Τα πρώτα βήματα

Δημοσιεύθηκε από nteliacross
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.79 (7 Votes)
Η καταγωγή μου είναι από ένα χωριό της Βορείου Ελλάδος. Από μικρός ήμουν ένα ψηλό και αρκετά όμορφο αγοράκι με αρκετά θηλυπρεπή χαρακτηριστικά. Δεν άργησα λοιπόν να αρχίσω να ανακαλύπτω την αληθινή μου φύση. Στα παιχνίδια που παίζαμε στη γειτονιά, όπου συχνά μιμούμασταν πράγματα που είχαμε δει στην τηλεόραση, εγώ πάντα "τύχαινε" να παίζω το ρόλο της γυναίκας ή της γκόμενας κάποιου, ενώ όποτε δείχναμε τα προσόντα μας ο ένας στον άλλον, εγώ ήμουν ο λιγότερο προικισμένος. Σιγά σιγά τα αθώα παιδικά παιχνίδια άρχισαν να εξελίσσονται σε μιμήσεις ακόμη και soft ερωτικών σκηνών, τις οποίες και απολάμβανα ιδιαίτερα. Αθώα φιλάκια στο μάγουλο, στην κοιλιά, στο στόμα, κάνανε τις ορμόνες μου να βαράνε κόκκινο, χωρίς ακόμη να καταλαβαίνω το γιατί.

Τις περισσότερες ελεύθερες ώρες των παιδικών μου χρόνων τις περνούσα στο γειτονικό σπίτι του κολλητού μου φίλου (ας τον πούμε Παύλο), ο οποίος ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερός μου και όπως είναι φυσικό είχε ήδη αρχίσει να ανακαλύπτει το κορμί του καλύτερα από εμένα. Μέχρι που ένα κλασσικό απόγευμα παιχνιδιού στο σπίτι του Παύλου εξελίχθηκε κάπως διαφορετικά και έμελλε να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή μου. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Παύλος μου είπε πως μου έχει ένα παιχνίδι δώρο και πως το έχει στην τσέπη του παντελονιού του. "Έλα βρες το" με προέταξε. Αδυνατώντας να καταλάβω τις προθέσεις του, άπλωσα το χέρι μου και το έβαλα μέσα στην τσέπη του παντελονιού του Παύλου. Μόνο που αυτό που έπιασα ήταν ένα διαφορετικό δώρο.

Το χέρι μου τύλιξε την πούτσα του Παύλου κι έμεινα σ' εκείνη τη στάση παγωμένος, σαστισμένος για αρκετά δευτερόλεπτα. Αφενός δε μπορούσα να πιστέψω και να επεξεργαστώ αυτό που γινόταν, αφετέρου ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έπιανα την πούτσα κάποιου άλλου και η αίσθηση αυτή μου άρεσε. Η πούτσα του Παύλου ήταν μεγάλη και χοντρή, καμιά σχέση με το δικό μου πουτσάκι, ενώ καθώς την έπιανα, ένιωθα τις φλέβες του να τεντώνονται. Με μια του κίνηση ο Παύλος έπιασε το χεράκι μου και το έσφιξε πάνω στην πούτσα του, κάνοντας παλινδρομικές κινήσεις. Αυνάνιζα τον κολλητό μου πάνω από το ύφασμα της φόρμας του. Είχα παραδοθεί τελείως. Δευτερόλεπτα αργότερα, συνειδητοποίησα ότι ο Παύλος είχε σταματήσει να μου σφίγγει το χέρι, παρ' όλα αυτά, εγώ συνέχιζα να του παίζω τον πούτσο και ο ίδιος να βγάζει επιφωνήματα καύλας.

Μου άρεσε πολύ αυτό που έκανα, όχι τόσο γιατί στα χέρια μου είχα μια πούτσα, αλλά γιατί ένιωθα υποταγμένος από τον Παύλο, σαν ανυπεράσπιστη γυναικούλα. Η όλη φάση διακόπηκε από κάποιους θορύβους στο εσωτερικό του σπιτιού που προδώσαν την επιστροφή των γωνιών του. Και μόνο το ενδεχόμενο να μας έκαναν τσακωτούς, με έκανε να ιδρώσω από φόβο και έφυγα τρέχοντας για το σπίτι μου.

Και αν το σκηνικό αυτό διακόπηκε κάπως απότομα, λίγοι σημασία είχε. Είχε γίνει πια η αρχή. Μπαίνοντας στο σπίτι, πέταξα όλα τα ρούχα μου και μπήκα στο μπάνιο. Γέμισα τη μπανιέρα με νερό και μπήκα μέσα για να ηρεμήσω. Ξάπλωσα μέσα στη μπανιέρα και άρχισα να περιεργάζομαι το άτριχο κορμάκι μου. Τα λεπτά μου πόδια, την επίπεδη κοιλίτσα μου, το στήθος μου. Αν εξαιρέσεις το μικρό μου πουλάκι, ήμουν ένα κοριτσάκι. Για πρώτη μου φορά ξεκίνησα να χαϊδεύω το πουτσάκι μου μέχρι που αυτό μεγάλωσε στα χέρια μου. Το έπαιζα κανονικά, μέσα στο νερό, δημιουργώντας μία απίστευτη αίσθηση. Σιγά-σιγά, το άλλο μου χέρι άρχισε να εξερευνά το κωλαράκι μου. Μικρό, στητό και σφιχτό. Το δάχτυλο μου άγγιξε την τρυπούλα μου και αμέσως με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα.

Εκείνη τη στιγμή τη θυμάμαι μέχρι σήμερα δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. Ποτέ μέχρι τότε δεν ξανάνιωσα τέτοια ηδονή. Με αργές κινήσεις το δάχτυλό μου άρχισε να γλιστράει μέσα στη σφιχτή μου τρύπα. Σκεφτόμουν πως ήμουν ένα κοριτσάκι που γαμιέται, σκεφτόμουν την ψωλή του Παύλου μέσα μου, σκεφτόμουν πως ήμουν μία πουτανίτσα. Δεν άντεξα. Για πρώτη φορά το πουλάκι μου άρχισε να σπαρταράει και να πετάει υγρά. Δεν ήξερα τι μου συνέβαινε. Το ένα μου χέρι χωμένο μέσα στην τρύπα μου και το άλλο πλημμυρισμένο από τα υγρά της πούτσας μου. Ξάπλωσα εξουθενωμένος και σκέφτηκα όλα όσα είχαν προηγηθεί. Η αρχή είχε μόλις γίνει!Copyright protected OW ref: 97637