Με τον παπά στο λεωφορείο του κτελ

Δημοσιεύθηκε από iwanna19
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (78 Votes)
Πάνε μερικά χρόνια πριν που ταξίδευα από την Αθήνα με το λεωφορείο, γυρνώντας από τις χριστουγεννιάτικες γιορτές από το σόι μου! Αφού με άφησε ο θείος στο κτελ Κηφισού και ανέβηκα στο λεωφορείο, έψαξα να βρω τη θέση μου. Καθώς έφτανα προς τα πίσω ψάχνοντας το 46 κάθισμα, βλέπω πως στην διπλανή θέση βρίσκεται ένας παπάς.

-    Συγνώμη Πάτερ μπορώ να περάσω μέσα;

-    Ναι τέκνον μου φυσικά!

Η ώρα 22:00 και το λεωφορείο μισοάδειο!

-    Ξεκινήσαμε νεαρά μου!

-    Ναι πάτερ, του απαντώ αμήχανα.

-    Μόνη σου ταξιδεύεις;

-    Μάλιστα πάτερ! Έκανα Χριστούγεννα στο σπίτι του θείου μου, με τα ξαδέρφια μου και τώρα γυρίζω να κάνω πρωτοχρονιά με τους δικούς μου. Εσείς; Βόλτα στην Αθήνα;

-    Όχι νεαρά μου. Από Αθήνα είμαι, αλλά τελώ λειτουργία σε ένα χωριό στα Ιωάννινα! Εκεί ζω! Εσύ φοιτήτρια φαντάζομαι.

-    Μάλιστα πάτερ, και αρκετά καλή.

-    Μπράβο σου κούκλα μου!

Αφού η ώρα περνούσε είπα να κοιμηθώ λιγάκι γιατί είχαμε δρόμο ακόμη. Σηκώνομαι, βγάζω του μπουφάν μου και μένω με το μπλουζάκι που ήταν λιγάκι ανοιχτό στο στήθος.

-    Πάτερ θα κοιμηθώ λιγάκι. Αν φτάσουμε ξυπνήστε με σας παρακαλώ.

-    Εννοείται μικρή μου.

Καθώς χουζούρευα, μετά από ώρα, ένιωθα ένα άγγιγμα. Ανοίγοντας λίγο τα μάτια μου, βλέπω τον πάτερ να μου χαϊδεύει τα μπουτάκια μου φτάνοντας το χέρι του μέχρι το μουνάκι μου. Τρελάθηκα, δεν πίστευα ότι άνθρωπος του θεού θα έκανε κάτι τέτοιο. Το μουνάκι μου ήταν μούσκεμα, δεν ήξερα τι να κάνω, να κάνω ότι ξύπνησα ή να συνεχίσω να το παίζω ωραία κοιμωμένη; Μου άρεσε αλλά ντρεπόμουν γιατί ήταν παπάς. Τότε πιάνω το χέρι του κάνοντας ότι κοιμάμαι και το τραβάω πάνω από το κολάν μου. Μετά από λίγο γυρίζει προς τα εμένα και αρχίζει και πιάνει απαλά το στήθος μου. Τι να κάνω, μου άρεσε, ήταν πολύ περίεργο και έτσι τον άφησα να συνεχίσει. Σε κάποιο σημείο έβαλε το χέρι του μέσα από το μπλουζάκι μου και χάιδευε τα βυζάκια μου πάνω από το σουτιέν. Σιγά-σιγά άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω και μόλις έφτασε στο βρακάκι μου και πήγε να βάλει το χεράκι του μέσα άρχισα να αναστενάζω. Τότε ο πάτερ έπιασε το χέρι μου και το έβαλε κάτω από το ράσο του. Ναι έπιανα την καυλωμένη πούτσα του παπά!

Ήταν μεγάλη και χοντρή! Κρατώντας το χεράκι μου που κρατούσε την χοντρή του πούτσα άρχιζε να το κάνει πάνω κάτω. Μόλις κατάλαβε ότι δε χρειαζόταν να μου κρατάει το χέρι γιατί του την έπαιζα μόνη μου την πούτσα, έχωσε τα χοντρά και απαλά δάχτυλα στο μουσκεμένο μου μουνάκι. Έτριβε την κλειτορίδα μου απαλά και πολύ ωραία. Ήξερε πως να με κάνει να χύσω. Εγώ καθώς του τον έπαιζα κάνοντας την κοιμωμένη, πετούσα από το στόμα μου κάποια αναστενάγματα. Τότε αρχίζει και μου χώνει βαθιά το δάχτυλο. Εκεί σφίχτηκα πολύ για να μην βογκήξω. Άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου πολύ γρήγορα, μέχρι που έβαλε και δεύτερο δάχτυλο και τα πήγαινε γρήγορα μέσα έξω. Δεν άντεξα άλλο, τελείωσα πάνω στα μεγάλα χοντρά του δάχτυλα. Τότε άνοιξα τα μάτια μου τον κοίταξα και του χαμογέλασα πονηρά. Αυτός έβγαλε εκείνη τη στιγμή τα δάχτυλα του από το μουνάκι μου και τα έβαλε στο στόμα μου.

-    Ήσουν πολύ καλή μικρή μου! Είσαι απίστευτα όμορφη και με τέλειο κορμί! Είσαι ο πιο όμορφος άγγελος του κυρίου.

-    Εγώ σας ευχαριστώ πάτερ. Με στείλατε στον παράδεισο. Αν και δεν κατάφερα να σας κάνω να τελειώσετε.

-    Δεν πειράζει, αυτό που έζησα μαζί σου ήταν θαύμα μικρή μου.

Δεν περίμενα να έχω κάνει παπά ευτυχισμένο. Ήταν περίεργο αλλά απολαυστικό. Δεν ήθελα να τελειώσει έτσι. Μετά από λίγο και αφού φτάσαμε στο φέρυ μποτ, είδα ότι κατέβηκαν λίγοι από το λεωφορείο και το καράβι δεν είχε πολλά αυτοκίνητα.

-    Πάτερ ελάτε, πάμε πάνω στο καράβι! Μη μείνουμε μέσα.

-    Είναι ζεστά εδώ μικρή μου και δεν έχει πολύ κόσμο έξω.

-    Γι αυτό σας λέω! Πάμε πάνω θέλω να πάω τουαλέτα…

και με μια κίνηση του πιάνω την πούτσα του και του γελάω.

-    Ε… ναι, φύγαμε, μου λέει.

Καθώς φτάνουμε τουαλέτα του λέω:

-    Μπες μέσα γρήγορα!

-    Στις γυναικείες μικρή μου;

-    Ναι, δεν είδα γυναίκα να κατεβαίνει, μόνο άντρες.

Μπαίνουμε και οι 2 μέσα και κατευθείαν σκύβω και του σηκώνω το ράσο.

-    Εσύ Πάτερ με ικανοποίησες, πρέπει να σε τελειώσω κι εγώ.

Κατεβάζω το εσώρουχο του και με μιας βάζω το μαζεμένο του πούτσο στο στοματάκι μου. Αρχίζω και το γλείφω παθιασμένα και λυσσαλέα. Το καυλί του πλέον πέτρα μέσα στο στόμα μου το νιώθω ότι θα με πνίξει.

-    Αχ νεαρή μου… με πεθαίνεις!

Ήξερα πως η μαγική μου γλωσσούλα θα τον κάνει χαρούμενο, έτσι άρχισα σιγά-σιγά να του γλείφω το κεφαλάκι του καυλιού του και να κατεβαίνω προς τα κάτω, φτάνοντας στα αρχίδια του, πιπιλώντας τα και γλύφοντας τα όσο πίο παθιάρικα μπορούσα.

-    Αχ σήκωσε το όμορφο προσωπάκι σου. Θέλω να τελειώσω.

-    Μ… ναι Πάτερ.

-    Αχ παρ’ τα!

Το σπέρμα είχε γεμίσει το πρόσωπο μου και λίγο τα μαλλιά μου. Άρχισα να γλείφω στο καυλί του ότι είχε απομείνει. Αφού πλύθηκα, κατεβήκαμε στο λεωφορείο και καθίσαμε εξαντλημένοι στις θέσεις μας, κρατώντας το χεράκι ο ένας στον άλλον μέχρι που φτάσαμε στην πόλη μου. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία-γνωριμία με έναν τέλειο άνθρωπο, με τον οποίο έχουμε μέχρι σήμερα μόνο τηλεφωνικές σχέσεις.(Copyright protected OW ref: 89695)