Με την παντρεμένη συνάδελφο

Δημοσιεύθηκε από milfakias77
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.88 (8 Votes)
Καλησπέρα, είμαι ο Ν, ετών 41 1.75 μελαχρινός με ωραίο γυμνασμένο σώμα και δεν περνάω απαρατήρητος όπως λένε. Μεγάλη αδυναμία στις παντρεμένες, με αρκετές εμπειρίες με παντρεμένες όπου και θα μοιραστώ μαζί σας με τον καιρό.

Δούλευα υπεύθυνος σε ένα μεγάλο σουπερμάρκετ της Θεσσαλονίκης, με 40 άτομα προσωπικό, όπου οι 32 ήταν γυναίκες, κάθε ηλικίας. Εκεί γνώρισα τη Μ. Ξανθούλα, 38αρα, 1.75, με αρκετά καλό σώμα παρ' ότι είχε κάνει δυο παιδιά. Έτυχε να κλείσουμε το μαγαζί μαζί αρκετά βράδια και σε ένα από αυτά θα έφευγε με λεωφορείο λόγο προβλήματος του αμαξιού της. Φυσικά την είδα που πήγαινε με τα πόδια στη στάση και της πρότεινα να την πάω εγώ μιας και ήταν στο δρόμο μου όπως έμαθα στη συνέχεια.

Μέσα στο αμάξι λοιπόν άρχισε τα πειράγματα λέγοντας μου πως μιλάνε οι κοπέλες για εμένα και λένε διάφορα και ότι θα θέλανε να κάνουν φάση μαζί μου. Και ενώ πλησιάζαμε προς το σπίτι της αρχίσαμε να μιλάμε για εμάς και να μου λέει για το πόσο την παραμελεί ο άντρας της ενώ μου άγγιζε το πόδι συνεχώς. Έτσι πήρα το θάρρος και άρχισα να τη χαϊδεύω και εγώ και κάποια στιγμή αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Ο άντρας της ταρίφας, δούλευε και τα παιδιά ήταν με τη μητέρα της, όποτε είπαμε να πάμε κάπου ερημικά ώστε να μη μας δει κάποιος. Σταμάτησα σε μια ερημιά πηγαίνοντας προς Ρετζίκι και εκεί αρχίσαμε τα φιλιά και το χαμούρεμα.

Οι ρώγες της είχαν γίνει απίστευτα σκληρές όπως και το καυλί μου, το οποίο ένιωθε να ασφυκτιά μέσα στο τζιν. Το μουνάκι της είχε γίνει μούσκεμα και τα δάχτυλα μου το τρίβανε αργά. Πήγαμε στο πίσω κάθισμα, βγάλαμε τα ρούχα μας, το καυλί μου ελευθερώθηκε και ξεκίνησα να της γαμάω το στοματάκι. Φάνηκε η απειρία της στην πίπα και το ήξερε. Της είπα ότι θα την κάνω καλή δασκάλα σε όλα, αρκεί να έχει θέληση και όρεξη. Κούνησε το κεφάλι καταφατικά. Το μουνί της έσταζε. Τη βασάνιζα χωρίς να βάζω το δάχτυλο μέσα, τσιμπούσα τις ρώγες, τις δάγκωνα, πίεζα την κλειτορίδα της. Με τα υγρά που κατέβαζε άρχισα να τρίβω την κωλοτρυπίδα της και να της αρέσει.

Πρέπει να έχυσε με αυτόν τον τρόπο 3 φορές, ώσπου την έβαλα να κάτσει πάνω στο μουσκεμένο καυλί μου. Ήταν αρκετά σφιχτή και μου άρεσε. Τη γαμούσα μια γρήγορα και μια αργά και φώναζε από καύλα. Κάποια στιγμή άρχισε να κλαίει, τόση καύλα είχε. Με είχε φτιάξει τόσο πολύ όπως κουνιόταν, που ήθελα να χύσω δυνατά. Τη ρώτησα που τα θέλει και μου είπε μέσα στο μουνάκι της (φορούσε σπιράλ κ δεν υπήρχε θέμα). Την έχυσα πολύ δυνατά μέσα και έμεινα μέσα της μέχρι που αρχίσανε να τρέχουνε τα ζουμιά στα αρχίδια μου. Την έβαλα να μου τα καθαρίσει και να μου γλείψει και την τρύπα μου που είχαν φτάσει τα υγρά μας. Ήταν η αρχή για απίστευτα γαμήσια που θα ακολουθούσαν, την έκανα μια υποτακτική πουτανίτσα που δεν μου έλεγε όχι σε τίποτα.

Την επόμενη φορά θα σας γράψω για τα γαμήσια μας στην οικοδομή της μέσα και στο σπίτι που έλειπε ο άντρας της!
Copyright protected OW ref: 164459