένει την πούτσα και να ρουφά όσο σπέρμα είχε απομείνει. Είμαι στον καναπέ, βλέπω αστεράκια κανονικά και σκέφτομαι τι καύλα ξεκαύλωμα ήταν κι αυτό. Από τη άλλη σκέφτομαι ότι πρέπει να συναντήσω έξω την Κοραλία… τι μαλακίες θα ακούσω; Μετά από πέντε λεπτά ηρεμίας:

-    Μωράκι μου, μου λέει η Ναταλία, πρέπει να πας έξω να δεις τη θέλει η μαμά σε λίγο. Πήγαινε αν θέλεις στο μπάνιο. Κάτσε να σου φέρω μια πετσέτα να σκουπιστείς καλύτερα, μου λέει.

Η Ανούσκα είχε ξεραθεί στο κρεβάτι, μέσα σε 5 λεπτά, με τα χύσια μου στο στόμα της. Σηκώθηκα και τη σκέπασα με το πάπλωμα.

-    Έλα πάρε την πετσέτα, λέει η Ναταλία. Καλά η άλλη ξεράθηκε;

-    Ναι από ότι βλέπεις, της λέω.

Σκουπίστηκα, φόρεσα τα ρούχα κι έκατσα αγκαλιά με τη Ναταλία για 5 λεπτά για να δω τι θα με περιμένει.

-    Πάω μέσα, της λέω.

-    Οκ, μου λέει η Ναταλία, εγώ θα μπω στο XStream να περάσει λίγο η ώρα…

και όπως πάει να κάτσει στην καρέκλα του γραφείου μου λέειQ

-    Tι γαμήσι ήταν αυτό σήμερα; Δε μπορώ να κάτσω στην καρέκλα. Θα πάρω το laptop στο κρεβάτι.

-    Καλά, πάω…

της λέω και μου έσκασε ένα φιλί. Ανοίγω την πόρτα και αντικρίζω την Κοραλία με το baby doll να με περιμένει στην κουζίνα. Κατεβάζω το κεφάλι.

-    Έλα, έλα κάτσε, έχω φτιάξει και καφέ, μου λέει.

Κάθομαι και μου δίνει τον καφέ προς την μεριά μου.

-    Τι έγινε;… πως περάσατε;… μου λέει.

Εγώ και καλά ανήξερος λέω…

-    καλά περάσαμε στο κλαμπ, ήπιαμε, χορέψαμε.

-    Καλά, καλά, μου λέει, άλλο σε ρωτώ! Τέλος πάντων, το ξέρω ότι γαμούσες μέσα τα μωράκια μου, δεν έχω πρόβλημα να ξέρεις γιατί είσαι καλό παιδί και δε μου έχουν πει παράπονο για εσένα, ειδικά η Ναταλία μου όλο για εσένα μου λέει ότι την προσέχεις πολύ, ότι περνά τέλεια μαζί σου και στο μαγαζί και ότι την έχεις πάνω από όλους. Έτσι και αλλιώς τα ήξερα όλα για εσένα από πριν, μου τα έλεγε και ότι ήσουν ο πρώτος της από πίσω και ότι άλλο ερωτικό είχατε και έτσι κι αλλιώς είμαστε σα φιλές με τα κορίτσια. Τους τα λέω όλα, μου τα λένε όλα, οπότε δεν έγινε και τίποτα.

Ξαφνικά μου έφυγε ένα βάρος δεν το περίμενα και εκεί που ήμουν για πνιγμό με το κεφάλι στο νιπτήρα, σηκώθηκα, ήπια μια μικρή γουλιά καφέ και της λέω:

-    Δεν ξέρω τι να πω, συγγνώμη ή κάτι άλλο ή αν είναι σωστό όλο αυτό που έγινε και ειδικά μέσα στο σπίτι σας. Όσο για το τι ξέρατε, μου τα είχε πει και έμενα όλα η Ναταλία ότι σας τα έλεγε και φοβόμουν πως θα σας αντικρίσω. Ακόμα μου έλεγε και το πώς είστε μέσα στο σπίτι και το τι γίνεται με τον άνδρα σας.

Σηκώνεται και πάει προς το νεροχύτη. Τα μάτια μου καρφώθηκαν στην τέλεια βραζιλιάνικη κωλάρα της με το baby doll και να διακρίνεται το βρακάκι της και να φωτίζουν τα μισά κωλομέρια που ήταν έξω από αυτό. Λέω από μέσα μου κρατήσου Δομίνικε και ήπια μισή τζούρα καφέ αν και άρχιζα να γλαρώνω μετά από τέτοια γαμησιάτικη τρελή περιπέτεια που πέρασα μέσα στο δωμάτιο. Γυρνά προς έμενα και μου λέει…

-    Άστα αγόρι μου τι έχω περάσει και περνώ μέχρι και τώρα με το μαλακά. Θα έρθει κατά τις 7 μεθυσμένος δε θα ξέρει που πάει και τι λέει. Ούτε λεφτά φέρνει σπίτι, ούτε  τίποτα. Χρωστάμε παντού και θα μας πάρουν το σπίτι. Έχει πάρει 30.000 ο μαλάκας για το ταξί από ένα τοκογλύφο και δεν έχει δώσει φράγκο. Άστα και εκείνος ζητάει τα λεφτά του. Εγώ για να φτιάξω κάπως την κατάσταση πάω σε μια πλούσια αλλά τσιγκούνα γριά στην Εκάλη, την προσέχω της μαγειρεύω και τέτοια και μου δίνει 600 ευρώ το μήνα.

-    Σας καταλαβαίνω… της λέω.

-    Δε με καταλαβαίνεις αγόρι μου. Εσύ δεν έχεις προβλήματα, φαίνεσαι μόνο το jeep που έχεις κάνει 100 χιλιάρικα. Μου είπαν και για το σπίτι σου, με πισινές, κήπους άσε ποσά θα έχεις στην τράπεζα. Εμείς τι θα κάνουμε και τα κορίτσια μου;…

και άρχισε να κλαίει. Τι να πω τώρα, λέω από μέσα μου έτσι που την έβλεπα βουρκωμένη. Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά στεναχωρήθηκα και άρχισε να με παίρνει και έμενα από κάτω με όλο αυτό. Σηκώθηκα και πήγα διπλά της.

-    Έλα Κοραλία, μη στενοχωριέσαι, μην κλαις, όλα θα γίνουν. Όσο μπορώ θα σε βοηθήσω κι εγώ και όλα θα μπουν στο δρόμο τους.

Η Καρολίνα έχει γύρει πάνω μου και να κλαίει.

-    Έλα Καρολίνα σταματά σε παρακαλώ, δε γίνεται κάτι με αυτό που κάνεις, θα σε βοηθήσω εγώ, σου υπόσχομαι…

και γέρνει η Καρολίνα, με φιλά στο μάγουλο και μου λέει:

-    Σε ευχαριστώ! Ξέρω ότι μπορείς να με βοηθήσεις και αφού μου το λες, σε εμπιστεύομαι και σε ευχαριστώ, αλλά δεν ξέρω πως κάτι τέτοιο θα στο ανταποδώσω.

-    Καλά Κοραλία, ηρέμησε τώρα, έλα να κάτσουμε να πιούμε τον καφέ.

-    Οκ…

μου λέει σκουπίζοντας τα τελευταία δάκρυα της από το πρόσωπο. Πάω και κάθομαι εγώ στο τραπέζι. Γυρνά η Καρολίνα και μου λέει…

-    θέλεις άλλο καφέ, γιατί σε βλέπω ότι έχεις γλαρώσει.

-    Μπα, της λέω, ούτε αυτόν τον ήπια. Ξέρεις δε μου αρέσει ο ελληνικός.

-    Και γιατί δε μου το λες τόση ώρα;… μου λέει. Έχω εσπρέσο και έχω και σιρόπι για αυτόν τον καφέ που θα σε τονώσει.

-    Οκ της λέω.

Βλέπω φτιάχνει τον καφέ και βλέπω να ανοίγει το συρτάρι και να παίρνει ένα ασημένιο φακελάκι και το έριξε μέσα, σα ζελέ ήταν. Τι στον πούτσο είναι αυτό λέω από μέσα μου.

-    Ορίστε… μου λέει.

-    Ευχαριστώ της λέω…

και κάθισε διπλά μου. Πίνω μια τζούρα και μοσχομύριζε.

-    Πως είναι;… μου λέει.

-    Τέλειος.

-    Χαίρομαι που σου αρέσει.

-    Θα τον πιω μονορούφι μπας και ξυπνήσω…

και τον ήπια όλο μονομιάς.

-    Εγώ, μου λέει, θα πρέπει να ετοιμαστώ σε λίγο να πάω στη γριά. Πρέπει να είμαι εκεί πριν τις 7 που ξυπνά.

Ξαφνικά μετά από 5 λεπτά δεν ένιωθα καλά. Είχα ρίγους και ένοιωθα κάτι σαν να περνά από μέσα μου και ένοιωθα ότι είχα ξυπνήσει για τα καλά. Μου μίλαγε η Κοραλία, την κοίταζα στο στήθος και το καυλί μου είχε αρχίσει να πρήζεται χωρίς να το θέλω. Δε μπορούσα να κρατηθώ, δεν ξέρω τι ήταν αυτό που ένοιωθα. Πιάνω λίγο το μέτωπο μου.

-    Τι, έχεις κάτι; Μου λέει χαμογελώντας.

-    Όχι τίποτα, της λέω. Κάτι με έπιασε σαν ρίγος, δεν ξέρω τι έπαθα, θα μου περάσει.

-    Και πως θα πας;… της λέω.

-    Με ταξί, αλλιώς 3 λεωφορεία!

-    Καλά… ασ’  το, θα σε πάω εγώ με το jeep.

-    Ευχαριστώ…

μου λέει, σηκώνεται και έρχεται και με φιλά στο μάγουλο. Ενώ σκύβει μπροστά μου, είχα τις βυζάρες της στο πρόσωπο μου. Φαινόντουσαν και τα δυο να κρέμονται πίσω από το baby doll με δυο ρώγες σα μαργαριτάρια. Είχα καυλώσει τρελά και σαν να έτρεμα. Έβαλα το χέρι μου στο καυλί μου να μην το δει που είχε πρηστεί.

-    Έλα, μου λέει, έμενα ντρέπεσαι;

Μου πιάνει το χέρι, μου ξεκουμπώνει τα κουμπιά, μου πιάνει την πούτσα και αρχίζει να μου την παίζει πολύ τρυφερά λέγοντας…

-    ηρέμισε άτακτο αγόρι, πήγαινε μέσα να κάνεις ένα μπάνιο, πετσέτα έχει στα δεξιά για να φύγουμε σε λίγο. Έτσι κι αλλιώς ο μαλάκας θα έρθει σε καμία ώρα…

και με μια αστραπιαία κίνηση, χωρίς να το σκεφτώ καθόλου αν πρέπει η αν όχι, απλώνω και τα δυο μου χεριά και άρχισα να χουφτώνω τα βυζιά της μέσα από το baby doll. Εκείνη συνεχίζει να μου τον παίζει για ένα λεπτό, κόλλησε το πρόσωπο μου στο δικό της, μου ρίχνει ένα ρουφηχτό γλωσσόφιλο και με μια απαλή κίνηση μου βγάζει τα χέρια από το στήθος της.

-    Είσαι άτακτος! Έλα πήγαινε για ένα καυτό μπάνιο να φύγουμε.

-    Τι γυναικάρα είσαι εσύ;… όνειρο τα είχα αυτά τα βυζιά σου που έχυσα μπροστά τους στο μπαρ.

-    Το ξέρω άτακτο αγόρι, σε είδα που ξεκαύλωνες μπροστά μου και με άναψες πολύ.

Με κουμπώνει όσο γινόταν.

-    Έλα πήγαινε κάνε ένα μπάνιο, θα τα πούμε μετά.

-    Καλά έτσι καυλωμένο θα με αφήσεις;

-    Δε σε ξεκαύλωσαν τα μωρά μου; Αχ τι κορίτσια έχω, πρέπει να τις εκπαιδεύσω κι άλλο. Συγγνώμη δεν ξέρω τι έπαθα μετά τον καφέ…

της είπα και γέλασε.

-    Πήγαινε καυλιάρη μου…

και μου έσκασε ένα πεταχτό φιλί. Ξεκίνησα προς το μπάνιο. Μπαίνω στο μπάνιο, ξεντύνομαι και το καυλί μου είναι όρθιο και να μην λέει να πέσει. Μπαίνω στη μπανιέρα και λέω μονός μου… δε μπορεί κάτι μου έριξε η καριόλα στον καφέ, είπε θα με τονώσει, όχι να με καυλώσει. Πως έγινε αυτό και γιατί με άφησε έτσι καυλωμένο; Δεν γαμιέται… λέω, άνοιξα το ντους και έκανα ένα καυτό μπάνιο μπας και συνέλθω για να την πάω στη γριά που δούλευε.(Copyright protected OW ref: 94183)