Το ξεπαρθένιασμα μου από δύο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ο Νίκος και ο Τάκης με εκβίασαν για να πάρουν αυτό που ήθελαν...

Η ιστορία:

Καλησπέρα, είμαι ο Γιώργος, 23 χρονών, αρκετά ωραίο σώμα, άτριχος και ξανθός. Η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν δυο εβδομάδες περίπου, όταν τέλειωσαν και τα σχολεία. Μου άρεσε από μικρός να φαραώ γυναικεία ρούχα και αφού η αδελφή μου είναι κοντά στην ηλικία μου και σχεδόν το ίδιο σώμα, φορούσα ότι ήθελα όταν είχα το χρόνο.

Ο Νίκος είναι γείτονας, 18 χρονών και απ’ ότι μου είπε στην συνέχεια με είχε δει πολλές φορές από το παράθυρο που ντυνόμουν κοριτσάκι. Ο Νίκος λοιπόν όταν τέλειωσαν τα σχολεία, φιλοξενούσε τον ξάδελφο του τον Τάκη, επίσης 18 χρονών και είναι και οι δυο μπουκιά και συχώριο. Ο Τάκης ασχολείται πολύ με το σώμα του και κάνει όλη μέρα γυμναστική, αλλά και ο Νίκος δεν το παραμελεί το δικό του.

Ένα απόγευμα οι δικοί μου θα έλειπαν κι εγώ δεν έχασα ευκαιρία να ντυθώ και να γίνω κοριτσάκι. Ξαφνικά χτυπά το κινητό μου και ήταν ο Νίκος:

-    Έλα ρε… (τα ήξερα τα παιδιά και τα δυο).

-    Να έρθω σπίτι σου με τον Τάκη να κάτσουμε;

-    Ρε φίλε έχω λίγη δουλειά τώρα, θα σε πάρω εγώ μετά τηλέφωνο.

-    Ξέρω τι δουλειά έχεις, σε βλέπαμε από το παράθυρο, για αυτό θέλουμε να έρθουμε.

φυσικά αρνήθηκα και έκλεισα το τηλέφωνο. Άρχισα να αγχώνομαι μην το πουν πουθενά και το μάθουν όλοι. Να σας πω ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν είχα καμιά εμπειρία με άντρα. Ξαφνικά χτυπά η πόρτα και ρωτάω:

-    Ποιος είναι;

-    Εμείς ρε, άνοιξε να μπούμε... (λέει ο Νίκος).

-    Ρε παιδιά σας είπα ότι έχω δουλειά, θα σας πάρω μετά τηλέφωνο.

-    Θες να το συζητήσουμε έτσι αυτό θέμα να μας ακούσουν όλοι; (λέει ο Τάκης)

Αναγκαστικά ανοίγω την πόρτα όπως ήμουν ντυμένη και τους λέω να περάσουν.

-    Κουκλάρα μου γιατί δεν μας αφήνεις να σου κάνουμε παρέα;

-    Λοιπόν κόψτε τις πίπες και μην πείτε πουθενά τίποτα για το πως είμαι ντυμένος.

-    Λοιπόν, (λέει ο Τάκης), ξεκίνα εσύ τις πίπες και δεν θα πούμε πουθενά τίποτα.

-    Δεν γίνεται ρε παιδιά.

-    Άκου κάτι, (λέει ο Νίκος). Ή θα μας ξεκαβλώσεις και ξεχνάμε ότι έγινε εδώ, ή σε βγάζω βούκινο ότι είσαι πουτανάκι. Αν δεν δεχτείς θα σε βγάλω φωτογραφία και θα την βάλω παντού. Αποφάσισε…

και βγάζει έξω το καυλί του. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είχα άλλη επιλογή, όχι ότι με χάλαγε και η όλη φάση. Επιτέλους οι φαντασιώσεις μου να γαμηθώ θα γίνονταν πραγματικότητα. Ξέχασα να σας πω ότι φορούσα 12ποντα πέδιλα, μια τζην πολύ κοντή φούστα και από μέσα ένα κόκκινο στρινγκάκι. Πάνω ένα σουτιέν με επένδυση και ένα μουστάκι. Φορούσα μια ξανθιά περούκα από αυτές που βάζουν τις απόκριες και είχα βαφτεί κανονικά. Δεν είχα πρόβλημα γιατί οι δικοί μου θα έλειπαν όλο το βράδυ.

Γονατίζω λοιπόν και αρχίζω να παίρνω πίπα στον Νίκο και να καβλώνω τρελά. Ξαφνικά είχα μπροστά μου και το καυλί του Τάκη που ήταν εντελώς γυμνός και συνέχιζα να τσιμπουκώνω μια τον ένα και μια τον άλλον, ενώ αυτοί μου έλεγαν… “τι τσιμπουκλού είσαι εσύ, ούτε πουτάνα δεν παίρνει τέτοια πίπα” και άλλα τέτοια. Μετά από λίγη ώρα τους λέω να πάμε στο δωμάτιο γιατί είχαν πιαστεί τα γόνατα μου. Εννοείτε ότι πέρασα πρώτα και πήρα βαζελίνη, γιατί ήξερα ότι δεν θα σταματήσουν μόνο με την πίπα. Μέσα μου παρακαλούσα να θέλουν και άλλα, εκτός από πίπα.

Ξαπλώνει ο Νίκος στο κρεβάτι, ενώ έχει βγάλει και αυτός τα ρούχα του και πέφτω στα τέσσερα από πάνω του να συνεχίσω την πίπα μου. Ο Τάκης έρχεται πίσω μου, μου σηκώνει τη φούστα, κάνει στην άκρη το στρινγκάκι μου και αρχίζει να μου βάζει βαζελίνη. Εκείνη την ώρα βλέπει ότι μου έχει σηκωθεί, μου τον χαϊδεύει λίγο και μου λέει:

-    Αυτό σήμερα σου είναι άχρηστο καργιολίτσα μου.

-    Κάνε αυτά που θες εσύ εκεί πίσω και θα δούμε τι θα κάνουμε και γι’ αυτό (λεει ο Νίκος).

-    Τι εννοείς;… (του λέω).

-    Θα δεις...

και μου κατεβάζει το κεφάλι να ξαναπάρω στο στόμα μου το καυλί του. Ο Τάκης άρχισε να μου ετοιμάζει την τρυπούλα μου με τα δάχτυλα του. Ξαφνικά σηκώνεται πάνω, βάζει και στον πούτσο του βαζελίνη και αρχίζει να σπρώχνει. Εγώ είχα τρελαθεί από την καύλα. Πονούσα αρκετά, αλλά ο Τάκης δεν ήταν βιαστικός και έμπαινε αργά μέσα μου. Όταν μπήκε όλο το καυλί του στο κωλαράκι μου, ο πόνος χάθηκε εντελώς και ένιωθα μόνο την κάβλα του μέσα μου. Όταν τον συνήθισα, άρχισε να με γαμάει κι εγώ να βγάζω κραυγές σαν πουτάνα που την βιάζουν.

Όσο φώναζα εγώ, τόσο καύλωναν και οι δυο τους. Μετά από λίγη ώρα, βγαίνει από το γαμημένο πλέον κωλαράκι μου. Με σηκώνει και με βάζει να κάτσω πάνω στο καυλί του Νίκου, ενώ αυτός ήρθε μπροστά μου για να του πάρω πίπα και να χύσει. Ο Νίκος δεν άντεξε πολύ και άρχισε να με χύνει μέσα στην τρυπούλα μου. Όταν ένιωσα τα καυτά χύσια του μέσα μου άρχισα να χύνω και εγώ χωρίς να κάνω τίποτα. Συνήχησα να κάθομαι στο καυλί του Νίκου και το ένιωθα να ξεκαυλώνει σίγα-σιγά. Μετά από λίγο άρχισε να με χύνει και ο Τάκης. Δεν άφησα ούτε σταγόνα φυσικά. Όταν σηκώθηκα και βγήκε το καβλί του Νίκου από την τρυπούλα μου, ένιωθα τα υγρά του να τρέχουν πάνω στα πόδια μου. Ξαπλώσαμε για λίγο στο κρεβάτι και μου λέει ο Τάκης:

-    Καιρό είχα να γαμήσω έτσι.

-    Γιατί νομίζεις ότι τελειώσαμε; Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα να συνεχίσουμε πουτανίτσα μου… λέει ο Νίκος.

-    Εγώ δεν θέλω άλλο, τους λέω, αλλά αφού με εκβιάζετε δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς...

Βάζουν τα γέλια και οι δυο και όταν ξανακάβλωσαν σηκωθήκαμε για τον επόμενο γύρο. Κάποια στιγμή με ρώτησαν να μου βάλουν και οι δυο τα καυλιά τους στην τρύπα μου. Δεν αρνήθηκα, αλλά ήταν μεγάλος ο πόνος και δεν άντεξα για πολύ. Όταν βγήκαν από μέσα μου, ένιωθα ένα κενό πίσω μου αλλά δεν με πείραζε γιατί όλο το βράδυ είχα ένα σηκωμένο καυλί να γεμίζει αυτό το κενό.

Κάποια στιγμή ο Νίκος, λίγο πριν φύγουν αργά το βράδυ, έπιασε το καυλί μου και άρχισε να με πιπώνει. Εννοείται ότι και εγώ και ο Τάκης πέσαμε από τα σύννεφα. Δυο εβδομάδες τώρα, έχουμε βρεθεί με τα παιδιά άλλες τρεις φορές, και δεν γαμάνε μόνο τη δική μου τρύπα πλέον. Αρέσει και στους δυο το παθητικό, αλλά όχι το crossing. Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου. Πάντως εγώ περνώ υπέροχα!
Φιλιά σε όλους.

 

(Copyright protected OW ref: 61802)