Γαμήσι στο μετρό

Δημοσιεύθηκε από mica
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (9 Votes)
Ήταν ένα καυτό απόγευμα του Ιουνίου όταν πήρα κλασσικά το μετρό για να γυρίσω στο σπίτι μετά τη δουλειά μου (δουλεύω ως πωλήτρια σε ένα κατάστημα ρούχων στο κέντρο). Λόγω ζέστης φορούσα ένα πολύ κοντό φόρεμα το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα μακριά πόδια μου και τόνιζε τα στητά μου στήθη σε σημείο που ένιωθα τα περισσότερα βλέμματα επάνω μου με το που μπήκα στο σταθμό. Ήμουν ήδη πολύ μαυρισμένη από τη θάλασσα και σε συνδυασμό με το κατάξανθο μαλλί μου μπορούσα να καταλάβω ότι τρέλαινα κόσμο.

Κάποια στιγμή το μετρό ήρθε. Στριμώχτηκα πίσω-πίσω στο τελευταίο βαγόνι ανάμεσα σε ένα νεαρό γύρω στην ηλικία μου και την πόρτα του βαγονιού και καθώς ξεκινήσαμε αυτός κατά λάθος ακούμπησε τον... καβάλο του επάνω μου. Γύρισα και τον κοίταξα, ζήτησε συγγνώμη γελώντας αμήχανα κι εγώ χαμογελώντας πονηρά ξαναγύρισα προς το παράθυρο. Κάποια στιγμή τον ένιωσα να με ξανά ακουμπάει αυτή τη φορά πιο έντονα. Τρίφτηκα ελαφρά πάνω του και τον ένιωσα τέρμα καυλωμένο.

Μπορώ να πω ότι με τρέλαινε αυτό το παιχνίδι. Το αγόρι μου εκείνη την περίοδο ήταν φαντάρος και είχα να κάνω σεξ σχεδόν δύο μήνες. Τούρλωσα το κωλαράκι μου λίγο πίσω και ξεκινήσαμε να χαϊδευόμαστε, κάτι που έκανε το μουνάκι μου να μουσκέψει ακόμα περισσότερο.

Και εκείνη τη στιγμή συνέβη το αναπάντεχο. Ο συρμός ακινητοποιήθηκε και τα φώτα έσβησαν λόγω βλάβης στο δίκτυο! Μείναμε στα σκοτάδια στριμωγμένοι και τότε ένιωσα το χέρι του να παραμερίζει το στρινγκάκι μου και να βάζει τα δύο του δάχτυλα μέσα μου. Ανάμεσα σε τόσο κόσμο σκέφτηκα να τραβηχτώ αλλά η καύλα μας είχε χτυπήσει κόκκινο. Τα υγρά μου έτρεχαν στα πόδια μου, δεν πίστευα τι μου συνέβαινε. Με το ένα μου χέρι χάιδεψα το καυλί του πάνω από το τζην δίνοντάς του το σύνθημα. Άνοιξε το φερμουάρ, τον έβγαλε έξω και καρφώθηκε σιωπηλά μέσα μου.

Όπως καταλαβαίνετε οι κινήσεις ήταν περιορισμένες, ο οργασμός όμως δεν άργησε λούζοντάς τον με καυτά υγρά. Την ίδια στιγμή μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος με γέμισε πνίγοντας τη μήτρα μου.

Η συνέχει αναμενόμενη. Το πρωί μας βρήκε στο σπίτι μου να πηδιόμαστε σα λυσσασμένοι. Και την επόμενη το ίδιο. Φυσικά με το αγόρι μου χώρισα γιατί όταν ήρθε με άδεια με έπιασε στα πράσα και έμαθε για τα κέρατα που του είχα βάλει.
Copyright protected OW ref: 174178