Η βιτσιόζα γειτόνισα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.70 (5 Votes)
Είμαι 23 χρόνων μέσα στις καύλες όλη μέρα την παίζω με όλες. το προηγμένο διάστημα τραβιόμουν με μια γειτόνισσα μου, λίγο μικρότερη από μένα και παρθένα, η οποία δεν ήθελε τίποτα άλλο εκτός από φιλία και χάδια όπως καταλαβαίνετε είχα βαρέσει κόκκινο.

Είχα ξενερώσει με το όλο θέμα όποτε και άρχιζα να παίζω μπάλα με τη μουνάρα μάνα της. Έμπαινα στο δωμάτιο της και έψαχνα τα συρτάρια της, μύριζα τα καλσόν, τα στρινγκάκια της ως και στο μαξιλάρι της είχα χύσει για να με μυρίζει το βράδυ που θα ξάπλωνε με τον άντρα της. Όταν άρχισαν οι τσακωμοί με την κόρη της, με κάλεσε στο σπίτι της να μιλήσουμε και της εξήγησα ότι εγώ ζητάω αλλά και αυτή δεν είναι έτοιμη κτλ. Μου είπε δώσε της χρόνο και αν περνάει κάτι από το χέρι να το κάνει και ότι έχει δει και έχει καταλάβει τι κάνω εγώ με τα εσώρουχα της και θα το πει στον άντρα της και στη μάνα μου.

Μετά από 2 μέρες με βρίσκει στο δρόμο και μ λέει ότι η κόρης της είναι χάλια και θέλει να μιλήσουμε και αν γίνει κάτι δε θα βγω εγώ χαμένος. Όπως και έγινε… πήγα από το σπίτι της, ανέβηκα πάνω, αρχίσαμε να φιλιόμαστε κλπ και μόλις κατέβηκα κάτω να τη γλείψω δεν ήθελε και με έδιωξε. Κατέβηκα κάτω και με περίμενε η μάνα της στο σαλόνι. Μου είπε "μην πεις τίποτα, έχεις απόλυτο δίκιο. Της είπα ότι θα τον χάσεις αν δεν το ικανοποιείς".

Πήγα έκατσα δίπλα της και με ρώτησε γιατί έπαιρνα τα καλσόν της και τα στρινγκάκια της και της εκμυστηρεύτηκα ότι ένιωθα ότι την έγλειφα ολόκληρη. "Ποσό χαζή είναι η κόρη μου… και εγώ παρακαλάω τον πατέρα της να μου τα κάνει αυτά". Τότε πέφτω στα γόνατα πιάνω την πατούσα της και τη βάζω στο στόμα μου. "Αχ σταματά… θα μπλέξουμε μη μου το κάνεις αυτό η στερημένη". Με έδιωξε κακήν κακώς αλλά κατάλαβα ότι γούσταρε πολύ το πουτανάκι.

Την επόμενη μέρα ήξερα πως το πρωί ήταν μόνη και πήγα σπίτι της. Μου ανοίγει και μου λέει ότι ένιωθε τύψεις και ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει. Χωρίς να μιλήσω ξανά πέφτω κάτω και βάζω στο στόμα μου της πατούσες της. Άρχισε να αναστενάζει "θα είναι το μικρό μας μυστικό". Με το ένα χέρι της έπιανα το μουνί. Κατεβάζει την πιτζάμα και όπως ήμουν κάτω κάθεται πάνω μου και μου γαμάει το στόμα. Εγώ με τη γλώσσα το μουνί της που στάζει μέλι.

Αυτό το μυστικό βεβαίως συνεχίστηκε. Το καλύτερο μου ήταν όταν γυρνούσε από γυμναστήριο και με έβαζε και της έγλειφα τα ιδρωμένα πόδια της και τη μουνάρα της και όταν έβγαινε από την τουαλέτα που της έπαιρνα την πικρίλα από την καλότροπα της. Έχυνα στα παπούτσια της και με κουβαλούσε συνέχεια μαζί της. Βλέπεις ο άντρας δεν την έγλειφε ποτέ, όποτε χώρεσα εγώ σε αυτή την σχέση. Έχουμε φτάσει στο σημείο να της κάνω εγώ την προετοιμασία των προκαταρκτικών για να πάει να γαμηθεί με τον άντρα της.
Copyright protected OW ref: 164299