Στο δρόμο κάνοντας πιάτσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (7 Votes)
Είχε βραδιάσει, μόνος στο σπίτι, ντυμένος με ότι πιο πρόστυχο είχα, περίμενα κάποιον άγνωστο άνδρα, τον είχα γνωρίσει σε ένα chat-room. Το ραντεβού ήταν για τις 10:00, είχε ήδη πάει 11:15 χωρίς να φανεί. Δεν είχα κλείσει κάτι άλλο γι' αυτό το βράδυ. Ήμουν απογοητευμένη.

Πήγα στο κρεβάτι, παίρνοντας μαζί τον δονητή. Τον έβαλα μέσα μου έπαιξα αρκετή ώρα. Δε μπορούσα να ικανοποιηθώ. Ήθελα κάτι ζωντανό κάτι μεγάλο, ήθελα να πάρω πίπα, να γαμηθώ από πραγματικούς πούτσους. Αποφάσισα να βγω. Το είχα κάνει κι άλλες φορές. Σχεδόν πάντα κάποιος με ψάρευε, μ' έπαιρνε στο αμάξι του και σε κάποιο ερημικό μέρος, με έχυνε. Περπάτησα λίγη ώρα στους δρόμους. Η κίνηση ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Είχα συναντήσει μερικά αμάξια, στα περισσότερα υπήρχε κάποια γυναίκα μέσα.

Ήθελα σαν τρελή να με γαμήσουν, να πάρω πίπες. Γύρισα πίσω, πήρα το αμάξι και πήγα στη Συγγρού. Πάρκαρα σε μια ανηφόρα απέναντι από τον Άγιο Σώστη, στο μέρος αυτό σπάνια έκαναν πιάτσα οι τραβεστί. Έμεινα κοντά στο αμάξι, κρυμμένη στο σκοτάδι. Φοβόμουν να κατεβώ στη Συγγρού, μερικές φορές περνούσε από εκεί η αστυνομία και τούς μάζευε. Περίμενα εκεί πάνω από 15 λεπτά, ελπίζοντας να περάσει κάποιος, να εμφανιστώ. Μάταια, όλα τα αμάξια περνούσαν από κάτω. Δεν άντεχα άλλο, φοβισμένη άφησα την ασφάλεια πού μού πρόσφερε το σκοτάδι και κατηφόρισα στη Συγγρού.

Έμεινα λίγο πίσω από το πεζοδρόμιο, δε μ' έβλεπαν. Έκανα μερικά βήματα ακόμα, βρέθηκα στο δρόμο. Άναψα τσιγάρο και περίμενα με την φούστα τραβηγμένη ψηλά. Σταμάτησε κάποιο αμάξι. Πόσο πάει; Ρώτησε. Φοβήθηκα, τού γύρισα την πλάτη, χωρίς να απαντήσω. Μετά από λίγο σταμάτησε μια μηχανή. Ήταν ένας νεαρός, με ρώτησε το ίδιο. Δεν ήθελα χρήματα, το μόνο πού ήθελα ήταν να γαμηθώ. Οι τραβεστί, εκείνο τον καιρό έπαιρναν τριάντα ευρώ στο αμάξι. Δέκα ευρώ, είπα. Πάρκαρε και ήρθε κοντά μου. Πού θα πάμε; Ρώτησε. Έλα μαζί, είπα.

Προχωρήσαμε μέχρι το αμάξι. Ήταν σκοτεινά, ερημικά, δίπλα υπήρχε ένα άκτιστο οικόπεδο με θάμνους που έκρυβαν το μέρος από την απέναντι πολυκατοικία. Σταμάτησα και περίμενα. Ξεκούμπωσε το παντελόνι, ο πούτσος του ήταν μεγάλος, χοντρός. Τον πήρα στο στόμα. Η προσμονή με είχε τρελάνει. Πριν χύσει με σήκωσε όρθια, με έστησε σ' ένα δένδρο πού ήταν δίπλα, κατέβασα το κιλοτάκι και μού τον έβαλε. Η αίσθηση ήταν φοβερή, ήθελα να μείνει εκεί με τις ώρες. Δυστυχώς έχυσε αμέσως. Τον πήρα ξανά στο στόμα, ρουφώντας τις τελευταίες σταγόνες. Τραβήχτηκε ικανοποιημένος, κούμπωσε το παντελόνι και μού έδωσε τα δέκα ευρώ.

-    Θα είσαι και αύριο εδώ; Ρώτησε.

-    Δεν ξέρω… μπορεί…

απάντησα. Έφυγε και κατηφόρισα πάλι στη Συγγρού. Ο φόβος είχε φύγει. Ήθελα σαν τρελή να με γαμήσουν κι άλλοι, τίποτε άλλο δε μ' ένοιαζε. Πήγα αμέσως στο δρόμο, σήκωσα τη φούστα ψηλά, αφήνοντας όλο τον κώλο ακάλυπτο. Πριν περάσει κάποιο αμάξι, ήρθε δίπλα μου ένας πεζός. Εμφανίσθηκε από το πουθενά σαν φάντασμα, άπλωσε το χέρι με χούφτωσε.

-    Θέλεις; Ρώτησα χαμογελώντας.

-    Ναι… αλλά δεν έχω λεφτά, είπε.

-    Δεν πειράζει, έλα μαζί μου.

Τον πήγα στο ίδιο μέρος πού ήμουν  πριν. Τον ήθελα στον κώλο να με ξεσκίσει. Στήθηκα, με το κιλοτάκι κατεβασμένο, στην πόρτα του αμαξιού. Ξεκούμπωσε το παντελόνι. Τρόμαξα, ο πούτσος του ήταν τεράστιος, από τούς μεγαλύτερους πού είχα δει ποτέ. Πως θα χωρέσει όλο αυτό το πράγμα μέσα μου; Σκέφτηκα. Ταυτόχρονα είχα γλυκιά προσμονή, να μπει όλο αυτό το παλούκι στον κώλο μου, να με ξεσκίσει. Περίμενα με αγωνία και ξαφνικά τον αισθάνθηκα να με εμβολίζει, να μπαίνει. Φοβόμουν ότι θα πονέσω και δεν θα το απολάμβανα όπως θα ήθελα. Είχα, όμως, ανοίξει από την κάβλα και την ένταση. Τον ένοιωσα να γλιστράει, να μπαίνει εύκολα στον κώλο, ο μισός ήταν ήδη μέσα μου χωρίς να το καταλάβω.  

Άνοιξα περισσότερο τα πόδια να το κάνω εύκολο. Μπήκε όλος χωρίς να πονέσω. Μπαινόβγαινε γρήγορα, σπρώχνοντας, κολλώντας το σώμα μου στη λαμαρίνα τού αμαξιού. Ήμουν ευτυχισμένη. Η απόλαυση ήταν απόλυτη. Με γαμούσε αρκετή ώρα, σφίγγοντας με δύναμη τα βυζιά μου και δαγκώνοντας την πλάτη και το λαιμό μου. Σε κάποια στιγμή έχυσα με φοβερή ένταση. Προσπαθούσα να κρατηθώ, να χύσουμε μαζί, αλλά δεν τα κατάφερα. Έμεινα ακίνητη, με το σώμα πεσμένο πάνω στο αυτοκίνητο, χωρίς να θέλω να βγει. Ο πούτσος του συνέχιζε να μπαίνει με δύναμη μέσα μου. Τον αισθανόμουν, τον ήθελα. Άλλες φορές ίσως είχα τραβηχτεί. Το έκανα συχνά, όταν έχυνα πρώτη, χωρίς να με νοιάζει, αν ο άλλος είχε ικανοποιηθεί. Έμενα ακίνητη απολαμβάνοντας τη στιγμή. Ένας τεράστιος πούτσος ήταν στον κώλο μου και θα με έχυνε.

Το περίμενα, με φοβερή ένταση, χωρίς να σκέπτομαι τίποτα άλλο και μαζί ήθελα περισσότερο. Τον ήθελα εκεί, να μη βγει, να τον φυλακίσω για πάντα. Με γαμούσε ένας τεράστιος πούτσος!  Ήταν τέλειο! Η ένταση του πόθου, είχε φύγει, ήμουν όμως ευτυχισμένη. Το σώμα είχε μουδιάσει απ' αυτή την αίσθηση. Σαν να είχα μεθύσει, σαν να με είχαν ναρκώσει. Δε μ' ένοιαζε τίποτα άλλο. Δε φοβόμουν πού ήμουν ημίγυμνη στην άκρη τού δρόμου και με γαμούσαν. Δε μ' ένοιαζε ούτε η αστυνομία, ούτε αυτοί πού περνούσαν. Το μόνο πού ήθελα ήταν να μη σταματήσει να με γαμάει. Τον άκουσα να μουγκρίζει. Τα χέρια του πόνεσαν τα βυζιά μου και το σπέρμα του γέμισε τον κώλο μου. Τον αισθάνθηκα να τινάζεται, να σπαρταράει και μετά να ηρεμεί. Τραβήχτηκε, χωρίς να βιάζεται.

Έμεινα ακίνητη. Ζούσα σε έναν άλλο κόσμο. Με τράβηξε από το αμάξι, μ' έβαλε να γονατίσω και τον έβαλε στο στόμα μου. Τον πήρα με λαχτάρα, ήταν ελαφρά πεσμένος, έτσι μπόρεσε να χωρέσει ένα μέρος του. Έπινα ότι είχε μείνει, απορώντας πως είχε μπει όλος στον κώλο μου, χωρίς να πονέσω. Με άφησε πεσμένη στα γόνατα κι έφυγε. Έμεινα έτσι για λίγο, προσπαθώντας να συνέλθω. Σχεδόν τρικλίζοντας μπήκα στο αυτοκίνητο. Πρέπει να πέρασαν περισσότερα από δέκα λεπτά πριν βάλω μπρος να φύγω. Έφτασα στο σπίτι. Άλλες φορές περίμενα πριν μπω, ελέγχοντας μη με δουν. Αυτή τη φορά πήγα κατ' ευθεία στην πόρτα. Ας μ' έβλεπαν, δε μ' ένοιαζε. Γιατί να το κρύψω ότι είμαι ένα ξέκωλο;… ένας πούστης; Μήπως δεν είμαι; Ε! Ναι! Είμαι Πουτάνα. Αχόρταγη Πουτάνα. Το μόνο πού θέλω είναι να γαμιέμαι, να παίρνω πίπες. Σ' όποιον αρέσω, σκεπτόμουν, οι άλλοι στο μουνί μου κι ας μην έχω.

Μ' αυτές τις σκέψεις μπήκα στο διαμέρισμα και έπεσα ξερή στον καναπέ του σαλονιού. Αισθανόμουν τον πούτσο ακόμα μέσα μου. Δε μπορούσα να καταλάβω πως μπήκε όλο αυτό το παλούκι χωρίς να πονέσω. Άλλες φορές με είχαν πονέσει αρκετά μικρότεροι. Τούς παρακαλούσα να μπουν σιγά-σιγά, αλλά πάλι πονούσα, αυτό φυσικά γινόταν στην αρχή πριν ανοίξω. Αλλά ένας τόσο μεγάλος πούτσος, ακόμα και τώρα, ήξερα ότι θα με πονούσε. Και όμως είχε μπει, βίαια στον κώλο μου, ένα παλούκι τουλάχιστον 22 πόντους, χωρίς να αισθανθώ τον παραμικρό πόνο! Κοιμήθηκα στον καναπέ. Ξύπνησα αργά το πρωί, με την αίσθηση του πούτσου ακόμα στον κώλο.

Ήταν μια φανταστική βραδιά! Σίγουρα θα το ξανάκανα. Στο μυαλό μου είχε καρφωθεί η ιδέα ν' αλλάξω ζωή. Να πάρω ορμόνες και να γίνω τραβεστί. Θα με γαμούσαν και θα με πλήρωναν. Θα έβγαζα πολύ περισσότερα από όσα βγάζω σα διακοσμήτρια και μαζί θα το απολάμβανα.Copyright protected OW ref: 123720