Η εκδίκηση της παντρεμένης

Δημοσιεύθηκε από panos1979
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.29 (12 Votes)
Ένα πρωινό, που ο άντρας μου (ο Πάνος) έφυγε για τη δουλειά του, ετοιμάστηκα γρήγορα για το ραντεβού μου. Ξύρισα τελείως το παραμελημένο μουνάκι μου, φόρεσα το πρόστυχο μαύρο δαντελένιο στρινγκάκι μου και (όπως παλιά) παρέλειψα να φορέσω σουτιέν. Δεν είχα πολύ χρόνο, έπρεπε να είχα γυρίσει ως τις 14.00 να πάρω το παιδί. Είχαμε δώσει με το Νίκο ραντεβού για πρωινό στο Hilton. Αυτός πάντα ήταν κλασσάτος και πάντα ήξερε να μου δίνει αυτό που μου έλειπε. Είχαμε να βρεθούμε πολλά χρόνια, αλλά ακόμα θυμάμαι τη τελευταία μας φορά, τότε που με είχε πάρει πάνω στον μαύρο καναπέ του σπιτιού του.

Τότε ήμουν ξανθιά και νεότερη, τον είχα καβαλήσει ενώ αυτός καθόταν στον καναπέ και με είχε κάνει να χύσω τρεις φορές τραβώντας τα κωλομάγουλα μου και βάζοντας μου κωλοδάχτυλο την ώρα που εγώ ίππευα το χοντρό του πούτσο. Όταν έφτασα στο εστιατόριο ήταν ήδη εκεί και με περίμενε, μόλις τον είδα αμέσως τσιτώθηκαν οι ρώγες μου και διαγράφτηκαν οι μύτες τους από το μπλουζάκι μου. Το μόνο που του πρόσθεσαν τα χρόνια που πέρασαν ήταν γοητεία. Η μικρή αναστολή που είχα επειδή ήμουν παντρεμένη, εξανεμίστηκε αμέσως. Όταν κανόνισα το ραντεβού μαζί του δεν ήμουν σίγουρη αν το έκανα από εκδικητικότητα ή επειδή είχα χρόνια απωθημένο το χοντρό καυλί του. Τον κοίταζα να πίνει τον καφέ του, να χαμογελάει και στέγνωναν τα χείλη μου. Ένοιωθα τα μουνόχειλα μου να πάλλονται μόνο με ένα αθώο άγγιγμά του στο χέρι μου.

Δε προλάβαμε να τελειώσουμε το καφέ μας και κλείσαμε δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Μπαίνοντας στο δωμάτιο, ακόμα όρθιοι, μου έβγαλε το μπλουζάκι και ενώ με φιλούσε στα χείλη, με τα χέρια του χάιδευε το μικρό μου στηθάκι και τσιμπούσε τις ρώγες μου. Εκεί είχα ένα μικρό οργασμό. Εγώ του ξεκούμπωσα το παντελόνι, έβαλα το χέρι μου μέσα από το μποξεράκι του, χούφτωσα τα μπαλάκια του και πέταξα τον πούτσο του έξω. Μετά γονάτισα μπροστά του και έβαλα τα μπαλάκια του στο στόμα μου. Συνέχισα να χαϊδεύω τα μπαλάκια του με τα χέρια μου και με τη γλώσσα μου έξω από το στόμα μου πέρασα όλο το πουλί του. Ενώ τον κοιτούσα κατάματα να λιώνει όρθιος, έχωσα όλο το πουλί του στο στόμα μου και άρχισα να το ρουφάω σα γλειφιτζούρι και να το φτύνω. Ένοιωθα το καυλί του να μεγαλώνει μέσα στο στόμα μου και το έβαζα και το έβγαζα πιο γρήγορα. Με το ένα μου χέρι χάιδευα τα μπαλάκια του και με το άλλο έσπρωχνα το πουλί του μέσα στο στόμα μου, όλο και πιο γρήγορα, ενώ δε σταμάτησα να το κοιτάω στα μάτια.

Το βλέμμα μου ενώ τον πίπωνα τον τρέλανε τόσο που δε κρατήθηκε και έχυσε μέσα στο στόμα μου. Εγώ σαν καλή νοικοκυρά, τα κατάπια όλα και του καθάρισα το πουλί του τελείως με τη γλώσσα μου.

-    Τέτοιες πίπες δεν παίρνω στον άντρα μου…

του είπα όταν τελείωσα. Μου είπε να συνεχίσουμε, να με περιποιηθεί και μένα, αλλά του είπα ότι έπρεπε να φύγω και το αφήσαμε ως εκκρεμότητα για την επόμενη συνάντησή μας.
(Copyright protected OW ref: 89420)