Μήνυμα στη γυναίκα μου

Δημοσιεύθηκε από onemore
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (6 Votes)

Πρόλογος: Σε έχω μόλις αφήσει στο σταθμό του μετρό το πρωί, μαζί με τη Μαρία και είμαι απίστευτα καυλωμένος. Είχα καιρό να δω τη Μαρία και η εικόνα από τα μικρά βυζάκια της να πετάγονται μέσα από το μπλουζάκι της σήμερα το πρωί δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό μου.

Γυρίζω γρήγορα στο σπίτι και ξαπλώνω αμέσως στο κρεβάτι έχοντας βγάλει όλα μου τα ρούχα και χαζεύω στο κινητό μου το βιντεάκι που έχω φτιάξει με τις φωτογραφίες της ενώ παίζω με δύναμη τον πούτσο μου. Δεν περνάει ένα τέταρτο και ακούω ξαφνικά την πόρτα του κάτω σπιτιού να ανοίγει. Κάπως τρομαγμένος ντύνομαι πρόχειρα και πάω να δω τι έχει συμβεί. Βλέπω την πόρτα κλειστή και ακούω θόρυβο από την βρύση της κουζίνας να τρέχει και ηρεμώ κάπως αφού καταλαβαίνω ότι η Μαρία απλά έχει επιστρέψει πίσω. Πάω ξανά πίσω στο σπίτι και συνεχίζω ακόμα πιο καυλωμένος πλέον να παίζω το καυλί μου χαζεύοντας ξανά και ξανά το βιντεάκι με τη Μαρία. Μετά από δέκα λεπτά περίπου και αφού έχω φαντασιωθεί αμέτρητες φόρες τα βυζάκια της παίρνω την απόφαση να ξαναπάω κάτω και να την δω άλλη μια φορά.

Ανοίγω την πόρτα του κάτω διαμερίσματος και κινούμαι προς την συρόμενη πόρτα της κουζίνας ενώ δεν ακούω κανένα θόρυβο. Χτυπάω διακριτικά την πόρτα της κουζίνας αλλά δεν λαμβάνω καμία απάντηση, οπότε την ανοίγω και προχωρώ προς το δωμάτιο της Μαρίας αφού οι άλλες πόρτες είναι ανοιχτές. Πλησιάζοντας προς την πόρτα του χολ ακούω ένα μικρό θόρυβο οπότε σταματάω μόλις μπω μέσα στο χολ. Σύντομα καταλαβαίνω ότι ο θόρυβος αυτός είναι από το μπάνιο αλλά για επιβεβαίωση μπαίνω και στο δωμάτιο της Μαρίας για να επαληθεύσω ότι δεν είναι εκεί. Έχω καυλώσει πλέον τόσο πολύ που χωρίς να το σκεφτώ βγάζω το καυλί μου έξω και το παίζω ακούγοντας πλέον αρκετά καθαρά το βογκητό της Μαρίας μέσα από το μπάνιο. Δεν περνάει ένα λεπτό και βγάζω ξανά όλα τα ρούχα μου και αρχίζω να τον παίζω αυτή τη φορά γονατιστός μπροστά από την κλειδαρότρυπα του μπάνιου χαζεύοντας την Μαρία που είναι μέσα και βογκάει από την καύλα. Είναι γυμνή μπροστά στον καθρέπτη και κοιτάζει το κινητό της ενώ έχει στηρίζει το ένα πόδι της πάνω στην μπανιέρα.

Με το ένα της χέρι κρατάει μια οδοντόβουρτσα που την έχει χώσει στην κωλοτρυπίδα της ενώ με το άλλο της χέρι κρατάει μια βούρτσα μαλλιών που την έχει χώσει στο μουνί της και το γαμάει με δύναμη. Οι μορφασμοί της καύλας είναι συνεχώς ζωγραφισμένοι πάνω στο πρόσωπο της ενώ δύο μανταλάκια που έχουν στερεωθεί καλά στις ρώγες της κουνιούνται σαν τρελά ακολουθώντας τα βυζάκια της που χτυπιούνται πάνω κάτω όσο αυτή με δύναμη γαμάει το μουνί της. Το θέαμα με έχει τρελάνει και χωρίς να το καταλάβω σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χύνω και τα χύσια μου πέφτουν όλα πάνω στην πόρτα. με έχει καυλώσει τόσο πολύ που την βλέπω επιτελούς γυμνή και μάλιστα να μαλακίζεται, που το καυλί μου εξακολουθήσει να είναι σαν παλούκι ενώ σαν υπνωτισμένος συνεχίζω να την χαζεύω από την κλειδαρότρυπα ενώ αυτή είναι έτοιμη να χύσει. Ξαφνικά όμως σταματάει να μαλακίζεται και βρίζει το ίντερνετ. Σε κλάσμα του δευτερόλεπτου κινείται προς την πόρτα της τουαλέτας και την ανοίγει βλέποντας με γονατιστό και καυλωμένο να την κοιτάω.

Σχεδόν αυτόματα παίρνει μια μεγάλη πετσέτα και τυλίγεται και αρχίζει να μου φωνάζει. Ο πούτσος μου ξεκαυλώνει αμέσως. Αμίλητος και αρκετά σαστισμένος, σηκώνομαι όρθιος ενώ η Μαρία συνεχίζει να μου φωνάζει.

-    Μαρία μου αρέσεις...

τις ψελλίζω μετά από περίπου δύο λεπτά και ενώ η Μαρία συνεχίζει να μου φωνάζει.

-    Τι εννοείς;…

με ρωτάει με πολύ έντονο ύφος και σταματώντας για πρώτη φορά να μου φωνάζει.

-    Καλά... δεν εννοώ ότι θα σε παντρευτώ αλλά... με καυλώνεις πολύ…

της λέω με τρεμάμενη φωνή και επιτελούς τη βλέπω να επιστρέφει σε μια πιο φυσιολογική κατάσταση χωρίς να βγάζει καπνούς από τα αυτιά.

-    Πολύ;

λέει με ύφος απορίας ανάμεικτης με μια μικρή ικανοποίηση.

-    Και αυτό που σε είδα να κάνεις ήταν κορυφαίο…

συμπληρώνω με κάπως πιο σταθερή φωνή πλέον, βλέποντας τη να χαμογελάει για πρώτη φορά μετά από τις φοβερές φωνές της. Χωρίς να προλάβω να πω οτιδήποτε άλλο μου ζητάει συγγνώμη για τις φωνές και μου ζητάει να της πω τι με καυλώνει σε αυτή, αλλά και γενικότερα τι φαντασιώσεις έχω, αλλά τελικά την ρωτάω τι έβλεπε στο κινητό όσο ήταν στο μπάνιο. Μου εξηγεί ότι δεν έβλεπε αλλά ότι την έβλεπαν. Ήταν σε ένα site με live κάμερες και έκανε απλά ότι της έλεγαν αυτοί που την έβλεπαν, ενώ ταυτόχρονα βάζανε πόντους στο προφίλ της που αντιστοιχούσαν σε χρήματα.

-    Χμ... σαν να είσαι πουτανάκι εξ αποστάσεως;…

τη ρωτάω κάπως φοβισμένος γιατί δεν είμαι σίγουρος για την αντίδρασης της ακόμα.

-    Ε... ναι, αν και πιο πολύ μου αρέσει να κάνω αυτό που μου λένε! Α... και χαλάρωσε δεν πρόκειται να σου φωνάξω ξανά, ειδικά αν έχεις διάθεση να με κάνεις και εσύ τσουλάκι...

μου λέει σχεδόν γελώντας, κάνοντας τον πούτσο μου να ξανακαυλώσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

-    Πόσο καιρό είσαι πουτανάκι εξ αποστάσεως;…

τη ρωτάω με έκδηλο το ενδιαφέρον μου, αλλά και την καύλα μου ενώ παίρνω κάπως δειλά την πρωτοβουλία να της χουφτώσω το κωλομέρι. Η καλύτερη μου φαντασίωση γίνεται επιτέλους πραγματικότητα και δεν μπορώ να το πιστέψω, ενώ η Μαρία πλέον στέκεται ακίνητη, αμίλητη και ανέκφραστη μπροστά μου έχοντας αφήσει την πετσέτα να πέσει κάτω. Αμέσως παρατηρώ ότι στο πάτωμα είναι και οι βούρτσες που είχε λίγη ώρα πριν στο μουνί και την κωλοτρυπίδα της. Σταματάω να χουφτώνω το σφιχτό κωλομέρι και κάνω ένα βήμα πίσω για να περιεργαστώ με το βλέμμα μου το γυμνό κορμί της. Το μουνί της είναι τελείως ξυρισμένο ενώ από τις ρώγες της ακόμα κρέμονται τα μανταλάκια που είχε από πριν. Της βγάζω τα μανταλάκια από τις ρώγες και βλέπω ένα μικρό μορφασμό στο πρόσωπο της αλλά δε λέω τίποτα όσο η Μαρία δεν αντιδράει συγκεκριμένα. Τα μανταλάκια έχουν αφήσει κάποια μικρά σημάδια πάνω στις μικρές της ρώγες που προεξέχουν σαν κουκουτσάκια πάνω από το μικρό κρεμαστό στήθος της.

Βάζω τα χεριά πάνω στα βυζάκια της και τα περιεργάζομαι. Τα χουφτώνω για να δω πόσο σκληρά είναι. Παρότι δεν είναι σκληρά και στητά όπως τα κωλομέρια της, οι μικρές πεταχτές ρώγες τους με κάνουν να καυλώνω αφάνταστα. Άλλωστε η πιο συναρπαστική φαντασίωση μου: να δω και να χουφτώσω την Μαρία έχει γίνει πραγματικότητα. Ξαφνικά κι ενώ έχω αρχίσει να χαϊδεύω και να χουφτώνω όλο το σώμα της Μαρίας έχοντας κολλήσει σχεδόν το σώμα μου πάνω στο δικό της, η Μαρία απομακρύνεται από εμένα και πάει προς το μπάνιο για να πάρει το κινητό της. Την ακολουθώ σαν υπνωτισμένος χαζεύοντας το τουρλωτό κωλαράκι της. Δεν τολμώ να πιάσω τον καυλωμένο πούτσο μου γιατί ξέρω πως στο παραμικρό άγγιγμα θα ξαναχύσω εξαιτίας της καύλας μου για τη Μαρία που γίνεται επιτελούς το τσουλάκι μου. Η Μαρία μου έχει γυρισμένη την πλάτη ενώ περιεργάζεται το κινητό της. Έχω κολλήσει το σώμα μου πάνω της έχω τον πούτσο μου πάνω στα κωλομέρια, ενώ το ένα μου χέρι είναι κάτω από την μασχάλη της και χουφτώνει το βυζάκι και την ρώγα της ενώ το άλλο μου χέρι περιεργάζεται το ξυρισμένο και σχεδόν στεγνό μου μουνάκι της.

Δεν περνάνε δύο λεπτά και η Μαρία απομακρύνεται ξανά από μένα και πάει στο δωμάτιο της. Την ακολουθώ σαν σκυλάκι προσπαθώντας να χουφτώσω λίγο τα κωλομέρια όσο περπατάει. Ανοίγει πρώτα όλες τις κουρτίνες στο δωμάτιο της κάνοντας το δωμάτιο πολύ φωτεινό. Λίγο κοντοστέκομαι όταν καταλαβαίνω τι γίνεται, αλλά επειδή είναι πολύ πρωί και έχει ελάχιστη κίνηση, τελικά το αγνοώ. Η Μαρία ακουμπάει το κινητό της όρθιο πάνω στο γραφείο της και ξαπλώνει στο κρεβάτι της ανάσκελα. Εμένα το καυλί μου πάει να σπάσει ενώ η Μαρία που είναι αμίλητη όλη αυτή την ώρα πιάνει τα πόδια της κάτω από τα γόνατα και τα φέρνει προς το στήθος της κρατώντας τα όσο πιο ανοιχτά γίνεται.

-    Γάμησε με σε παρακαλώ…

μου λέει με σχεδόν παρακλητικό τόνο ενώ κοιτάζει προς τη μουνότρυπα της. Χωρίς δισταγμό πάω μπροστά στο μουνί της και πάω να χώσω τον πούτσο μου μέσα της. Το μουνί της είναι πολύ στεγνό και αρκετά σφιχτό και δυσκολεύομαι να μπω μέσα της. Αλλάζω και πάω σε στάση 69. Αρχίζω να γλείφω το στεγνό μουνάκι της και να χρησιμοποιώ τα δάχτυλα μου για να το ανοίξω. Η Μαρία χωρίς να της πω το παραμικρό αρχίζει και μου γλείφει τον πούτσο και τα αρχίδια εναλλάξ, ενώ καταλαβαίνω τα χέρια της που είναι ανάμεσα από τα σώματα μας προσπαθώντας να χουφτώσει τα βυζάκια και τις ρώγες της. Τα πρώτα χύσια δεν αργούν να βγουν από τον πούτσο μου και να πλημμυρίσουν τα χείλια της Μαρίας.

-    Γάμησε με σε παρακαλώ…

μου ξαναλέει η Μαρία με την καύλα να ξεχειλίζει στη φωνή της. Πάω ξανά τον πούτσο μου μπροστά στο μουνί της. Το μουνί της εξακολουθήσει να είναι στεγνό αλλά πλέον ο πούτσος μου είναι γεμάτος από τα σάλια της Μαρίας και τα πρώτα χύσια μου. Η Μαρία ξανά έχει ανοιχτά και διπλωμένα τα πόδια αφήνοντας τελείως εκτεθειμένη την μουνότρυπα της ενώ με τα δάχτυλα προσπαθεί να στρίψει και να τραβήξει τις ρώγες της όσο μπορεί περισσότερο. Επιτέλους ήρθε η ώρα για την εκπλήρωση της πιο μεγάλης μου επιθυμίας: να χώσω το καυλί μου μέσα στο μουνάκι της. Της βάζω τα πόδια πάνω στο κορμί μου ενώ με τα χέρια μου χουφτώνω όσο πιο δυνατά μπορώ τα βυζάκια της. Οι ρώγες της είναι πλέον στητές σαν κεράκια πάνω σε τούρτα ενώ το καυλί μου στέκεται ακριβώς μπροστά στο μουνί της έτοιμο να χωθεί μέσα της. Κάνω 1-2 μικρές κινήσεις με την λεκάνη μου για να χώσω λίγο το καυλί μου μέσα στο μουνί της Μαρίας ενώ αυτή περιμένει ακίνητη, κοιτάζοντας το καυλί μου, πότε θα το χώσω όλο μέσα. Τα λίγα χύσια που έχει το πουτσοκέφαλο μου βοηθάνε το καυλί μου να μπει όσο ήθελα αρχικά.

-    Παρ’ τον τσουλάκι…

της φωνάζω και αρχίζω να κουνάω την λεκάνη μου με δύναμη ώστε το καυλί μου να μπει όλο μέσα στο μουνί της Μαρίας ενώ κρατάω αντίσταση τραβώντας με δύναμη τα βυζάκια της. Τα αρχίδια μου χτυπάνε με δύναμη πάνω στο μουνί της. Αρχίζει να τραντάζεται ολόκληρη από το γαμήσι. Το μουνί της είναι στεγνό και από την τριβή ο πούτσος μου αρχίζει να καίει ήδη από τις πρώτες καυλιές.

-    Χύσε με σε παρακαλώ…

φωνάζει και χωρίς να το καταλάβω όλα τα χύσια περνάνε από τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της Μαρίας. Πρώτη φορά αισθάνομαι υγρασία μέσα στο μουνί της Μαρίας και ο πούτσος μου ανακουφίζεται λίγο.

-    Σε ευχαριστώ πολύ…

μου λέει η Μαρία μόλις όλα τα χύσια μου είναι πλέον μέσα στη μουνότρυπα της και έχει ξαναβρεί την ηρεμία της. Εγώ εξαντλημένος από την ένταση, βγαίνω από το μουνί της και ξαπλώνω δίπλα της. Η Μαρία γυρίζει στο πλάι δίνοντας μου τη ρώγα της για πιπίλισμα, ενώ ο πούτσος μου είναι ξανά ανάμεσα στα μπουτάκια της. Είμαι εξαντλημένος οπότε μετά από λίγο πιπίλισμα με παίρνει ο ύπνος. Όταν ξύπνησα, η Μαρία έλειπε από το δωμάτιο, ενώ ένα στικάκι usb ήταν δίπλα μου. Αυτό που με καύλωνε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο, όχι μόνο το είχα πραγματοποιήσει, αλλά μπορούσα να το απολαμβάνω και εκ των υστέρων στην τηλεόραση του σπιτιού μου.(Copyright protected OW ref: 89371)