Ξεπαρθενεμα σε τουαλέτα καφετέριας (GAY)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.77 (11 Votes)
Είμαι ο Πάνος, 19 χρονών γύρω στα 65 κιλά με ύψος 1.80. Δεν είμαι πολύ γυμνασμένος αλλά έχω ένα ικανοποιητικό σώμα.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, πήγα για καφέ σε ένα μαγαζί. Από την αρχή που μπήκα στάμπαρα ένα σερβιτόρο γύρω στα 25, μελαχρινό, με υπέροχα ματιά και χείλη. Κάποια στιγμή έρχεται στο τραπέζι μας να μας φέρει το νερό και να μας πάρει και παραγγελία. Ήταν ευγενέστατος και η φωνή του υπέροχη.

Λίγο πριν φύγουμε αποφασίζω να πάω στην τουαλέτα τον ρωτάω που ακριβώς είναι αφού δεν είχα ξαναπάει και μου λέει πως θα πάω.

Του λέω ευχαριστώ και του κλείνω το μάτι! Ξεκινάω να πάω και τον βλέπω να έρχεται από πίσω, δήθεν πως πήγαινε στην κουζίνα. Όταν δεν έβλεπε κάνεις απ' τους υπόλοιπους υπαλλήλους έρχεται και μου μιλάει (στην τουαλέτα ήμασταν μόνοι).

- Χάρης : Σε βλέπω πως με κοιτάς τόση ώρα και γουστάρω τρελά αν θες πάμε μέσα μαζί.

Εννοείται πως δεν έχασα ευκαιρία. Πάω μέσα μαζί του κλείνουμε την πόρτα και ξεκινήσαμε τα φιλιά. Άρχισε να μου δίνει κάτι γλωσσόφιλα που με τρέλαναν με χάιδευε γενικά σε όλο το σώμα αλλά κυρίως στον κώλο. Εγώ έχωσα το χέρι μου μέσα στο παντελόνι του και χάιδευα την τριχωτή του πούτσα και τα τεράστια αρχίδια του.

Μετά από λίγο με βάζει να σκύψω και μου λέει να τον ανάψω κι άλλο. Ξεκουμπώνω το παντελόνι του και του κατεβάζω το εσώρουχο. Ο πούτσος του ήταν τέλειος. Τον βάζω στο στόμα μου και ξεκινάω το τσιμπούκι. Η γλώσσα μου πήγαινε γύρω-γύρω απ' το πουτσοκέφαλο. Παράλληλα του χάιδευα τα αρχίδια και του τα ρουφούσα. Ο Χάρης είχε ανάψει… μου λέει "θα χύσω μωρό μου και δεν έχω προλάβει καν να σε γαμήσω". Τότε του λέω "και γιατί δεν το κάνεις".

Μου κατεβάζει το παντελόνι και με βάζει να στηριχτώ στον τοίχο. Εδώ να σας ενημερώσω ότι ήμουν παρθένος. Πάει να βάλει όλο τον πούτσο του μέσα και του λέω ότι είμαι παρθένος. Τρελαίνεται.

- Χάρης : Πω, πω μωρό μου θα στην ανοίξω καλά την κωλάρα σου, θα σε ξεπαρθενέψω για τα καλά.

Ξεκινάει σιγά-σιγά και βάζει τον πούτσο του μέσα. Βογκούσα απ' τον πόνο. Σιγά-σιγά πήραμε το ρυθμό και ο πόνος έγινε καύλα. Ο Χάρης φώναζε ότι είμαι η πουτάνα του και ότι με θέλει. Όση ώρα με γαμούσε έπαιζε με τον πούτσο μου που δεν άργησε να χύσει. Έγλειψε όλα τα χύσια μου απ' το χέρι του και είπε ότι θέλει να το κάνω κι εγώ μετά δικά του. Βγάζει τον πούτσο του από μέσα μου και χύνει στο στόμα μου. Τα κατάπια όλα. Του έγλειψα με μαεστρία τον πούτσο ώστε να μη χαθεί ίχνος σπέρματος. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και φύγαμε!

Πέρασα υπέροχα, με έκανε πουτάνα σε τουαλέτα καφετέριας.
Copyright protected OW ref: 165141