Το δώρο μου στο θείο και τη θεία

Δημοσιεύθηκε από mentalist
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

Υπόθεση: Πως βοήθησα το θείο και τη θεία μου να επανεκκινήσουν τη σεξουαλική τους ζωή, ανοίγοντας τους νέους ορίζοντες...

Ο θείος μου είναι 46 ετών, ψηλός, με λίγη κοιλίτσα και η θεία μου 42, καστανή, καλοστεκούμενη, με μεσαίο στήθος και λίγο τσουπωτό κώλο. Είναι παντρεμένοι 24 χρόνια κι έχουν δυο παιδιά, ένα γιο 22 ετών και μια κόρη 19, τα οποία σπουδάζουν. Η σεξουαλική τους ζωή είναι πεσμένη τα τελευταία δυο χρόνια, πράγμα που μου εκμυστηρεύτηκαν και οι δυο σε διαφορετική χρονική στιγμή. Υποσχέθηκα στον καθένα ξεχωριστά ότι θα τους βοηθήσω να αλλάξει αυτό, αρκεί να με εμπιστευτούν. Κάποια στιγμή, τον περασμένο Μάιο, είχαν την επέτειο τους και αποφάσισα να τους κάνω ένα πολύ προσωπικό δώρο. Τους είχα πει ότι τους ετοιμάζω μια έκπληξη και τους περίμενα σπίτι. Ήρθαν, τους έβαλα ένα ποτό και αποσύρθηκα στο δωμάτιό μου.

Μετά από λίγη ώρα, χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει η έκπληξη...

-    Γεια, είμαι η Τζένη, είμαι το δώρο του ανιψιού σας…

τους λέει. Η Τζένη είναι μια φίλη μου, "παλικάρι". Εντυπωσιακή μελαχρινή, ψηλή, με μεγάλο στήθος, εξαιρετικό κώλο και 24 εκατοστά ανάμεσα στα πόδια της! Τους παίρνει από το χέρι και πάνε στον ξενώνα. Ζητάει από το θείο μου να κάτσει σε μια πολυθρόνα και αρχίζει να ξεντύνει και να φιλάει τη θεία μου. Την αφήνει μόνο με το στρινγκ στο κρεβάτι και της κάνει γλειφομούνι για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια της λέει…

-    παίξε το μουνί σου και κοίτα…

και κατευθύνεται προς το θείο μου. Στέκεται μπροστά του, του κατεβάζει το παντελόνι και τον αρχίζει σε ένα περιποιημένο τσιμπούκι. Λίγο πριν χύσει ο θείος, η Τζένη τραβιέται, κάθεται στην πολυθρόνα και λέει στον θείο και τη θεία να αρχίσουν να γλείφονται. Αυτοί υπακούν σαν υπνωτισμένοι και η Τζένη απολαμβάνει το 69 τους, έχοντας βγάλει το εργαλείο της και παίζοντας το. Κάποια στιγμή πλησιάζει στο κρεβάτι, αρπάζει τη θεία μου από το κεφάλι και της χώνει το καυλί στο στόμα. Η θεία μου ξαφνιάστηκε και πνίγηκε, παίρνοντας απότομα τόσο κρέας στο στόμα της. Τσιμπούκωνε ταυτόχρονα το θείο μου και τη Τζένη κι έμοιαζε να το ευχαριστιέται όσο τίποτα. Ο θείος μου ξάπλωσε και ζήτησε από τη θεία μου να τον καβαλήσει. Η Τζένη εξακολουθούσε να της τον δίνει στο στόμα, όσο ο θείος μου της πήδαγε το μουνί.

Η Τζένη είχε καυλώσει πολύ και ζήτησε από το θείο μου να αλλάξουν θέσεις και να απολαύσει κι εκείνη το υγρό μουνί της θείας μου. Την έστησε στα τέσσερα κι ενώ ο θείος μου της γαμούσε το στόμα, η Τζένη κάρφωσε με μανία το καυλί της στο μουνί της θείας μου, η οποία άρχισε να ουρλιάζει από πόνο και ηδονή.

-    Σκίσε με καργιόλα! Ξεμούνιασε με την πουτάνα! Τι πούτσα είναι αυτή;

Ο θείος μου άρχισε να της δίνει πουτσοσκάμπιλα και να της λέει:

-    Τέτοια ήθελες μωρή βρώμα; Ήθελες ξέσκισμα από τραβέλι; Θα σε πνίξω με το καυλί μου!

Εγώ παρακολουθούσα έκπληκτος από μια κάμερα στο δωμάτιο μου. Είχα καυλώσει πολύ καθώς το πράγμα πήγε πέρα από την προσδοκία μου. Σε μια στιγμή, η θεία μου βρέθηκε και πάλι με δυο καυλιά στο στόμα και τον θείο μου να φιλάει και να ρουφάει τις βυζάρες της Τζένης. Η θεία μου ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια της για να απολαύσει ένα γλειφομούνι από τη Τζένη, ενώ ο θείος πήγε στην κωλοτρυπίδα της Τζένης και άρχισε να τη γλείφει για να την πηδήξει. Αφού της έβαλε πρώτα ένα δάχτυλο, της έχωσε και τον πούτσο του.

-    Γάμα την πούστη, του φώναζε η θεία μου, σκίσε της τον κώλο!

-    Πήδα με ρε! Θέλω να νιώθω όλο το χοντρόκαυλο σου στην τρύπα μου…

του έλεγε η Τζένη. Η θεία μου, τράβηξε τη Τζένη από το καυλί της και άρχισε να τη φιλάει παίρνοντας γεύση από τα υγρά της και ρίχνοντας χαστούκια στα βυζιά της.

-    Χύνω! Χύνω καύλες μου…

φώναξε ο θείος, βγαίνοντας από τον κώλο της Τζένης και η θεία μου γονάτισε μπροστά του για να τα πάρει στο στόμα. Γονάτισε και η Τζένη η οποία δέχτηκε μια μεγάλη ποσότητα καυτού σπέρματος στις βυζάρες. Η Τζένη άρπαξε τη θεία μου και της έκλεισε το κεφάλι ανάμεσα στο στήθος της.

-    Γλείψε τα ψωλοζούμια του άντρα σου, της είπε. Κι εσύ, έλα και γονάτισε εδώ! Ετοίμασέ μου το καυλί για να σκίσω τον κώλο της γυναίκας σου…

είπε στον θείο μου, ο οποίος το έκανε αμέσως. Όσο ο θείος μου κατάπινε την πούτσα της Τζένης εκείνη του έβαζε δάχτυλο.

-    Και τώρα ετοιμάσου, είπε στη θεία. Θα φας τέτοιο γαμήσι που δε θα μπορείς να περπατήσεις…

και αρχίζει τα κωλοχάστουκα. Φτύνει την κωλοτρυπίδα της και πιέζει τη σκληρή της πούτσα μέχρι να μπει. Η θεία μου βγάζει κάτι κραυγές, αλλά δε θέλει να σταματήσει η Τζένη, η οποία έχει μπει για τα καλά μέσα της και πιάνει ρυθμό.

-    Στενή είσαι, μωρό μου. Θα σε φτιάξει καλά η Τζένη…

της λέει.

-    Άνοιξε με στα δυο, πουτάνα…

φωνάζει η θεία μου, ενώ ακούγονται τα αρχίδια της Τζένης να χτυπάνε στη μουνάρα της. Όσο η Τζένη πηδάει τη θεία μου, ο θείος ξαναπαίρνει από πίσω την Τζένη. Έχουν δημιουργήσει ένα απίστευτο τρένο. Ξαφνικά η θεία μου βρίσκεται ανάμεσα τους. Η Τζένη της γαμάει το μουνί και ο θείος μου τον κώλο.

-    Με σκίζουν δυο πούτσαροι, με οργώνουν…

ακούω τη θεία. Χύνουν και οι τρεις ταυτόχρονα σχεδόν. Η Τζένη κάνει μπάνιο και φεύγει, ενώ ο θείος και η θεία μου, μένουν αποκαμωμένοι στο κρεβάτι. Με ευχαρίστησαν πολλές φορές (και ακόμα το κάνουν κάθε φορά που μιλάμε ή συναντιόμαστε) κι έφυγαν. Από εκείνη τη μέρα, η σεξουαλική τους ζωή είναι στα καλύτερα της, κάνοντας συχνά σεξ μεταξύ τους, αλλά και με τη συμμετοχή 3ου ατόμου (άνδρα ή γυναίκας). Τώρα τους ετοιμάζω να γίνουν μέλη εδώ και να βρουν άλλα ζευγάρια ώστε να συνεχίσουν να περνάνε καλά. Ελπίζω να τους υποδεχθείτε.

 

(Copyright protected OW ref: 85984)