Με γάμησε ακάποτο ο πουτσαράς γέρος (Gay)

Δημοσιεύθηκε από pttype
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.69 (8 Votes)
Μιλούσα με το Γ (ας πούμε) μέσω social media και η προσέγγισή του και τα καυλόλογα του με είχαν κάνει να χύσω αρκετές φορές. Με έλεγε γυναίκα του και μου ζήτησε πριν τη συνάντησή μας να φοράω στρινγκ. Αποφάσισα να φορέσω ένα κόκκινο με κορδόνι που χανόταν στη μεγάλη κωλάρα μου.

Ο Γ μου είπε πως είναι γύρω στα 60 αλλά μόλις τον είδα από κοντά έμοιαζε γύρω στα 70, αρκετά εύσωμος για τα γούστα μου, αλλά κάτι οι καύλες, κάτι το στρινγκ που έτριβε την τρύπα μου, αποφάσισα να πάμε μαζί σπίτι του. Αφού φτάσαμε και γδυθήκαμε, είδα έναν χοντροκαμωμένο πούτσο να κρέμεται κάτω από τη κοιλάρα του Γ το οποίο με καύλωσε αμέσως.

Πέφτοντας στο κρεβάτι μου είπε να αφεθώ και αρχίσαμε το χαμούρεμα πιάνοντας αμέσως την πουτσάρα του. Ήταν αρκετά κυριαρχικός και μου ζητούσε να του μιλάω, να μυρίζω τις μασχάλες του, τον ιδρώτα του, το στήθος του μέχρι που έφτασα στο σκληρό πούτσο του. Τα προσπερματικά υγρά του γέμιζαν το χέρι μου, τα έγλειψα, στη συνέχεια μου ζήτησε να μιλάω στον πούτσο του λέγοντάς του ότι θέλω. Τον έβαζα στο στόμα μου και του έλεγα για το πόσο χοντρός είναι (περίπου 18 εκατοστά), πως θέλω να μπει στο κωλόμουνο μου, πως μ' αρέσει που είναι σκληρός για μένα και να με κάνει να νιώσω γυναίκα. Αφού τελείωσα με την πίπα με ξάπλωσε ανάσκελα, μου σήκωσε τα πόδια και άρχισε το γλειφοκώλι. Με έγλειψε τόσο όσο να με κάνει να λιώνω από τη καύλα και την ανυπομονησία να με γαμήσει αλλά η έκπληξη ήταν μόλις άρχισε να χώνει στη τρύπα μου δάχτυλα.

Ένιωθα το σφικτήρα να τεντώνει και να ζορίζεται όλο και πιο πολύ. Με υπομονή και κρέμα συνέχισε μέχρι που είχε περάσει σχεδόν τη χερούκλα του στον κώλο μου. Άρχισα να πονάω και του ζήτησα να σταματήσει και πως θέλω την πουτσάρα του να με ανοίξει πρώτα. Δεν μου χάλασε το χατίρι και με μια κίνηση με γυρνάει στα τέσσερα και μου καρφώνει τον πούτσο του στο ήδη δουλεμένο κωλόμουνο μου. Η πούτσα του ήταν ονειρική και ένιωθα την ανοιγμένη τρύπα μου να μπαινοβγαίνει μαζί με το χοντρόπουτσο του άντρα μου. Μου έλεγε να ουρλιάζω και να σκούζω σα πουτάνα, σα να είμαι η γυναικάρα του ενώ συνέχιζε το σπρώξιμο. Λίγο μετά το γαμήσι ήταν πιο έντονο και τον άκουσα να με βρίζει και να μου λέει πόσο καλό κορίτσι είμαι και τι κωλόμουνο γαμάει ρίχνοντάς μου σφαλιάρες στα καπούλια μου.

Στο χύσιμο του ένιωθα να σπαρταράει το χοντρόπουτσο του γαμιά μου μέσα μου. Αφού ξάπλωσε πάνω μου τον άφησα να ξεκουραστεί με τη πεσμένη πια ψωλή του να ακουμπά τη κωλοχαράδρα μου.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 168153