Μια βραδιά

Δημοσιεύθηκε από pantelisk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.21 (7 Votes)
Κάθομαι στο μπαρ του ξενοδοχείου πίνοντας αργά το ποτό μου, χαλαρώνοντας να περάσει η ώρα. Είναι μεσάνυχτα πια. Μερικοί θαμώνες διάσπαρτοι μπεκροπίνουν συζητώντας. Βαρεμάρα. Και τότε στην σκάλα ξεπροβάλεις εσύ… μια οπτασία. Τα μαύρα μαλλιά σου, τα μπλε μάτια σου, το καλοσχηματισμένο πρόσωπό σου με μαγνητίζουν. Το αέρινο σέξι μπλε φόρεμα σου αποκαλύπτει δυο πανέμορφα πόδια. Κάθεσαι λίγο απόμερα στο μπαρ παραγγέλλοντας μια βότκα. Θέλω να σε πλησιάσω άλλα δειλιάζω. Τα λεπτά φαίνονται αιώνες προσπαθώντας να πάρω την απόφαση να σε πλησιάσω. Τελικά με τρεμάμενο βήμα έρχομαι προς το μέρος σου.

- Να σε κεράσω ένα ποτό;

Γυρίζεις με κοιτάζεις με αυτές τις γαλάζιες λίμνες. Καθυστερείς να απαντήσεις και είμαι έτοιμος να λιποθυμήσω.

- Γιατί; Με ρωτάς.

Κολλάω. Το λιγοστό μου θάρρος αρχίζει να εξανεμίζεται.

- Γιατί;…

ρωτάω με τη σειρά μου προσπαθώντας να καταλάβω τι εννοεί.

- Γιατί θες να με κεράσεις;… να είσαι ειλικρινής.

Αργώ να απαντήσω. Κοιτάζω αλλού έξω από την πόρτα στο σκοτάδι.

- Γιατί μου αρέσεις.

Δεν το πιστεύω το είπα. Χαμογελάει.

- Κάθισε μου λέει.

Κάθομαι. Πίνουμε αργά τα ποτά μας συζητώντας τα τυπικά. Η φωνή της ερωτική, ζεστή. Έχει φτάσει δύο το πρωί.

- Λοιπόν στην αρχή είπες ότι σου αρέσω έτσι;

- Ναι.

- Ναι αλλά εγώ δεν είμαι κορίτσι σαν τα άλλα.

- Είμαι σίγουρος…

της λέω και το εννοώ. Με κοιτάζει διερευνητικά. Σηκώνεται.

- Αν θέλεις έλα στο δωμάτιο μου.

Την ακολουθώ χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ανοίγει την πόρτα του δωματίου της και με βάζει να κάτσω στον καναπέ προσφέροντας μου ένα ουίσκι.

- Επιστρέφω.

Το δωμάτιο ένα κλασσικό δωμάτιο ξενοδοχείου. Στον τοίχο μια κορνίζα με μία βάρκα να πλέει στο ηλιοβασίλεμα. Πάω στοίχημα ότι είναι ίδια σε όλα τα δωμάτια. Εμφανίζεται φορώντας μια μαύρη μεταξωτή ρόμπα με πολύχρωμα πουλιά πάνω. Είναι εκθαμβωτική. Κάθεται απέναντι μου όρθια κολλημένη στον τοίχο.

- Τι σου αρέσει πάνω μου, με ρωτάει χαμογελώντας.

- Τα πάντα, τα μάτια σου, τα μαλλιά σου, τα χείλη σου, το κορμί σου.

Ανοίγει το ένα κουμπί της ρόμπας αποκαλύπτοντας το θεσπέσιο στήθος της. Με ξανακοιτάει στα μάτια.

- Σου είπα δεν είμαι σαν καμία άλλη κοπέλα.

Η ρόμπα γλιστράει στο πάτωμα αποκαλύπτοντας το αψεγάδιαστο κορμί της. Όμως στη θέση του μουνιού της υπάρχει ένας πούτσος και μάλιστα ευμεγέθης. Μένω εμβρόντητος και ερεθισμένος. Με κοιτάει λάγνα. Σηκώνομαι την πλησιάζω. Το ένα μου χέρι αγκαλιάζει την γυμνή μέση της ενώ το άλλο κρατάει το κεφάλι της. Τα χείλη μας ενώνονται και οι γλώσσες μας χορεύουν μαζί. Δε χορταίνω να γεύομαι το στόμα της. Νιώθω τον πούτσο της να ακουμπάει πάνω μου ερεθισμένος. Κι εγώ δεν πάω πίσω. Η καύλα μου έχει χτυπήσει κόκκινο. Πλησιάζει τα χείλη της στο αυτί μου.

- Παρ' τον στο στόμα σου.

Γδύνομαι όσο πιο γρήγορα μπορώ και γονατίζω μπροστά της. Η γλώσσα μου ακουμπάει το πουτσοκέφαλο χαϊδεύοντας το απαλά, Τα χείλη μου ανοίγουν και αρχίζουν να γλιστράνε στο κορμό του πούτσου της προσφέροντας της ηδονή. Βογκάει κι αυτό με ερεθίζει περισσότερο. Τα χέρια της αρχίζουν να πιέζουν το κεφάλι μου μέχρι να καρφωθεί όλος μέσα ως τα αρχίδια της. Πνίγομαι άλλα προσπαθώ να μείνω εκεί. Τον βγάζει από το στόμα με τα σάλια μου να τρέχουν ως τα αρχίδια της.

- Θες να γαμήσεις το κωλαράκι μου;

- Ναι θέλω.

- Πρώτα θα γαμήσω το δικό σου.

Έχει τον έλεγχο και το ξέρει. Δε μπορώ να της αντισταθώ. Βλέπω όμως στο πρόσωπό της και στις φουσκωμένες της ρώγες ότι το θέλει όσο κι εγώ. Στήνομαι στα τέσσερα στο πάτωμα. Ανοίγει τα κωλομέρια μου με τα χέρια της και γλείφει την κωλοτρυπίδα μου. Τι αίσθηση είναι αυτή! Ο πούτσος μου είναι πέτρα. Με τα δάχτυλα της πασχίζει να χαλαρώσει τη σφιχτή κωλοτρυπίδα μου. Όταν νιώθει ότι έχει χαλαρώσει αρκετά, αρχίζει να χώνει αργά το ευμέγεθες καυλί της αργά-αργά μέσα μου. Νιώθω κάθε πόντο να γλιστράει μέσα στον κώλο μου και την θέση του πόνου να παίρνει η ηδονή. Είναι όλος μέσα ως τα αρχίδια. Αρχίζει να κουνιέται πάνω κάτω σφυροκοπώντας τον προστάτη μου χαρίζοντας μου κύματα καύλας. Με γαμάει δυνατά και ο ιδρώτας της στάζει στο κορμί μου.

Με γυρνάει ανάποδα και σηκώνει τα πόδια μου με τα χέρια της. Ξαναχώνει τον πούτσο της στην τρύπα μου. Με γαμάει ενώ ο καθένας βλέπει την καύλα στο πρόσωπο του άλλου.

- Γάμησε με αγάπη μου, κάνε με δικό σου…

ψιθυρίζω. Σκύβει πάνω μου και με φιλάει ενώ εντείνει τον ρυθμό της. Ξαφνικά καρφώνεται όλο μέσα μου ενώ οι γλώσσες μας παλεύουν και νιώθω το καυτό της σπέρμα να με γεμίζει. Αμέσως αρχίζω να χύνω και εγώ στην κοιλιά της. Νομίζω την αγαπώ!Copyright protected OW ref: 134530