Πρώτη φορά παρτούζα

Δημοσιεύθηκε από CROSS
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (12 Votes)
Ήταν μια από τις κλασικές μέρες που βαριόμουν να πάω στην πρώτη ώρα που είχα Αρχαία, έτσι άραξα στο υπαίθριο αμφιθέατρο του σχολείου με καφεδάκι και τσιγάρο. Μετά από λίγο εμφανίστηκαν και δύο φίλες μου από την τάξη που πάντα ήθελα να γαμήσω, πολλές φορές την είχα παίξει για πάρτη τους και το κινητό μου ήταν γεμάτο με φώτο από τα στρινγκάκια τους που τράβαγα όταν καθόντουσαν μπροστά μου στην τάξη. Είχαμε γυμναστική εκείνη την μέρα και φόραγα φόρμα, όπως και αυτές. Η Ντίνα ήταν περίπου 1.60, μελαχρινή, ψιλογεματούλα, αλλά με τεράστιο στήθος. Εκείνη τη μέρα φόραγε μαύρο κολάν και άσπρο μπλουζάκι, που πάλευε να κρατήσει το στήθος, να μην πεταχτεί έξω. Η Γιώτα ήταν καστανή με γυμνασμένο σώμα, απίστευτο κώλο, μεγάλο στήθος και αφύσικα στητό και φόραγε μια άσπρη φόρμα και κόκκινο μπλουζάκι.

-    Άργησες και εσύ Σωτήρη;

μου είπε η Ντίνα και με φίλησε στο μάγουλο προσφέροντας μου την βυζοχωρίστρα της, κάτι που με άναψε.

-    Όχι, βαριόμουν να μπω, εσείς;

-    Εμείς κοιμηθήκαμε σπίτι μου και αργήσαμε να ξυπνήσουμε…

μου απάντησε η Γιώτα. Συζητήσαμε τις κλασικές μαλακίες, όπως για τις απουσίες, την πενταήμερη και άλλα, μέχρι που αντιλήφθηκα ότι κοιταζόντουσαν με νόημα σαν να ήθελαν κάτι να μου πουν.

-    Έγινε κάτι;… τους λέω τελικά.

-    Να είχαμε μια διαφωνία χτες, μου είπε διστακτικά η Ντίνα.

-    Τι;… τη ρώτησα.

-    Ποιά έχει το καλύτερο στήθος…

μου είπε χαζογελώντας. Τα έχασα, δεν ήξερα τι να πω, το κάτω κεφάλι πάντως αντέδρασε και μάλλον το πήραν χαμπάρι, γιατί κάτι ψιθύρισαν και μετά γέλασαν.

-    Και οι δύο μια χαρά στήθος έχετε, τους είπα τελικά.

-    Ναι αλλά ποία έχει το πιο στητό, το πιο στρογγυλό;

-    Αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να το πω, τα σουτιέν με μπερδεύουν.

Κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και άρχισαν να συζητούν χαμηλόφωνα. Εγώ παρακαλούσα το Θεό να συζητούν αυτό που φανταζόμουν.

-    Λοιπόν, είπε η Ντίνα, θα σου δείξουμε αλλά δεν θα το πεις σε κανέναν και το κινητό σου θα το κρατάμε εμείς έτσι;

Δε χρειάστηκε να πουν τίποτα άλλο, το είχα δώσει ήδη. Πήγαμε στις τουαλέτες και μπήκαμε και οι τρείς σε μία. Ήμασταν και οι τρεις αγχωμένοι, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Και μόνο στην ιδέα ότι επιτέλους θα τα έβλεπα, η πούτσα μου πήγε να βγει από τη φόρμα. Κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και γέλασαν.

-    Με το τρία…

είπε η Ντίνα και άρχισε να μετράει. Στο τρία έβγαλαν τις μπλούζες και μετά τα σουτιέν. Έμεινα να κοιτάω και τις τέσσερις βυζάρες σα χαζός.

-    Θες να τα πιάσεις;…

μου είπε η Γιώτα. Άρχισα να τα χουφτώνω, χαλαρά στην αρχή και μετά να τα ζουλάω, μετά από λίγα δευτερόλεπτα και αφού πήρα θάρρος άρχισα να παίζω με τις ρώγες τους. Φάνηκε να το απολαμβάνουν και έτσι προχώρησα κι άλλο, άρχισα να γλείφω τις ρώγες της Ντίνας, ενώ με το άλλο χέρι κατέβασα την φόρμα μου και έβγαλα έξω την πούτσα μου, η Γιώτα δεν έχασε την ευκαιρία, τον άρπαξε και άρχισε να μου τον παίζει. Μετά από λίγο αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα με τη, Ντίνα ενώ δειλά της κατέβασα την φόρμα, έμεινε με το μαύρο κορδόνι και ξεκίνησα να της χαϊδεύω το μουνάκι. Η Γιώτα γονάτισε και τον έβαλε στον στόμα της. Ένας αναστεναγμός μου έφυγε, της έπιασα το κεφάλι και άρχισα να γαμάω το στόμα της. Δεν άντεξα για πολύ, κάποια έπρεπε να τον φάει. Γύρισα τη Ντίνα και της έκανα στην άκρη το εσώρουχο. Το μουνάκι της ήταν υγρό και δε βρήκα ιδιαίτερη αντίσταση. Το βογγητό της θα πρέπει να ακούστηκε μέχρι έξω. Η Γιώτα ήρθε κοντά μου και χωρίς να χάσω την ευκαιρία της κατέβασα την φόρμα και της έβαλα πρώτα ένα δάχτυλο και μετά δύο.

Και οι δύο αναστέναξαν, εγώ με το ζόρι κρατιόμουν και σταμάτησα. Βγήκα από τη Ντίνα και άρπαξα την Γιώτα. Την έστησα μπροστά μου και μπήκα με δύναμη. Αν και την πόνεσα, φάνηκε να της αρέσει. Η Ντίνα είχε κολλήσει στον τοίχο, λόγω του ελάχιστου χώρου και έτριβε το μουνάκι της με τη βοήθεια της Γιώτας.

-    Πιο δυνατά…

μου είπε η Γιώτα και εγώ υπάκουσα. Άρχισε να φωνάζει κάτι που με καύλωσε περισσότερο. Λίγο πριν τελειώσω σταμάτησα και βγήκα από μέσα της.

-    Γλείψτε τον…

τους είπα και κόλλησα στον τοίχο. Και οι δύο έπεσαν στα γόνατα και ξεκίνησαν να τον γλείφουν μαζί. Τις σταμάτησα όμως γιατί δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Διάλεξα τη Γιώτα που είχε τα πιο στητά και έβαλα την πούτσα μου ανάμεσα τους και άρχισα να γαμάω τις βυζάρες της, ενώ η Ντίνα είχε σκύψει και μου έγλειφε τα αρχίδια. Δεν άντεξα άλλο και τελείωσα στο στήθος της Γιώτας. Αφού την καθάρισε η Ντίνα με τη γλώσσα, αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά. Όταν τελείωσαν, με κοίταξαν και η Ντίνα μου είπε γελώντας.

-    Τελικά ποια έχει τα πιο ωραία;

-    Δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή…

τους είπα. Η Γιώτα ντύθηκε αμέσως και βγήκε από την τουαλέτα, ενώ η Ντίνα καθυστερούσε.

-    Της Γιώτας σου άρεσαν τελικά, μου είπε.

-    Γιατί το λες αυτό;

-    Τίποτα…

μου είπε. Εγώ που δεν είχα ντυθεί ακόμα παρατήρησα ότι μου σηκώθηκε πάλι. Πήγα και κόλλησα από πίσω της και άρχισα να της τρίβομαι. Αυτή γύρισε και με κοίταξε πονηρά, έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της, την έπιασα από τα μαλλιά και την γάμησα άγρια σε σημείο που πήγε να κάνει εμετό. Σταμάτησε, τον έβαλε ανάμεσα από τα στήθη της και μου τον έπαιξε μανιασμένα.

-    Ποια έχει τα καλύτερα; με ρώτησε με λάγνα φωνή.

-    Εσύ, της είπα και την σταμάτησα.

Τον έπαιξα λίγο και δευτερόλεπτα μετά άδειασα στη μούρη της. Βγήκαμε από την τουαλέτα την ώρα του διαλείμματος χωρίς να μπορούμε να κρύψουμε την ευχαρίστησή μας. Με τη Ντίνα και την Γιώτα συναντηθήκαμε πολλές φορές ακόμα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δυστυχώς περάσαμε σε διαφορετικές πόλεις και χαθήκαμε.(Copyright protected OW ref: 92765)