Καλοκαιρινή ανάμνηση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.64 (7 Votes)
Γεια σας, είμαι η Σοφία, 25 ετών, καστανά μακριά μαλλιά, γκριζογάλανα μάτια, 1.72 ύψος, 53 κιλά. Δεν έχω μεγάλο στήθος αλλά πιάνεται. Το πιο ωραίο είναι ο κώλος μου και τα μάτια μου όπως μου λένε αρκετοί.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε μου πρότεινε μια φίλη μου να πάμε διακοπές σε ένα νησί στις Κυκλάδες που έχει εξοχικό ο θείος της και δεν πάει ποτέ κι έτσι δέχθηκα την πρόταση της. Ήταν αρχές Αυγούστου όταν φτάσαμε στο νησί και έκανε πολύ ζέστη. Ξεκουραστήκαμε και την επόμενη μέρα μου είπε να πάμε σε μια όμορφη παραλία αλλά με γυμνιστές. Την κορόιδευα αλλά είπα γιατί όχι μίας και δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο.

Φτάσαμε μετά από λίγο με το αυτοκίνητο της και κατεβήκαμε ένα βράχο με σκάλες. Δεν είχε πολύ κόσμο, οι περισσότεροι ήταν ξένοι μεγάλης ηλικίας, από 35+ μέχρι 50-60, ζευγάρια και παρέες ανδρών. Η φίλη μου έκανε την αρχή ενώ εγώ χάζευα γύρω μου και κάποια στιγμή μου είπε άντε μην κοιτάς, δε βλέπεις;… όλοι έτσι είναι. Εγώ βλέπεις… τα έβγαλα. Είχε μεγάλο στήθος και είναι λίγο πιο γεμάτη από εμένα αλλά όχι χοντρή. Άρχισα να γδύνομαι κι εγώ μέχρι που έμεινα γυμνή και πήγαμε για βουτιά. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο αλλά μου άρεσε αυτή η ελευθερία της γύμνιας.

Μετά από λίγο βγήκαμε να κάνουμε λίγη ηλιοθεραπεία παντού με την ευκαιρία. Όπως καθόμασταν και βάζαμε όπως μπορούσαμε αντηλιακό, μας μίλησαν 2 άντρες που ήταν πιο δίπλα, μήπως θα θέλαμε βοήθεια. Η φίλη μου αμέσως τους είπε ναι. Δεν ήταν γέροι κι έτσι δε μίλησα. Του έδωσε το λάδι και το αντηλιακό η φίλη μου και γύρισε μπρούμυτα εκείνη τη στιγμή μου κάνει ο άλλος… "εσύ δε θες;". Εντάξει του είπα δίνοντας το αντηλιακό και γύρισα κι εγώ μπρούμυτα στην πετσέτα. Ξεκίνησε από την πλάτη μου αργά σα να μου έκανε μασάζ. Σε λίγο είχα αφεθεί. Με τον τρόπο του κι ας μου χούφτωνε πλέον το κώλο μου και αγγίζοντας ελάχιστα το μουνί μου, άρχισα να καυλώνω, αλλά δε το έδειξα. Αφού τελείωσε και τα πόδια μου είπε να γυρίσω.

Όπως γύρισα, είδα έκπληκτη τη χοντρή του πούτσα να στέκεται όρθια. Είχε ιδανικό μήκος 17-18 αλλά πολύ παχιά. Πλέον με χούφτωνε κανονικά στα βυζιά, οι ρώγες μου ήταν σκληρές και το μουνάκι μου μούσκεμα. Σίγουρα το έβλεπε αλλά δε με ένοιαζε κι εγώ έβλεπα την πούτσα του. Έφτασε στο μουνί μου και μου το έπαιζε κανονικά τρίβοντας και χαϊδεύοντας το. Δεν άργησα να νιώθω έτοιμη να τελειώσω και τεντώνοντας το κορμί μου από την καύλα και τους σπασμούς που ένιωθα τελείωσα μπροστά του. Η φίλη μου ατάραχη μόλις του είπα ευχαριστώ, τους είπε να τους κεράσουμε καφέ στο σπίτι και δέχτηκαν. Το ήθελα κι εγώ αυτό, καθώς του χρωστούσα ένα τελείωμα όπως μου έκανε αυτός.

Θέλετε και τη συνέχεια;
Copyright protected OW ref: 174301