Η γυναίκα μου μας πήδηξε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.88 (4 Votes)
Με την γυναίκα μου την Μαρία ήμαστε παντρεμένοι αρκετά χρόνια, στο σύνολο κλείνουμε 20 μαζί. Όπως καταλαβαίνετε την ξέρω απ' έξω, όπως κι εκείνη άλλωστε ξέρει πολύ καλά εμένα.

Η ερωτική μας ζωή είναι μια φορά την εβδομάδα κυρίως λόγω υποχρεώσεων κούρασης κτλ. Λέμε τα πάντα, δε ντρεπόμαστε σε τίποτα.

Τον περασμένο Φλεβάρη έπρεπε να ανέβω Αθήνα για κάτι δουλειές. Τη ρώτησα αν θέλει να πάμε να κάνουμε τα δικά μας και αφού ταχτοποιήσαμε τα παιδιά ανεβήκαμε. Μείναμε σε ξενοδοχείο. Τελείωσα τις δουλειές μου και όπως ήμασταν για καφέ τη ρώτησα αν θέλει να πάρουμε τηλέφωνο τον τάδε φίλο μου να βγαίναμε για ποτό. Εκείνη δέχτηκε και το βράδυ βγήκαμε όλοι μαζί να θυμηθούμε τα παλιά.

Είχαμε πιει αρκετά και οι 3 και ήρθε ώρα να φύγουμε αλλά στο δρόμο υπήρχε διάθεση. Πριν προλάβω να πω κάτι πετάγεται η Μαρία και λέει "πάμε να πιούμε και το υπόλοιπο που έχει μείνει", εννοώντας ένα μπουκάλι που είχαμε στο δωμάτιο από την προηγούμενη. Έτσι κι έγινε, ανεβήκαμε και συνεχίσαμε στο δωμάτιο.

Μέσα σε όλα που λέγαμε πετάγομαι και τους λέω αν κοιμηθώ από τη ντίρλα να κάτσετε ήρεμα και απαντάει η Μαρία.

- Μην ανησυχείς δεν θα πονέσει ο δικός σου κώλος.

Τα λογοπαίγνια πήγαιναν κι ερχόντουσαν και η κουβέντα έφτασε στο τρίο. Της θύμισα ότι κάποτε ήθελε να με βλέπει να γαμιέμαι με άλλη και τη ρώτησα τι θα έκανε αν την ρωτούσα κι εγώ το ίδιο.

- Δε θα έχεις πρόβλημα;… μου λέει.

- Όχι…

της απαντώ και σκύβει και φιλάει στο στόμα τον φίλο μας. Εκείνος σάστισε αλλά ενέδωσε όπως έπρεπε, τη ρούφηξε. Εγώ κόλλησα αλλά συγχρόνως μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Τραβήχτηκε τότε η Μαρία και της λέω "αυτό ήταν;…" και γελούσα. Τότε με κοίταξε με βλέμμα μίσους; Νεύρων;… και κάνει μια κίνηση και κάθεται στο φίλο μας και αρχίζει να τον τρελαίνει.

Σε λίγα δευτερόλεπτα έχουν γδυθεί, τον έχει ξαπλώσει και τον πηδάει για τα καλά. Καταλαβαίνω από τις ανάσες της ότι της αρέσει και τότε σηκώνομαι, βγάζω το καυλί μου και της τον δίνω στο στόμα. Η καύλα ήταν μεγάλη αλλά τραβήχτηκα. Όπως ήταν πάνω πήγα από πίσω και της έπαιζα την κωλοτρυπίδα ώσπου τον έβαλα. Απίστευτη καύλα. Χύσαμε και οι 3 ταυτόχρονα.