Σαββατοκύριακο Αποκριάς με πολλή καύλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.86 (11 Votes)
Καταρχήν να σας πω ότι είμαι φοιτήτρια και είχα επιστρέψει στην πόλη αυτή λόγω καρναβαλιού. Στην πόλη όπου το καρναβάλι είναι το συνώνυμο της διασκέδασης και του άγριου ξεφαντώματος. Λίγα λόγια για μένα: Δεν είμαι ιδιαίτερα ψηλή, γύρω στο 1.65, μέτριο στήθος αλλά ένα κωλαράκι κόλαση, καρέ μαλλί ανοιχτό κόκκινο, σαρκώδη χείλη και καφέ ματάκια. Μου αρέσει πάντα να ντύνομαι προκλητικά και περιποιημένα. Πάμε λοιπόν στην ιστορία μου.

Όλα ξεκίνησαν Παρασκευή, όπου έφτασα στους γονείς μου και άφησα τα πράγματα μου. Πήρα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό της κολλητής μου:

-    Πες μου ότι έφτασες…

είπε σχεδόν τσιρίζοντας από τον ενθουσιασμό.

-    Ναι, ότι μπήκα. Σε καμιά ώρα θα περάσω να σε πάρω, να είσαι έτοιμη.

Η ώρα ήταν περίπου 11 παρά, μέχρι να φάω, να ηρεμήσω λίγο, έκανα ένα ντους, ντύθηκα και πήγα σπίτι της κολλητής μου (ας την πούμε Μαριάννα). Φιλιά, αγκαλιές, πόσο μου έλειψες και τα σχετικά. Αφού συζητήσαμε λίγο, αρχίσαμε να ντύνεται εκείνη και να βάφομαι εγώ. Αφού ετοιμαστήκαμε, ήταν περίπου 12 κ κάτι, μπήκαμε στο αμάξι και ξεκινήσαμε για γνωστό κλαμπ της πόλης. Σχεδόν γεμάτο λόγω των ημερών, βρήκαμε λίγο χώρο στη μπάρα και καθίσαμε. Είχε περάσει αρκετή ώρα και το μάτι μου έπεσε στην παρέα τριών αγοριών. Κάτι πλάσματα... αχ κάτι πλάσματα. Κάθισαν λίγο πιο δίπλα μας και εξ' αρχής υπήρχε παιχνίδι με τα μάτια με των έναν εκ των τριών νεαρών, ο οποίος με είχε φάει με εκείνες τις ματάρες και ένιωθα το μουνάκι μου να υγραίνεται. Προσπάθησα να ηρεμήσω και πήγα για λίγο στο μπάνιο δήθεν για να φτιάξω το κραγιόν μου, ενώ ήθελα να βάλω λίγο δάχτυλο μήπως και ηρεμήσω.

Για καλή μου τύχη ο τύπος με ακολούθησε κι όταν μπήκε έκανα ότι έβαζα κραγιόν. Αφού έμαθα τα τυπικά, ποιος είσαι από που είσαι και τα ρέστα, ανταλλάξαμε στοιχεία για στο internet και βγήκαμε έξω. Η βραδιά πέρασε χωρίς τίποτα το σπουδαίο. Το επόμενο πρωί ξύπνησα και βρήκα μήνυμα του. Πιάσαμε τη κουβέντα και πολύ σύντομα το είχαμε γυρίσει στο σεξουαλικό. Ο τύπος ήταν απίστευτος μέσα σε λίγα λεπτά είχε κάνει το μουνί μου να στάζει από την καύλα και να λαχταράει το καυλί του. Δεν έχασα χρόνο και βούτηξα το δονητή από τη βαλίτσα μου. Έχυσα όταν έπρεπε να βγω για να μαγειρέψω και να ηρεμήσω λίγο. Οι ώρες πέρασαν μάλλον αδιάφορα και το βράδυ ξεκίνησα για εκδήλωση που γίνεται το Σάββατο του καρναβαλιού στην πόλη αυτή. Ντυμένη καμαριέρα, διασκεδάσαμε , περάσαμε τέλεια, ώσπου σε μια φάση βλέπω τον τύπο από το κλαμπ να πλησιάζει προς το μέρος μου. Πιάσαμε κουβέντα, χωρίς να αναφέρουμε αυτό που είχε προηγηθεί. Μετά από αρκετή ώρα έφυγα, χαιρέτησα τη παρέα μου και κατευθυνθήκαμε προς το αμάξι του. Ο κόσμος πολύς, κάναμε τουλάχιστον μισή ώρα για απόσταση 15 λεπτών.

Μόλις μπήκαμε, στην αρχή ήμουν διστακτική γιατί δεν ήξερα το χώρο. Ένα του γλωσσόφιλο όμως με έκανε να ξεχάσω το όνομα μου και να ξετσουτσουνιάσω εντελώς. Τον πήγα στον καναπέ, τον έγδυσα, βούτηξα τον πούτσο του, και άρχισα να ρουφάω και να πιπιλάω το λαχταριστό, τεράστιο καυλί ενώ χάιδευα τα αρχίδια του. Έβγαλα τη στολή κι έμεινα μόνο με τις γόβες μου. Κάθισα και άρχισε να μου κάνει ένα από τα καλύτερα γλειφομούνια. Ρούφαγε τα υγρά μου, μου έβαζε δάχτυλο, τσίμπαγε τη ρώγα μου, έχωνε τη γλώσσα του στη τρυπούλα μου. Αυτό ήταν! θα τον ξεζούμιζα.

-    Πάμε στο κρεβάτι μωρό μου να είμαστε πιο άνετα…

είπα και τον πήρα από το χέρι. Με έσπρωξε στο κρεβάτι, ήρθε δίπλα μου, μου σήκωσε το πόδι, σιγά-σιγά έβαλε το πουτσοκέφαλο μέσα το οποίο ήταν αρκετό για να αρχίσω να βγάζω ήχους και βογκητά καύλας. Σταδιακά πήδαγε όλο και πιο γρήγορα, ώσπου σε μια φάση με έσκιζε κανονικά. Λόγω του ότι είμαι υπερβολικά καυλιάρα, άρχισα να βρίζω και να τον προκαλώ να με βρίσει κι αυτός.

-    Σκίσε με ρε, θεέ μου τι πούτσα τρώω, αχ, ξεκώλιασε με γαμιά μου, δώσε μου το μουνί στο χέρι!

Αυτός βόγκαγε και σε λίγη ώρα βγήκε και άρχισε να μου ρίχνει τον καυτό του χυμό στο στήθος και λίγο στο στόμα μου. Αφού τα ρούφηξα όλα, τον καθάρισα και ξαπλώσαμε αγκαλιά. Σε λίγα λεπτά είχαμε παραδοθεί σε ένα βαθύ ύπνο, λόγω της κούρασης.

Συνεχίζεται… (αν θέλετε)(Copyright protected OW ref: 93532)