Τσάκωσα τη γυναίκα μου με το γειτονόπουλο

Δημοσιεύθηκε από spinos56
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.35 (10 Votes)
Γεια σας. Ζω σε ένα ακριτικό νησί και κατοικώ σε ένα χωριό που απέχει γύρω στα 20 χιλιόμετρα από την πόλη όπου εργάζομαι σε μία εταιρεία, ανάλογα με τις ανάγκες της, δηλαδή 4ωρα ή εξάωρα, πρωί ή βράδυ. Είμαι στα 55 και η γυναίκα μου 6 χρόνια νεότερη, καλοδιατηρημένη, κοντούλα με ωραία βυζιά, που παρά τις 3 γέννες της, κρατιούνται αρκετά καλά. Ο κώλος της μεγάλος και στητός και το πρόσωπό της αγγελικό. Στο σεξ πάμε αρκετά καλά για την ηλικία μας γι’ αυτό δεν περίμενα να δω αυτό που συνέβηκε πριν ένα περίπου χρόνο, αλλά και για έναν άλλο λόγω, ότι είναι πολύ συντηρητική (της εκκλησιάς παιδί) ακόμα και στο ντύσιμο της.

Είχα πάει, λοιπόν στην πόλη απόγευμα Δευτέρας και η δουλεία ξεκίναγε, ως συνήθως, στις 3 μμ και σχόλαγα 9 μμ. Εκείνη τη μέρα μου είπαν ότι θα σχολάσω δύο ώρες νωρίτερα και έτσι στις 7 φεύγω από τη δουλεία και σε είκοσι περίπου λεπτά είμαι πίσω στο χωριό. Κατεβαίνοντας την κατηφοριά που έχει το σπίτι και οδηγεί στο γκαράζ βλέπω από την κουρτίνα που κάλυπτε την πόρτα του μπαλκονιού φως στο υπνοδωμάτιό μας. Παρκάρω το αυτοκίνητο και ανεβαίνω στο σπίτι. Το κλειδί συνήθως το αφήνουμε επάνω στην πόρτα (ακόμα εδω στο χωριό), όταν είμαστε στο σπίτι ή το βάζουμε σε μια κρυψώνα όταν λείπουμε. Ούτε στην πόρτα ούτε στην κρυψώνα ήταν. Θα ξέχασε λέω το φως ανοικτό και έχει πάει στη μάνα της. Έτσι αποφάσισα να ανεβώ από το μπαλκόνι που είναι σχετικά χαμηλά και να πάω προς την μπαλκονόπορτα μήπως ήταν ανοικτή, όπως πράγματι ήταν.

Αυτό που αντίκρισα βλέποντας από τη χαραμάδα που άφηνε η κουρτίνα με άφησε άφωνο. Η γυναίκα μου καθισμένη στο κρεβάτι κι ο Αντώνης, ο γιος του Αλβανού που φυλά το σπίτι ενός εφοπλιστή δίπλα μας, έχει βγάλει τη ψωλή του και η Μαρία μου του παίρνει πίπα. Το καυλί του μικρού που πρέπει να ‘ναι γύρω πιο μεγάλο από το δικό μου. Μέχρι να συνέλθω από το σοκ η Μαρία είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι κι ο μικρός της έκανε ένα όχι και τόσο καλό γλειφομούνι, αλλά η άλλη χτυπιότανε στο κρεβάτι. Έβγαλα το κινητό και τράβηξα δυο τρεις φωτογραφίες αλλά ένοιωσα παράλληλα το καυλί μου να εγείρεται. Αφού δε φαινόμουν από πουθενά, άνοιξα το παντελόνι και το πέταξα έξω κουνώντας το αργά πάνω κάτω. Στο κρεβάτι τα πράγματα είχαν αλλάξει.

Η Μαρία στα τέσσερα κι ο μικρός από πίσω να της γαμάει το μουνί που έσταζε υγρά με μεγάλη μανία.

-    Ναι… έλα χύσε με μωρό μου…

του ‘λεγε η Μαρία κι ο Αντώνης άρχισε να βογκά και της λέει…

-    χύνω θεία, χύνω.

-    Ναι αγόρι μου, όλα μέσα. Δωσ’ τα μου αχ...

Δεν άργησα κι εγώ να χύσω και έφυγα αμέσως από το μπαλκόνι να τους δώσω το χρόνο να φύγει ο μικρός ο οποίος φαινόταν σαν να βλέπει όνειρο. Πήγα στο γκαράζ και περίμενα μέχρι να ακούσω την πόρτα να κλείνει και ο μικρός να απομακρύνεται.

Συνεχίζεται…
(Copyright protected OW ref: 92567)