Το γερό γαμήσι της Σκανδιναβής milf

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.30 (5 Votes)
Εγώ ήμουν 25 και είχα μόλις μετακομίσει στη Βόρεια Ευρώπη για δουλειά. Η αρχή ήταν δύσκολη, δεν είχα κανένα γνωστό, η δουλειά με κούραζε και η γλώσσα με δυσκόλευε. Έτσι πέρασαν 3 μήνες δίχως σεξ και η πείνα άρχισε να χτυπάει κόκκινο. Στη δουλειά υπήρχαν πολλές γυναίκες, ορισμένες από τις νεότερες, ήταν καλών προδιαγραφών, αλλά δεν έδειχναν να απαντούν στο ενδιαφέρον. Από τις μεγαλύτερες σε ηλικία, κάποιες ήταν γαμήσιμες. Η πιο γαμήσιμη εξ' αυτών ήταν η Ingrid. Στα 45, πρώην αθλήτρια, με τέλειο σώμα. Ύψος 180 εκατοστά, κοκκινομάλλα, γαλαζοπράσινα μάτια και απίστευτο κώλο. Η κυρία φάνηκε να απαντά στο διάφορα σχόλια.

Αρχίσαμε να συνομιλούμε μέσω internet και την κάλεσα για δείπνο σπίτι μου. Εκεί κώλωσε και μετά το δείπνο είπε ότι πρέπει να φύγει γιατί βιάζεται. Πέρασε μια εβδομάδα δίχως να έχω νέα, μέχρι που έλαβα ένα SMS:

-    Θέλεις να σου ανταποδώσω το δείπνο σήμερα το βράδυ σπίτι μου;

Άρχισα ήδη να καβλώνω και απάντησα αμέσως. Η κυρία είχε ντυθεί με ένα ωραίο άσπρο ντεκολτέ και μαύρα κολλητά παντελόνια, που αναδείκνυαν τον απίστευτο κώλο και το αθλητικό της σώμα. Μετά το φαγητό αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων και τελικά καθίσαμε στον καναπέ να δούμε μια ταινία. Μετά από 15 λεπτά σιωπής έκανα την πρώτη κίνηση και άρχισα να τη χαϊδεύω στη πλάτη. Το χέρι σιγά-σιγά βρέθηκε στα μπούτια και μετά στο απίστευτο στήθος και στις σκληρές ρώγες.

-    Καυλιάρη... μου είπε. Ξέρει η μάνα σου τη κάνεις στα ξένα;

Εγώ χαμογελάω και της λέω:

-    Άσε τα λόγια και πάμε στο κρεβάτι.

-    Αφού το ήθελες από την αρχή γιατί δεν μου το είπες και το τράβηξες τόσο; Πήγαινε να περιμένεις και έρχομαι.

Μετά από δεκαπέντε λεπτά βλέπω να μπαίνει στο δωμάτιο. Είχε πάνω της μαύρο μεταξωτό σουτιέν και εσώρουχα, πρόστυχα μάτια και απίστευτες γραμμές. Ο πούτσος μου είχα γίνει πύραυλος έτοιμος να εκραγεί. Της βγάζω το σουτιέν και μου βγάζει τα εσώρουχα. Αρχίζουμε με ένα ισπανικό στα υπέροχα βυζιά της και κατεβαίνω κάτω με τη γλώσσα προς το λουλούδι της. Της βγάζω τα εσώρουχα σιγά-σιγα και ανακαλύπτω ένα υπέροχο μουνάκι με μια γραμμή κόκκινου μαλλιού. Αρχίζω με ένα βαθύ γλειφομούνι και μασάζ στην κλειτορίδα. Η γκόμενα τρελαίνεται στους σπασμούς και μου χώνει το κεφάλι ακόμα πιο βαθειά στα σκέλια της με αναστεναγμούς. Τραβιέμαι και αρχίζω να βάζω το έμβολο μου μέσα στο σώμα της. Εκεί καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να μπω ούτε δύο εκατοστά, καθώς το υγρό μουνάκι της είναι απίστευτα μικρό και στενό.

-    Τι συμβαίνει ρωτάω. Υπάρχει πρόβλημα;

-    Όχι, μου λέει. Απλά δεν με έχουν γαμήσει εδω και καιρό και φοβάμαι ότι θα μου καταστρέψεις το μουνί καθώς δεν έχω ξαναδεί τέτοιο εργαλείο.

Αποτραβιέμαι και αρχίζω από τη αρχή. Της παίζω το υγρό μουνί με ένα δάχτυλο και σιγά-σιγά καταφέρνω να βάλω δυο δάχτυλα με πολύ ζόρι. Χύνει με δύναμη και που λέει "πρόστυχε... τα ξέρεις τα σημεία". Εκεί της τραβάω το κεφάλι και της χώνω τη πούτσα στο στόμα της. Που κάνει μια απίστευτη πίπα και της γαμάω βίαια το στόμα μέχρι το λαρύγγι σε σημείο που να έχει αντανακλαστικά εμετού. Τελικά χύνω ποτάμια, πάει να αποτραβηχτεί για να μη τα καταπιεί, αλλά της κρατάω το κεφάλι γερά και αναγκάζεται να καταπιεί κάθε σταγόνα. Μετά αρχίζω πάλι να μπαίνω εκατοστό-εκατοστό ακάποτα στο μουνάκι της, που ήδη ήταν κόκκινο, υγρό και πρησμένο. Με πολλές δυσκολίες, παρά τη λιπαντική ουσία, μπήκα μέσα της και άρχισα να τη σφυροκοπάω με το τέρας.

Στην αρχή προσπάθησε να αντισταθεί αλλά μετά παραδόθηκε και χαλάρωσε. Εκείνη τη νύχτα έπεσε άγριο γαμήσι. Ήρθαν πολλοί οργασμοί και χυσίματα μέχρι που η κυρία εξουθενώθηκε. Με την Ingrid γαμιόμασταν ελεύθερα 2 χρόνια. Το μουνάκι της τελικά έγινε ανοιχτή μουνάρα από το πολύ γαμήσι και συχνά-πυκνά μου έλεγε στα SMS ότι σήμερα θέλει ελληνικό σουβλάκι. Δυστυχώς είχε ακόμα το φόβο ότι το τέρας θα την κατέστρεφε και δεν μου άφησε κώλο, αλλά τουλάχιστον έκανα τη φαντασίωση μου πραγματικότητα. Το καλύτερο γαμήσι έπεφτε το πρωί πριν τη δουλειά όποτε έφευγε σκισμένη και χυμένη, ενώ κανείς δεν γνώριζε ότι η κυρία είχε εμμονή με το ελληνικό σουβλάκι. Την έψηνα να κάνουμε τρίο με μια παντρεμένη φίλη της, αλλά δυστυχώς δε δούλεψε η ιστορία. Ελπίζω πάντως να συνεχίζει να τρώει γερές πούτσες και να βρεθεί κάποιος να της ξεσκίσει τον κώλο, διότι τέτοιες τρύπες δεν πρέπει να μείνουν αγάμητες.(Copyright protected OW ref: 92304)