Ευτυχισμένοι και οι τρεις

Δημοσιεύθηκε από skorpion4
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.19 (13 Votes)
Ένα απόγευμα που ήμασταν για καφέ, βλέπουμε απέναντι τον Αλέξη, τον παλιό της γνωστό στην εταιρεία του οποίου δούλευε και την είχε στριμώξει αλλά δεν την πήδηξε. Τότε ήταν που άρχισαν πιο έντονα οι αναφορές σ’ αυτόν, για τα όσα (προκαταρκτικά μόνο) έκαναν και για τα όσα δεν έγιναν και θα ήθελε η καλή μου να κάνει μαζί του. Εγώ άρχισα να την πειράζω, λέγοντάς της πως τώρα που είναι μόνος μπορεί να τον πλησιάσει ,αρκεί να βρει μια αφορμή. Ντρεπόταν πολύ, αλλά όταν διασταυρώθηκαν τα βλέμματά τους χαιρετήθηκαν κάπως μουδιασμένα. Με προτροπή μου πήγε τελικά στο τραπέζι του και χαιρετήθηκαν από κοντά, αυτός τη φίλησε στο μάγουλο, δίπλα σχεδόν στο στόμα, χωρίς να τον δω αφού η Νάνσυ ήταν με πλάτη προς το μέρος μου. Στις πρώτες τους κουβέντες, καθώς κοίταξαν προς τα εμένα, τους έκανα νόημα να έρθει να κάτσει μαζί μας αν δεν περιμένει παρέα.

Ήρθε και μιλούσαμε γενικά, ώσπου του είπα πως η Νάνσυ έχει ξεχάσει ένα έγγραφο από όταν δούλευε στην εταιρεία του και αν αυτός δεν ήξερε που ήταν, θα ήθελε αν δεν υπήρχε πρόβλημα να πάει αυτή το βρει. Η Νάνσυ με κοίταξε αιφνιδιασμένη, μην ξέροντας πώς να το χειριστεί. Δεν της ήταν και τόσο απαραίτητο κι εγώ της κανόνιζα ραντεβού μαζί του. Όταν φύγαμε, δώσαμε ραντεβού για το επόμενο πρωί, που θα ήταν μόνος όπως είπε και θα βόλευε να το ψάξουν. Το βράδυ στο σπίτι το θέμα μας ήταν ο Αλέξης κι ενώ χαμουρευόμασταν τις έλεγα πως τώρα έχουν την ευκαιρία να ξαναθυμηθούν τα παλιά. Είχε ανάψει πολύ και με το που τις έβαλα δαχτυλάκι και της το χάιδεψα τελείωσε. Την έβαλα να κάτσει πάνω μου και μετά από λίγο χύναμε μαζί. Το πρωί, σηκώθηκε να ετοιμαστεί. Μου είπε πως δεν πρέπει να γίνει κάτι και πως γενικά κολλάει να πάει, αλλά εγώ της πρότεινα να πάει με αυτήν την αφορμή που του είπαμε κι αν το κλίμα δεν είναι για περισσότερα θα φύγει σα να μη συνέβη τίποτα.

Μπήκε στο μπάνιο για ένα ντουζάκι και όταν πήγε να διαλέξει εσώρουχο, πήρε ένα στρινγκάκι που της είχα πάρει μερικές μέρες πριν. Την πείραξα κι απάντησε:

-    Αφού πάω εκεί κι εσύ μ’ αφήνεις, ας φορέσω για χάρη του κάτι μοναδικό, κι ας μην το δει.

Έβαλε ένα πολύ ωραίο κολάν που αναδεικνύει το τέλειο κωλαράκι της και ένα κάπως αποκαλυπτικό μπλουζάκι και με ρώτησε αν θα ήθελα να την πάω εγώ. Όταν φτάσαμε της είπα πως θα την περιμένω στο αυτοκίνητο, αλλά δε χρειάζεται να βιάζεται. Μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο κι ανέβηκε γρήγορα. Ο Αλέξης την περίμενε ήδη κι όταν μπήκε την αγκάλιασε και της έδωσε ένα απαλό φιλάκι στο στόμα χαϊδεύοντας λιγάκι τη μέση της. Τη ρώτησε για το έγγραφο που ήθελε κι αυτή του απάντησε πως πρέπει να είναι μέσα σε κάποιον από τους παλιούς φακέλους. Ενώ η Νάνσυ έψαχνε, αυτός πήγε πίσω της και της χάιδεψε την πλάτη.

-    Το βρήκες;

-    Κάπου εδώ πρέπει να βρίσκεται, είπε αναστατωμένη.

-    Θα φύγεις αμέσως ή μήπως έχεις λίγο χρόνο;

-    Με περιμένει ο δικός μου, αλλά μου είπε πως δεν τον πειράζει αν καθυστερήσω λιγάκι.

Όπως ήταν με πλάτη προς αυτόν κι έσκυψε να πάρει έναν φάκελο, είχε τουρλώσει το κωλαράκι της κι αυτός δεν έχασε ευκαιρία, της το έπιασε και της είπε πως αφού έχει λίγο χρόνο, ας κάτσει να τη δει καλύτερα. Η Νάνσυ γύρισε και αυτός την αγκάλιασε κι άρχισαν να φιλιούνται με πάθος.

-    Σε σκεφτόμουν συνέχεια! Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση, δε συμφωνείς;

-    Κι εγώ σκεφτόμουν όσα έχουν γίνει, αλλά έχω σχέση.

-    Ναι, αλλά σε έφερε εδώ και περιμένει κάτω, χωρίς να βιάζεται, όπως είπες…

απάντησε με νόημα. Εκείνη τη στιγμή η Νάνσυ είχε πάρει φωτιά. Βάζει το χέρι της στο παντελόνι του και διαπιστώνει πως ο πούτσος του έχει φουσκώσει ήδη. Του το ξεκούμπωσε και γονάτισε μπροστά του. Βγάζοντάς του το εσώρουχο πετάχτηκε ο χοντρός του πούτσος.

-    Τον έχω επιθυμήσει…

του είπε κι άρχισε να του το παίζει όπως παλιά.

-    Μη μ’ αφήσεις πάλι έτσι, παρ’ τον στο στόμα πουτανάκι μου!

Τότε η Νάνσυ γεύτηκε για πρώτη φορά τον πούτσο του Αλέξη! Άρχισε να τον γλείφει απαλά με μεγάλη δεξιοτεχνία και μετά να τον ρουφάει λέγοντάς του να χύσει μέσα στο στοματάκι της. Αυτός σε λίγο τελείωσε μουγκρίζοντας. Του τα ήπιε όλα, κάτι που σε εξαιρετικές περιπτώσεις έκανε μαζί μου. Σηκώθηκε κι αυτός της ζήτησε λίγο ακόμα χρόνο.

-    Δείξε μου το στρινγκάκι σου. Θα πεις πως δεν έβρισκες τους φακέλους και γι’ αυτό άργησες λιγάκι παραπάνω.

Η Νάνσυ έβγαλε γρήγορα το μπλουζάκι και το κολάν. Άρχισε να τη χαϊδεύει παντού, της έβγαλε το σουτιέν και της δάγκωνε τις ρώγες της ενώ της έβγαζε και το στρινγκάκι που της είχα κάνει δώρο. Την ξάπλωσε πάνω στο γραφείο, έσκυψε και άρχισε να της γλείφει το ξυρισμένο και πουδραρισμένο μουνάκι που ήταν μούσκεμα. Σύντομα το μωρό μου έχυσε. Την ξάπλωσε στο γραφείο μπρούμυτα κι άρχισε να τη γαμάει δυνατά. Η κοπέλα μου είχε χάσει τον έλεγχο. Την ξέσκιζε χωρίς προφυλακτικό κι αυτό την τρέλαινε ακόμα περισσότερο. Όταν ήρθε η στιγμή να χύσει, την έβαλε να γονατίσει μπροστά του και της είπε:

-    Θέλω να με κοιτάς στα μάτια όταν θα χύνω στα βυζιά σου!

Τον έβαλε ανάμεσα στα βυζιά της κι άρχισε να χύνει.

-    Αυτό στο χρωστούσα από καιρό. Τώρα πήγαινε στο δικό σου σαν να μην έγινε τίποτα. Με έχεις τρελάνει και δε σε χορταίνω!

Η Νάνσυ του είπε «Ευχαριστώ», του έδωσε ένα γλωσσόφιλο, ντύθηκε και κατέβηκε χαρούμενη αλλά κι αναστατωμένη.

-    Τι έγινε μωρό μου, το βρήκες τελικά;

-    Ποιο, το έγγραφο;

-    Το έγγραφο και τον πούτσο του!

Με φίλησε στο στόμα και με τη γλώσσα της μου έδωσε την απάντηση. Μύριζε χύσια ολόκληρη και είχε ακόμη τη γεύση του πούτσου του στο στοματάκι της.

-    Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ! Πέρασα τέλεια! Ήταν πολύ παθιασμένος και με ήθελε σαν τρελός. Επιτέλους έγινε μαζί του αυτό που θέλαμε και δεν είχαμε καταφέρει ως τώρα. Φαντάσου τι έχανα τόσο καιρό.

Επιστρέψαμε στο σπίτι και πήγαμε κατευθείαν στο κρεβάτι. Έτρεμα από την καύλα. Την έγδυσα κι άρχισα να τη φιλάω και να τη γλείφω παντού. Τα χύσια του είχαν στεγνώσει στα βυζάκια της κι όταν τα έγλειφα μου είπε η Νάνσυ:

-    Τον γεύτηκες: Μου τα έχυσε ο άτιμος. Με πήρε χωρίς προφυλακτικό και γαμάει τέλεια.

Τότε κατέβηκα χαμηλά κι άρχισα να της γλείφω το ερεθισμένο της μουνάκι. Ήταν ζεστό, υγρό και με μια διαφορετική γεύση. Άρχισε να μου λέει όσα έγιναν κι εγώ να τη γαμάω αργά, απολαμβάνοντας τις καύλες της. Η ζήλεια μου μετατράπηκε σε πάθος για ό,τι την ερεθίζει και όσα επιθυμεί θέλω να τα έχει. Μεταξύ μας δεν άλλαξε κάτι, απεναντίας η σχέση μας είναι ακόμα πιο πικάντικη. Η ερωτική της ζωή γέμισε ακόμα περισσότερο και οι εμπειρίες αυτές μας έχουν ενώσει όσο δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Ένας άλλος πούτσος για την κοπέλα μου έχει μπει ανάμεσά μας και μας άνοιξε νέους ερωτικούς δρόμους. Η αρχή με τον Αλέξη έγινε επιτέλους και μάλλον θα έχουμε συνέχεια.(Copyright protected OW ref: 91213)