Αμαρτωλή ιστορία

Δημοσιεύθηκε από Samlp9
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.40 (10 Votes)
Λίγα λόγια για εμένα. Ονομάζομαι Γιώργος, είμαι 27 και γενικά έχω αρκετές εμπειρίες στο σεξ. Πριν λίγο καιρό λοιπόν, γνώρισα τυχαία στο ίντερνετ μια νεαρή δεσποινίδα από τη Θεσσαλονίκη. Εγώ τότε, αλλά και τώρα κατοικώ στην επαρχία. Στην αρχή οι συζητήσεις μας ήταν για διάφορα άσχετα θέματα, όμως υπήρχαν και αρκετά υπονοούμενα σεξουαλικής φύσεως στα οποία κολλούσα γιατί ήταν αρκετά νεαρή. Προσπαθούσα να αποφεύγω γενικά αυτού του είδους τις συζητήσεις μέχρι που ένα βράδυ το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, ξέφυγε από τον έλεγχο και δεν το κρύβω ότι η ιδέα και μόνο με καύλωνε. Η ιστορία συνεχίστηκε για αρκετό διάστημα μέχρι που έφτασε η στιγμή να βρεθώ για δουλειές στην πόλη της. Την ενημέρωσα ότι θα πάω και αφού έκανα όλες μου τις δουλειές μια μέρα πριν φύγω αποφασίσαμε να βρεθούμε. Εδώ λοιπόν αρχίζει η ιστορία μας.

Βρεθήκαμε το απογευματάκι σε πολύ γνωστό μέρος της Θεσσαλονίκης και σίγουρα η πρώτη μας συνάντηση ήταν μια απογοήτευση μιας και η αμηχανία μας έχει καταβάλει και τους δύο. Η Π. Ήταν σχετικά ψηλή, με ωραίο κωλαράκι και πολύ μικρά βυζάκια, αλλά το πολύ δυνατό της σημείο ήταν το βλέμμα της που ήταν πολύ ντροπαλό αλλά και πολύ καυλιάρικο. Αυτός ο συνδυασμός με τρέλαινε, σκεφτόμουν να με τσιμπουκώνει και να με κοιτάει και καύλωνα απίστευτα. Αρχίζουμε να συζητάμε στον δρόμο για διάφορα θέματα ώστε να σπάσει ο πάγος και συγχρόνως αποφασίσαμε να πάμε στο ξενοδοχείο μου. Αμέσως κατάλαβα ότι αυτά που μου έλεγε από το ίντερνετ, ότι δηλαδή ήθελε να την κάνω το πουτανάκι μου, το εννοούσε και είχα καυλώσει μόνο και με την ιδέα. Κοίταζα συνέχεια την κωλάρα της που την κούναγε προκλητικά. Φτάνουμε στο ξενοδοχείο και η αμηχανία της πρώτης στιγμής επανήλθε. Έβγαλα τη μπλούζα μου για να μου κάνει μασάζ ώστε να χαλαρώσουμε και οι δύο. Με έτριψε λίγη ώρα και γύρισα ανάσκελα και η Π. μου χάιδευε το στήθος. Εκείνη τη στιγμή τη ρωτάω:

-    Ξέρεις γιατί σε έφερα εδώ;

-    Όχι κύριε Γιώργο.

-    Όταν μιλάγαμε μου έλεγες πόσο καλό τσιμπούκι παίρνεις, ήρθε η ώρα να το αποδείξεις.

Μόλις τελείωσα τη φράση μου, η πούτσα μου ήταν έτοιμη να σπάσει. Η Π. Είχε κοκκινίσει και δε μίλαγε. Αμέσως ξεντύθηκα εντελώς. Στη θέα του γυμνού κορμιού μου εντυπωσιάστηκε και αναστέναξε βαθιά. Αμέσως έπιασε την καυλωμένη μου ψωλή, τη σάλιωσε, έβαλε όση μπορούσε βαθιά στο στόμα της και άρχισε να μου κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι. Τελικά είχε δίκιο, ήταν μεγάλο πουτανάκι και με καύλωνε απίστευτα. Την τράβηξα από τα μαλλιά και την ξάπλωσα κάτω, την έγδυσα, την έβρισα όπως της άξιζε και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της. Είχα χαθεί μες τα υγρά της και τις φωνές της μέχρι που δεν άντεξα άλλο ήθελα να της ξεσκίσω το πολύ σφικτό μουνάκι της. Ήρθα από πάνω της, της έριξα δύο χαστούκια και άρχισα σιγά-σιγά να μπαίνω στη τρυπούλα της. Τη γαμούσα πολύ ήρεμα γιατί πόναγε. Πέρασε λίγη ώρα έτσι μέχρι που με παρακάλεσε να την πάρω δυνατά.

Μόλις μου το είπε αυτό τρελάθηκα και άρχιζα να την ξεσκίσω. Εκείνη ούρλιαζε και της έλεγα πως πλέον είναι το πουτανάκι μου και μόνο εγώ θα τη γαμάω. Μετά από ώρα την έστησα στα τέσσερα σε μια στάση που όπως μου έλεγε την λατρεύει. Εκεί έβαλα τα δυνατά μου. Της τον έχωνα όσο πήγαινε κι αυτή φώναζε από πάθος και ηδονή. Την πήρα πάρα πολύ ώρα έτσι μέχρι που δεν άντεξα άλλο, την έβαλα να γονατίσει και να ανοίξει καλά το στόμα της. Τον έπαιζα μπροστά της και αυτή με κοίταγε στα μάτια με το βλέμμα που με τρελαίνει. Σε λίγα δευτερόλεπτα έχυνα σαν τρελός μέσα στο στόμα της και αφού της έφυγαν λίγα απάνω στα βυζάκια της τα υπόλοιπα τα κατάπιε. Ύστερα την ευχαρίστησα για τις υπηρεσίες της και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη φορά. Από τότε έχουμε βρεθεί κι άλλες φορές και σε δημόσιο μέρος. Ίσως κάποια φορά να σας πω την ιστορία με το παρκάκι.

Ελπίζω να μην σας κούρασα και να σας άρεσε η ιστορία μου.(Copyright protected OW ref: 90494)